ms robinho, felicitari si tie :wink:
el_nino, te astept in finala 8)
ms robinho, felicitari si tie :wink:
el_nino, te astept in finala 8)
pe ala nu-l vad decat idle pe mess....si chiar m-a enervat...i-am bagat o mie de mesaje si nu a raspuns la nici unu....vorbeste cu el...
ei, daca si amicalele provoaca nervi... :lol:
care vrea sa joace si cu mine sa dea un pm.
Semi-finale:
power_steaua_6 - robinho_2903 5-3, 5-3
el_nin0_t0rr3s - l1o_l1am3 3-0, 3-0
Finala:
power_steaua_6 - el_nin0_t0rr3s
no ......gata eu am fost pus deoparte.....ce.....mai cautat odata.....da intradevar nici eu nu m-am straduit sa te caut:)....macar sa jucam asa de..![]()
ia uitati acilea fifistilor:
super tare!!! ![]()
editat de moderatori
restrictie dragutzu89 2 zile: reclama.
:cry: era doar un mic site ![]()
sorry ![]()
id soare_yo... nu ma adaugati in lista dati direct mesaj....disponibil oricand...
vreau sa FC si eu un amical cu cineva...dati pm care vrea sa joace
ID : cata27catalin
oricand un fifa ![]()
manuel_rotaru
oricand un fifa 2007
trahjan@yahoo
Amical de senzatie : Alex_filip2003- Blind1ro 8-8 Manchester United - Juventus , pana in minutul 105 :lol:
c_costin
care vrea sa sa incerce
Id mess : dany_tgv
ronaldinho_cs daca doriti amicale jucam dar va rog doar jucatori seriosi nu la 2-3 - 0 pt adversar sa iesit ..... multumesc
ce semnatura
))))...ma daca ar sta lumea potolita nu ar injura nu ar rupe scaune etc,nu v-ar mai bate jandarmii ,bine le face celor care se duc pe stadion doar ca sa arunce cu obiecte si sa se bata
Da mah da daca s-ar baga mereu ar fi altceva nu sa se bage doar cand le zice Borcea...ca practic la meciu cu Dinamo stelisti nu au avut nici o vina ... am fost acolo si stiu mai bine ce s-a intamplat
da sigur :lol: :lol: :lol:
@ Ronaldinho, sper sa nu fii in peluza 2 la Steaua - sevilla ca n-am chef sa m-alerge aia inutil, 24 de h la sectie si pierd examenu` de a 2 a zi...
Pai sa stii ca acolo voi sta
dar stai linistit ca si eu am examen pe 16 si e foarte important
ba sper sa nu fim la aceeasi facultate...