care stie mai bine ce problema medicala are Goian?in ultimul timp nu e nici accidentat grav si totusi nu a prea jucat, din cate am auzit sunt sanse ca nici in meciul asta sa joace
Goian joaca 100 % .
care stie mai bine ce problema medicala are Goian?in ultimul timp nu e nici accidentat grav si totusi nu a prea jucat, din cate am auzit sunt sanse ca nici in meciul asta sa joace
Goian joaca 100 % .
Oricum daca dam 3 goluri , ceea ce se va intampla , nu mai conteaza cine apara dupa primul gol al Stelei marcator Dica , rromi vor ceda si normal ca noi vom mai inscrie 2 , asa sa moara borcica .Forza SteauaBa fratilor mergeti la doctor ca aveti probleme. Ce naiba tot o dati co rromii de la rapid ce la Steaua printre voi in galerie nu sunt . Ba cred ca da si inca multi. N-au nici otreaba rromii cu Steaua? numai cu rapidul? Nu cred. De aici incepe toata povestea cu rasissmul pe care il observa UEFA ca se trezeste un destept sau mai multi sa striga ciora sau alte treburi inteligente. Fac pariu cu voi ca striga chiar si cei mai colorati la fata din galeria Stelei ca doar e la moda 'tiganii de la rapid'. E oarecum ciudat nu? Cat despre jucatori sa fim seriosi .Stim cu totii ce nume dacice sau romane porta Dica, Nicolita ,Petre Marin si altii. Si ce nu ii incurajati? Nu au nimic in plus sau in minus fata de alti romani poate doar ca joaca fotbal foarte bine?!.Eu cred ca ati uitat ce era mai important si anume faptul ca se va juca un meci de fotbal nu de injuraturi iar voi daca ati iubi atat de mult Steaua ati tacea dracu din gura daca mergeti la stadion ca ne suspenda UEFA si luam cupa rahatuli dupa aia
Victorie! Victorie! Victorie!
Un singur gand, un singur obiectiv: VICTORIE!
Un aspect important il reprezinta responsabilitatea enorma a jucatorilor si conducatorilor. Daca isi baga impielitzatul coada si nu ne calificam dupa aceasta dubla mansa, e de neiertat! Dar sa fim optimisti si sa asteptam... Victoria noastra ar face sa paleasca in mizerie reclama facuta rRapidului prin toate mijloacele in prologul meciului.
Asadar, VICTORIE!
Din superstite nu am mai urmarit returul cu Betis in acelasi bar in care urmaream toate meciurile Stelei. Tot din superstitie nu am capturat returul cu Betis (pe cel din deplasarea cu olandezii l-am capturat cand a fost dat in reluare, iar pe cele doua jucate "acasa" le-am capturat in direct).
Poate tot din superstitie m-am gandit sa scriu urmatoarele randuri.
Azi noapte am visat ca am castigat cu 2-0. Si din nou senzatia pe care am avut-o in visul premergator meciului cu Betis. Aceeasi bucurie. Acelasi strigat: Ne-am calificat!!!
La casele de pariuri suntem favoriti la calificare.
Am atata tensiune ce nu am mai vazut... Acest meci nu se va mai juca curand, acest meci va fi unic poate pentru mult timp. Acest meci trebuie castigat... trebuie sa deschida un drum spre o finala mult visata si spre un alt trofeu. Noua romanilor ne-a fost dat sa repetam ispravi la 20 de ani. Asa a fost si calificarea Romaniei in '90 dupa Mexic '70. Asa va trebui sa fie si calificarea Stelei dupa Sevilla '86, sa castigam o finala in 2006 chiar in fata Sevilliei... Fac apel la toti stelistii care se duc la meci.
VA ROG DOAR INCURAJATI CA SA AVETI DE CE SA VA BUCURATI!
Trebuie sa luptam pentru onoarea noastra....si noi si baietii care vor fi in teren !
FORZA Steaua ! MEREU SUPERIORI !
Stiu ca e greu, stiu ca nu sunteti acum pe net ci in strada, pregatindu-va sa mergeti pe stadion. Stiu ca veti fi provocati sau, de ce nu, ca veti provoca. Stiu ca nu toti, mai bine zis, prea putini, veti renunta la injuraturi si atacuri murdare.
Dar mai stiu un lucru: Steaua are forta de a se califica si nu are nimeni dreptul de a impiedica acest lucru.
Sper - si ma rog - sa dea Dumnezeu minte celor de pe stadion si sa nu se ajunga la mizerii.
Noi, cei din fata televizoarelor, vrem sa-i invidiem in continuare pe stelistii de pe stadioane pentru bucuria de care au parte fiind alaturi de baieti si sa nu ajungem sa-i condamnam pentru eventuale manifestari care ar dauna echipei.
Toti iubim Steaua si vrem sa o vedem in finala.
Steaua poate sa faca acest lucru si are nevoie noi.
Va tinem pumni, celor care veti incuraja Steaua de pe stadion astazi si ne vom ruga sa nu patiti nimic, sa puteti iesi din nou in P Universitatii sa sarbatorim.
FORTA Steaua!
Echipa probabila:
Cernea (Carlos nu va juca sigur)
–––––––––––
Ogararu
Goian
Ghionea
Petre Marin (Nesu a aratat ca este inca ezitant in meciul cu Poli)
–––––––––––
Cristocea (pare a fi jucatorul de viteza care ar gasi pasa ideala la un contraatac)
Radoi
Lovin (inaltimea sa si forma buna din meciul cu Poli ii dau pe foaie)
Nicolita
–––––––––––
Dica
Cristea (s-a trezit si va inscrie astazi)
E sursa credibila, sau presupunere?
Conform gsp Carlos ar putea sa joace deseara. Tot ei sustin ca "accidentarea" lui ar fi o strategie a Stelei.
Cand s-a confirmat la spital ruptura musculara de 2mm al lui Carlos am realizat ca rezerva noastra va fi astazi titular.
Cred, ca isi dau doar cu parerea. Nu stie nimeni sigur, in afara de Carlos, medicul si Oli ce e cu adevarat acolo. daca e ruptura (chiar si de 2 MM), nu prea cred ca va juca...
Daca asta ar fi o tactica de a lui MM, o manevra, sper doar sa dea roade ca altfel cadem intr-o gaura neagra si nu da bine deloc...
Dupa mine, cu Carlos, cu Cernea, cu sau fara srategii, trebuie neaparat sa batem diseara!
Stau si ma gandesc, daca cei de la GSP au dreptate cum ca portughezul va mai face un antrenament dupa amiaza asta sa vada daca poate juca: o fi bine.
Sa joace accidentat, la asta ma refer.
E posibil sa resimta din cand in cand dureri si - automat, zic eu - sa fie mai retinut la eventuale interventii mai solicitante??
Voi ce ziceti?
bafta baietilor si suporterilor ! 8)
Carlos e inca posibil sa joace...in rest am inceredere in forumla bazata mai ales pe Cristocea si Lovin...
Probabil Oli il va introduce in teren numai daca va fi 100% sigur ca, Carlos va putea face fata meciului.
Ce e oare cu stirea de pe prosport.ro, referitoare la Goian??
O fi, totusi, ceva grav, sau n`au baietii astia cu ce sa ne mai fiarba???
Poate si anuntul din prosport e o manevra ![]()
M-am gandit mult inainte sa scriu urmatoarele randuri, dar in speranta ca poate vor ajunge la Sorin spin , m-am hotarat sa o fac.
Acest "geniu neinteles", Meme Stoica, este managerul general al celei mai titrate echipe din fotbalul romanesc, Steaua Bucuresti. Tu, Sorine, esti doar un gazetaras marunt care isi varsa frustrarile pe un site "online" care il considera pe ando un erou, in timp ce Emerich Ienei este ignorat. El a fost la carma echipei care a jucat nu un meci al mileniului , ci cel mai important meci din istoria fotbalului romanesc.
Daca Steaua va juca finala Cupei UEFA, o va face si datorita lui Meme. Tu nu meriti sa te bucuri de asta. Tu nu meriti nimic din partea Stelei si a stelistilor.
Stii care e diferenta dintre Meme si tine, Sorine?
El poate e un "geniu neinteles" dar tu esti si vei ramane mereu un ilustru NIMENI.
PS: scuze pentru off-topic
Mai sunt 5 ore!!
Cred ca nici peste 41 de zile, inaintea finalei cu Sevilla de la Eindhoven, nu voi avea atatea emotii........
Mai santeti careva pe forum?
:evil: >>>Mai sunt cei care sunt din alte judete sau cei care nu merg la meci,abia astept sa vad meciul,sper sa nu fiu dezamagit si sa bata cu cat mai multe goluri diferenta!!!Multa bafta!!!>>> :twisted:
Janadarmii au comunicat suporterilor stelişti că nu au voie cu chei pe stadionul Giuleşti !!!!!!!!!!!!!]
La ce s-o fi referit? Chei franceze, chei de 8, 10...? Sau...?
Of ce greu trece timpul , cred ca la ora asta pleaca galeria din Ghencea , cred eu , FORZA Steaua
Carlos ar putea juca împotriva Rapidului
Portarul Carlos Alberto Fernandes, accidentat miercuri seară, la antrenamentul oficial, ar putea evolua în meciul contra formaţiei Rapid.
Jucătorul a fost la Spitalul Militar Central din Capitală, unde a fost supus unui control medical amănunţit. În urma rezonanţei magnetice, medicii au apreciat că este vorba de o contuzie şi nu de o rupură musculară aşa cum se credea iniţial.
sursa: prosport
invitat la antena 3 lita Dumitru ca fost jucator al Stelei. vorbeste numai in favoarea "stupizilor", o rusine de om!