E un moment foarte greu pentru noi.Trebuie sa fim intelepti si sa-l trecem fara probleme.
Pentru ca UEFA e cu ochii pe noi si riscam foarte mult.
"Deoarece formatia din Ghencea este recidivista la UEFA in problema rasismului, ros-albastrii sunt pasibili de excluderea din cupele europene."
Trebuie evitate cu orice pret scandarile considerate rasiste :
""Am avut si vom avea mereu boala pe milogi"
"Afara, afara cu ciorile din tara" l "Gripa aviara vine de la cioara" l "La milogi m..e la milogi" l "Niciodata tigan, niciodata oltean, niciodata caine sa le dam la toti m..e" l "Suspendati-ne, uram ciorile" l "Mori tigane" l "Cra-cra-cra-cra"."
Si eventual altele inventate pe moment.
Sa nu raspundem provocarilor care sigur vor fi lansate.
"Valeriu Nicolae intentioneaza ca înaintea acestui meci sã duca la indeplinire ce a propus forului UEFA. "Vreau ca Banel Nicolita sa fie numit ambasadorul antirasismului in fotbal, la fel cum Thierry Henry este in Anglia. Am propus acest lucru la UEFA si sper cã se va rezolva", a spus Nicolae. Despre faptul ca Mirel Radoi i-ar fi strigat lui Abiodun "cioara" la meciul cu Național, colaboratorul UEFA pe probleme rasiale în Romania a adãugat: "A fost o inconstienta din partea lui Radoi, care atrage o imagine negativa asupra lui. Nu cred cã echipele din Europa isi doresc un jucator care aduce astfel de injurii rasiale in lotul lor". "
Pasajele intre ghilimele au fost preluate din www.prosport.ro
rapid
Poli Timisoara
Inspirat de aici :
http://www.poliaektimisoara.ro/forum/viewt...opic.php?t=2663