FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«1101112131425»
Andrey_SUPERsteaua23.03.2006 23:37
Hai sa va zic si eu o faza tare apropo de tipul cu chatul site-ului rapidist:

In seara in care a jucat Rapid cu Petrolul in Cupa Romaniei eram in crangasi la prietena mea, cand ies pe geam sa imi afum plamanii. Ghici ce? In cartierul asa numitilor suporteri rapidisti, rasuna nu tare, FOARTE TARE, imnul echipei Steaua.Am ramas marcat, nu imi venea sa cred ce aud!! Inca odata se dovedeste care este cea mai iubita echipa din tara.

Pronostic: x in giulesti

1 pe national

;)

Hai sa-ti zic si eu o faza tare , Scooter - Maria nu e imnul Stelei si poate oamenii asculta melodia , te-ai gandit la asta ?

KroNos^23.03.2006 23:58
Hai sa-ti zic si eu o faza tare , Scooter - Maria nu e imnul Stelei si poate oamenii asculta melodia , te-ai gandit la asta ?

E al 2 mesaj al tau in care te iei de stelisti. In primul te-ai luat de mine, iar acum de xzique.

Esti stelist sau nu? macar sa stim.

Scooter - Maria de 2 ani e considerat imnul neoficial al Stelei si totzi stiu lucrul asta numai tu nu.

P.S.: Daca as fi rapidist nu cred ca as asculta Scooter - Maria, chair daca as vrea, in Crangasi sau in zona Giulestiului.

danciu1924.03.2006 00:05

Poate ar trebui promovat imnul celor de la ex-gaz pe foc!mi se par in regula versurile!scooter poate ar trebui auzit decat la golurile marcate de Steaua!

SSK24.03.2006 00:41

Andrey_SUPERsteaua nu cred ca e stelist si deci nu cred ca merita sa ne pierdem timpul cu el.

steaua_forewer24.03.2006 01:45

ce ne facem la retur.......ca cica ar veni javrele sa strige lozinci inmpotriva rapidului , ca sa ne suspende UEFA , sau am auzit alta varianta cica de la un sef de galerie dinamovist ca ar fi chiar rapidisti care sa strige lozinci imp lor ca sa mearga chiar ei mai departe ........oticum trebuie sa avem grija , toti ne vor raul si vor face orice sa ne impiedice sa castigam Cupa UEFA

bure24.03.2006 08:18

No sa-i lasam pe dinamovisti stai linistit, ca suntem mai tari de 1000 de ori decat ei. 8)

sorin_77724.03.2006 11:05
ce ne facem la retur.......ca cica ar veni dinamovistii sa strige lozinci inmpotriva rapidului ....

si chiar crezi ca ar putea ei sa cumpere bilete intr-un singur sector? Biletele se vor vinde amestecat in trei puncte din Bucuresti dar si acolo pe sarite pentru a nu permite o oragnizare miseleasca... Se aude ca vor fi disponibilizati foarte multi oameni de ordine care nu va permite migrari in stadion fata de locul inscris pe bilet...

mike_betis24.03.2006 12:44

Scooter - Maria de 2 ani e considerat imnul neoficial al Stelei si totzi stiu lucrul asta numai tu nu.

Scuza-ma ca iti spun , dar Scooter - Maria i like it loud e considerat si imnul neoficial al lui Hannover 96...

X524.03.2006 12:47

Sper sa castige Steaua dar Rapid totusi are niste jucatori destul de buni,Niculae,Buga,Maftei. :(

Andrey_SUPERsteaua24.03.2006 13:04

E al 2 mesaj al tau in care te iei de stelisti. In primul te-ai luat de mine, iar acum de xzique.

Esti stelist sau nu? macar sa stim.

P.S.: Daca as fi rapidist nu cred ca as asculta Scooter - Maria, chair daca as vrea, in Crangasi sau in zona Giulestiului.

1. sunt stelist

2. chiar daca nu eram am fost cat de cat civilizat deci se poate discuta cu mine spre deosebire de altii.

3. ce vrei sa fac pe prostu` si sa zic ca ma invadat giulestiul si suntem de 150000 de ori mai multi , Scooter - maria e o piesa in primul rand si o poate asculta oricine.

xzique24.03.2006 13:11
Hai sa va zic si eu o faza tare apropo de tipul cu chatul site-ului rapidist:

In seara in care a jucat Rapid cu Petrolul in Cupa Romaniei eram in crangasi la prietena mea, cand ies pe geam sa imi afum plamanii. Ghici ce? In cartierul asa numitilor suporteri rapidisti, rasuna nu tare, FOARTE TARE, imnul echipei Steaua.Am ramas marcat, nu imi venea sa cred ce aud!! Inca odata se dovedeste care este cea mai iubita echipa din tara.

Pronostic: x in giulesti

1 pe national

;)

Faptul ca se asculta si Scooter - Maria si imnul compus de gaz pe foc in mod repetitiv nu cred ca e o coincidenta.

Toate posturile tale au tendinta de a descuraja euforia altora ca tine ?

P.S:Eu unul nu as asculta imnul echipei rapid sau Dinamo sub nici o forma, ce te-ar face sa crezi ca ei ar asculta imnuRILE echipei nostre mult iubite ?

sorin_77724.03.2006 13:16

Baieti o dati in off-topic si e de rau... Nu mai tolerez nimic...

xzique24.03.2006 13:49

scz ;)

KroNos^24.03.2006 14:14
Scuza-ma ca iti spun , dar Scooter - Maria i like it loud e considerat si imnul neoficial al lui Hannover 96...

Eu ma refeream ca nici o echipa din Romania nu mai are ca imn neoficial, cel putzin n-am auztit eu, Scoter - Maria. De Hannover 96 nu stiam dar n-are importantza pentru ca sunt sigur ca nu-i deranjeaza ca Steaua are acelasi imn cu ei.

In legatura cu meciul impotriva Rapidului sper ca Olaroiu sa-i faca pe Oprita si pe Crsitea sa-l inlocuiasca cu succes pe Iacob. La Rapid nu prea sunt probleme in atac. Sincer au mai multzi atacantzi de valoare decat noi care avem doar 2 buni, Iacob si Dica, desi Dica nu e varf ci mijlocas ofensiv.

Cred ca or sa fie meciuri urate cele cu Rapid. Nu cred ca antrenorii or sa riste sa joace deschis pentru ca miza e prea mare.

Papp24.03.2006 17:00

SCUZATIMA CA VA DERANJEZ, DAR MI SE PARE CA AICI SE VORBESTE DESPRE MECIUL RAPID-Steaua!!

steaua_forewer24.03.2006 22:13

A fost stabilit pretul biletelor pentru returul din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Steaua - Rapid.

Preturi bilete:

Tribuna O 100 RON

Tribuna I 50 RON

Tribuna II 30 RON

Peluze 20 RON

ce parere aveti ? :lol: cam piperate

X524.03.2006 22:19
A fost stabilit pretul biletelor pentru returul din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Steaua - Rapid.  

ce parere aveti ?   :lol: cam piperate

Mi se par ok,mai ales ca vorbim de sferturi de finala alei cupei UEFA.

Cred ca imi iau si eu un bilet la tribuna 0

Grinch24.03.2006 22:19

Da dar aici e rapid - Steaua si oricum piperate sau nu trebuie sa fim pe stadion si sa incurajam echipa pe tot parcursul meciului .

Virgil24.03.2006 22:31

24 martie 2006/10:30/GSP.

Cine se califica in semifinale ? Steaua sau Rapid ?

Steaua.....58,54%......10705 voturi

Rapid.........41,46%.......7582 voturi

Total voturi................18287

X524.03.2006 22:31
Da dar aici e Rapid - Steaua si oricum piperate sau nu trebuie sa fim pe stadion si sa incurajam echipa pe tot parcursul meciului .

Asta daca ai noroc sa mai prinzi vreun bilet...eu sunt sigur ca miine se vand toate biletele in cateva minute :(

Grinch24.03.2006 22:33

Eu ma refeream la meciul retur pentru ca tot a adus aminte de pretul biletelor .

sorin_77725.03.2006 00:04

Preturi mari la bilete, se vede de la o posta ca se incearca trierea suporterilor... Este normal. Chiar si asa stadionul va fi plin.

Intrebare: De cand se pun in vanzare?

Melku25.03.2006 00:34

Imi pare rau ca noi avem lotul subtirel fata de elementele alea din giulesti...ei au avut pe Stancu pentru karamian,Vali negru,emil Dica,burdujan,vasilache, Moldovan optiuni bune pentru echipa lor,noi in locul lui Iacob avem un oprita extrem de ineficient care cel mai probabil va juca in locul lui Bostina si un Cristea bezmetic...lotul nostru este subtire dar tot cred ca suntem mai buni. FORZZZZZZZZA Steaua!!!

sorin_77725.03.2006 16:00

avem lot valoros... iar Cristea va avea un moral bun pentru ca va spartge gheata cu Poli...

Sunt extrem de optimist... transam calificarea de la ei... rapid - Steaua 1-3 (Buga 45'/ Dica 15', Goian 37', Cristea 82')

KroNos^25.03.2006 16:16
avem lot valoros... iar Cristea va avea un moral bun pentru ca va spartge gheata cu Poli...

Sunt extrem de optimist... transam calificarea de la ei... Rapid - Steaua 1-3 (Buga 45'/ Dica 15', Goian 37', Cristea 82')

Acelasi scor il zic si eu.

Daca te duci la pariuri si pui scorul si marcatorii + minutul cand se marcheaza si daca-tzi iese cred ca da faliment firma unde pui pariul. :lol:

Totusi la lotul Stelei nu prea sunt sigur ca e asa valoros. Inafara de cei care sunt titulari restul nu prea sunt cine stie ce. Si ma bazez pe faptul ca dupa ce sunt facute schimbarile in repriza a 2 se cam taie jocul Stelei. Si in toamna era la fel, chiar si Protasov s-a plans de multe ori ca n-are pe cine sa bage in locul titularilor. Chiar si Zenga acum 1 an s-a plans de lot. Oare Zenga si Protasov nu stiau ce vorbesc? Zenga a si spus ca a cerut 4 jucatori (McKain, Caramarin, Coman si Mitrovici) si in schimb i-au fost adusi Baciu, Lovin, Ciocoiu. Ar trebui ca Gigi sa mai asculte ce zic si antrenorii.

«1101112131425»