FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1151617181925»
radoi8628.03.2006 20:20
ori nu am auzit eu bine ori jucam cel de-al doilea meciu cu Rapid pe Ghencea?

IMPOSIBIL! Si chiar daca ar mai exista iarba acolo (DAR NU EXISTA! E ARAT!!!) nu am avea voie sa schimbam stadionul in aceasta faza a competitie:(! Oricum ii batem si in tur si in retur!

sorin_77728.03.2006 20:23

ii batem decat in tur pe Giulesti cu 3-1 iar in retur vom face egal acasa pe National, 0-0...

Si asa se va scrie istoria... :lol:, repetam isprava cu Betis dar o luam in sens invers de aceasta data... :lol:

sorin_77728.03.2006 20:31

un lucru foarte important: rapid are nu mai putin de 9 jucatori pasibili de suspendare pentru retur daca mai incaseaza un galben... Trebuie speculat acest aspect, Cristea fiind un bun jucator care stie sa scoata faulturi... :wink:

redandblue28.03.2006 20:44
Cristea fiind un bun jucator care stie sa scoata faulturi...

totusi sa nu-l uitam pe Dica...

cred ca M.Constantin si Rada sunt cei mai vulnerabili...

radoi8628.03.2006 21:17

Dica nu e tipul de jucatori care sa scoate faulturi dure! In schimb cand scoate unul iese direct rosu din buzunarul arbitrului! In orice caz trebuie speculat la maxim acest aspect al cartonaselor la tigani!

Andrey_SUPERsteaua28.03.2006 21:20
In giulestii o sa fie jumatate stelisti jumatate rapidisti pe Lia manoliu or fi 90% stelisti ... deci om avea sustinere :D . Oricum Steaua va bate ... adica de era Protasov era sigur ... asa vorba lu Jiji ... 90% sansa :D .

Cred ca esti drogat...cum jumate/jumate ? Ori ai luat ceva ori neam de neamul tau n-a pus piciorul pe vreun stadion si habar n-ai ce zici (foarte probabil )

De fapt am eu asteptari prea mari , am uitat ca majoritatea p-aici au 12 ani si vorbesc din auzite.

armanovici28.03.2006 21:38

Povesti de adormit copii...daca ar fi beneficiat vreodata de tratamentul de care "se bucura" stelistii cand intra in gara de sub podul grant nu ar mai fi aberat pe aici.

angel_boy28.03.2006 21:46

Am o mare rugamite la toti stelistii care vor merge la meci. Stiu ca e greu si ca vrem cu totii sa strigam obisnuitele scandari dar cred ca nici unul dintre noi nu vrea ca Steaua sa fie descalificata din cauza noastra. Suntem ai lor si sunt ai nostri, am fost si vor fi mereu, e momentul sa ii sustinem si sa ne abtinem!!! Vom juca cu Rapidul si in campionat deci avem tot timpul la dispozitie...

Vreau sa aud 2 lucruri: primul : Steaua

al doilea : VICTORIE

Steaua-VICTORIE, Steaua-VICTORIE, Steaua-VICTORIE[/img]

martanu28.03.2006 21:55

Treba asta cu cartonasele trebuie exploatata.

Mai ales pentru ca sunt multi(9 cica).

Ar fi bine sa incasesze carton Buga, Niculae nu pare a fii in pericolde galben.

Stiu ca poate unii nu sunt de acord, dar Viorel Moldovan-Bulan este unul pe care eu abia astept sa-l vad out. Ma enerva de pe vremea cand a aparut la nationala ca "golgheter". Ce mai ratangiu!!!!

Ionutdal28.03.2006 23:41

Din cauza celor 9 jucatori de la rapid care au cartonase, Steaua va castiga cu 3-1 , ei se vor feri de cartonase si deci de intrari decisive , atunci atacanti nostri vor scapa singuri si vor marca cel putin de 3 ori . FORZA Steaua

radoi8629.03.2006 05:20

Partea mai putin placuta este ca neamtul care va arbitra este foarte zgarcit la cartonase! Cica are o medie de 3 galbene pe meci! Sper ca in acest meci sa depaseasca putin media pentru aia imbracati in visiniu!

steaua_forewer29.03.2006 05:57

ar fi perfect daca ar incasa galben atat buga cat si niculae :lol: , daca se va intampla asta plus un rezultat bun atunci ne vom califica fara probleme , rapid-Steaua 0-1 (sper sa inscrie Andrei Cristea golul pt ca el joaca bine , tine de mingie , obtine lovituri libere , trece cu usurinta de jucatori ,are viteza dar nu poate sa inscrie , trebuie sa sparga ghinionul , sper sa marcheze pe final prin min 85 :lol: )

Virgil29.03.2006 06:49

Pe mine nu ma intereseaza problema cartonaselor luate de Rapid.Eu imi doresc ca Steaua sa joace,matur,profesionist,sa puna osul si mintea la contributie si sa castige.Si ma si astept ca asa ceva sa se intample.

redandblue29.03.2006 08:08

inca din primul minut Steaua ar trebui sa atace mai ales pe benzi unde Nicolita si ,sper, Cristocea au o viteza foarte buna...rapidistii de vor ferii de intrari decisive si astfel am putea scapa mai usor spre poarta...sper ca Dica sa fie omul potrivit la locul potrivit...

FORZA Steaua!

Acrhine29.03.2006 08:43

Daca uni stelisti au bilete in alta parte ,decat unde sta galeria Stelei,ce se intampla cu ei nu vor sta cu galeria ??? Ii lasa sa se omoare cu tiganii??Astept rasp.

Cata_PN29.03.2006 09:29

yo zic sa nu mai vb atat de cartonasele carpizilor si sa ne vedem de treaba noatra...nu asta ne intereseaza in primul rand pe noi, ci Steaua sa joace bine si sa faca un rezultat bun in tziganie. :wink:

alex4steaua29.03.2006 10:24
In giulestii o sa fie jumatate stelisti jumatate rapidisti pe Lia manoliu or fi 90% stelisti ... deci om avea sustinere :D . Oricum Steaua va bate ... adica de era Protasov era sigur ... asa vorba lu Jiji ... 90% sansa :D .

Cred ca esti drogat...cum jumate/jumate ? Ori ai luat ceva ori neam de neamul tau n-a pus piciorul pe vreun stadion si habar n-ai ce zici (foarte probabil )

De fapt am eu asteptari prea mari , am uitat ca majoritatea p-aici au 12 ani si vorbesc din auzite.

1. N-am 12 ani .

2. Am fost la destule miecuri ...

3. Ma daca la meciul cu heerenven a fost plin Lia Manoliu care i aproape de 3 ori cat giulestiul , si meciu cu Rapid i tot in Bucuresti ... deci de ce nu se poate ?

sorin_77729.03.2006 11:04

Cititi si luati aminte...

sursa GSP.ro

FRF anunțã  

"FIFA, sub semnãtura secretarului ei general, Urs Linsi, a trimis a zi tuturor federațiilor naționale afiliate (implicit și FRF) Circulara nr. 1026, din 28.03.2006, cu privire la revizuirea articolului 55 al Codului Disciplinar al FIFA (non-discriminarea).  

Iatã, mai jos, textul integral al Circularei:  

FIFA și-a luat întotdeauna în serios rolul pe care-l are în combaterea discriminãrii, oricare ar fi tipul acesteia. În ciuda acestui fapt, ultimele luni au consemnat o sporire a numãrului de gesturi și limbaje discriminatorii în timpul jocurilor de fotbal. În aceste condiții, în cadrul ședințelor sale din zilele de 16 și 17 martie 2006, Comitetul Executiv al FIFA a decis sã întreprindã o acțiune fermã împotriva acestei tendințe regretabile și deplorabile și, implicit, sã dicteze sancțiuni mai dure decât cele prevãzute pânã acum în articolul 55 al Codului Disciplinar al FIFA (FDC).  

Astfel, acum, articolul 55, paragraful 1, stipuleazã O SUSPENDARE PE CINCI JOCURI, la orice nivel, ca și O SUSPENDARE A STADIONULUI ªI O AMENDÃ MINIMÃ DE 20.000 DE FRANCI ELVEÞIENI, pentru orice act sau exprimare având conotații discriminatorii sau injurioase. DACÃ O ASEMENEA ABATERE VA FI COMISÃ DE UN OFICIAL, AMENDA VA FI DE 30.000 DE FRANCI ELVEÞIENI.  

În plus, O ASOCIAÞIE NAÞIONALÃ SAU UN CLUB VOR FI AMENDATE CU 30.000 DE FRANCI ELVEÞIENI dacã, în timpul unui meci, oricare dintre suporterii ei afișeazã bannere cu conținut discriminatoriu sau injurios sau dacã se comportã într-o asemenea manierã. DACÃ PERSOANELE RESPECTIVE NU VOR PUTEA FI IDENTIFICATE CA SUPORTERI AI UNUI CLUB SAU AI UNEI ASOCIAÞII NAÞIONALE, CLUBUL SAU ASOCIAÞIA NAÞIONALÃ GAZDÃ VOR FI SANCÞIONATE CONFORM NOILOR DISPOZIÞII.  

Interdicția de a intra pe stadion, aplicatã spectatorilor, va fi, în continuare, de minim doi ani.  

Noua prevedere din paragraful 4 stipuleazã cã, dacã un jucãtor, oficial sau spectator se comportã într-o manierã discriminatorie sau injurioasã și este identificat ca aparținând unui club, CLUBULUI RESPECTIV I SE VOR DEDUCE, AUTOMAT, TREI PUNCTE PENTRU PRIMA ABATERE. În cazul celei de-a doua abateri, DEDUCEREA AUTOMATÃ VA FI DE ªASE PUNCTE, iar dupã o altã eventualã abatere ulterioarã, ECHIPA VA FI RETROGRADATÃ. În cazul meciurilor disputate fãrã puncte puse în joc, ECHIPA ÎN CAUZÃ VA FI DESCALIFICATÃ.  

Confederațiile continentale și asociațiile naționale sunt obligate sã încorporeze prevederile acestui articol în Codurile lor Disciplinare și în Statutele lor și sã punã în aplicare sancțiunile stipulate. Orice asociație naționalã care nu va respecta acest articol va fi exclusã din competițiile internaționale pe o perioadã de doi ani (paragraful 5).  

Articolul 55 al FDC, amendat, intrã în vigoare IMEDIAT "

alXF29.03.2006 13:12

care stie mai bine ce problema medicala are Goian?

in ultimul timp nu e nici accidentat grav si totusi nu a prea jucat, din cate am auzit sunt sanse ca nici in meciul asta sa joace

AGRESSIVO198+129.03.2006 14:17

BAI africane tu ne mai aburesti mult?iti bagi nasul pe forumul altor echipe si de africanii tai ai uitat.DE CE nu recunosti ca esti gunoier?sa stie toata lumea cu cine discuta

gabi_stelistu29.03.2006 14:20
Daca uni stelisti au bilete in alta parte ,decat unde sta galeria Stelei,ce se intampla cu ei nu vor sta cu galeria ??? Ii lasa sa se omoare cu rromii??Astept rasp.

sunt foarte multi cu bilete la peluza 1, aproximativ 1500.se pare ca cu siguranta nu vom putea intra la tribuna 1 asa ca degeaba incercati pt ca veti esua.incercam sa ne organizam cei de la peluza 1,si se pare ca ne vom intalni la ora 3 la stadion.suntem destul de multi incat nu avem cum sa nu intram pe stadion.punkeru a spus sa mergem cu ele tirate si sa ne strangem laolalta si jandarmii vor face cordon si vor trebui sa ne mute la tribuna 1.ori vom proceda asa ori ne vom intelege cu jandarmeria, oricum vom merge impreuna cu cei de la tribuna 1 la stadion. incercati sa raspanditi vestea la toti cei cu bilete la peluza 1 pentru a ne intalni la ora 3 la stadion la Ghencea.

criss62329.03.2006 14:41

Un rapidist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Rapidistul zice: - Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie, sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? - Atunci fa ca Rapidul sa elimine pe Steaua. La care duhul se scarpina in cap si zice: - Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el...

SSK29.03.2006 14:56

Da, imi inchipui ca singura solutie asta ar fi. toti suporterii stelisti sa plece impreuna, idiferent unde au bilete, iar la stadion, fiind pusa in fata faptului implinit, Jandarmeria va trebui sa le aloce un sector undeva pe stadion. Repet : nu cred ca jandarmeria isi va asuma riscul sa lase necontrolat un grup de cateva sute de stelisti !

cristina29.03.2006 15:10

Stie cieva unde se va intalni galeria si la ce ora?

I.N.Money29.03.2006 15:15

Se pare ca la ora 17,galeria Stelei va pleca spre Giulesti,conform Prima TV,acestia vor ajunge spre stadion pe drumul de la Careffour Orhideea..

«1151617181925»