ce chestie...in 5 ore s-au dus biletele la galerie la rapid....tre sa ma duc la tribuna a IIa
..
ce chestie...in 5 ore s-au dus biletele la galerie la rapid....tre sa ma duc la tribuna a IIa
..
eu as miza la scor corect la pariloto 4+ - 0...cota cam 50...si o sa iasa ![]()
La meciul retur pe lia cam cate bilete de persoana o sa se vanda?...ca trimit un prieten sa`mi cumpere bilete si cand am auzit ca la rapidisti da doar 2 de pers m-am cam inmuiat
probabil la noi vor fi doar 1 de persoana...
s-ar creea cozi interminabile... :cry: :cry: :cry:
cum fac si eu rost de bilet pt meciul de la rapid?
salutare lume eu sant nou pe la voi pe aci dar am acels sange!!!! ros albastru ![]()
java script:emoticon(':D')
Very Happy ![]()
Setaua este a noastra! Steaua este o echipa care joaca fotbal cu adevarat, care pune pasiune. Jucatorii isi vor da sufletul pe teren sun convins de asta. Haideti sa ne facem datoria de suporteri adevarati, sa dam dovada de educatie, sa ne sustinem echipa cum n-am facut-o niciodata, sa le dam clasa rapidistilor la capitolul galerie, sa fim mandri ca suntem pe stadion. Sa fim oameni, e cel mai important! Sa nu riscam dintr-o prostie mica sa fim eliminati! Cei de la UEFA nu glumesc si abia asteapta un moment de acest gen ca sa mature echipele romanesti din competitie. Procedand in felul acesta, sustinandu-ne echipa cu spirit de victorie si devotament, vom reusi, veti vedea, sa castigam!!!
Dinosrules-FCSteaua.ro
Este bine ca am reusit sa spargem gheata si sa marcam pe lia manoliu. Victoria cu Poli imi da speranta la o victorie destul de clara in meciul tur. Este timpul sa facem o coregrafie speciala, cu care sa-le inchidem gura rrapidistiilor.Totusi imi este greu de spus ca UEFA are in mod special ceva cu romanii. Sa nu uitam ca grecia a ajuns in finala.Csk moscova era tot o echipa fara mari pretentii din est,iar de as monaco si FC porto ce sa mai vorbim? nu are nimeni nimic cu noi. Iar eu zic ca daca vroiau sa ne elimine juca Steaua cu shalke iar Rapid cu sevilia si atunci era intradevar mai greu.crrapidistii joaca simplu si destul de eficace.Mie de la Rapid pot spune ca imi este frica doar de badoi. Asa ca trebuie sa avem mare grija la centrari si contraatacuri iar noi sa nu ratam.
si eu astept meciul cu mai multa incredere... Sunt sigur ca si jucatorii simt asta... Victoria noastra in fata lui Poli ne ridica moralul... Joi mergem in giulesti pentru a obtine cel putin 70% din calificare...
Prosport: "Deşi era de aşteptat ca Gică Hagi să aibă parte de o primire călduroasă din partea suporterilor roş-albaştrilor, acesta a fost total ignorat". Gazeta: "Hagi a fost aplaudat aseară de suporterii stelişti, care i-au scandat numele minute în şir. Îmbrăcat în costum, tehnicianul a păşit destul de relaxat pe gazonul stadionului "Naţional", moment în care suporterii stelişti l-au aclamat şi l-au chemat să îi salute". Morala: ZIARELE DEZINFORMEAZA!!!!!!!!!rapid-Steaua:0-1
Care morala?! Ca ziarele noastre sunt imorale ! Incredibil (dar cat de adevarat...) exemplu de dezinformare !!! Sa mai crezi presa !
rapid - Steaua 1-3. Asa va fi. :evil:
De ceva timp, am remarcat campania murdara dusa de o parte a presei impotriva Stelei Raspunsul meu e unic: rapid - Steaua 1-3. Asa va fi. :evil:
Rapid - Steaua 1-3. Asa va fi. :evil:
inca o persoana care merge pe acelasi rezultat pe care merg si eu...
Nu mai am rabdare pana joi... va fi dementa fratilor... :lol:
Pai cum Prosportul are un redactor cum e Dorin Chiotea,care habar nu are daca macar o echipa care se afla in sferturile Cupei UEFA,ce putem sa ii cerem?omul vorbeste prostii si dezinformeaza lumea..
merge careva in giulesti?
ca eu am bilet la peluza I dar am inteles ca galeria Stelei sta la tribuna I.
oare n-or lasa jandarmii sa intram cu bilet de peluza la tribuna I in sectorul rezervat galeriei??
100% nu te vor lasa jandarmii sa intri cu bilet de peluza la tribuna... Si asa s-a facut un tam-tam urias pe aceasta partida. Nu vor face nici o concesie iti dai seama...
o sa fie urat in meciul cu rapid dar esecul nu este o optiune... ii invatam noi sa joace fotbal!
Baieti sa joace rapid ca si Poli , deschis ca de nu va fi scoru in ambele meciuri 0-0 si riscam sa pierdem la penaltiuri insa de joaca ca Poli , sa inceapa spectacolul . Si eu cred ca va fi rapid 1-3 Steaua insa marcatorii eu cred ca o sa fie : Niculae / Goian , Dica si Nicolita
E foarte greu sa bati Rapid la ea acasa dupa cum am vazut sezonul asta . Eu zic ca e foarte important sa inscriem si nu conteaza cine o face , Carlos eventual ![]()
Avem echipa buna, capabila sa-i faca fata Rapidului. Abia astept meciul pe care,din pacate,o sa-l vad la TV.
Sa facem fata rapidului? Dar te pomenesti ca or fi ceva pui de zmei ...
dar nu jucam cu Barcelona sau Real Madrid, deci nu cred ca ar fi mare lucru daca Steaua ar castiga.. e doar presiunea f. mare...
Dupa meciul cu Poli,nu mai am nicio emotie.Sunt sigur ca Steaua se va califica din primul meci.1 - 0,2 - 0,2 - 1 pentru noi.Cam pe aici se va invarti scorul.Apoi pe "Lia",floare la ureche.
Rapid,pana aici ti-a fost.Visurile tale de marire se vor narui ca un castel de nisip.
Un rapidist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Rapidistul zice: - Fa-l pe fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, aurolac, nici nu stie sa scrie, sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? - Atunci fa ca Rapid sa elimine pe Steaua. La care duhul se scarpina in cap si zice: - Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el...
:twisted: :twisted: :twisted: