FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«122232425»
crematory30.03.2006 20:06

lasati-o mai molae cu acuzele la adresa lui Oli. Eu zic ca a facut un joc bun mai ales prima repriza. Pacat de gafa aia a lui Carlos, eu consider ca e golul lui. Oricum ce naiba vroiati la 1-0 la pauza sa atacam cu 10 oameni??? Aici se joaca 180 min nu 90. mamaaaaa ce ofticat sunt

FORZA STEAU FORZA Steaua HEI HEI!!!!

redandblue30.03.2006 20:11

per ansamblu un meci foarte bun al Stelei...Oli ne-a demonstrat ca nu un antrenor defensiv de vreme ce toata repriza I am fost calare pe rapid...pacat de greselile in lant ale lui Ghionea si Carlos...Dica o sa ne bage in spital...

se profileaza o semifinala contra lui basel...

DTP-Ludacris30.03.2006 20:22

offffff si yo mor de oftic....nu inteleg cum am putut rata 2,3 faze de gol...si gafele...asta e .....ne calificam pe lia

rastafarianul30.03.2006 20:45

De ce mah Carlos , de ce????

De ce mah Dica , de ce??????

De ce mah Ghionea , de ce????

1986steaua30.03.2006 20:48

Pacat,mare pacat :(

Comentariul de la Antena 1 a fost de tot kakatu. :x

y0o_200530.03.2006 21:03

1-1...perfect....o sa ne calificam in deplasare....e mai dulce bucuria asa........"hai toata lumea mainile sus.......1, 2, 3, siii....RAPID, RAPID..."

Virgil30.03.2006 21:12

Pacat de golul primit in mod stupid.

"A fost o greseala colectiva" zice Radoi.

Si foarte mult noroc de partea gazdelor,zic eu.

Asa cum a fost si la golul doi al nostru,din pacate anulat.

Uite asa au ajuns ei pana aici.

Cu antijoc si cu mult,foarte mult noroc.

E drept ca impotriva noastra au jucat.

Nu-mi era teama pana acum de Rapid,dar acum imi e.

Are prea mult bulan.

Norocul Rapidului s-o termina el o data.

Da Doamne sa se termine pe "Lia" si sa le mearga tot meciul cu noi,asa cum ne-a mers noua la faza aia tratata neglijent de Ghionea si sfarsita cu ghinionul lui Carlos si apoi al lui Ogararu.

Sper in calificare.

Ne e la indemana.

Ah,daca am fi jucat in Ghencea !

Triphat30.03.2006 21:15

Un meci frumos.. pacat de unele greseli de portar, de aparare, si de arbitraj. Am jucat mai bine ca Rapidul, cand ei se asteptau sa ne bata lejer. Toata lumea, incluziv rapidistii stiu ca Steaua o sa se califice saptamana viitoare pe Lia Manoliu.

Trebuie insa lucrat pe finalizare, mingi lungi, si pressing. Dica... de multe ori l-am vazut ratand din pozitii foarte bune recent. O gramada de mingi aiurea in a doua repriza azi. Trebuie un pressing bun, a vazut toata lumea ca rapidistii nu pot combina frumos in asemenea situatii, se precipiteaza. Steaua in schimb,leaga frumos si iese din marcaj.

Sper ca Oli sa nu joace defensiv saptamana viitoare si baietii sa arate daruirea si efortul lui Banel Nicolita.

FORZA Steaua!

karas_ultras30.03.2006 21:16

Mizerabil comentariul de la a1. Bucurie nevoie mare in momentul cand brunetzii se apropiau de poarta noastra si mare dezamagire la golul lui Banel. E trist ca lupta politica se duce cu slugi ca baleanu si alalalt care habar n-am cine-i... Plus ca-s doi agramati, care au spus "mingii" in loc de mingi de 100 ori! Arde-i GG!...

Steaua, insa, s-a comportat exemplar tactic si tehnic si au fost peste aia tot meciul. Pacat ca au cazut fizic pe final... Dicanu ne este dator in retur pt ca daca era mai concentrat la ocaziile pe care le-a ratat, acum sarbatoream calificarea... Esential insa, este ca jucatorii sa fie valizi, asa ca la Galati ar trebui sa mai jucam si cu rezervele...

KroNos^30.03.2006 21:16

Daca la pauza ar fi fost Rapid-Steaua 1-4 n-ar fi zis nimeni nimc. Dar cum Rapid are noroc cu carul, Carlos a zis sa le dea o mana de ajutor sau mai bine zis o gaura printre maini ca ajutor + gafa lui Ghionea la gol. :evil:

:evil: Sunt suparat ca Dica n-a dat macar 1 gol la cele 2 ocazii din prima repriza. Sunt suparat ca Rapid a avut 3 ocazii tot meciul si a dat 1 gol norocos, iar Steaua a avut 7-8 ocazii si a dat doar 1 gol. Sunt nervos ca Rapid are noroc si nu merita sa aibe asa noroc pentru ca joaca mult mai slab ca Steaua. :evil:

:D In schimb sunt fericit ca am vazut o echipa Steaua la fel ca in meciul cu Lens care a jucat la spectacol.

ghitabuta30.03.2006 21:33

Nu mai tot dati in Olaroiu, eu imi cer scuze ca l-am injurat pe acest forum , se vede de la meci la meci ca , echipa joaca din ce in ce mai bine , mai legat , a avut nevoie de timp , sa vada cum se descurca echipa in meciuri oficiale , in seara asta am fost mult peste Rapid , la aproape toate capitolele , si poate e mai bine un 1-1 ca sa fie sp[ectacol pe Lia Manoliu , eu deja imi fac bagajele , sa vin la meci , din Maramures am ce calatori

Harald30.03.2006 21:40
Esential insa, este ca jucatorii sa fie valizi, asa ca la Galati ar trebui sa mai jucam si cu rezervele...

cred ca si azi am jucat cu rezervele

rugutzu30.03.2006 21:47

Poate ca e mai bine 1-1, privesc returul mai concentrati asa. Oricum este imbucurator ca au jucat bine, cu pase, creativ... Si repriza a-2a nu a apartinut rapidului asa cum spun toti, numai ca Steaua a schimbat tactica si a jucat mai prudent... a fost la un moment dat, numarate de mine, 19 pase consecutive in care rapidistii nu au pus picioru pe minge (asta e dominare?).

Pacat de ratari, pacat de golul primit (dar nu sunt suparat pe nimeni).

Vreau sa il remarc pe Petre Marin, mi-a placut astazi! A avut viziunea jocului si s-a dovedit tehnic. Se vede ca are experienta!

Comentariu Antena 1 - DE KK@

Forzza Steaua!

karas_ultras30.03.2006 21:53
Esential insa, este ca jucatorii sa fie valizi, asa ca la Galati ar trebui sa mai jucam si cu rezervele...

cred ca si azi am jucat cu rezervele

Pt ca n-am avut incotro. Insa unde au fost cazuri de accidentari nerefacute, Oli n-a riscat cu nume mai putin rodate si cred ca a avut dreptate:jocul lui Cristocea sta marturie...

radustar30.03.2006 22:35

va juca Nicolita in retur?cate cartonase galbene are 1 sau 2?

Stryker30.03.2006 22:58

Rezultatul de 1-1 este satisfacator, insa Steaua merita sa castige la un gol diferenta acest meci...

Felicitari jucatorilor nostri pentru daruirea si ambitia de care au dat dovada in acest meci si rusine comentatorilor "vopsiti" de la "lanterna 1".

FORZZA Steaua

Steaua 3-1 Rapid

DTP-Ludacris30.03.2006 23:03
Vreau sa il remarc pe Petre Marin, mi-a placut astazi! A avut viziunea jocului si s-a dovedit tehnic. Se vede ca are experienta!

Comentariu Antena 1 - DE KK@

FORZA Steaua!

da...poate il baga in primul 11 pe NESU iar....m-am tot saturat sa joace mizerabil si sa fie titular....Petre Marin joaca de 3 ori mai bine... :evil:

Ayrton30.03.2006 23:31

Desfasurarea jocului a fost asemanatoare cu cea din meciul cu Poli. O prima repriza excelenta a Stelei, ne-am retras in aparare in cea de-a doua (si am avut probleme) si un ultim sfert de ora in care am avut cateva ocazii de a marca. Diferenta a fost ca in meciul din campionat am marcat 2 goluri. Se pare ca Steaua nu se simte foarte bine atunci cand doar se apara si Olaroiu cred ca a vazut asta. Problema este ca jucatorii sunt destul de obositi si nu pot juca 90min la fel.

Eu sper ca in meciul retur sa marcam de 2-3 ori in prima repriza, fara sa primim gol, pentru a putea sa ne aparam linistiti in a doua. Mi-au placut foarte mult Banel (e al 3-lea meci consecutiv in care este cel mai bun de pe teren!!!!) si Oprita - intr-o revenire de forma. Pacat de acele greseli ale lui Ghionea si Carlos, cred ca daca rapizii nu marcau castigam cu cel putin 2-0. Cu un joc ca in prima repriza, rapid nu ne poate pune probleme.

FANATIK RED-BLUE31.03.2006 02:14
1-1...perfect....o sa ne calificam in deplasare....e mai dulce bucuria asa........"hai toata lumea mainile sus.......1, 2, 3, siii....Rapid, Rapid..."

Aha.......si cum ramane cu umilinta pe care ne-ati fi administrat-o?..... parca asa "sforaiati" voi inainte de meci.

Mda, sunteti bucurosi :lol: cred si eu, ati scapat ieftin.

Va mancam bahhhhhhhh de vii, vrem desertul [Cupa] :lol: !!!!!!!!!!

P.S.asa scrii tu sau ti-a tremurat un pic mana ?

sorin_77731.03.2006 04:50

rezultat excelent, 1-1 in deplasare... Olaroiu a jucat excelent, a incercat sa infiga pumnalul mai mult, Dica era gata gata sa o faca, nu a fost sa fie. Nu trebuia fortat, la urma urmei incepem partida retur in avantaj, jucatorii vor fi proaspeti, rapid va avea un meci greu la Timisoara, noi sper sa jucam cu rezervele la Otelu, nu ma intereseaza ce facem la Galati, vreau doar sa stiu ca joi avem toata echipa valida...

Oprita: joc foarte bun, imi aduce aminte de Valencia... Este mai inteligent decat Iacob in momentul pasei.

Nicolita: LUPTATOR, EFICACE.

---------

Ghionea: M-a dezamagit la o minge BANALA.

Carlos: Ghinion la gol, se mai intampla. Va face un meci mare pe Lia, sunt convins. In rest a jucat EXCELENT.

CristinaRomania31.03.2006 05:16

Bravo Baieti !

Felicitari tuturor pentru marele spectacol.

EUROPA pregateste-te ....Venim !

Dincolo de orice...jocul de aseara a aratat ca Europa are de ce sa se teama ca ...era cat pe ce sa fie o finala romaneasca ! Si ar fi avut Spectacol !

Asa...ok...ca de atatea ori ...ne sacrificam noi romanii , dar una in Finala tot o sa avem !

Si atunci intr-o mare de oameni ( as vrea sa cred ros-albastrii!!!) in Piata Universitatii se vor deschide sampaniile ramase de ani de zile la pastrare si se vor bea pentru Banel &compania -castigatorii UEFA 2006 !.......

DAR...cu Rabdare si Vointa, cu multa Intelepciune...sa ne trezim din visare, sa fim realisti, sa pregatim partida cu si mai multa grija.......in rest de sampanie si flori ..ne ocupam noi !

BRAVO tuturor si HAI Romania !MERITI !

sorin_77731.03.2006 05:53

Biletele pentru meciul retur se pun in vanzare incepand de maine (sambata) la orele 10.00 atat la Ghencea cat si la Lia... Este adevarat? Eu asa am inteles de la Argaseala in emisiunea de aseara...

kishcutia31.03.2006 06:10

in prima repriza nu au miscat deloc in fata noastra, in a doua au avut cateva minute de avant in atac, din cauza golului pe care l-au dat cu noroc si-apoi jocul s-a uniformizat. Per total am fost peste ei. Si golul lor a fost pur noroc, nu vor mai reusi sa treaca si a doua oara de apararea noastra. serbam calificarea pe Lia...

Virgil31.03.2006 06:40

Rapidul e o echipa perversa.Ati vazut cum era sa ne dea totul peste cap in ultima secunda a meciului ?

Trebuie jucat foarte atent,hotarat si serios cu ea.A capatat ceva din perfidia lui Copos.Care te abureste cu cuvinte frumoase si te frige de nu te vezi.

Gigi a simtit acest lucru si de asta il tot ocoleste.Sanchi,nu poate sa-l sufere ca a fost utecist.Nu poate sa-l sufere ca e ma "hot" decat el.Si nu numai asta.E pe probleme omul,cunoaste,are carte.Il eclipseaza.

brada31.03.2006 09:43

in locul celor care se cred stelisti si injura echipa miar fi rusine !!! greseli se intampla si la case mai mari au fost si ei obositzi au fost si alti factori asta e ... dar ganditziva ca suntem primii care am inscris la rapid si ei joaca foarte prost in deplasare am aratat ca pana si in repriza a 2-a am atacat pe la mijlocu ei putzin dar apoi Oli a vrut sa conserve ( asa faceau 85/100 antrenori) sunt multzumit de jocul echipe ! si de ce nu totzi ar trebui sal aplaudam pe Carlos se mai intampla :oops:

«122232425»