FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - STEAUA 1-1

«123425»
bebeto17.03.2006 15:48
presupun ca nu stiu nici ce inseamna "spurcatzi" sau "aurolaci". o sa va dam 7-0, sa va scoatem fotbalul din cap.

si cum puteti vorbi ba de ciori cu alba-ca-zapada ala de Nicolitsa, ca se intuneca oglinda cand se uita in ea.

mu.. Rapid!

va-ti tras internet la cort??asta da performanta!si daca vreti sa nu mai va zica lumea ciori spurcate...spalati-va si voi o data pe luna macar.

F

Virgil17.03.2006 15:49
Oare cei care l-au cerut pe Oprita in locul lui Banel au inteles ceva din tot ce s-a intamplat?

Nu mai face pe superiorul.Nu te prinde. :wink:

Ayrton17.03.2006 15:49
Un singur lucru ne dezavantajeaza.Ei vor juca acasa in Giulesti,iar noi pe un teren neutru.

Intr-adevar, terenul va fi foarte important! Eu sper ca pana atunci sa ne obisnuim cu terenul de pe National, pentru ca pe Ghencea nu se mai poate juca. Din pacate, in primul meci va lipsi Bostina, unul dintre jucatorii care pot face diferenta. Daca jucam cum am facut-o in a doua repriza de la Sevilla, nu cred ca o sa avem probleme cu rapid. Primul meci va fi foarte important, trebuie neaparat sa marcam si sa nu pierdem - un 1-1 sau 2-2 ar fi foarte bun!

sorin_77717.03.2006 15:52
si daca bate Rapidu', ce facetzi?

la popice daca jucam au sanse... :lol: :lol: :lol: :lol:

i-ati gandul giulestene...

fanat|k17.03.2006 15:54
Pentru ca partea de tablou pe care suntem,ar fi facut acest lucru imposibil.

daca ai fi vizitat site-ul UEFA ai fi vazut ca, incepand cu sferturile de finala, nu a existat vreun "tablou". asa ca orice intalnire ar fi fost posibila.

bebeto17.03.2006 15:55
Domnu' Bebeto, imi face impresia ca nu prea pricepi ce scrie acolo sus, presupun ca sti ca exista la fiecare meci cate un oficial insarcinat cu supravegherea, ca lucrurile sa decurga perfect normal. Nu am chef ca din cauza catorva ca tine sa avem probleme mai tarziu, priveste meciul la TV si striga ce vrei tu dar nu face greseala sa mergi la stadion cu asemenea idei.

Afla ca ,,ciori'' sau ,,tigani'' este pur si simplu o porecla ca sa-i atacam.aceste cuvinte le striga si suporteri stelisti care apartin acestei etnii si nimeni in orice caz nu ia la bataie un suporter stelist pt faptul ca este tigan.asa ca nu-i vorba de extremism aici.

Editat. Moderatorii

bogdanutz717.03.2006 15:59

O sa fie un meci al naibii de greu , insa echipa care va merge mai departe nu poate fi decat una singura Steaua!!!!!

FORZA Steaua!!!

fanat|k17.03.2006 16:00

pai tocmai asta e definitia. sa faci referire la etnia cuiva la modul peiorativ inseamna rasism (daca nu stii ce inseamna "peiorativ", vezi prin dictionare). in aceeasi ordine de idei, persoanele de etnie rroma din galeria Stelei care striga "cra" mi se par amuzante.

in fine, destul cu discutia asta.

la modul cat se poate de serios, ar trebui sa fitzi constienti ca Steaua a avut meciuri destul de usurele in UEFA pana acum. si daca Rapid a trecut de SV, vine destul de montat, moral.

si ce ma deranjeaza cel mai mult este ca, daca se va califica Rapid, se va umfla in pene Copos, daca se va califica Steaua, se va umfla in pene Becali. care as prefera sa nu se umfle niciunul :evil:

I.N.Money17.03.2006 16:01

Sper sa aratam aceeasi pofta de joc din deplasare si in meciu din Giulesti...

alexutza17.03.2006 16:01

Sper sa se califice Steaua, sa fie un meci corect si sa se faca spectacol. Eu nu imi fac atatea probleme de calificarea Stelei, cat imi fac pentru bataile si scandalul care or sa se iste. O sa fie omor pe strazi!! (la propriu) Sper ca galeriile sa fie constiente ca scandarile rasiste nu ne fac deloc bine, dar cred ca mai mari probleme or sa fie in afara stadionului...

I.N.Money17.03.2006 16:04

Inca o questie foarte interesanta:

10 jucatori ai Rapidului sunt in pericol de suspendare daca vor primi cartonas galben in prima mansa.

alexutza17.03.2006 16:06
afla ca ,,ciori''sau ,,rromi''este pur si simplu o porecla ca sa-i atacam.aceste cuvinte le striga si suporteri stelisti care apartin acestei etnii si nimeni in orice caz nu ia la bataie un suporter stelist pt faptul ca este tigan.asa ca nu-i vorba de extremism aici.

tu chiar crezi ca o sa stea cineva sa analizeze de ce se striga pe stadioane scandari rasiste?? eu sunt de acord cu tine, multi milogi striga de alti milogi si nu e nici o chestie, pt ca si-a pierdut intr-un fel sensul de baza, dar nu suntem in situatia sa riscam. cred ca abia se asteapta genul asta de greseli din partea noastra. prea sus au ajuns echipele romane...

Stryker17.03.2006 16:06

Rapid-Steaua, derby romanesc in sfert de finala europeana...

Sunt extrem de fericit ca am picat cu ei si ca am evitata forte precum Sevilla, Schalke sau Zenit si este si mai bine ca in semifinala vom juca ori cu Basel ori cu Middlesborough echipe destul de accesibile pt formatia noastra.

Este o sansa uriasa pentru noi sa ajungem in finala asa ca nici nu se pune problema sa nu mergem mai departe!!

Steaua Bucuresti VA JUCA FINALA CUPEI UEFA!!!!

FANATIK RED-BLUE17.03.2006 16:10

Un lung off am spus dupa ce am aflat... Si cand speram sa fim 2 echipe in C. UEFA! Asta e... Viata continua!

fanat|k17.03.2006 16:12

da' chiar. cine o sa arbitreze? :lol:

Virgil17.03.2006 16:17
daca ai fi vizitat site-ul UEFA ai fi vazut ca, incepand cu sferturile de finala, nu a existat vreun "tablou". asa ca orice intalnire ar fi fost posibila.

Stiu foarte bine acest lucru.Era vorba de un tablou imaginar.Daca Steaua si R nu jucau in sferturi,ar fi jucat in mod cert in semifinale.Evident daca ambele ar fi invins in sferturi.

I.N.Money17.03.2006 16:18

O brigata straina..dar am si eu o intrebare pt tine FANAT|K in legatura cu acel cantec al vostru....ca in 1923 s-a nascut un MIT..explica si mie ce vedeti voi un mit intr-o echipa care a castigat 3 titluri in 83 de ani? :roll:

Motanu D17.03.2006 16:21

Pai e simplu: inconstanta Rapidului e de domeniul mitologiei !

Virgil17.03.2006 16:22

Cuvantul mit poate sa fie foarte bine prescurtarea cuvantului mitoman.Ii sugerez lui fanat|ca sa se uite in dictionar daca nu-i cunoaste definitia.Litera m putand fi schimbata la nevoie cu c. :wink:

ultrared_blue17.03.2006 16:23

Steaua va repeta istoria. Dupa 20 de ani o sa avem iar o cupa europeana la Bucuresti. rapidul sa se multumeasca cu cea mai mare performanta din istoria lor: accederea in sferturi.

<<<<<<<<<FORZA Steaua>>>>>>>>>>>

DanAmigo17.03.2006 16:24

Asculta Bebeto, ciori nu e tot una cu rromi,si astea nu sunt porecle [...] idiotii aia in cravate de la UEFA de care zici tu, merita intr-adevar sa te temi de ei ca nu stii pe ce chestii ii apuca sa ne-o traga si POT SA O FACA !!!. [...] oamenii striga sau scandeaza. Asa ca pastreaza-ti comentariile pentru altcineva sau macar nu le mai impartasi la tot poporu [...].

Editat. Incearca sa nu mai jignesti. Moderatorii

fanat|k17.03.2006 16:25
O brigata straina..dar am si eu o intrebare pt tine FANAT|ca in legatura cu acel cantec al vostru....ca in 1923 s-a nascut un MIT..explica si mie ce vedeti voi un mit intr-o echipa care a castigat 3 titluri in 83 de ani?  :roll:

e vorba de mai mult decat atat. tu tzii cu Steaua pentru ca a castigat Cupa Campionilor in '86 sau pentru ca iubesti echipa?

sunt rapidist de la 5 ani. mergeam pe stadion cand jucam in divizia B si aveam stadionul plin. cati dintre voi ar mai tine cu Steaua daca ar pica in B? sunteti suporteri de conjunctura sau chiar va iubiti echipa? daca o iubiti, atunci nu are nici o relevanta numarul de titluri.

cat despre mit.. nici nu as putea explica. Buga e cel mai bun exemplu in momentul de fatza. 2 goluri efectiv de aur, cu ratari exasperante. murim si inviem la fiecare meci. asta e Rapidul. sa faca scor cu vreo echipa puternica si pe urma si-o ia de la te miri ce divizia C prin Cupa Romaniei. asta e echipa si o iubim. pentru finala nejucata de cupa europeana din '43. pentru cum a jucat tara cu Eintracht Frankfurt. pentru 1000 de alte motive.

sunt sigur ca nu ma intelegi. daca m-ai fi inteles, ai fi fost rapidist.

@ultra_red: cea mai mare performanta a Rapidului, dupa cum este scris si aici, este o finala de cupa europeana. care nu s-a mai disputat din cauza razboiului. pe vremea cand Steaua nu era nici macar in proiect.

Virgil17.03.2006 16:26

Potoliti-va baieti.E jenant.

spidersteaua17.03.2006 16:28

cred ca Lia Manoliu este un stadion blestemat...dar pt aceasta faza a cupei UEFA.........va fi un blestem pt rapid....

Forza Steaua

iL Napoletano17.03.2006 16:29

Domne oricum nu mi se pare mare bai ca joaca doua echipe romanesti in sferturi si mai ales 2 echipe din acelasi oras!A fost INTER-Milan 2 ani la rand in CH.LEAGUE!Sunt super bucuros si super optimist!Sunt intr-un vis frumos cumva si mi-e frica sa nu ma trezesc brusc?NOOOO, E REALITATE!

«123425»