FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1232425»
forever_STEAUA31.03.2006 10:21

Nu ii voi invinovati pe Carlos si pe Ghionea la gol. Sunt cei care ne vor aduce calificarea. Pt ca fotbalistii mari gresesc o data. Si ei au gresit in meciul cu rrapiduletzul. Ieri cand m-am intors de la meci (l-am vazut intr-un bar intr-o mare de suflete ros-albastre) o masina cu suporteri stelisti cantau si sarbatoreau. Nu faptul ca Steaua a facut egal. Ei doar vroiau sa inceapa sarbatoarea mai devreme. Pt ca au incredere in baieti. Pt ca au vazut deja de aseara Steaua in semifinale.

forever_STEAUA31.03.2006 10:22

Din toate titlurile pe care le-am citit acesta mi-a placut cel mai mult:

dinamovistii comenteaza:

"Steaua"

sorin_77731.03.2006 10:50

Mi-am dat seama ca din aceasta intalnire echipa mai buna se va califica... si aceea nu poate fi decat Steaua... oamenii de fotbal, cunoscatori ai fenomenului au vazut aseara ca Steaua a fost Superioara asa cum a declarat Ion Marin, antrenorul cainilor, dar vor exploda in declaratii la lauda Stelei dupa ce se va termina acest sfert cu rapid... Acum vor sa-si mai pastreze doza de obiectivism necesara pentru a nu genera conflicte de idei...

gone31.03.2006 13:50

In mod normal trebuie sa ne calificam. Dar multe se pot intampla. Rapidul are mare noroc in UEFA. S-a vazut si in meciul cu Hamburg.

Papp31.03.2006 13:58
In mod normal trebuie sa ne calificam. Dar multe se pot intampla. Rapidul are mare noroc in UEFA. S-a vazut si in meciul cu Hamburg.

Li sa terminat norocul!

Steaua spre Cupa UEFA n·1!!!

bebeto31.03.2006 14:04

trebuia sa transam calificarea din prima repriza cind i-am calarit efectiv.daca Dica nu-si batea joc de ocazii si arbitru nu ne fura un gol perfect valabil acuma ne pregateam deja de meciul cu basel.insa in a doua repriza lui Olaroiu iar i sa facut frica si l-a scos pe Cristea ca sa-l bage pe Lovin,si in loc sa-i calarim in continuare i-am lasat sa-si faca jocu.pacat de dubla greseala...nu-mi vine sa cred ce noroc au gunoierii astia spurcati.

oricum pe lia ai rupem in doua...nu ne mai scapa de data asta. :D

BRAVO BAIETI!!!

F...E ANUL TAU..DUPA 20 DE ANI 8) :wink:

forever_STEAUA31.03.2006 14:06

Diferenta e ca atunci trebuiau sa apere 2 goluri. Acum au misiunea de a se apara pe de o parte (daca le dam vreo 3 boabe pot sa atace cat vor) si a inscrie impotriva echipei cu cea mai buna aparare pe care a intalnit-o in actuala editie.

gone31.03.2006 14:26

Dupa cum am vazut in celelalte mecuri nu cred ca Oli o sa joace la 0-0. V-a incerca sa marcheze repede pt a pune presiune pe Rapid. Daca le dam un gol rapid (in primele 20 de min) s-a terminat pt ei.

fiara731.03.2006 15:59

la Hamburg a fost iures la poarta lor; au bagat toate vagoanele in poarta si au dat un gol prin oportunismul lui buga. De asta trebuie sa ne ferim: de jumatatile de ocazie.

BlackWoolfy31.03.2006 16:47

o-o in retur :twisted: :twisted: :twisted:

DTP-Ludacris31.03.2006 17:08

offf...cred ca pe lia voi ragusi cel mai rau....si o sa ma bucur ....chiar si dak se termina 0-0.. :lol:

kingstonian stelist31.03.2006 18:42

Fratii mei, complicat sa jucam pt 0 - 0. Sper sa dam noi doua boabe repede, asa ca si cu Poli si apoi putem juca linistiti, ca pana sa de si rrapizi trei ... asta e asa ceva de domeniul imposibilului.

Sper sa ramana baietii concentrati si cu capul pe umeri, iar Olaroiu sa o gandeasca bine de tot, ca daca ne dau rrapizi gol primii, se pun in poarta si o sa fie complicat rau.

Sa jucam pt 0 - 0, nu e bine. Daca ne dau unul pe final, nu mai putem face nimic.

Hai Steaua!

Andrei_VIP31.03.2006 18:42

Jandarmeria Română mulţumeşte suporterilor echipelor de fotbal Rapid şi Steaua pentru modul în care s-au comportat, joi seara, la acest eveniment sportiv pe care l-au transformat într-un veritabil spectacol fotbalistic.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti atrage atenţia însă asupra faptului că, în meciul retur (din 6 aprilie - n.r.), UEFA poate suspenda cinci etape terenul pe care joacă echipa ai cărei suporteri s-au manifestat nesportiv, iar clubul de fotbal în cauză poate fi amendat cu 30.000 de franci elveţieni.

Pentru a preveni această situaţie, UEFA a desemnat doi observatori internaţionali pentru a monitoriza toate acţiunile celor două grupuri de suporteri şi manifestările acestora, care ar putea degenera în acte sau fapte de violenţă fizică şi verbală. Totodată, spectatorii sunt obligaţi să păstreze pe tot parcursul meciului de fotbal documentele de acces în stadion şi tichetele care le-au fost înmânate la intrarea în arena sportivă şi pe care au fost expres specificate locul, sectorul şi tribuna, respectiv peluza, cu obligativitatea de a-şi respecta întocmai locurile de pe acest tichet. De asemenea, spectatorii sunt obligaţi, sub sancţiunea evacuării din stadion, să nu intre în conflicte sau altercaţii fizice sau verbale de nici un fel cu suporterii echipei adverse şi să nu afişeze un comportament ostentativ la adresa acestora.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, Agenţiei Rompres, că la meciul de fotbal Rapid-Steaua, contând pentru sferturile de finală ale Cupei UEFA, forţele Poliţieneşti aflate în misiune nu au înregistrat nici un fel de eveniment neplăcut în zonele în care au acţionat, respectiv în cele învecinate cu stadionul din Giuleşti. El a precizat au fost angrenaţi în misiune aproximativ 400 de Poliţişti şi mai multe echipaje din cadrul Serviciului Poliţie de Intervenţie Rapidă şi al Serviciului de Intervenţie la Acţiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

KroNos^31.03.2006 18:53

Daca in retur o sa fie 0-0 o sa fie singura data cand n-o sa fiu suparat pentru un 0-0 si culmea chiar o sa fiu fericit.

Dar oricum nu cred ca Olaroiu o sa joace la 0-0 si o sa castige Steaua cu 3-0. Si asta n-o zic ca sunt stelist ci pentru ca aseara s-a vazut ca Steaua e cu 2 clase deasupra Rapidului si ar fi trebuit sa castige cu 4-1. Sunt sigur ca si jucatorii sunt frustratzi ca au fost egalatzi cu asa mare noroc de rapidisti si vor sa se razbune inscriind cat mai multe goluri ca sa demonstreze ca meciurile cu Fayenord si Hamburg ale rapidistilor au fost pure intamplari.

dbd31.03.2006 18:57

un meci frumos si pe teren si in tribune...pacat ca nu am avut mai multe locuri noi stelistii...

iar rapidistii au avut noroc ...ca noi trebuia sa castigam...

juristcris31.03.2006 19:38

In sfarsit, ati observat si voi ca Oli nu e deloc un antrenor defensiv. Steaua a atacat inca din primul minut si asta spune multe despre filosofia lui despre fotbal. Va spun eu sigur ca Olaroiu nu le-a spus jucatorilor la pauza sa se apere, sa cedeze mijlocul terenului. Acest lucru s-a intamplat din cauza golului nascut din NIMIC si al instinctului de autoconservare.

In ceea ce priveste jucatorii Stelei care au fost injurati pe acest forum in asa hal incat la un moment dat credeam ca sunt pe situl cainilor sau al giulestilor,( si ma refer aici la Oprita, Cristea, P Marin)acestia au aratat aseara de ce au ajuns la Steaua. OPRITA a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repriza dupa cum spunea si Hagi, Cristea a castigat toate duelurile unu la unu pana prin minutul 50 iar Marin a jucat fara greseala.

Sunt sigur de calificarea Stelei dar imi e frica de accidentari pt semifinale

KroNos^31.03.2006 20:06
In ceea ce priveste jucatorii Stelei care au fost injurati pe acest forum in asa hal incat la un moment dat credeam ca sunt pe situl cainilor sau al giulestilor,( si ma refer aici la Oprita, Cristea, P Marin)acestia au aratat aseara de ce au ajuns la Steaua. OPRITA a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repriza dupa cum spunea si Hagi, Cristea a castigat toate duelurile unu la unu pana prin minutul 50 iar Marin a jucat fara greseala.

Sunt sigur de calificarea Stelei dar imi e frica de accidentari pt semifinale

Vrei sa zici ca nu i-ai injurat niciodata pe Oprita si Cristea? La cat de slab au jucat pana acum nu cred ca tu i-ai aplaudat.:wink:

Sper sa joace la fel de bine ca aseara si de acum inaite si sa nu fie o simpla intamplare. In meciul cu Poli cand a fost schimbat, Oprita a fost injurat aproape de totzi. Pana aseara in ultimul an n-a jucat bine de loc. De Cristea ce sa mai zic, 3 goluri intr-un an.

Dar sper ca amadoi, Oprita si Cristea, sa-si fi revenit si sa fie cu adevarat concuretza in atacul Stelei si sa nu ne mai bazam doar pe Iacob.

Cand Steaua a jucat prost l-am criticat pe Olaroiu pe merit.

Dar pentru meciul de aseara trebuie sa-l felicit pentru ca la pregatit foarte bine. Sper sa nu-mi mai dea ocazia sa-l critic si Steaua sa joace la fel de bine ca aseara. Cu o mica corectura sa inscriem din pozitzile clare ca cele ale lui Dica de aseara, ca altfel ocazile se razbuna. Daca era 3-0 la pauza pentru Steaua in repriza a 2 le-am mai fi dat. Deci din cauza ratarilor s-a terminat 1-1 in loc sa fi incheiat soarta calificarii inca de aseara.

Cat noroc pot avea rapidistii!!! Daca ar fi jucat mai bine ca noi n-as fi zis nimic, pentru ca sunt obiectiv, dar pentru ca au avut doar noroc nu pot decat sa fiu suparat.

rugutzu31.03.2006 20:41

In gsp a aparut azi:

"Mirel a transmis și un mesaj suporterilor

"Ne calificãm!"" (un interviu din Total Sport FM)

Nu stiu de ce dar eu chiar il cred. Daca era un mesaj de genu "Stati linisti ca o sa ne calificam noi" (Nu il credeam) dar asa.. nush... cred ca o sa trecem si de rapidisti.

NU am emotii in privinta diferentelor dintre Steaua si rapid. se vede clar ca Steaua este echipa mai buna dar in fotbal se pot intampla multe... sper sa pot sa ies in strada de bucurie la sf meciului!

!!!!!

kingstonian stelist01.04.2006 03:42

Am si eu o intrebare: Esta GAzeta Sporturilor un ziar anti-Steaua? sau doar asa mi se pare mie de aici de la departare?

Multumesc

sorin_77701.04.2006 12:15

este un ziar care se afla in colaborare cu persoane anti GG si anti Steaua... Gazeta nu este un ziar de sport cand vine vorba de Steaua... Pun pariu ca daca acest sfert incepea pe National cu acest scor, indiferent de jocul prestat de cele 2 formatii, rapid era cea laudata si vazuta deja semifinalista...

SteauaToronto03.04.2006 00:19

Video - rezumat + atmosfera pe Giulesti video...

Aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2284

Intarzierea s-a datorat unor probleme technice...

«1232425»