FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«191011121325»
KroNos^22.03.2006 19:47
Cand o sa-l ajunga focul la degete la Gigi si o sa vada ca o echipa are nevoie si de goluri...Nu poate sa te bazezi numai pe Nicolita si Dica care totusi...vin de undeva din a 2 linie...Avem nevoie de un atacant Rapid in fata portii

In iarna i-au dat pe Dinitza, Dumitru si Hamutovschi.

Dar singurul transfer bun a fost Carlos. Cristocea nu prea are fatza de Steaua.

In ultimii ani compartimentul ofensiv a fost si este cel mai deficitar de la Steaua. Nu sa facut decat un singur transfer bun in ultimii ani si acela e Iacob.

Dinitza, Ciocoiu, Cristea, Oprita, nu se pot numii transferuri sunt doar jucatori de umplutura.

Unde sunt jucatorii aia valorosi pe care ni tot promite Gigi? Aia care inscriu meci de meci?

mike_betis22.03.2006 19:59

frate eu sunt rapidist...sper ca se poate discuta civilizat....voi chiar credeti ca aveti 90% sanse , cum zice Becali ? eu spun ca in ambele meciuri o sa fie anti-joc practicat de ambele echipe si o sa se termine 0-0.Ar fi o minune sa se inscrie vreun gol.Ganditi-va putin : Rapid primeste foarte rar goluri acas - Steaua are cea mai buna aparare din UEFA...Stelei ii lipseste Iacob in atac - Rapid il are doar pe Niculae ( buga si Moldovan = babalaci obositi ).....cat despre mijloc....voi fara Bostina , noi fara malda....eu spun ca o sa fie o dubla-mansa foarte echilibrata si sper din tot sufletul sa fie spectacol in tribune.

alex ripper22.03.2006 20:13
frate eu sunt rapidist...sper ca se poate discuta civilizat

atata vreme cat nu arunci pastile ca sa iasa cearta si te porti frumos se va discuta civilizat.

winner_00722.03.2006 20:41
frate eu sunt rapidist...sper ca se poate discuta civilizat....voi chiar credeti ca aveti 90% sanse , cum zice Becali ? eu spun ca in ambele meciuri o sa fie anti-joc practicat de ambele echipe si o sa se termine 0-0.Ar fi o minune sa se inscrie vreun gol.Ganditi-va putin : Rapid primeste foarte rar goluri acas - Steaua are cea mai buna aparare din UEFA...Stelei ii lipseste Iacob in atac - Rapid il are doar pe Niculae ( buga si Moldovan = babalaci obositi ).....cat despre mijloc....voi fara Bostina , noi fara malda....eu spun ca o sa fie o dubla-mansa foarte echilibrata si sper din tot sufletul sa fie spectacol in tribune.

mda ...... poti sa vorbesti dar nu te :evil: :evil: asculta :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nimeni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

bijoux_bz22.03.2006 22:30

ANTI-Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virgil22.03.2006 22:54
pancu nu are drept de joc ....Moldovan nu are nici o sansa in fata lui Goian sau Ghionea plus ca va fi rezerva .....vor juca mai mult ca sigur cu buga si niculae

Da,ai dreptate,Pancu nu are drept de joc,dar sa-l nu subestimam pe Moldo care e vulpoi batran.

@ mike_betis

Probabil ca Rapid va face jocul ei preferat in Cupa UEFA.Toti cu fundul in poarta si iesire la plezneala pe contraatac.Steaua va face jocul ei obisnuit de atac,dar nu va neglija apararea.

Daca Rapid va juca la fel de deschis cum a facut-o cu Petrolul in Cupa Romaniei,ai nostri sunteti.

steaua_forewer22.03.2006 23:10

chiar si eu sunt curios sa vad cu vor juca coirex go , ca pana acum in toata editia de anul asta din Cupa UEFA s-au bagat cu fundu in poarta cu exceptia ,meciurilor sant julia si vardar skopije :D cica au golaveraj 10 - 0 in 7 jocuri in tiganie ....lasa ca o sa le soseasca ora joi 30 martie ....si vor primi gol si ne vom califica , GATA s-a terminat cu norocu lor . totul are un capat .....

steaua_forewer22.03.2006 23:15

a zis cineva pe forum , nu mai stiu cine exact ...chiar inaintea mansei tur cu heerenveen ca avem 4 duble pana la finala si a zis ca fiecare dubla are cam 25 % , iata ca din acel 100 % am indeplint 50 % , mai avem celelalte 50 de procente , care se pot indeplini fara probleme , pt ca atat rapid dar mai ales M Boro sau basel se vor deschide si avem sanse mari , din pacate foarte putine echipe , mai ales din divizia noastra cea frumoasa , joaca deschis , marea majoritate a echipelor, isi pun autocarul in fata portii si e foarte greu sa treci de o echipa care se apara pe 2 linii

Virgil22.03.2006 23:16

Da.Eu am spus.

Speram cu totii sa fie asa si falsul mit construit in jurul unei echipe de locul 7 in campionatul Romaniei sa se risipeasca precum un fum.

Andrey_SUPERsteaua22.03.2006 23:17
pancu nu are drept de joc ....Moldovan nu are nici o sansa in fata lui Goian sau Ghionea plus ca va fi rezerva .....vor juca mai mult ca sigur cu buga si niculae

Da,ai dreptate,Pancu nu are drept de joc,dar sa-l nu subestimam pe Moldo care e vulpoi batran.

@ mike_betis

Probabil ca Rapid va face jocul ei preferat in Cupa UEFA.Toti cu fundul in poarta si iesire la plezneala pe contraatac.Steaua va face jocul ei obisnuit de atac,dar nu va neglija apararea.

Daca Rapid va juca la fel de deschis cum a facut-o cu Petrolul in Cupa Romaniei,ai nostri sunteti.

Frate cred ca tu te uiti la alt film . Care "joc obijnuit de atac " ? Revino cu picioarele pe pamant , o sa fie un meci greu , daca ma iau dupa ce ai scris tu acolo ii batep pe rrapizi cu 2/3-o si la ei si la noi...

Virgil22.03.2006 23:20

Cred ca e cazul sa-ti amintesc ca in meciul cu animalele de la National am avut 90% posesie.La fel si in meciul cu Arges.De Betis nu mai vorbesc.

Nu stiu daca tu te uiti la alt film sau ai ramas cu ideea preconceputa ca Oli e antrenor defensiv.

PS. A!Si in repriza a doua la Heerenveen,nu au jucat tot ofensiv?Hai fii un pic mai realist si mai optimist.Toata lumea spune ca Steaua joaca cel mai bun fotbal din Divizia A.Mai putin dusmanii.

Stryker23.03.2006 01:51

Adevarul este ca ecuatia calificari s-a complicat destul de mult dupa accidentarea lui Iacob...rapidul are o linie de atac destul de buna cu Niculae si cu "Pele"(Neagra) Buga, noi avem o aparare buna,cred ca la ei o sa scoatem o remiza si o sa-i batem "acasa" pe Manoliu...

FORZA Steaua, SPRE FINALA CUPEI UEFA(2005-2006)!!!

Ionutdal23.03.2006 02:12
Adevarul este ca ecuatia calificari s-a complicat destul de mult dupa accidentarea lui Iacob...rapidul are o linie de atac destul de buna cu Niculae si cu "Pele"(Neagra) Buga, noi avem o aparare buna,cred ca la ei o sa scoatem o remiza si o sa-i batem "acasa" pe Manoliu...

FORZA Steaua, SPRE FINALA CUPEI UEFA(2005-2006)!!!

Eu spun ca o sa ii batem in giulesti si egal in lia

Ionutdal23.03.2006 07:02

Azi noapte am fost martor la un lucru inedit pentru rapidisti , am vizitat sit-ul lor oficial si am intrat pe chat ..., acolo ,surpriza 5 stelisti , 4 rapidisti si un caine , dupa cateva ore de cuviinte mai putin ortodoxe am ramas doar 4 stelisti si culmea intra un suporter de la petrolu foarte hotarat si a inceput sa injure rromi , dar supriza nici un rom la ei pe sit , erau munai stelisti . Inca un motiv ca Steaua[/b este cea mai iubita echipa din Romania . Rusinica rromi !!!

Bogdan4Steaua23.03.2006 11:37

"Antena 1 a luat turul!

Negocierile purtate aseară între directorul Departamentului Sport al postului din Băneasa, Adrian Dumitrescu, şi reprezentanţii Rapidului, George Copos şi Dinu Gheorghe , s-au încheiat cu un acord care s-ar cifra, conform unor surse din interiorul clubului Rapid la 210.000 euro. "

Sursa: GSP

Virgil23.03.2006 11:47

E un moment foarte greu pentru noi.Trebuie sa fim intelepti si sa-l trecem fara probleme.

Pentru ca UEFA e cu ochii pe noi si riscam foarte mult.

"Deoarece formatia din Ghencea este recidivista la UEFA in problema rasismului, ros-albastrii sunt pasibili de excluderea din cupele europene."

Trebuie evitate cu orice pret scandarile considerate rasiste :

""Am avut si vom avea mereu boala pe milogi"

"Afara, afara cu ciorile din tara" l "Gripa aviara vine de la cioara" l "La milogi m..e la milogi" l "Niciodata tigan, niciodata oltean, niciodata caine sa le dam la toti m..e" l "Suspendati-ne, uram ciorile" l "Mori tigane" l "Cra-cra-cra-cra"."

Si eventual altele inventate pe moment.

Sa nu raspundem provocarilor care sigur vor fi lansate.

"Valeriu Nicolae intentioneaza ca înaintea acestui meci sã duca la indeplinire ce a propus forului UEFA. "Vreau ca Banel Nicolita sa fie numit ambasadorul antirasismului in fotbal, la fel cum Thierry Henry este in Anglia. Am propus acest lucru la UEFA si sper cã se va rezolva", a spus Nicolae. Despre faptul ca Mirel Radoi i-ar fi strigat lui Abiodun "cioara" la meciul cu Național, colaboratorul UEFA pe probleme rasiale în Romania a adãugat: "A fost o inconstienta din partea lui Radoi, care atrage o imagine negativa asupra lui. Nu cred cã echipele din Europa isi doresc un jucator care aduce astfel de injurii rasiale in lotul lor". "

Pasajele intre ghilimele au fost preluate din www.prosport.ro

rapidi14564405075450cb.gifPoli Timisoara

Inspirat de aici :

http://www.poliaektimisoara.ro/forum/viewt...opic.php?t=2663

waste23.03.2006 14:57

Acelasi "luptator pentru drepturile rromilor":

"Am fost invitat de UEFA şi am avut o discutie foarte serioasa despre cazul Stelei. La meciul cu Rapid vor fi doi observatori de la Football Against Rassim. Daca se va întâmpla doar 10% din ceea ce a avut loc la meciul cu FC National, roş-albaştrii risca amenzi mari (60.000 - 200.000 de euro), terenul suspendat sau chiar excluderea pentru o perioada din competitiile europene".

Suntem supusi la un santaj ordinar, dar e cu adevarat important sa nu exista NICI O SCANDARE, MESAJ SAU BANNER care ar putea fi INTERPRETAT ca o aluzie "rasista". Sunt intr-adevar riscuri mari :(

Stiu tipul de europeni (elvetieni, suedezi, nemti) de la UEFA. Sunt niste farisei nenorociti care ne privesc cu dispret si suspiciune (ca romani), e adevarat si din cauza infractorilor, dintre care multi rromi, pe care i-am "exportat" in ultimii ani. Abia asteapta sa ne prinda cu ceva.

Totusi vin si intreb: coregrafia de anul trecut din giulesti (una extrem de reusita) poate fi catalogata ca rasista ? 8O Nu are nimic explicit.

juristcris23.03.2006 16:44
Olaroiu va merge pe un jucator de travaliu in Giulesti... si acela nu este altul decat Oprita... Ma rog... la cat travaliu mai are... Totusi va fi un joc fizic acolo... Se va juca la 0-0 si probabil pe final va fi introdus Cristocea...

Asa cred si eu. Oprita e un jucator foarte puternic, are un joc atletic, asemanator cu cel al lui Iacob. Plus ca merita o a doua sansa. Cred ca in felul asta isi va reintra in forma din 2004 si inceputul lui 2005. Oprita e un jucator de moral si daca va face un meci bun in Giulesti, lipsa lui Iacob nu se va resimti atat de mult. In ceea ce priveste lipsa lui Bostina, Cristocea e solutia. E un jucator tehnic, care poate juca si pe banda, nu doar in centru

mike_betis23.03.2006 17:51

Chiar e interesant.Voi va considerati net superiori.O sa fie frumos sa va readucem cu picioarele pe pamant.Chiar daca o sa pierdem , sper sa fie un meci frumos.

Bogdan4Steaua23.03.2006 18:05

Nu este vorba ca ne consideram superiori, dar dorim sa invingem. Asa cum va doriti si voi.

Virgil23.03.2006 18:08

Isi doresc si ei sa invingem ? Ok. :lol:

xzique23.03.2006 20:06

Hai sa va zic si eu o faza tare apropo de tipul cu chatul site-ului rapidist:

In seara in care a jucat Rapid cu Petrolul in Cupa Romaniei eram in crangasi la prietena mea, cand ies pe geam sa imi afum plamanii. Ghici ce? In cartierul asa numitilor suporteri rapidisti, rasuna nu tare, FOARTE TARE, imnul echipei Steaua.Am ramas marcat, nu imi venea sa cred ce aud!! Inca odata se dovedeste care este cea mai iubita echipa din tara.

Pronostic: x in giulesti

1 pe national

;)

SSK23.03.2006 20:18

Crangasiul este un cartier "zis" rapidist. De fapt, sunt foarte multi stelisti acolo. Nu mai multi ca rapidistii, dar aproape tot atatia.

KroNos^23.03.2006 21:12
Acelasi "luptator pentru drepturile rromilor":  

"Am fost invitat de UEFA şi am avut o discutie foarte serioasa despre cazul Stelei. La meciul cu Rapid vor fi doi observatori de la Football Against Rassim. Daca se va întâmpla doar 10% din ceea ce a avut loc la meciul cu FC National, roş-albaştrii risca amenzi mari (60.000 - 200.000 de euro), terenul suspendat sau chiar excluderea pentru o perioada din competitiile europene".

Cred ca daca or sa iasa bine meciurile cu Rapid tot o sa se gaseasca unul sa zica "Am auzit injuraturi rasiste la WC. Suspendatzii.":lol: :lol: :lol:

Tare-mi e ca vor neaparat sa ne termine ca prea am scos capul in Europa. Si dupa meciul cu Shelbourne reprezentantul minoritatzilor a sesizat UEFA si ca reprezentant al minoritatzilor cred ca sta in Romania. El nu intzlege ca daca face rau Stelei face rau Romaniei. Si daca Romania e considerata o tara rasista, CEA CE NU E, o sa avem totzi de suferit nu numai cei 10 oameni care au strigat ceva.

In toamna, in turul 2 al Cupei UEFA, la Olympique Marseille - Germinal Beerschot (4 - 1) cand s-au executat penaltyurile intreg stadionul striga "CRA CRA" atunci cand a executat un negru de la Germinal un penalty. Am vazut rezumatul atunci pe Eurosport.

De ce UEFA nu le-a suspendat terenul? aaaaaa...doar ca sunt din Frantza si nu din Romania.

Omul asta care reprezinta minoritatzile cred ca vrea sa se razbune pe Gigi cu ceva, nu cred ca are ceva cu Steaua sau cu suporterii.

FANATIK RED-BLUE23.03.2006 21:32
Crangasiul este un cartier "zis" rapidist. De fapt, sunt foarte multi stelisti acolo. Nu mai multi ca rapidistii, dar aproape tot atatia.

Daca ma gandesc bine si eu stau in Crangasi :lol: .....ai dreptate SSK

«191011121325»