FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1171819202125»
sorin_77729.03.2006 18:52

Mai mare este pierderea din atac decat absenta lui Carlos din poarta. Cernea poate prinde o zi buna la fel cum si Carlos una proasta. Oricum cine va sta in poarta nu cred ca va avea mult de aparat. Steaua va juca un singur joc. aparare-contraatac fulger (cuvantul sinonim se scrie cu o litera mare)... rog nu mai scrieti rappid cand va referiti la viteza, scrieti fulger...

ShEeOl29.03.2006 18:55

E greu dar deloc imposibil. suntem foarte aproape de o mare performanta, cu siguranta toti baietii sunt concentrati si vor da totul pe teren. nici nu vreau sa nu ma gandesc ca nu ies maine pe strada dupa meci :P

sorin_77729.03.2006 18:56

Cred ca am sa ies daca batem la o diferenta de 2 goluri... ceva gen 3-1... :wink:

redandblue29.03.2006 18:59

sa speram ca nu este decit o dezinformare a celor de la GSP si ca portarul nostru o sa joace...

sau poate nu e chiar asa de grav si trece pina maine...

rugutzu29.03.2006 19:39

Mai fratilor, daca Goian e in aparare, pierderea (speram doar pentru scurt timp) a lui Carlos nu este atat de importanta. E baiatu ala acolo stalp, nu altceva. Nu am emotii cand il stiu in careu. Si mai e si Ghionea, care desi mai greseste el din cand in cand, se arunca pe toate mingile, la sacrificiu, e foarte muncitor. Avem noi aparare, iar Cernea, daca e la Steaua inseamna ca e si el bun de ceva, nu?

Oricum, sper ca ghinioanele sa se opreasca aici, si sa se duca la rapidisti!

(Cica Steaua si Rapid joaca joi pe Giulesti, iar Dinamo pe PlayStation :lol: )

ShEeOl29.03.2006 19:46

da ,da si cica in meciul Steaua-Rapid cine bate ? R: Jandarmii .. ( glume idioate :D )

TheGambler29.03.2006 19:52

Ce veste naspa, intra Cernea, nici nu stiu ce cauta la Steaua ala, mai ales ca rapidistii astia centreaza mult iar Carlos iesea perfect. Sper sa fie teapa!

Cata_PN29.03.2006 21:23

nu va mai faceti speranta in leg cu Carlos..el este accidentat insa sunt sanse ca el sa fie recuperat..deci sa fim optimisti pana la capat

Ionutdal29.03.2006 22:32

Oricum daca dam 3 goluri , ceea ce se va intampla , nu mai conteaza cine apara dupa primul gol al Stelei marcator Dica , rromi vor ceda si normal ca noi vom mai inscrie 2 , asa sa moara borcica .Forza Steaua

martanu29.03.2006 23:00

Si de Banel s-a zis acum cateva zile ca este in pericol si acum este bun de joc. Este adevarat ca meciul este maine dar cred ca este o strategie.

DTP-Ludacris29.03.2006 23:22

da...e asa bun Cernea...de aia am luat bataie de la rapid 2 in cupa...ce dreaq....am niste draci... :cry: imi pare rau de Cernea...dar nu are nici pe sfert din valoare lui Carlos....sper sa ma contrazica....

fzz Steaua

Ionutdal29.03.2006 23:44

Fratilor nu mai am somn , ma gandesc numai la meci , am intrat in febra meciului , mai rau cum a fost cu Betis , sa inceapa meciul mai repede sa terminam cu rromi astia .FORZA Steaua .

Virgil30.03.2006 05:40

Sper sa joace Carlos si sa nu stam cu inima cat un purice la fiecare sut la poarta.

Nu cred ca Rapidul se va napusti asupra noastra.Va astepta sa atacam si va iesi pe contraatac.Cum vom juca tactic ?Astept sa vad ce surpriza le vor oferi Oli si ai nostri.

FORZA

sorin_77730.03.2006 05:57

Eu cred totusi ca Steaua va face un meci tactic desavarsit. Norocul si fascinatia Rapidului vor avea in aceasta seara limite. Ideal ar fi sa inscriem si sa batem. Frumos ar fi sa inscriem cat mai mult. Esential este sa ne calificam la sfarsitul meciului de pe National. Nespus de fericit ar fi suporterul stelist care, la sfarsitul meciului din Giulesti, ar privii pe gazon unde jucatorii rapidului ar iesii de pe teren cu capetele plecate, umiliti...

Astazi Steaua va castiga! Suntem mai pe val decat ei.

waste30.03.2006 05:58

Cernea si Toma n-au aparat rau cand au avut ocazia. Oricum, are dreptate Gigi cand spune ca nu se prea ajunge la poarta Stelei, asa ca... eu spun ca va iesi bine.

Rrrapid - Steaua 1 - 2

martanu30.03.2006 06:31

I-mi place optimismul lui Gigi, dar totusi.....

bine ca nu este pe lista UEFA :lol:

Portarul este un jucator important care trebuie sa dea siguranta. TREBUIE ca acela care va juca sa fie motivat si sa joace fara trac.(Daca portarul va fi Carlos atunci sigur va juca fara teama)

Virgil30.03.2006 06:33

Imagine de la antrenamentul de ieri seara.

0503-141807429a0ca5e0e1e39_600_400_.jpg

http://www.gsp.ro/index.php?a=38627&shift=1

Important e ca Banel e refacut complet si s-a antrenat cot la cot cu ceilalti.

lordandrey0030.03.2006 07:12

Mie mi-a cazut cerul cand am auzit de accidentarea lui Carlos. Dadea singuranta in careu. Acum este foarte important ca Cernea sa nu greseasca copilareste avand in vedere ca nu are meciuri.Am o superstitie: nu cred intr-o calificare sigura a Stelei, iar echipa imi demonstreaza inversul(asa s-a intamplat si la meciul cu heerenven in tur si Betis:D). Oricum avem puterea sa ne calificam inca din prima mansa. FORZA Steaua!! Hai Cernea fara frica:))

cocoapuff_Steaua30.03.2006 08:18

Asa stiu tiganii sa iasa in evidenta! Ne-ati omorat cu banalitatile voastre...

forever_STEAUA30.03.2006 08:24

Stii care e diferenta dintre noi doi? Eu iubesc Steaua si atunci cand pierde... Pe cand voi ii desfiintati pe ai vostri. Oricum cred ca nu se pune problema cine se va califica... Steaua bineinteles... Pt ca suntem si vom fi INTOTDEAUNA

micky4730.03.2006 08:25
[...]
radoi8630.03.2006 08:44

De remarcat limbajul si vocabularul de giulesti al lui m_piesa "terminati-va bai nene" si "desfinta". Bai baiatule, in primul rand ca nu vom lua bataie asta seara, in al doilea rand ca Steaua se va califica si va face pe rapidisti sa regrete ziua in care au facut blat cu Sahtior, au fost norocosi cu Hertha si au fost calcati in picioare de Hamburg, iar in ultimul rand acest site nu se va desfiinta cand croncane unii...

***alex***30.03.2006 08:54

Din pacate s-a confirmat ceea ce nu vroiam! Carlos nu joaca! sursa: onlinesport : Echipa Stelei a realizat joi dimineata o scurta sesiune de pregatire, la care portarul Carlos, accidentat miercuri pe Giulesti, nu a participat. Oficialii Stelei au afirmat ca portughezul nu va juca joi seara, pentru ca accidentarea nu permite o recuperare in timp util. Raspunsul vine in urma unui examen medical realizat joi dimineata.

:(:(:(

Allleecx30.03.2006 09:00

Hai sa le aratam Rromilor cine este campioana !!!

Editat. Moderatorii

juristcris30.03.2006 09:45

Nu cred ca vom vedea deseara un meci spectaculos. Va fi multa indirjire, dar si si mai multa prudenta. Majoritatea anlistilor sportivi( gen Vochin, tolo, Ioanitoaia, Filoti, Paraschivescu etc) merg pe un 0-0 in Giulesti. Totusi, eu sunt de parere ca Steaua are mai multi jucatori de explozie care pot decide victoria decat Rapid, cum ar fi Banel, Dica, Oprita, Cristocea si chiar Cristea-care va fi rezerva. Acesta din urma a demonstrat in ultimele meciuri ca este in mare vana si sunt sigur l un duel unu la unu cu rudimentarii Rada sau Constantin ii va depasi lejer. Cristocea a demonstrat la meciu cu Poli ca e fotbalist vero, e f tehnic. Inca o data MM si-a demonstrat abilitatile dev manager. Degeaba il injurati voi, are ochi la jucatori, nu gluma! Iar refritor la Cernea, si acesta a fost adus tot de MM. Deci, nu vor fi probleme in poarta...

Sa aveti mare incredere in toti baietii astia, ne vor da in continuare motive sa iesim pe strazi!FORZA Steaua! Pronostic: 0-1, gol Cristea in ultimele 15 minute.

«1171819202125»