FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1141516171825»
sorin_77728.03.2006 14:17

cred ca cei de la National vor fi in numar MARE :lol: :lol:

xzique28.03.2006 14:19

In alta ordine de idei, Steaua E Steaua, rapid e rapid.O mare diferenta de istorie, glorie si palmares in defavoarea rapidului.

Inca o data sper sa le dovedim care echipa e mai valoroasa si ca aveau motive sa isi puna mainile in cap cand au vazut cu cine au picat dupa tragerea la sorti.

INGROPATI GIULESTIUL!

xzique28.03.2006 14:21

Pot sa jur ca am scris rapid cu litere mici , de ce imi apare cu litera mare ? Nu merita asta , va rog faceti ceva :lol:

gabi_stelistu28.03.2006 14:25

se zvoneste ca se va intra cu biletele de la peluza 1 la tribuna 1 unde sta galeria..stie cineva ceva ??

forever_STEAUA28.03.2006 14:26
mingea rapidului e mai sus decat a noastra, nu imi place  :lol:

Lasa-i pe rapidisti sa se simta mai sus, asa isi dau si ei putina importanta... Pe teren nu au cum sa ne depaseasca ... dupa sferturi tipa o sa tina o singura minge: a Stelei :lol:

dreak28.03.2006 14:34
se zvoneste ca se va intra cu biletele de la peluza 1 la tribuna 1 unde sta galeria..stie cineva ceva ??

cred ca nici tu nu crezi ce spui! :lol:

sa vad grozava jandarmerie ,la ce securitate va fi acolo, ce va face!

eu cred ca cei care care si-au luat bilete la peluza au facut o greseala!

din ce am auzit de la seful Politiei Capitalei vor fi dati afara toti cei care nu sunt in sectorul destinat!

cel mai bine stai camuflat,linistit si sa nu te bucuri excesiv,ca s-ar putea sa o iei din doua parti!

xzique28.03.2006 14:38

@forever_steaua

Ca orice alt stelist, ma rog din tot sufletul sa fie asa si chiar cred ca o sa fie asa dar vezi tu, oricine e cu gandul si cu inima numai la meciul asta si toti simtim in noi un sentiment de nesiguranta, frica de esec, etc.

Presimt ca o sa traiesc cele mai frumoase 180 minute din viata mea :wink:

forever_STEAUA28.03.2006 14:56

@xzique

Tu crezi ca cei de la gsp nu au obsevat ca mingea rapidului e mai sus? Crezi ca au facut doar o poza ? Poza a fost facuta intentionat asa. Cum puteau sa spuna mai clar ca tin cu feroviarii, pentru a nu fi acuzati ca nu au auzit de impartialitate?

xzique28.03.2006 15:08

Nu cred ca daca aia tine o minge mai sus si una mai jos poti sa acuzi GSP-ul de favorizarea uneia din echipe, e o chestie nesemnificativa pt care am punctat in ideea de a da o replica mai haioasa lui virgil.Totul a fost doar de amuzament, nu cred ca ar trebui sa ne facem griji din asta, sunt lucruri mai serioase care ar trebui luate in vedere, cum ar fi: De unde luam bilete pt semifinala :lol:

xcess198428.03.2006 15:42

Ati aflat ca Steaua a refuzat reciprociytatea de 10%??? ce ziceti de miscarea asta? pun pariu ca Meme a vrut sa fie cati ami putini stelisti..pentru a fi riscul mia mic de o eventuala suspendare a terenului pt retur..el..Meme ar fi vrut sa nu mergem deloc...

I.N.Money28.03.2006 15:45

Un duel foarte interesant in acest meci,o sa fie intre Mirel si Ionut Rada..eu personal din toamna tot astept acest duel,sper ca Radoi sa i-o plateasca,dar nu in acelasi mod cu a facut-o rapidistul,ci ca un mare campion ce e..invingandu-i...

Teoctist28.03.2006 15:51

Turul sferturilor de finala dintre Rapid si Steaua va fi arbitrat de o brigada din Germania, condusa la centru de Wolfgang Stark, ajutat de asistentii Markus Scheibel si Jan-Hendrik Salver.

Pentru clubul din Ghencea aceasta delegare reprezinta o veste buna, deoarece avem mare incredere in memoria nemteasca.Rapidul le-a eliminat 3 echipe din Cupa UEFA.Germania ar fi mandra de ei daca i-ar stopa accesul in semifinale. :wink:

gone28.03.2006 16:12

MIT GOTT UND Steaua (cum zicea cineva) :lol:

[-=fan-steaua=-]insanegia28.03.2006 17:01

rapidul o sa manance bataie fiindca nu mai joaca cum juca pe vremuri.

ILLUMINATUS28.03.2006 17:10

bancul asta zice tot:

cica era un rapidist care a gasit lampa lui aladin...o freaca si din ea iese un duh care poate implini 2 dorinte... Rapidistul ii zice sa il faca pe fiul lui cel mai destept om din lume.Duhul zice: nuvezi ca fiul tau e retardat e prost, nu am cum...La care rapidistul zice : atunci fa ca rapidul sa castige Cupa UEFA.Sta duhul se gandeste si zice: Auzi adu-l pe fiul tau sa ma mai uit o data la el... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

forever_STEAUA28.03.2006 17:19

@ILLUMINATUS

Tu citesti mesajele inainte sa postezi? :lol:

ILLUMINATUS28.03.2006 17:32

explica te...nu inteleg...fa un efort !!!

radoi8628.03.2006 18:05
ba baieti, aia cu 3000 e exagerata....rau de tot.....si sa nu credeti ca o sa intrati la tribuna 1 cu bilete de la alte sectoare..la ce o sa fie acolo..si fiecare bilet pus la UV...nu aveti cum.....iar sa stati printre Rapidisti..iar nu merge...ca mai devreme sau mai tarziu or sa-si dea seama....yo zic ca mai bine stati acasa, priviti meciul cu prietenii, va manifestati in voie, mai o bere, o cola.....si reveniti pe Lia.....per total, sa castige echipa cea mai buna (sper ca Rapid sa fie aia, daca nu...aia e)....sanatate!!

Alooo! Crrapidistu? Cum iti permiti tu sa dai sfaturi stelistilor? Voi aveti grija cui dati biletele ca veti avea o mare surpriza. Si stai tu linistit ca nu e crrapid echipa mai buna! VA VOM SPULBERA!

gabi_stelistu28.03.2006 18:10
ba baieti, aia cu 3000 e exagerata....rau de tot.....si sa nu credeti ca o sa intrati la tribuna 1 cu bilete de la alte sectoare..la ce o sa fie acolo..si fiecare bilet pus la UV...nu aveti cum.....iar sa stati printre Rapidisti..iar nu merge...ca mai devreme sau mai tarziu or sa-si dea seama....yo zic ca mai bine stati acasa, priviti meciul cu prietenii, va manifestati in voie, mai o bere, o cola.....si reveniti pe Lia.....per total, sa castige echipa cea mai buna (sper ca Rapid sa fie aia, daca nu...aia e)....sanatate!!

sa nu ne pripim suntem mai mult de 1000 care avem bilete la peluza 1..un numar foarte mare zic eu, inc anul dati sfaturi aiurea pt ca cei care avem bilete cumparate inseamna ca neam riscat o gramada si vrem neaparat sa incurajam echipa la acest meci.am dat mail si pe situl oficial si sper sa se rezolve..oricum toti vom pleca din Ghencea si vom vedea acolo cum sta treaba

alex4steaua28.03.2006 18:11

In giulestii o sa fie jumatate stelisti jumatate rapidisti pe Lia manoliu or fi 90% stelisti ... deci om avea sustinere :D . Oricum Steaua va bate ... adica de era Protasov era sigur ... asa vorba lu Jiji ... 90% sansa :D .

forever_STEAUA28.03.2006 18:38

@y0o_2005

In primul rand calmeaza-te. Tine minte ca nu te gasesti pe vreun forum feroviar...

Si apropo de riscurile pe care si le asuma stelistii.. sunt mult mai mici decat cele pe care si le vor asuma crrapidistii la meciul retur. Stelistii vor fi 50.000, pe cand voi sunteti vreo 11-12.000 .

radoi8628.03.2006 18:49

forever_steaua...daca le dam 3-1 in tiganie, daca vor mai veni 100-200 de rapidisti pe lia manoliu! Si oricum auzi la ala ca cica echipa mai buna este rapid! Asta e o concluzie foarte interesanta la care a ajuns tipul probabil in urma aprofundarii articolului "rapid adevaratul club comunist!". Sunt penibili si Steaua le va scoate fotbalul din cap!

gabi_stelistu28.03.2006 19:05

am vazut la TV ca georgescu colonelu de la jandarmerie a spus ca cei peste 1000 de suporteri in plus li se va aloca un sector la peluza 1 (probabil celebrul tarc)asa ca mult calm...procurativa bilete la peluza 1 cu multa truda si ne vdm la meci sa rupem ciorile cu 2 galerii

Mirel_Radoi28.03.2006 19:33

ori nu am auzit eu bine ori jucam cel de-al doilea meciu cu rapid pe Ghencea?

sorin_77728.03.2006 20:15

asta de unde mai a rasarit?!?!? Cum sa jucam pe Ghencea? E imposibil!!! Nu mai exista fir de iarba acolo... :cry:

«1141516171825»