noul imn al rapidului :
" sunteti peste tot acasaaa.....prin gunoaie si gradini......nui echipa mai jegoasa....si mai proasta k Rapid..."
parerea mea....e perfect pt ei :lol:
cit de misto e imnul....si chiar li se potriveste
noul imn al rapidului :
" sunteti peste tot acasaaa.....prin gunoaie si gradini......nui echipa mai jegoasa....si mai proasta k Rapid..."
parerea mea....e perfect pt ei :lol:
cit de misto e imnul....si chiar li se potriveste
La-ti auzit pe Copos ? spune ca vor castiga sigur cu 2-0 mai ales ca nu joaca Carlos , Teapa d-nu Copos , Carlos joaca si Steaua va castiga cu 3-1 , pa aviarii
Copos o crede k joaca cu cateii de e asa optimist... dar nici pe aia nu i bate..face egal...
) :lol:
Ma intreb acum oare ce o face borcica ? cred ca este in coma , el si toti cateii , cand deschid TV numai Steaua si aviarii , inmormantare la catelusi , sa nu mai vada sau sa auda Steaua va bate rau astazi , timpul asta trece asa greu . FOOOOOORRRZZZZZZZZAAAAAAAA SSSSSSSSTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAA.
au avut o grupa de cacao.....si au ramas acasa..ce dreaq !!!!!! lasa k imi pare bine pt ei..dak sunt prosti.......Borcea cred k isi roade unghiile acum... :lol:
anti-ciori forever!!!!!!!!!! domane n-am venit pe stadion pentru binele echipei!!!cred ca daka eram acolo ne suspendau din cupe 30 de ani
pana la urma joaca Carlos?
In urma cu o ora, Carlos a facut un scurt antrenament in Ghencea. Surse din anturajul echipei noastre spun ca piciorul portughezului a rezistat, astfel ca sunt 99% sanse ca el sa apere.
Altfel, 1000 de suporteri ros-albastri sunt deja pe stadion. Acestia au intrat lejer, fara incidente, galeria rapidista fiind blocata de jandarmi in afara arenei.sursa gsp
In urma cu o ora, Carlos a facut un scurt antrenament in Ghencea. Surse din anturajul echipei noastre spun ca piciorul portughezului a rezistat, astfel ca sunt 99% sanse ca el sa apere.
Altfel, 1000 de suporteri ros-albastri sunt deja pe stadion. Acestia au intrat lejer, fara incidente, galeria rapidista fiind blocata de jandarmi in afara arenei.sursa gsp
dc ai scris de 3 ori?
pentru cei din germania---meciul e transmis de dsf. Pentru cei ce vor sa vada meciul pe internet-- Downloadati programul Tvants. AM auzit ca e transmis pe dubai TV sau dubai sports ceva de genu ista. Bafta!
FORZA Steaua
joaca si Carlos si Goian...asta da veste buna.
joaca si Carlos si Goian! sursa :tvr1
in atac Dica si Cristea !!
HAI Steaua!!!!
Conform gsp, Iacob in atac ![]()
Echipele de start
Steaua: Carlos - OGĂRARU, Goian, RĂDOI, P. Marin - OPRIŢA, Paraschiv, RĂDOI, NICOLIŢĂ - DICĂ Iacob
Rapid: Coman - M. Constantin, MAFTEI, I. RADA - I. Stancu, E. DICĂ, R. STANCI, BĂDOI - BUGA, D. NICULAE - V. Moldovan[/img]
Conform gsp, Iacob in atacEchipele de start
Steaua: Carlos - OGĂRARU, Goian, RĂDOI, P. Marin - OPRIŢA, Paraschiv, RĂDOI, NICOLIŢĂ - DICĂ Iacob
Rapid: Coman - M. Constantin, MAFTEI, I. RADA - I. Stancu, E. DICĂ, R. STANCI, BĂDOI - BUGA, D. NICULAE - V. Moldovan[/img]
De unde ai luat-o pe asta cu Iacob ? nu cred ca joaca , daca joaca Iacob nu mai se termina 1-3 , se termina 1-4
gata ca incepe meciul...toata lumea care nu e pe stadion sa se duca in fata televizorului....Forza Steaua!!!
astea sunt formatiile date pe gsp. Am facut un printscreen, dar nu pot sa pun poza[/img]
hey boys !!!! ........ tin pumnii Stelei ca in aceasta seara sa invinga FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pn' la moarte . haideti fratilor pa EI !!!
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
1-0 la pauza. sintem in grafic :lol:
pauza,stam bine dar se putea si mai bine!!!!!
hai baieti!
pisha-m-as pe echipa lor de kkt. ce ieftin au scapat gunoierii pana acum. le mai dam unu dupa pauza
exceptionala prima repiza,un oprita de nerecunoscut,Dica la fel,face pressing si aleara dupa mingii,un mijloc exact si o aparare perfecta. un meci EXCEPTIONAL pana acum. Sper ca si a doua repriza sa fie la fel,poate chiar mai buna.
gOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL steeeeeeeeeeeeeeeeaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A