FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«15678925»
RRSGuy18.03.2006 20:43

sunt de acord cu liccifer, vreau sa ma duc la finala, asa ca va rog sa stapaniti indiferent de provocarile venite din partea rapidistilor.

eu zic sa ne incurajam echipa si sa cantam tot meciul.

Forza STEAUA1 :wink:

winner_00718.03.2006 21:33

bai bun noi nu mai strigam cantece rasiste dar daka vine vrun dinamovist sau rapidist sau (mai nou) un timisorean si incepe sa strige ca disperatul ce ne facem ca UEFA tot pe noi va fi

crusherkidd18.03.2006 22:20

fratillor !!!

meciul cu rapid ar trebui sa fie o simpla formalitate. asa ca sa nu le acordam bronzatilor un kucru pe care nu il merita din partea noastra...importanta !!!!

M-am uitat pe un anumit post de televiziune si am auzit ( cu stupoare ) ca Rapidul este cea mai iubita echipa din Romania....asta venind de la liderul galeriei lor....pey scuzatima fratii cmei dar si Craiova din diviza b e mai iubita ca bronzatii.

Rapid are punctele slabe la capitolul unde Steaua sta excelent : atacul si punctele sa le spunem forte ... acolo unde Steaua sta FORMIDABIL !!!! APARAREA!!! asa ca nu concep mai putin de o calificare fara emotii ....care trebuie transata inca din partida se sub Grant.

winner_00718.03.2006 22:27

am ramas mut can la meciu Poli-bacau timisoreni au inceput sa strige imnul rapidului dar ce ma lasat mu e ca "civilizati , educati" timisoreni au ironizat celebrul "Romania Steaua , europa Steaua....." intr-un mod josnic si degradant >UEFA asta nu e instigare la violenta!Fratilor vad ca din ce in ce mai multi ne vor raul >Asta e , cu cat esti mai bun cu atat ai mai multi dusmani

rapid_ole19.03.2006 00:04

fratilor Rapid este echipa mai buna, trebuie sa recunoasteti, are un antrenor adevarat si joaca mult mai bine, are un atac mult mai capabil.Mie imi pare sincer foarte rau ca s-au intalnit asa devreme, dar trebuie sa fim realisti.Fiecare dt noi treb sa se astepte la orice, dar va spun, Rapid se va califica, si o veti sustine si voi mai departe pt ca o sa ne reprezinte pe toti ,poate si in finala.

crusherkidd19.03.2006 00:34

coane cred ca ai gresit site-ul .. e www.fcsteaua.ro ... [...] aici e site-ul suporterilor stelisti..

si cum pana mea sa aiba rapidul atac mai bun ca a lu Steaua ? esti la curent cu golaverajul ?.... nu cred..

oricum atacul rapidului nu poate penetra apararea noastra asta e clar..

imi vine greu sa cred ca Betis in 2 meciuri , hertha , sampdoria, lens si halmstads in 4 .... nu au reusit sa dea NICI UN GOL Stelei !!! .... imi vine si mai greu sa cred ca rapidul va izbuti sa ameninte macar poarta lui Carlos...

cat despre Razvan Lucescu sunt de acord pe jumatate..este un antrenor tanar , capabil , are viitorul in fata ... dar nu a dovedit ca este cu ceva peste Oli ... asa ca .... schimba aerul ...

Editat. Moderatorii

Motanu D19.03.2006 00:34
fratilor Rapid este echipa mai buna, trebuie sa recunoasteti, are un antrenor adevarat si joaca mult mai bine, are un atac mult mai capabil.Mie imi pare sincer foarte rau ca s-au intalnit asa devreme, dar trebuie sa fim realisti.Fiecare dt noi treb sa se astepte la orice, dar va spun, Rapid se va califica, si o veti sustine si voi mai departe pt k o sa ne reprezinte pe toti ,poate si in finala.

Rapid nu e echipa aia care, in tur, nu a reusit sa bata Steaua desi a jucat aproape tot meciul, ACASA, 11 contra 10?

Cred ca afirmatiile tale se bazeaza mai degraba pe simpatii si speculatii decat pe fapte concrete !

Bogdan4Steaua19.03.2006 03:36

" Bombă media: meciul tur pe Realitatea TV!

Realitatea TV a achiziţionat drepturile de televizare ale meciului Rapid-Steaua, turul sferturilor de finală din Cupa UEFA, programat pe 30 martie. Suma pe care o va încasa gruparea din Giuleşti n-a fost deconspirată, dar surse autorizate susţin că este cea mai mare plătită vreodată în România pentru un singur meci! Pentru partida retur încă sînt negocieri intense, la care participă toate posturile importante de pe piaţă. "

Sursa: GSP.ro

Motanu D19.03.2006 07:30

Cateva kilograme de sapun din partea celor de la Realitatea si s-a rezolvat cu meciul ! :twisted: :twisted: :twisted:

Virgil19.03.2006 07:43

Si vreo cativa metri de funie... :lol: Sa se spanzure de necaz la sfarsitul meciului.Copos cel putin si ingamfatul de Lucescu.

Captain RedBlue19.03.2006 07:47

Si-un scaun sub lustra sa fie inventarul complet... :lol:...Rectific...Doua...Sa nu se bata intre ei... :lol:

MIREL6RADOI19.03.2006 12:38

Un meci pe care-l doream! :lol:

Referitor la scandari rasiste:daca un alb zice de un negru "esti negru" -rasism..nu si viceversa.In sfarsit...

Abia astept meciul acesta.

AdrianUltraS19.03.2006 13:37

nu e clar ca Steaua CASTIGA ? am batut Real Betis cu 3 - 0 si nu putem sa batem niste rapidisti ?

FORZA Steaua FOREVER

crusherkidd19.03.2006 14:55

clar va fi meciul nostru .. nu am nici cea mai mica indoiala ca vom trece de bronzati..

acum dak vom trece la pas , cu emotii sau la limita nu stiu sigur...dar vom trece cu siguranta...

nu imi place deloc faptul ca realitatea va televiza meciul...cel mai potrrivit post era tvr 1....chiar si Pro TV...sau dc nu TVSport...

la acest meci eeste nevoie dee un comentariu frumos, calitate a imaginii...pt cei care nu vor fi pe stadion..este pakt ca se va strica o frumusete d meci...sincer sper ca returul va fi pe alt post...apropo...nu mai criticati Steaua pt meciul cu Arges....au 1-0 cu bronzatii :))

crusherkidd19.03.2006 15:28

din pacate lucrul de care imi este cel mai frica la feroviari a reaparut in meciul cu Arges..

BULAN NESIMTIT !!!

au avut bulan la greu in toate meciurile d Cupa UEFA si iata ca acest bulan ii urmareste si in meciurile din campionat...

sa speram ca l-au consumat pe tot si va fi o dubla mansa in care cea mai buna sa castige...adik Steaua

AGRESSIVO198+119.03.2006 15:49

Sunt un adept al injuraturilor impotriva rivalilor(dar si al incidentelor,cei care ma cunosc o stiu),dar la acest meci va rog sa faceti o exceptie si sa va abtineti(doar atat dubla mansa din UEFA ca dupa vine intalnirea din retur si veti vedea atunci daca ii veti injura sau ironiza)

Despre calificare,sigur ne vom califica ati vazut ce fata au facut cand au vazut ca au picat cu Steaua,dar inca o data va spun:AVETI GRIJA CE FACETI,daca veti calca stramb veti distruge TOT(va rog din tot sufletul abtineti-va,doar de data asta)

imi pare rau ca nu pot sa particip

dbd19.03.2006 15:57

sunt sigur ca nu o sa se poata stapani nici o galerie...si nici UEFA nu se va stapani de a ne amenda ...

bebeto19.03.2006 16:09

cica e posibil ca la meciurile astea doua sa nu fie lasate galeriile adverse.adica pe giulesti fara stelisti si pe lia manoliu fara pasari aviare.

cred ca asta ne-ar calma pe toti.

Virgil19.03.2006 16:11

Am auzit si eu.Se zice ca ar fi propunerea lui MM.Din punctul meu de vedere e perfect,ramane sa vedem ce vor si jucatorii si daca forul european va fi de acord.

AGRESSIVO198+119.03.2006 16:18
sunt sigur ca nu o sa se poata stapani nici o galerie...si nici UEFA nu se va stapani de a ne amenda ...

Trebuie sa ne stapanim,ei sa faca ce vor noi sa nu raspundem.

Dracula tu iti dai seama cat de sus am ajuns?sau nu?si unde am mai putea ajunge?

bebeto19.03.2006 16:26

oricum gunoierii o sa aiba parte de infern...in meciul de campionat cu noi.asa ca n-or sa scape ieftin in primavara asta.

Virgil19.03.2006 16:29

Ce pacat ca n-o sa fie in Ghencea ...

AGRESSIVO198+119.03.2006 16:38

as fi de parere ca ar trebui micsorata suprafata terenului de joc pe Lia Manoliu(de aceleasi dimensiuni cu cea de pe Ghencea)altfel centrarile lui Ogararu cu mana vor disparea.

cred ca asta e o problema cum spunea si Sorin777

AGRESSIVO198+119.03.2006 16:52

africanii au facut 1-1 la Pitesti.

e bine sau nu?(pt noi)

waste19.03.2006 17:10

Pigmentatii se vor concentra de-acum pe cupa Romaniei (program relativ usor), si pe meciurile cu noi. Sa vedem ce va fi, dar in mod normal nu ne pot elimina in sistem tur-retur, vorba lu' Gigi. Nu vad cum, imi par o echipa subtire.

Iar marocanii aia de suporteri ai lor ar trebui potoliti. Iar incep sa scoata capu'. :evil:

«15678925»