pronosticul fostului "jucator" al Stelei lita Dumitru 2-0 pt rapid!!!!!!
pronosticul fostului "jucator" al Stelei lita Dumitru 2-0 pt rapid!!!!!!
Probabil se bazeaza pe celalalte meciuri din actuala editie a cupei UEFA cand Steaua a primit doar doua goluri.
despre Carlos ,am inteles, dar de Goian ce stii?
se aude ca l-a luat Oli direct din club
Se bazeaza pe prostia lui din cap , un om de nimic ... no coment !!! , oricum Steaua castiga , ce greu trece timpul ...
da..trece greu timpu.....pe gsp sau prosport nu mai apare nici o stire ...la TV la fel.... :cry:
batem cu 3-0 ![]()
@flo2203
Tinand cont de faptul ca Oli a afirmat ca Goian e apt 100%, stirea din prosport nu valoreaza cam nimic. Probabil e si asta o "strategie". Iti dai seama ca rapizii se intreaba, cine o sa joace. O fi Goian, o fi Baciu? O fi Carlos, poate Cernea? Va juca Oprita sau Cristea? Nesu sau Petre Marin? Joaca Lovin, oare intra Cristocea? Eu am incredere in Oli.
@flo2203
Tinand cont de faptul ca Oli a afirmat ca Goian e apt 100%, stirea din prosport nu valoreaza cam nimic. Probabil e si asta o "strategie". Iti dai seama ca rapizii se intreaba, cine o sa joace. O fi Goian, o fi Baciu? O fi Carlos, poate Cernea? Va juca Oprita sau Cristea? Nesu sau Petre Marin? Joaca Lovin, oare intra Cristocea? Eu am incredere in Oli.
Ai dreptate . Steaua nu a mai facut niciodata diversiuni , dar de data asta Lucescu jr si cu ajutorul taticului nu va reusi nimic . 1-3 , 2 pauza 2 final cum am pus la pariuri , hai timpule odata ca nu mai avem rabdare tre sa dam gol mai repede ...
se pare ca o sa joace si Carlos....:lol:
M-ai putin de 3 ore / rapid pierde , Romania si Steaua castiga ... , e bine ca o sa joace Carlos , cu Goian nu sunt probleme .
Foarte greu trece timpul ... Am emotii dar sper ca baietii sa nu ne dezamageasca si sunt sigur ca nu o vor face .. Ii batem pe inaripati cu 2-0 zic eu ..
e bine ca , Carlos si-a revenit..
DOAMNE AJUTA
FORZZA Steaua!
Foarte greu trece timpul ... Am emotii dar sper ca baietii sa nu ne dezamageasca si sunt sigur ca nu o vor face .. Ii batem pe inaripati cu 2-0 zic eu ..
e bine ca , Carlos si-a revenit..
DOAMNE AJUTA
FORZA Steaua!
Au sosit stelisti in tighynie , ii contrloleaza la sange , pe realitatea in coltul TV , se vad ...
De batut ii batem (e clar, nu?), intrebarea e ce au facut cei care au avut chei ? :lol: :lol:
Steaua pregateste aceasta partida intr-un stil pur italian, o umple de tensiune si de nerv, ceea ce un jucator precum Ogararu sau Nicolita suporta mai bine decat un Marius Constantin. Asa a procedat si Hamburg si ati vazut ce au facut cu ei, macel... Trebuie sa ii depaseasca miza pe rapidisti si Steaua sa trateze partida ca pe una oarecare... numai asa jucatorii nostri pot sa se concentreze...
sunt sigura ca baietii vor castiga...HAI Steaua sa le aratam ca suntem valorosi.2-0
De batut ii batem (e clar, nu?), intrebarea e ce au facut cei care au avut chei ? :lol: :lol:
Probabil le strang pe toate si le inapoiaza la iesire... Macar atata lucru sa faca... Dar din ce am inteles foarte multe obiecte interzise (monezi, chei, brichete) au fost aruncate chiar de suporteri la Orhideea...
@sorin_777
Bine dar ...cheile?????? Ce sa faca omul care merge la stadion? Sa isi lase casa deschisa ca sa mai poata intra dupa meci? ![]()
Deja sînt probleme la stadion!
La ora 17:48, suporterii Stelei au ajuns în Giuleşti. Aceştia sînt însoţiţi de o mulţime de jandarmi. Poliţia călare a intervenit între cele două galerii deoarece aceastea au înceut să se înjure. Unii dintre suporterii Stelei doreau să intre cu bilet de peluză la tribuna I. Jandarmii nu au permis acest lucru.
gsp
Deja sînt probleme la stadion!La ora 17:48, suporterii Stelei au ajuns în Giuleşti. Aceştia sînt însoţiţi de o mulţime de jandarmi. Poliţia călare a intervenit între cele două galerii deoarece aceastea au înceut să se înjure. Unii dintre suporterii Stelei doreau să intre cu bilet de peluză la tribuna I. Jandarmii nu au permis acest lucru.
gsp
de unde ai vazut . pe ce program . FORZA Steaua
Nu am vazut, am fost (dez)informata de gazata sporturilor ![]()
Nu am vazut, am fost (dez)informata de gazata sporturilor
astia de la gsp cauta probleme ..., ce nenorociti , vor sa ne suspende cred , dar nu le merge , Steaua se califica dupa tur .1-3
In urma cu o ora, Carlos a facut un scurt antrenament in Ghencea. Surse din anturajul echipei noastre spun ca piciorul portughezului a rezistat, astfel ca sunt 99% sanse ca el sa apere.
Altfel, 1000 de suporteri ros-albastri sunt deja pe stadion. Acestia au intrat lejer, fara incidente, galeria rapidista fiind blocata de jandarmi in afara arenei. Sursa gsp.
99% va apãra Carlos
Vești bune pentru steliști. La ultimul antrenament, înainte de meciul din aceastã searã, piciorul portarului Stelei, Carlos, a rezistat fãrã probleme. Oficialii steliști au declarat cã sunt 99% șanse ca portughezul sã joace împotriva Rapidului.(prosport)
imi pare si mai rau k nu pot merge pe stadion...
Astai razboi ... psihologic. Ii batem, ii calcam in picioare.
FORZA Steaua !!! Sa aratam ca in Romania exista un singur nume:
Steaua
noul imn al rapidului :
" sunteti peste tot acasaaa.....prin gunoaie si gradini......nui echipa mai jegoasa....si mai proasta k rapid..."
parerea mea....e perfect pt ei :lol:
La-ti auzit pe Copos ? spune ca vor castiga sigur cu 2-0 mai ales ca nu joaca Carlos , Teapa d-nu Copos , Carlos joaca si Steaua va castiga cu 3-1 , pa aviarii