suporterii ar cam trebui potoliti,dar nu in dubla din UEFA
suporterii ar cam trebui potoliti,dar nu in dubla din UEFA
Sa stiti ca meciu cu Rapid va fi mult mai dificil decat pare la prima vedere. Desi Steaua are un lot infinit mai bun decat al Rapidului si un joc mai inchegat, in astfel de meciuri conteaza mult si ambitia, orgoliile. Sa nu uitam ca Steaua nu a castigat niciodata in fata lui Razvan
Steaua va bate mai mult ca sigur pe Rapid
:twisted:
.... Sa nu uitam ca Steaua nu a castigat niciodata in fata lui Razvan
Cu atat mai mult sa fie jucatorii Stelei mai ambitiosi... Sa demonstreze ca Razvan nu e totusi Murinho...
Steua va invinge si plus nu cred ca ne suspenda oricum pentru ca legurile alea sunt valabile in fifa!Dar sa nu riscam !sa nu spunem nimik in stadion ! si la cat de prosti sunt rapidisti vor spune ei si poate scapam din primul meci !
.... Sa nu uitam ca Steaua nu a castigat niciodata in fata lui Razvan
Cu atat mai mult sa fie jucatorii Stelei mai ambitiosi... Sa demonstreze ca Razvan nu e totusi Murinho...
sar putea sa fie pentru ca se potrivesc sunt ingamfati , plin de ei si cam bronzati :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
bai am si eu un lucru de intrebat:
Replica nespalati e considerat rasism sau doar simpla jignire
Poate sa-mi spuna cineva ce sa spunem si ce nu
ca nespalati , prosti si cretin nu sunt replici rasiste ci adevaruri generale despre rapidisti :evil: :evil: :evil:
ar mai fi colorati , africani , gunoieri , bronzati...sau popularul ciori .... care intradevar sunt apelativele dupa care raspund rapidistii :twisted:
Si vreo cativa metri de funie... :lol: Sa se spanzure de necaz la sfarsitul meciului.Copos cel putin si ingamfatul de Lucescu.
Lucescu ingamfat?sa fim seriosi...
Eu tin cu Rapid si normal ca sper sa se califice. Dar trebuie sa recunosc ca am indoieli... nu e cazu sa va umflati in pene, dar e vizibil ca Steaua este totusi mai buna decat Rapid la ora actuala.. nu stim ce aduce viitorul...
Citesc mesajele voastre de pe acest forum si ma mira cum de aveti tupeu sa criticati faptul ca rapidistii injura pe forum... sau voi nu va vedeti? 'nespalati, prosti, cretini' ? Si numind rapidistii ciori doar pt emblema de pe steag mi se pare total aiurea.... Suporteri milogi are si rapid si Steaua din plin...
Cred ca acest meci e un bun prilej sa aratam lumii ca suntem in 2006, si ca nu doar spaniolii sau nu stiu ce alta natiune pot avea fotbal frumos ...
Si eu zic sa incetam cu injuratul celeilalte echipe.. fiindca sincer nu-si au rostul... si oricare s-ar califica tre sa ne bucuram ca inainte de stelisti si rapidisti suntem romani...
:cry: Iacob nu va juca in dubla cu rapid .....am belit-o rau de tot .....cine mai da gol ??? ca el era singuru care mai misca ....variantele de atac sunt Cristea si oprita .....vai de mine nu imi miroase a bine .......Iacob este jucatorul nostru nr 1 in atac .....vai ca ma oftic ....offfffff nu e bine
ªOC LA Steaua - Victoraș Iacob are fracturã de claviculã și riscã sã stea pe tușã tot sezonul!
Atacantul Stelei, Victoraș Iacob, s-a accidentat în partida cu FC Național și are fracturã de claviculã. Prezent la Recursul Etapei, Cosmin Olãroiu, a comentat despre meciul din Cotroceni: "Nu este neapãrat presiune. Echipele mari schimbã mulți jucãtori. Nu mai știu cu cîți atacanți am jucat pe teren, dar în mod sigur noi nu ne apãrãm!"
gsp.ro
Nu e Iacob ?!?!? Se naste altul, renaste altul, se trezeste altul... avem pe Cristea, pe Oprita... Acestia joaca fara presiune... Pot face surprize, in special Cristea. Cred ca el va fi solutia. Si jocul nostru de atac va fi altul acum... Sa vedeti surprize pentru Raazvan. Lipsa lui Iacob din primul 11 schimba partitura de joc in totalitate. Si va fi ceva nou...
Vad ca pe Banel l-ati uitat.S-ar putea ca el sa fie noutatea.El sa fie varful de atac.A inceput sa se lipeasca golul de el.
Este adevarat. Sunt sigur ca il vom vedea din ce in ce mai des la finalizare, si in zona centrala. Avantajul este ca Banel este un jucator de travaliu care munceste mult si la mijlocul terenului. El vine la finalizare din linia a doua. Cred ca am putea sa abordam unele meciuri cu Radoi mijlocas la inchidere si Crisotcea la creatie. Sunt curios ce ar iesi.
Sunt sigur ca ar iesi foarte bine.Cristocea e jucator de creatie.Din pacate sau din fericire , mijlocul e asigurat
Hai sa nu visam. Il stim bine pe Oli. Eu ma astept la o echipa de genul:
Carlos - Ogararu Goian(Baciu) Ghionea Marin - Nicolita Lovin Radoi Paraschiv Bostina - Dica.
Eu as juca fara Lovin,dar cu A.Cristea.Ti-ai gasit sa-l bagi pe Bostina in centru sa-l sufoci. :lol:
Nu inteleg de ce nu este utilizat mai des Cristocea. Sa nu fi confirmat in turneele de pregatire?
Spune-mi si mie pe cine ai scoate sa-l bagi pe el?Pe Para,pe Mirel?
Hai sa nu visam. Il stim bine pe Oli. Eu ma astept la o echipa de genul:Carlos - Ogararu Goian(Baciu) Ghionea Marin - Nicolita Lovin Radoi Paraschiv Bostina - Dica.
Stelistilor...Bostina e suspendat ,ati uitat? :cry:
Da, este suspendat pentru meciul tur. In nici un caz nu l-as scoate pe Radoi pentru ca in multe momente trage echipa dupa el. Probabil ca intr-o gandire mai ofensiva, Paraschiv ar fi cel care ar sari din schema. Repet, aceasta nu ar fi neaparat o solutie permanenta, ci doar aplicabila in anumite cazuri, in functie de adversar.
Hai sa nu visam. Il stim bine pe Oli. Eu ma astept la o echipa de genul:Carlos - Ogararu Goian(Baciu) Ghionea Marin - Nicolita Lovin Radoi Paraschiv Bostina - Dica.
Stelistilor...Bostina e suspendat ,ati uitat? :cry:
Nu, nu am uitat. Dar ma refeream la intreaga perioada in care va lipsi Iacob, nu doar la meciul cu Rapid. Pentru acel meci, ca sa fie toata lumea multumita, probabil ca in locul lui Bostina va juca Nesu mijlocas !!!! :!: :!: :!:
Ma uitam pe forumul rapidului si e kiar OK..adica: injuraturila exista ( chiar din plin) din partea ambelor parti. Si ar fi bine sa ramana pe forumuri, sau in strada maxim!!! Sincer, nimic nu mi-ar face placere mai mare sa le administran un 2-0 sec in ambele manse. Dar fara Iacob, fara Bostina, in skimb cu Cristea ( care face meciuri bune, din pacate prea RAR!) si Cristocea care nu stiu daca l-am vazut jucand mai mult de 30 -40 de minute in jocurile oficiale ale Stelei, nu cred ca vom realiza acest lucru. Sa nu uitam totusi:
1. Oli - un antrenor bun, ambitios, se va duce in Giulesti cu gandul sa nu ia gol
2. Lucescu - un la fel de bun tactician, pune mult accentul pe aparare ( ca sa nu mai zicem aici ca e si "baiatul tatalului" care il ajuta, mai mult sau mai putin, in orientarea tactica si ordinele de meci, parere personala)
3. un 1-1 in giulesti si un 0-0 pe lia manolia ar fi suficient ( din pacate 0-0 pe manoliu este rezultatul standard pe moment, sper ca Steaua sa ma contrazica cu Poli si cu Rapid)
As vrea foarte mult sa merg la meci, insa nu stiu daca o sa am garantia ca ma voi abtine sa injur...si nimeni dintre voi nu are acesta garantie. Mai ales daca vom fi provocati ( si vom fi!! in mod sigur!!). Ideea lui MM de a sta galeriile acasa nu mi se pare corecta, dar in mod sigur e justificata.
Forzza Steaua!! Vinci per noi!!
Cristocea e subtire. Nu stiu de ce va agitati atat cu el. Nici la Farul nu facea cine stie ce. Placea mai mult Todoran de-acolo.
Fara Iacob va fi extrem de greu, pentru ca "tactica" ofensiva a lui O.l.i. depindea in mare masura de el. Oprita nu poate juca atacant impins, Cristea e prea mic.