FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«13456725»
winner_00717.03.2006 19:57

PE GUMA MEA(POATE NO SA MA BANEZE HORSE23 PENTRU ASTA)TOTI rapidisti DIN CLASA MEA + DINAMOVISTI SAU ALIAT IMPOTRIVA CELOR DIN CLASA CARE SUNT STELISTI

crematory17.03.2006 19:59

winner----calm, fara emotii :D:D reformuleaza-ti gandul ca induci lumea in eroare. cine cu cine contra cui s-a aliat?

:twisted:

winner_00717.03.2006 20:03
winner----calm, fara emotii :D  :D reformuleaza-ti gandul ca induci lumea in eroare. cine cu cine contra cui s-a aliat?

:twisted:

deci in clasa mea.rapidisti + dinamovisti sau aliat impotriva stelistilor din clasa Inteles si tare ma tem sa nu candeasca toti rapidisti si dinamovisti ca ei ca iese rau

crematory17.03.2006 20:09

si ce poate iesi rau din asta :D ca atunci sigur o sa-si scoata ochii intre ei iar noua nu o sa ne ramana decat sa ne pisssham in stanga si-n dreapta

winner_00717.03.2006 20:39

frati stelisti uitati ce zice despre noi un fan rapidist puteti verifica pe www.fcrapid.ro

sharky_

Suporter

Data inscrierii: 11/10/2004

Trimis: Vin 03 17, 2006 4:16 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Fratilor tare mie frica ca or sa ne scoata aurolaci...sa mor io...o as fie tare aiurea...acu baietii tre sa isi dea viata pe teren...asta e cea mai puternica echipa pe care o intalnim.

by Sharky

CE CREDETI DESPRE ACEST RAPIDIST VA ROG SA VA SPUNETI PARERILE

I.N.Money17.03.2006 20:41

Meme a declarat in direct la Fanatik,ca doreste sa trimita o cerere la UEFA prin care doreste sa evite orice sanctiune de la organizatia Europeana,ei sa aprobe ca nici in dubla mansa Steaua sa nu aiba suporteri in Giulesti..iar Rapidu pe Lia Manoliu :!:

crematory17.03.2006 20:48
frati stelisti uitati ce zice despre noi un fan rapidist puteti verifica pe www.fcrapid.ro

sharky_

Suporter

Data inscrierii: 11/10/2004

Trimis: Vin 03 17, 2006 4:16 pm    Titlul subiectului:    

--------------------------------------------------------------------------------

Fratilor tare mie frica k or sa ne scoata aurolaci...sa mor io...o as fie tare aiurea...acu baietii tre sa isi dea viata pe teren...asta e cea mai puternica echipa pe care o intalnim.

by Sharky  

CE CREDETI DESPRE ACEST RAPIDIST VA ROG SA VA SPUNETI PARERILE

lasa-l ma dreaqului vrei sa stam acuma si sa facem comentarii literare la tot ce zic acei care nu-s nici avion nici liliac da zboara... :roll:

I.N.Money17.03.2006 20:52

In primul rand nici nu scrie corect ca sa putem sa comentam ce zice..."o sa ne bata aurolaci" :oops:

bogdanica17.03.2006 20:54

eu ma intreb cum o sa fie treaba cu biletele la meciu din giulesti...!cate bilete o sa se dea....

I.N.Money17.03.2006 21:05

Sa vedem daca o sa avem suporteri in Giulesti... :?

fanat|k17.03.2006 21:05

in afara discutiei, e haios ca si pe forumul nostru si pe al vostru, cei care incita la bataie sunt niste pustani (auzi, s-au aliat "colegii de clasa". lol). pe cine calci in picioare, bai pustiulica? (winner, adica)

tot in afara discutiei, stimate domn crematory, aveti un limbaj mizer. ai intrat ca nesimtitu pe forum la noi si ai injurat si acum te dai fata mare. poate asa se vede cine pe unde e de vina.

nu in ultimul rand, mi-ar placea foarte mult sa se intalneascaa sefii celor doua galerii si sa cada de acord asupra unor limite de conduita (si stiu ca discutii de genul asta au mai avut loc in trecut).

cat despre propunerea lui Meme Stoica, ca cele doua runde sa se joace fara suporterii adversi (respectiv fara stelisti in giulesti si fara rapidisti pe lia manoliu) mi se pare... uhm... ridicola.

in fine, eu unul nu mai comentez aici, speram mai multa maturitate.

sa invinga cel mai bun si succes mai departe, oricare ar fi invingatorul.

Kristy_Cj17.03.2006 21:08

JOS RASISMUL

crematory17.03.2006 21:14
in afara discutiei, e haios ca si pe forumul nostru si pe al vostru, cei care incita la bataie sunt niste pustani (auzi, s-au aliat "colegii de clasa". lol). pe cine calci in picioare, bai pustiulica? (winner, adica)

tot in afara discutiei, stimate domn crematory, aveti un limbaj mizer. ai intrat ca nesimtitu pe forum la noi si ai injurat si acum te dai fata mare. poate asa se vede cine pe unde e de vina.

nu in ultimul rand, mi-ar placea foarte mult sa se intalneascaa sefii celor doua galerii si sa cada de acord asupra unor limite de conduita (si stiu ca discutii de genul asta au mai avut loc in trecut).

cat despre propunerea lui Meme Stoica, ca cele doua runde sa se joace fara suporterii adversi (respectiv fara stelisti in giulesti si fara rapidisti pe lia manoliu) mi se pare... uhm... ridicola.

in fine, eu unul nu mai comentez aici, speram mai multa maturitate.

sa invinga cel mai bun si succes mai departe, oricare ar fi invingatorul.

acolo la voi pe forum am vorbit "pe limba voastra".nu m-am putut abtine sa nu va raspund la mizeriile care le aberati acolo. la ura eu raspund tot cu ura asa ca shut up!!

crematory17.03.2006 21:20

iar daca ai citi mai atent ce-am scris mai devreme ai vedea ca din contra am fost unul din aceia care erau contra violentelor la aceste doua meciuri. o mai spun o data: europa e europa..acolo nu suntem numai noi. campionatul e altceva

sorin_77717.03.2006 22:33
Meme a declarat in direct la Fanatik,ca doreste sa trimita o cerere la UEFA prin care doreste sa evite orice sanctiune de la organizatia Europeana,ei sa aprobe ca nici in dubla mansa Steaua sa nu aiba suporteri in Giulesti..iar Rapidu pe Lia Manoliu  :!:

Daca se va lua aceasta decizie cei care vor avea de suferit sunt suporterii, pe moment, dar s-ar evita niste incidente grave... Este imposibil sa nu apara altercatii... IMPOSIBIL fratilor...

Sunt pentru decizia lui MM, altfel riscam excluderea din Cupa UEFA cu ambele echipe si jocuri cu tribune goale de o sa ne plictisim de sticla televizorului de la anul... Suntem luati in vizor si noi, Steaua, deja suntem recidivisti... Pericol mare ne paste fratilor... UEFA asta asteapta...

bebeto18.03.2006 01:28

cu rapidu stati linistiti.la astia in UEFA le tremura chilotii pe ei.deja ai ia cu ameteala cind se uita unde au ajuns in europa.in schimb Steaua joaca in europa ca la ea acasa...asa ca..lasati viermii complexati sa viseze.

oricum acesta e anul Stelei.ati uitat? :D

F

AGRESSIVO198+118.03.2006 02:07

cum a spus si Sorin777 la alt topic cred ca ar trebui micsorata suprafata de joc pe Lia Manoliu,adusa la dimensiunile celei din Ghencea.

In Ghencea cand arunca Ogararu de la margine dadea pana in mijlocul careului,pe Lia Manoliu nu.

oare conducerea citeste postarile noastre?poate avem si noi idei care pot fi de folos.

marcelino18.03.2006 04:06

scuzati ok..nu am putut sa intru.. :lol:

marcelino18.03.2006 04:10

da mai ziceti ceva ca ma plictisesc..va rog frumos

Nu mai posta aiurea. Moderatorii

DTP-Ludacris18.03.2006 04:12

ar fi super nasol.....dak am fi jucat in Ghencea ar fi fost marfa pt k rapidu sigur pierdea cu 2,3-0...dar pe lia manoliu degeaba vin iar 55.000 de suporteri k nu se compara cu Ghencea

oricum..vom lua Cupa UEFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waste18.03.2006 04:15

@fanat|k:

E frumos, e corect ce spui, dar lucrurile vor degenera. Si nu doar la nivelul pustanilor. E inevitabil. Sa ne amintim ce s-a intamplat la Inter - Milan in CL. Asta e , fiecare va supravietui cum va putea 8O

Intrebarea e alta: cum e cu numarul de bilete pentru oaspeti? E 10% din capacitate? Asta inseamna ca stelistii sa aiba 2.000, iar rrapidistii 5.000 in retur :evil:

DTP-Ludacris18.03.2006 04:50

lasa frate...dak vom juca bine ne vom califica...

sa vedem ...suntem o echipa mai buna...sper sa nu avem ghinion..oricum 90% cred k ne vom califica :P

Kristy_Cj18.03.2006 14:58
SUSPENDATI-NE URAM rapidistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil: Bai crize...n-am chef sa suspende Steaua 2 ani din orice competitie europeana din cauza unor dementzi si frustrati,in loc sa sustineti echipa,sa faceti spectacol,atmosfera de cupa europeana noi tot ne lamentam ce o sa scandam pe stadion,ca ce o sa fie...Ce pana mea aveti cu Rapid sunteti cumva suporteri rapidisti sau dinamovisti infiltrati :evil:

Tu nu esti stelist sa zici,asa ceva de Steaua,sa o suspende...tu esti m...

forever_STEAUA18.03.2006 15:06

Dupa primul tur al optimilor toata lumea lauda crrapiduletzul. Steaua s-a "chinuit" cu echipa care a batut-o pe Chelsea. OK. Pana aici treaca-mearga. Dar dupa retur desi Steaua a linsat echipa care a batut Chelsea, pe cand crrapiduletzul a luat-o si sus si jos, si cam peste tot pe unde apuca , in presa citeam despre "performanta" "euro"crapiduletz de a nu pierde cu 4-1. Dragii mei ziaristi, totul s-a intors impotriva voastra: veti fi obligati sa vb numai despre Steaua. Si inca ceva : poate Steaua s-a chinuit dar nu a fost nici macar o secunda UMILITA!!!!

on-topic: Baietii nostri se vor califica. pentru ca pentru prima data nu vor avea nici un fel de complex de inferioritate in fata adversarului.

Forza

ghitabuta18.03.2006 15:09
Imi pare tare cususta tragerea asta la sorti. Si macar puteau sa foloseasca o ata de croitorie, nu sfori de-alea marinaresti. In fine, pana la urma, banii "vorbeste", mama lor de mafioti :evil:  

Cat despre meci... pacat ca performanta rapidului de anul asta (btw, felicitari) va fi intrerupta tocmai de Stelari. Condoleante anticipate :roll:  

Ca si multi altii, sper sa nu castige (cel putin nu prin furt) Dinamo campionatul urmator, a.i. sa profite de grupele U.C.L. fara sa miste un deget. Cred ca mi-as iesi din minti.

Nu sunt de acord. Iar vedem peste tot comploturi , si scenari. daca vroia UEFA , ne facea cu arbitri, care pana acum au fost super corecti. mai grav este ca unele oficialitati din fotbalul nostru vorbesc in gura mare despre o manareala a UEFA , poate aud astia si ne fac in semifinala. ar fi pacat pentru ca sunt sigure ca o echipa romaneasca va fi in finala

«13456725»