FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«12345625»
Nero17.03.2006 17:31

Imi pare tare cususta tragerea asta la sorti. Si macar puteau sa foloseasca o ata de croitorie, nu sfori de-alea marinaresti. In fine, pana la urma, banii "vorbeste", mama lor de mafioti :evil:

Cat despre meci... pacat ca performanta rapidului de anul asta (btw, felicitari) va fi intrerupta tocmai de Stelari. Condoleante anticipate :roll:

Ca si multi altii, sper sa nu castige (cel putin nu prin furt) Dinamo campionatul urmator, a.i. sa profite de grupele U.C.L. fara sa miste un deget. Cred ca mi-as iesi din minti.

Nero17.03.2006 17:32

Si inca ceva, ca uitasem: sugerez UEFA sa numeasca arbitru pe Corpodean, mai scutesc niste bani.

L0n3wolf17.03.2006 17:40
Si inca ceva, ca uitasem: sugerez UEFA sa numeasca arbitru pe Corpodean, mai scutesc niste bani...

si tusieri...ar fi bun ala care a anulat golu rapidistilor cu Vaslui :twisted:

vood0o17.03.2006 17:43

deci de abia astept meciurile cu ciorile...sa ii batem si pe teren in afar terenului :twisted:

crematory17.03.2006 17:58
deci de abia astept meciurile cu rapidistii...sa ii batem si pe teren in afar terenului  :twisted:

eu as fi pentru "mai usor cu incidentele" sau cel mult sa nu fie mediatizate. una e campionat si alta e europa..altfel-cand drq vreti sa mai demonstram ca exista si-n Romania civilizatie? daca apar in presa si la TV incidentele din Bucuresti parca vad cum stau seppii si cu blatterii

si se kakä pe ei de ras de prostia romanului.

asa ca mai ganditi-va cum faceti si ce faceti :twisted: (echivalent si pentru purtatorii de gripa aviara)

FORZA Steaua!!!!

marcelino17.03.2006 18:10

bine mah..da rapidu in Cupa UEFA ii foarte buna si in divizia A pe locu 7

steaua_forewer17.03.2006 18:10

nici acum nu imi vine sa cred ca jucam cu rapid .....dar asta e , trebuie sa ne calificam , avem culoar bun , as prefera basel in semifinala , cat despre jocul cu rapid , va fi unul foarte greu , si chiar daca vom trece de ei , o vom face foarte greu ....atat Lucescu jr cat si Oli se vor inchide , cel putin la mecil de pe giulesti asa va fi , cred eu , mi-e ca pe giulesti o sa fie un 0-0 iar pe lia vom bate noi cu 1-0 sau 2-1 , oricum va fi greu , dar cred ca ne vom califica , din acest sfert de finala RAPID - Steaua , singurul lucru pozitiv e ca vom juca cu o echipa in semifinala , si inca ceva , poate ma lamureste si pe mine cineva .....noi avem asigurate 6 puncte din aceste duble nu ??? 4 puncte din cele 2 jocuri plus inca 2 bonus ?? am impresia ca ne trebuie 8 puncte pt a juca direct in Liga , deci daq rapid sau Steaua castiga macar jocu de acasa din semifinale se pare ca vom juca direct in Liga pt ca depasim grecia , la coeficient , sa ma lamureasca si p mine cineva ca sa fiu sigur

DTP-Ludacris17.03.2006 18:27

Ce nasol....Steaua -Rapid in sferturi ...:(

oricum...cred k ne vom califica pentru k in TUR am jucat in 10..si cu Radoi accidentat si tot am reusit sa scoatem un egal....

sper sa nu intre urat la oamenii de baza...(Goian,Radoi,Nicolita) k de la rapidisti astia numai la dastea te gandesti !!!! :cry:

ORICUM Steaua E CU 3 CLASE PESTE RAPID

winner_00717.03.2006 18:47
Editat. Foloseste un limbaj adecvat. Moderatorii
marcelino17.03.2006 18:51

bah nuhs ce so intamplat ca o iesit...iertare ba rog implor iertare:)):));))da mai scrieti ceva ca ma plictisesc

marcelino17.03.2006 18:55

no..hai ca ies..o sa mai intru mai diseara!!!!!bye

winner_00717.03.2006 18:57

doamne daka doamne fereste castiga rapidul prima repriza ii calc in picioare pe toti rapididsti .Moarte rapidului

noul imn al rapidului

sunteti peste tot akasa pri canale si gradini nu-i echipa mai jegoasa si mai tampita ca rapid

winner_00717.03.2006 18:58
Ce nasol....Steaua -Rapid in sferturi ...:(  

oricum...cred ca ne vom califica pentru ca in TUR am jucat in 10..si cu Radoi accidentat si tot am reusit sa scoatem un egal....

sper sa nu intre urat la oamenii de baza...(Goian,Radoi,Nicolita) ca de la rapidisti astia numai la dastea te gandesti !!!! :cry:  

ORICUM Steaua E CU 3 CLASE PESTE Rapid

rapidisti numai deastea fak daka nu castiga sigur tabara toti ca boschetari pe oameni de baza

winner_00717.03.2006 19:02

Nu putem pierde!!!!!!!!!!!!!!Rapidisti pot sa ne bata doar la baba oarba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

winner_00717.03.2006 19:06

Suporteri din toata tara haideti pe stadion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa vedeti Steaua cum straluceste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si chiar daka nu apucati un bilet stati sa ne aratam puterea!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!:

CybDog17.03.2006 19:07

In primul rand doresc sa felicit echipa Steaua si toti suporterii stelisti pentru superba victorie obtinuta la Sevilla ( un oras care se pare ca aduce noroc fotbalului romanesc ).

Din pacate nu am reusit sa vad meciul, fiindca transmisiile TVRi pe internet ale meciurilor internationale sunt "bannate" de politica TVR, insa am auzit prin vecini ca Steaua a jucat extraordinar ( astept cu nerabdare sa downloadez meciul de pe site-ul vostru ).

Aceasta victorie, ca si cea a Rapidului dealtfel, ma bucura fantastic. Nu credeam ca am sa reusesc vreodata sa traiesc sa vad un meci in sferturile de finala ale unei cupe Europene intre doua echipe romaesti.

Felicitari si multa bafta in continuare!!!

PS: Daca doriti sa discutam despre echipa nationala a Romaniei cat si despre multe alte subiecte interesante pentru romanii de pretutindeni, va invit sa vizitati si bineinteles, daca va place ce vedeti, sa deveniti membrii in forumul meu ( Clubul Tricolorilor ), la adresa http://cybdogy.2.forumer.com . In viitorul apropiat, forumul va fi legat de un site care se va referi la aceeasi tematica ca si forumul.

Cu deosebita stima,

Cybdog ( Steaua ), CyberDog ( Dinamo ) si actualmente RedBandit ( Clubul Tricolorilor )

DTP-Ludacris17.03.2006 19:08

va conta f mult k nu jucam in Ghencea...si absenta lui Bostina...dar ne vom califica..k avem echipa...

cu Steaua pan`la moarte ...si dincolo de ea !!!

winner_00717.03.2006 19:12

bai Copos cica rapidul a eliminat echipe mai puternice si ca nu vor fi accidente pe stadion!!!!!!!!!!!!!1

Continua sa visezi coposule!!!!!!!!!!hehehehehe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

crematory17.03.2006 19:22

parcursul aviarilor prin UEFA parca mi-a mai "muiat" sentimentele fata de ei dar dupa ce am citit putin forumul lor mi-am revenit :D:D:D

nu o sa stau sa-i injur ca stiu ei si singuri ce gandim noi despre ei :wink:

"OLE OLE musetel rrapidule "

Steaua-Rapid 10-0

winner_00717.03.2006 19:25
parcursul aviarilor prin UEFA parca mi-a mai "muiat" sentimentele fata de ei dar dupa ce am citit putin forumul lor mi-am revenit  :D  :D  :D  

nu o sa stau sa-i injur ca stiu ei si singuri ce gandim noi despre ei  :wink:

Steaua-Rapid 10-0

fi atent ce vorbesti ca acum mia trimis un moderator un mesaj sa-mi schimb vocabularul .Sincer daka se uita si acel"moderator" pe forumurile dinamoviste sau rapidiste o sa vada ca ne injura in tote felurile

Asa ca mi se pare cam exagerat plus deia am pus **** intelegi? iar daka ma banati inseamna ca nu sunteti stelisti! :cry:

winner_007, daca pe forum-urile rivalilor nostri se foloseste un limbaj de mahala, noi trebuie sa le aratam ca suntem cu o clasa peste ei; faptul ca suntem mai civilizati in limbaj ne face superiori, nicidecum mai slabi. Moderatorii

crematory17.03.2006 19:41
parcursul aviarilor prin UEFA parca mi-a mai "muiat" sentimentele fata de ei dar dupa ce am citit putin forumul lor mi-am revenit  :D  :D  :D  

nu o sa stau sa-i injur ca stiu ei si singuri ce gandim noi despre ei  :wink:

Steaua-Rapid 10-0

fi atent ce vorbesti ca acum mia trimis un moderator un mesaj sa-mi schimb vocabularul .Sincer daka se uita si acel"moderator" pe forumurile dinamoviste sau rapidiste o sa vada ca ne injura in tote felurile

Asa ca mi se pare cam exagerat plus deia am pus **** intelegi? iar daka ma banati inseamna ca nu sunteti stelisti! :cry:

man tu n-ai inteles mesajul moderatorului. el a avut in vedere sa utilizezi un vocabular mai "bogat" :D:D

cu totii in aviaria (nu uitati dezinfectantele!!)

DTP-Ludacris17.03.2006 19:49

am intrat pe forum la rapid....si sunt speriati...;)

"Fratilor tare mie frica k or sa ne scoata SUPERSTEAUA ...sa mor io...o as fie tare aiurea...acu baietii tre sa isi dea viata pe teren...asta e cea mai puternica echipa pe care o intalnim.

" :lol: :lol:

Ionutdal17.03.2006 19:53

Din pactate pentru ciorex-go aventura lor europeana se apropie de sfarsit , au avut ghinionul sa intanleasca catigatoarea cupei UEFA sezonul 2005-2006 , sa fie fericiti daca reusesc sa marcheze un gol in poarta lui Carlos dar sincer nu cred . Steaua o sa le arate cum se umileste o echipa in sferturile UEFA . FORZZA Steaua

crematory17.03.2006 19:54

sincer sa fiu si mie mi-i cam frica...nu atat de rrapizi cat de conjunctura..asa ceva inca nu ne-a fost dat sa traim si nustiu cum se vor reactiona baietii. Oricum daca facem 4 reprize ca cea de-aseara nu vad unde putem avea probleme.

FORZA Steaua

winner_00717.03.2006 19:54
am intrat pe forum la Rapid....si sunt speriati...;)  

"Fratilor tare mie frica ca or sa ne scoata SUPERSTEAUA ...sa mor io...o as fie tare aiurea...acu baietii tre sa isi dea viata pe teren...asta e cea mai puternica echipa pe care o intalnim.

"  :lol:  :lol:

BAI ASTA CA DOAR TEAI UITAT DAR EU AM INTRAT SI ..................SINCER DEAIA IAM INJURAT AICI SI PENTRU DOMNUL "MODERATOR" HORSE23 NO SA-I MAI INJUR SI DOAR O SA STAU SI SA MA UIT CUM EI NE INJURA PE NOI!

winner_007, daca pe forum-urile rivalilor nostri se foloseste un limbaj de mahala, noi trebuie sa le aratam ca suntem cu o clasa peste ei; faptul ca suntem mai civilizati in limbaj ne face superiori, nicidecum mai slabi. Moderatorii

P.S.: Nu mai folosi Caps Lock.

«12345625»