Eu sunt in Politehnica la imst
Eu sunt in Politehnica la imst
ce semnatura))))...ma daca ar sta lumea potolita nu ar injura nu ar rupe scaune etc,nu v-ar mai bate jandarmii ,bine le face celor care se duc pe stadion doar ca sa arunce cu obiecte si sa se bata
Nu mai spune !
amical?
Salutare. pentru jocuri: tzunnywar. Astept, multumesc.
bogdan_stoia2006
id meu i_spilca.astept ofertantii
tyby_db007
![]()
Sal as vrea sa joc si eu un amical id de mess g***@*** ... 8)
Cine joaca un amical cu mn?
Nu is Ronaldinho da ma stiu binisor. Ma gasiti la Flaviu_silaghi pe mess. 8) Multumesc. Steaua!!!!!! Steaua!!!!!!!
onyx_nwa ... poate am (de la / pe cine) invata cate ceva.
i-a bagati-ma acolo in lista sa JUCAM amicale,ca astia din campionat sunt OCUPATI.
a revenit asta ![]()
Ba cand o sa incetati sa va mai luati de mine,nu va convine ca joc aici ,imi spuneti si ma retrag.
joc de placere nu ca sa imi fac NERVI degeaba.
alecs_flip...pt amical
cand as putea sa ma inscriu si eu un campionat? idul meu este a***@*** cu echipa mea de suflet Manchester United ![]()
Manchester nu mai e Libera daca vrei Barca in Liga1 ,hai rpd .
cand as putea sa ma inscriu si eu un campionat? idul meu este a***@*** cu echipa mea de suflet Manchester United![]()
Dupa 1 aprilie.
mai am un sezon si sper sa revin ... in forta ... cu o echipa cat de cat buna ... bafta baieti
te asteptam biku ![]()
nike_steaua_2007 fac amicale cand vreti.
ID heidi_cristi contactati-ma daca vreti sa jucati un amical de fifa 2007 cu un adversar puternic:D
Propun si eu sa facem un mini turneu cu echipe nationale,asa de antrenament,care vreti bagati numele si echipa,dar sa luati fiecare alta echipa
mihai1411-Romania
andrey_gogo anglia
el_nin0_t0rr3s - Italia
dragutzu_89 - Argentina