FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«14567825»
marcelino18.03.2006 15:21

ok..Steaua-rapid in sferturi da nu pot sa cred...ca nu o sa mai avem 2 echipe in semifinala..

Ionutdal18.03.2006 15:28

Rapid -Steaua va fi 1-3 , si Steaua -rapid 5-0 ...

IONUTZ-CIPRIAN18.03.2006 15:39

:evil:>>Am ceva in mine care imi spune ca vom trece de RAPID si inca foarte usor,pe mine nu m-a surprins cu nimik jocul lor,pacat insa ca am picat cu ei,chestia asta nu mi-am dorit-o deloc,dar cum este cu "de ce iti este frica nu scapi" uite ca s-a intamplat!Si sa nu credeti ca mi-e frica de rapizi,dar nu vroiam echipa romaneasca!!>>> :twisted:

marcelino18.03.2006 15:40

cine crezi ca a vrut sa pice Steaua cu rapid?

IONUTZ-CIPRIAN18.03.2006 15:44

:evil:>>>Borcea!!!>>> :twisted:

marcelino18.03.2006 15:46
:))am auzit la stiri inainte de meci Steaua-Betis,rapid-hamburg ca sare in sus de nervi..:)) a spus Borcea
marcelino18.03.2006 15:49

da mai departe se califica Steaua...:) da si rapid are sanse da mai putine decat Steaua!!!!!!!!!

marcelino18.03.2006 16:12

alerg,plang,srtrig..zi de zi vad viata n rosu-albastru

traiasca Steaua Bucuresti!!!!!!!!!!!:)

Captain RedBlue18.03.2006 16:23
Meme a declarat in direct la Fanatik,ca doreste sa trimita o cerere la UEFA prin care doreste sa evite orice sanctiune de la organizatia Europeana,ei sa aprobe ca nici in dubla mansa Steaua sa nu aiba suporteri in Giulesti..iar Rapidu pe Lia Manoliu  :!:

Daca se va lua aceasta decizie cei care vor avea de suferit sunt suporterii, pe moment, dar s-ar evita niste incidente grave... Este imposibil sa nu apara altercatii... IMPOSIBIL fratilor...

Sunt pentru decizia lui MM, altfel riscam excluderea din Cupa UEFA cu ambele echipe si jocuri cu tribune goale de o sa ne plictisim de sticla televizorului de la anul... Suntem luati in vizor si noi, Steaua, deja suntem recidivisti... Pericol mare ne paste fratilor... UEFA asta asteapta...

Si eu cred acelasi lucru...Mai bine lipsim noi suporterii la un meci, decat sa riscam sa fim exclusi cu totul pentru o perioada indelungata din competitiile europene...Echipa ne va simti lipsa in Giulesti poate :( , dar nu uitati ca in retur vor veni la ``noi``, daca se poate spune asa...Si dupa cum s-a vazut pana acum, Lia Manoliu e prea mic pentru cati suporteri stelisti vor veni...Asa ca rapidisti nu mai incercati!...Nu mai sunt locuri pentru voi!... :lol:

marcelino18.03.2006 16:24

da mai ziceti ceva ca ma plictisesc amu chiar..

alinush8918.03.2006 16:28

2-0 aks...2-1 pentru ei in deplasare...galeria unde va sta la meciul cu tuciurii?? tot la pel a 2-a? :roll: ....am inteles ca s-ar putea sa nu fie suporteri rapidisti pe Lia Manoliu'....si invers...ce parere avetzi...ar fi un avantaj sau un dezavantaj? :?:

rhadoo200518.03.2006 16:52

sa nu dea dracu sa vina vreun dinamovist sa se apuce sa injure rapidu sa strige la ei tzigani sau altfel sa ne futa UEFA tot pe noi.

cat despre injuraturi daca vin de la stelisti sunt un mod iresponsabil de a te manifesta.

DACA IUBIM Steaua PUTEM SA NE ABTINEM ASA CA SA_I INCURAJAM PE AI nostri SI SA NU NE COBORAM LA NIVELUL CEL MAI DE JOS. :D

winner_00718.03.2006 17:30
in afara discutiei, e haios ca si pe forumul nostru si pe al vostru, cei care incita la bataie sunt niste pustani (auzi, s-au aliat "colegii de clasa". lol). pe cine calci in picioare, bai pustiulica? (winner, adica)

tot in afara discutiei, stimate domn crematory, aveti un limbaj mizer. ai intrat ca nesimtitu pe forum la noi si ai injurat si acum te dai fata mare. poate asa se vede cine pe unde e de vina.

nu in ultimul rand, mi-ar placea foarte mult sa se intalneascaa sefii celor doua galerii si sa cada de acord asupra unor limite de conduita (si stiu ca discutii de genul asta au mai avut loc in trecut).

cat despre propunerea lui Meme Stoica, ca cele doua runde sa se joace fara suporterii adversi (respectiv fara stelisti in giulesti si fara rapidisti pe lia manoliu) mi se pare... uhm... ridicola.

in fine, eu unul nu mai comentez aici, speram mai multa maturitate.

sa invinga cel mai bun si succes mai departe, oricare ar fi invingatorul.

bai eu raspundeam la ce am gasit pe forumurile voastre(adika la rapidisti cum esti tu fanatik)si sincer n-am zis tot!n-am nimik de-a face cu violenta daka voi(rapidisti) nu ripostati deci dute e forumul tau si mai lasa-ma in pace

winner_00718.03.2006 17:35

bai sa uitat cineva la OTV a venit domnul mustata si seful galerii rapidiste

Mirel_Radoi18.03.2006 17:38

nu pot sa cred.Dinamo a castigat cu Pandurii tg-Jiu cu 2-0 :cry: dinamoprostie nesuferita

winner_00718.03.2006 17:38
@fanat|ca:

E frumos, e corect ce spui, dar lucrurile vor degenera. Si nu doar la nivelul pustanilor. E inevitabil. Sa ne amintim ce s-a intamplat la Inter - Milan in CL. Asta e , fiecare va supravietui cum va putea 8O

Intrebarea e alta: cum e cu numarul de bilete pentru oaspeti? E 10% din capacitate? Asta inseamna ca stelistii sa aiba 2.000, iar rrapidistii 5.000 in retur   :evil:

si nu zic ca trebuie raspuns cu violenta la violenta dar mai tin minte meciul trecut unde slava domnului am scapat atunci sincer ei aruncau cu scaune>cu toate astea sper sa fie un meci corect si frumos dar daka lucrurile degenereaza eu ripostez ca sa ma salvez

Virgil18.03.2006 17:49

Sunt convins ca si cei mai inversunati suporteri Stelisti vor avea atata minte incat sa nu ne taie craca de sub picioare.

Mai mult datoria noastra,a tuturor,e sa oprim astfel de izbucniri violente ale unor stari sufletesti.

Altfel ne-am face rau noua si echipei iubite.

E posibil ca printre noi sa fie infiltrati provocatori rapidisti care vor incerca sa dea tonul.Trebuie imediat linistiti.

Sa ne incurajam favoritii fratilor si sa ignoram caraiturile inamicilor.

14084164944bc22a86aa4_200_149_.jpg

FORZA

winner_00718.03.2006 17:52

am si eu o intrebare dar daka isi iau bilete suporteri dinamovisti si incep ei sa strige replici rasiste la jucatori atunci nu ar veni UEFA pe noi?si atunci nu credeti ca aceasta lege nu-i prea bine pusa la punct.sincer sper ca mustata sa selecteze numai fani loiali pentru ca e de ajuns sa se strecoare creo 5 dinamovisti in tribuna noastra si sa inceapa sa vorbeasca in limba lor si putem spune papa la UEFA

sorin_77718.03.2006 18:00

"APEL IMPORTANT LA SUPORTERI"

articol cules din GSP.ro:

FÃRÃ RASISM!

Andrei Niculescu

Duel autohton așadar în "sferturile" Cupei UEFA. O premierã pentru România, cu pãrți bune și rele. Dar un duel care, știutã fiind marea rivalitate existentã între fanii celor douã combatante, trebuie tratat și din alt punct de vedere decît cel pur sportiv. Acela al violențelor și mai ales al rasismului. Mai ales cã, joi, FIFA a ratificat "Legea Eto'o", numitã așa dupã fotbalistul camerunez protagonist al incidentelor ce au stat la baza ei. E vorba de cîteva modificãri fãrã precedent, extrem de dure, aduse articolului 55 al Codului Disciplinar.

Mai exact, orice act de discriminare rasialã în interiorul stadionului va fi aspru pedepsit. În cupele europene, pedepsele variazã între pierderea meciului cu 3-0 și excluderea din competiție, în funcție de gravitatea evenimentelor. În cazul partidelor de campionat sancțiunile încep de la penalizarea cu 3 puncte la prima abatere, 6 la a doua, terminîndu-se cu retrogradarea directã dacã se continuã.

Pare o glumã, dar nu e. FIFA a obligat toate confederațiile și asociațiile membre sã includã de manierã imediatã aceste noi reguli. Cum ultima confruntare din Giulești dintre cele douã rivale n-a fost deloc cuminte și cum "dubla" din "sferturi" se va desfãșura sub oblãduirea UEFA, cu arbitri și observatori strãini, orice scandare de tip "suspendați-ne, urîm ciorile!" devine extrem de periculoasã.

De la ce a plecat legea

Samuel Eto'o este cel ce a generat toate aceste modificãri prin comportamentul sãu fãrã precedent la un meci Zaragoza - Barcelona disputat pe 25 februarie. Iritat de scandãrile rasiste ce veneau la adresa sa din tribune, camerunezul Barcelonei a vrut sã plece de pe teren, doar rugãmințile lui Ronaldinho, ale antrenorului Frank Rijkaard, ale arbitrului partidei și ale unor adversari fãcîndu-l sã se rãzgîndeascã. FIFA s-a sesizat dupã ce Federația spaniolã a decis ca Zaragoza sã primeascã doar o amendã de 9.000 de euro.

Scandal la meciul din tur

La partida din prima parte a sezonului dintre Rapid și Steaua, disputatã în Giulești, s-au consemnat incidente în tribune. Arbitrul partidei, Alexandru Tudor, a oprit de douã ori meciul pentru cã s-a aruncat pe teren cu pietre și cu scaune, ultima datã amenințînd cã nu mai dã drumul la joc. Pînã la urmã a intervenit chiar șeful LPF, Dumitru Dragomir, care se afla în tribunã și care a vorbit la telefon cu "centralul", spunîndu-i textual: "Dã drumul la meci pe rãspunderea mea". Tot la acel joc suporterii ambelor echipe au scandat lozinci rasiste, rapidiștii împotriva lui Bãnel Nicolițã, iar steliștii folosind apelativul "cioarã". (Dan Udrea)

Steaua e recidivistã

În cazul în care vor urma alte incidente la cele douã jocuri, pentru Steaua pericolul este de douã ori mai mare. Campioana a fost deja în atenția forului european pentru rasism, dupã ce observatorul meciului Steaua - Shelbourne 4-1 a scris în raport cã au fost scandãri rasiste. Gruparea din Ghencea a fost amendatã cu 30.000 de franci elvețieni și i-a fost suspendat terenul pentru o etapã, Steaua jucînd meciul cu Valerenga din primul tur al Cupei UEFA la Constanța. (Dan Udrea)

PRECEDENTE

Inter - Milan, un șoc exploziv

Precum Rapid - Steaua, partide între formații din aceeași țarã s-au mai disputat în cupele europene. Ba, din 1999-2000 încoace, nu a existat stagiune fãrã un asemenea duel. Multe au fost cu scîntei. Cele mai serioase incidente s-au produs la șocul Inter - Milan, din "sferturile" ediției trecute a Ligii. Iritați de anularea golului marcat de Cambiasso, la 0-1 ("rossonerii" cîștigaserã în tur cu 2-0), fanii interiști au învãluit "San Siro" în fum prin zecile de petarde aruncate. Una l-a lovit pe portarul Dida. Întrerupt, derbyul milanez s-a reluat scurt timp, asaltul continuu din tribune determinîndu-l pe "centralul" german Markus Merk sã opreascã definitiv meciul. Inter a pierdut la masa verde, 0-3, și a evoluat 4 partide cu porțile închise. (Constantin Popescu)

drvladyk18.03.2006 18:04

era singura echipa de care ma temeam.nu pt ca ar avea [...] vreo valoare, dar daca s-ar intampla sa.....nici nu pot sa scriu varianta aia. da ar fi rusine mare. cu noi or sa joace cu alt tupeu impiedicatii aia. si pt cei care merg la meci: va rug sa va abtine-ti chiar daca ne provoaca.

[...]

Editat. Moderatorii

Luccifer18.03.2006 18:27

in primul rand, vreau sa-i spun lui marcelino sa ne lase in kilu` meu in pace...copii joaca miuta pe strada, nu se baga in seama ca faru`n ochi, deci nu ne mai plictisii sa vedem mesajele tale.CLAR? :twisted:

Cam atat despre marcelino

...asa...sa revenim la lucruri mai serioase? Ce aveti bai nene? V-a luat ura mintile???? Ce manevra UEFA ca sa cadem cu Rapid ca o sa ne elimine pe baza lozincilor rasiste?? Voi va auziti? Ati citit povestea cu "drobu' de sare"??? Exact asa sunt discutiile din momentu` asta...sa nu ne ducem la gunoieri pe stadion ca strigam nu stiu ce...sa nu vina ei pe Lia ca iar o sa iasa cu scantei ca o sa se strige nu-stiu-ce...hai frate, astea le discuta ambele parti pe forumuri! Nu e mai usor, mai elegant si mai frumos ca noi sa strigam Forza Steaua si ei sa crancaneasca ce stiu ei despre Rapid? Si gata...uite ce le-am dejucat "comp(l)otul" celor de la UEFA...haideti bai nene, ca suntem oameni in toata firea, nu niste pustii ametiti care nu vad decat "Skin head, no gipssy"...

Captain RedBlue18.03.2006 18:54
...E posibil ca printre noi sa fie infiltrati provocatori rapidisti care vor incerca sa dea tonul.Trebuie imediat linistiti.

Sa ne incurajam favoritii fratilor si sa ignoram caraiturile inamicilor....

Si nu numai rapidisti...Poate si unii dinamovisti invidiosi...Model Borcea...Asa ca sunt de acord cu Virgil...Atentie la ce scandeaza cei de langa noi...Si daca e cazul trebuie opriti...

waste18.03.2006 19:06

Io unu' is om in toata firea, da' recunosc ca imi place sa strig "Am avut si vom avea mereu ..." sau "**** rapid CFR, 10 ani ai stat in B ..." :oops:

DTP-Ludacris18.03.2006 19:11

nush cum sa zic...dar dak ne vom califica....ar si super marfa...dak luam bataie o sa imi mai aline durerea cand stiu k macar se duce o echipa romaneasca mai departe.... :wink:

Luccifer18.03.2006 19:11
Io unu' is om in toata firea, da' recunosc ca imi place sa strig "Am avut si vom avea mereu ..." sau "**** Rapid CFR, 10 ani ai stat in B ..."  :oops:

Daca e mai rentabil sa fim suspendati ca iti place sa stigi pe stadion "Am avut si vom avea mereu boala..." e doar optiunea ta, dar tie si celor care le place sa strige asta intr-un meci de Cupa UEFA, urmarit de ofcialitat, vreau sa le adresez o rugaminte: STATI ACASA! Noi vrem sa mergem pe stadion la finala! :lol:

«14567825»