FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1131415161725»
Dan_Original_TB9628.03.2006 01:41

Meciul va fi arbitrat de o brigada norvegiana. Sa speram ca norvegienii nu ii vor ajuta pe scandinavii lor, suedezii din giulesti.

antonika28.03.2006 02:09

@ SSK

dar care a fost faza ku Banel? sa accidentat inmeciu cu Poli?

SSK28.03.2006 02:10

@acmilan

Cei care de obicei "vand" bilete n-o sa-ti raspunda pe net. Si nu miza pe grupuri incognito de stelisti la tribuna a doua care sa se manifeste dintr-o data, pt ca veti fi dati afara conform noilor prevederi legale.

Goian se pare ca va juca, conform gazetei de azi. Cu Banel au fost ceva probleme la antrenament, dar se pare ca va juca si el.

Formula probabila : Carlos - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin (Nesu) - Radoi, Paraschiv, Nicolita, Lovin (Cristocea) - Dica, Oprita.

lordandrey0028.03.2006 02:49

dupa cum s-a vazut in meciul cu Hamburg, rapidul a avut probleme pe partea stanga. Sa stea Nicolita acolo si sa dea gol la fel ca la meciul cu Betis. Zic ca un 1-2 ar fi perfect si foarte probabil (1-3 e prea de tot)

lordandrey0028.03.2006 02:55
eu am fost in giulesti sambata si mi-am luat bilet la peluza 1 cu mult risc dar miam luat.si acum sa aflu  ca galeria sta la tribuna 1 si probabil jandarmii nu ne vor lasa..ma edifica si pe mine cineva??subliniez ca numai eu personal mai cunosc 10 cazuri de acest fel si sunt cateva sute in aceasi situatie.

Personal zic ca te lasa...Am fost la meciurile cu Betis si heerenven, aveam bilet la peluza si am intrat la tribuna II...Nu prea se uita prostii aia asa ca bafta poate ii pacalesti. Totusi ar fi bine sa fii devreme acolo, o data cu galeria, la imbulzeala pentru ca altfel se vor prinde ca vin prea multi Stelisti:D

Virgil28.03.2006 03:32
Frate , fara nici o suparare , dar voi astia de pe forum sunteti pur si simplu PROSTI.....eu am spus ACASA , nu si in deplasare..oricum abea astept sa va vad dezamagiti dupa ce o sa fiti umiliti de rromii astia pe care voi ii urati atat...

Fara suparare dar nici pe tine nu te duce capatana.Nu avem absolut nimic cu rromii.Nu-i uram.Avem si noi rromii nostri.Aici e vorba doar de o rivalitate sportiva intre cele doua echipe,Steaua si Rapid.Noi doar sustinem una dintre ele.Pe aia mai Buna.Pe Steaua.

gabi_stelistu28.03.2006 03:47

eu unul cred ca toti stelistii care siau luat bilete, nu conteaza unde pe stadion vor intra cu totii in tarcul de la peluza 1 impreuna cu galeria, inclusiv cei cu bilete la tribuna 2.altfel nu-i vad foarte bine pe cei care nu stau cu galeria.

laca_728.03.2006 08:38

sa vezi cum vorbesc aia de pe forumul lu Rapid ne injura in continu ma enerveaza rau de tot sunt foarte prosti revansa din comunism bla bla bla.........niste handicapati sqze de exprimare :twisted:

xcess198428.03.2006 09:43
eu unul cred ca toti stelistii care siau luat bilete, nu conteaza unde pe stadion vor intra cu totii in tarcul de la peluza 1 impreuna cu galeria, inclusiv cei cu bilete la tribuna 2.altfel nu-i vad foarte bine pe cei care nu stau cu galeria.

omule..tu nici pana acum nu ai aflat ca vom sta la tribuna 1 dinspre peluza 1? ar fi cazul sa iei la cunostiinta..sa nu te trezesti in mijlocul porumbeilor..ar fi neplacut :D

In alta ordine de idei..am citit ca Steaua va avea 200 de oficiali..dc si nepotii lu Jiji sunt oficiali..am ajuns rau..stana lu Becali..

bure28.03.2006 09:50
sa vezi cum vorbesc aia de pe forumul lu Rapid ne injura in continu ma enerveaza rau de tot sunt foarte prosti revansa din comunism bla bla bla.........niste handicapati sqze de exprimare :twisted:

Daca te enerveaza atunci de ce mai intri acolo??? E logic nu...? Nu vrei sa vezi ce scriu acolo, cum ne injura...nu intri. :P

suflet ros-albastru28.03.2006 09:57

Nu credeti ca ar fi mai bine sa se joace cu Cristocea?

Ceva ma face sa cred ca baiatul asta va face treaba buna, daca prinde mai mult curaj.

sorin_77728.03.2006 10:49

sursa GSP.ro

"Neamțul Wolfgang Stark arbitreazã Rapid - Steaua

Partida dintre Rapid și Steaua o sã fie arbitratã de Wolfgang Stark (Germania). Acesta o sã fie ajutat de Markus Scheibel și Jan-Hendrik Salver (ambii Germania) . Stark a condus anul trecut si confruntarea Villarreal - Steaua, 2-0, din optimile Cupei UEFA. Meciul de joi este transmis de la 20:45 pe Antena 1.

Am avut un vis ciudat ca Steaua va castiga nemeritat in Giulesti cu ajutorul arbitrilor...

Si chiar si asa am fost fericit de dimineata... :lol: :lol: :lol:

AlliLazialu28.03.2006 11:15

La ce ora se pleaca din Ghencea?! ca sa nu fie probleme putetzi sa'mi raspundetzi si cu private message! Cat de bilete... si eu tot la peluza 1C am, cu inca 3 prieteni... si cu sigurantza dak scrie peluza pe el, la peluza o sa intram!

sorin_77728.03.2006 11:32

Sa ascultam cu totii de apelul lui Banel Nicolita

la o intrebare pe TotalSportFm Banel face apel la noi:

TotalSport: - Ti-e frica de eventualele manifestari rasiste ale suporterilor la "dubla" cu Rapid?

Banel Nicolita:

pingaciu28.03.2006 11:33

ma scuzati nam vrut sa se antample chiar asa :cry: !!!!!!

BandiT28.03.2006 11:55

deci treaba sta asa: eu vreau ca Steaua sa se califice, indiferent de cate goluri da si cum..

si nu numai atat, trebe sa ajunga in finala si sa o castige..

anul asta in mai trebe sa mi se nasca un baiat frumos ,

destept si stelist..si o sa am un triplu motiv de sarbatorire in fiecare luna mai: sarbatoresc x ani de la Sevilla , y ani de la Eindhoven + y ani ai copilului meu..

doriti-mi bafta si sanatate sa pot sarbatori atatea...

hai Steaua la Eindhoven

mary_ana28.03.2006 12:04

pai...pai... important e sa se califice Steaua si dak scandarile rasiste ar putem fi o problema consider ca macar l meciul asta sa nu se scandeze astfel de chestii... oricum... haide Steaua! :lol: :o

sorin_77728.03.2006 12:04

@BandiT

Sa ai un copil sanatos si Stelist (altfel nu are cum sa iasa) si sa ai placerea de ai sarbatorii ziua de nastere odata cu sarbatorirea zilei in care va castiga Steaua Cupa UEFA...

sorin_77728.03.2006 12:08

conform PROSPORT:

În Giulesti vor fi peste 3000 de stelisti

Cu toate cã organizatori au alocat un numãr de 850 de bilete pentru sustinãtorii Stelei, acestia au reusit, prin diferite mijloace, sã achizitioneze peste 3000 de bilete. Acest lucru ridicã probleme de securitate, pentru cã locurile aferente acestora nu sunt amplasate într-o singurã zona a stadionului Giulesti.  

Astfel, un numãr important de stelisti se vor amesteca printre fanii rapidisti, existând posibilitatea de izbucnire a unor conflicte. Având în vedere acest aspect, sarcina organizatorilor de a pãstra ordinea pe stadion devine mult mai dificilã.

Daca stau sa ma gandesc bine ar fi de 2 ori mai multi suporteri decat reciprocitatea acceptata de UEFA: 10%

dreak28.03.2006 13:13

si tu chiar crezi ca pe LIA MANOLIU NU VOR FI CEL PUTIN 5000 DE RAPIDISTI?

SA FIM TOTUSI SERIOSI!

DACA NU AU FOST IN STARE CEI DE LA RAPID SA REZOLVE VANZAREA A 15000 DE BILETE,CE CREZI CA VA FI PE LIA MANOLIU!

DACA SE VA TERMINA EGAL JOI, PE LIA VA FI MACEL!

PE GIULESTI VOR FI DOAR 2 TABERE,PE LIA VOR FI CEL PUTIN 4(SURSE DE INCREDERE) :wink:

Virgil28.03.2006 13:39

Baieti,ea cu cine credeti ca tine ?

img0382-138094523a09bbeb425ca_600_544_.j

xzique28.03.2006 14:04

mingea rapidului e mai sus decat a noastra, nu imi place :lol:

sorin_77728.03.2006 14:07
....

PE GIULESTI VOR FI DOAR 2 TABERE,PE LIA VOR FI CEL PUTIN 4(SURSE DE INCREDERE) :wink:

Si cine ar fi cele doua tabere intruse? Sa nu imi spui ca vor fi cainii si polistii ca nu te cred...

sorin_77728.03.2006 14:08
mingea rapidului e mai sus decat a noastra, nu imi place  :lol:

Asta inseamna ca jucam pe jos... nici o problema, imi convine :wink:

Motanu D28.03.2006 14:14
....

Si cine ar fi cele doua tabere intruse? Sa nu imi spui ca vor fi "cainii" si polistii ca nu te cred...

Probabil vor venii ultrasii de la Sportul si FC National ! :wink:

«1131415161725»