Echipa foate probabila in meciul cu Rapid daca nu cumva Domane fereste mai intervine vreo accidentare duminica cu Poli:
Carlos
Ogararu - Goian - Ghionea - Petre Marin
Oprita - Radoi - Paraschiv - Nicolita
Dica - Cristea
Echipa foate probabila in meciul cu Rapid daca nu cumva Domane fereste mai intervine vreo accidentare duminica cu Poli:
Carlos
Ogararu - Goian - Ghionea - Petre Marin
Oprita - Radoi - Paraschiv - Nicolita
Dica - Cristea
Eu personal in echipa sugerata de tine Sorine,l-as dori pe Cristocea si sa sara din schema Oprita,trebuie folosit Vasilica,pe care eu cel putin il consider cu mult peste "Dinel".
Olaroiu va merge pe un jucator de travaliu in Giulesti... si acela nu este altul decat Oprita... Ma rog... la cat travaliu mai are... Totusi va fi un joc fizic acolo... Se va juca la 0-0 si probabil pe final va fi introdus Cristocea...
S-a vazut ca rrrapid are probleme cu mingile inalte, de-aia era bun Iacob
Dar tot va gafa unul din cei trei fundasi ai lor, si odata primul gol marcat, celelalte vor urma de la sine 8)
@ sorin_777
Dupa parerea mea Oprita e terminat.Pacat ca nu a plecat la Poli.Nu mai joaca nimic.Scuze,dar un jucator bun se vede dupa trei pase care le da.
Altul de banda nu avem Virgil. pe astia ii avem cu ei defilam... poate isi da seama ca jocul lui ar putea fi decisiv... Sa speram ca altceva nu mai avem ce face. Asta face si Oli, spera...
Altul de banda nu avem Virgil. pe astia ii avem cu ei defilam... poate isi da seama ca jocul lui ar putea fi decisiv... Sa speram ca altceva nu mai avem ce face. Asta face si Oli, spera...
Toata lumea spera...dar cu speranta nu se va castiga Cupa UEFA
!!
treaba asta trebuia sa o stie GG la inceputul returului si sa transfere un mijlocas si un atacant...
Stie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul din Giulesti?
Pt meciul cu rapid , ne trebuie un varf , acum ca Iacob este accidentat , CUMPARATI URGENT ATACANTI !!!
Stie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul din Giulesti?
off-topic: dar bilete de duminica cu meciul cu Poli!!?!?
Pt meciul cu Rapid , ne trebuie un varf , acum ca Iacob este accidentat , CUMPARATI URGENT ATACANTI !!!
Alooo! La ce folos sa mai cumpere acum jucatori? Oricum nu-i putem folosi in Europa pentru ca s-a trimis lista de muuuult! Asa ca sa avem incredere in ce avem la dispozitie!
UEFA Cup 05/06
Schalke 04
3.75
FC Sevilla
4.50
Middlesbrough
5.00
Steaua B.
8.00
Zenit Petersburg
9.00
Rapid B.
11.00
Basel
13.00
Levski Sofia
26.00
suntem cotati cu a 4 sansa din 8 la castigarea trofeului
sansele nu sunt mari.mai ales ca rapid are un antrenor care a facut facultate
:evil: >>Bai te rog si eu ceva,scoate si tu 2 din semnaturile alea ca sunt cam mari,si ma deranjeaza,daca vrei sa intelegi bine daca nu tot bine!!O sa avem un meci tare cu rapizii dar o sa-i batem bine ca parca nu joaca asa de bine,si a fost o intamplare ca au ajuns in UEFA unde au ajuns!!>>>> :twisted:
bine.fac cum zici tu dar pe care zici la il las :lol: ?
:evil: >>>Unul acolo nu conteaza,asa este mai bine,mersi pentru intelegere!!>>>
nu ai pt ce.doar suntem stelisti si trebuie sa ne respectam
o sa fie naspa...fara Bostina si Iacob...dar tot nu ma las sa sper !
nici ei nu il au pe karamian si maldarasanu... si daca nu ma insel au 8 jucatori pasibili de suspendare pentru meciul retur daca mai iau un galben... Asa ca noua ne trebuie un joc de angajament bazat pe forta cu lupte la limita regulamentului... Trebuiesc provocati...
nici ei nu il au pe karamian si maldarasanu... si daca nu ma insel au 8 jucatori pasibili de suspendare pentru meciul retur daca mai iau un galben... Asa ca noua ne trebuie un joc de angajament bazat pe forta cu lupte la limita regulamentului... Trebuiesc provocati...
Iti spun eu ce trebuie , nu un joc pe forta , ci unul in viteza cu pase scurte si 1-2-uri atunci vin faulturile pe la spate si implicit cartonase . Oricum acest joc care spun eu este paralel cu ideile noului antrenor , sper din toata inima sa revina la acel joc spectaculos al Stelei , ce joaca acum nu se potriveste la acesti jucatori .
NU sunteti peste tot acasa in: Ghencea, Romania, Europa, deci nici in Eindhoven!
Rapid echipa de 2 lei, suporteri de 2 bani!
sunteti in intuneric, nu va putem vedea!
o cupa eufa desenata pe o panza mare, tzinuta in bratze de Radoi et co.
nu stiu daca pot fi considerate rasiste, eu nu cred, dar mai lucrati la ele.
doar cateva sugestii pentru cei din galeria Stelei ce vor merge pe stadion
Sa-l lasam pe antrenor sa aleaga tactica.
In privinta jucatorilor accidentati,vreau sa atentionez ca Iacob era singurul nostru varf de nadejde.Ei au trei:Nico,Moldo si Pancone.Si toti valizi.
pancu nu are drept de joc ....Moldovan nu are nici o sansa in fata lui Goian sau Ghionea plus ca va fi rezerva .....vor juca mai mult ca sigur cu buga si niculae
cert este ca vom avea o dubla foarte grea ......in care echipa care va gresi mai putin se va califica ....adica Steaua :lol: