... si mai pacat ca daca joaca asa cu Rapid nu vad ce o sa faca si in UEFA...
Stai linistit ca nu e in caracterul rapidului sa se apere asa pe Giulesti... mai mult de atat in seara asta nu se putea...
... si mai pacat ca daca joaca asa cu Rapid nu vad ce o sa faca si in UEFA...
Stai linistit ca nu e in caracterul rapidului sa se apere asa pe Giulesti... mai mult de atat in seara asta nu se putea...
Da nu meritam sa castigam dar daca arbitrul dadea 11m sau nu dadea offside, dupa meci ne duceam la federatie sa ne retraga punctele?? eu zic ca am fost si furati... parerea mea
P.S. Iacob s-ar putea sa aiba fractura de clavicula!!! cica se sta o luna.. adica nu joaca cu rapid!!
Oli! Daca te uiti cumva pe site-ul asta din cand in cand...Mai lasa-ma in durerea mea cu declaratii inteligente de genul `` multumim suporterilor care ne-au criticat...bla...bla...bla``...Vad ca ai o problema cu echipele care se baga in poarta...Gen FC Arges, National, s.a.m.d....Asa ca daca vrei sa nu mai fi ``criticat``, ai face bine sa o rezolvi cat mai repede...
Un suporter cu spirit critic
iar au uitat de noi(suporteri). Cand pierd ei nu vin la conferinta.Gata m-am imfuriat rau afara
mai mult nu s-a putut ,cum sa joci contra unei echipe care s-a aparat 90 de min.oricum se vede ca e o schimbare in Bine spun eu la Steaua,jucam mai ofensiv,dar ne-ar trebui si putin noroc in fata portii adverse.oricum cred ca Oli se ''da pe brazda'' vad ca nu mai joaca asa defensiv ca la inceput.a fost un meci destul de bun al nostru pacat ca nu am si marcat.FORZZA Steauainca un meci de 0-0...aiurea..pana mea...super aiurea... imi pare rau sa o spun dar Steaua nu a jucat nimicsperam la mai mult...nushtiu daca e vina antrenorului dar ceva lipseste....
Forza Steaua !!!
Iacob are fractura de clavicula se pare si va lipsi cel putin o luna... :cry: :cry: :cry:
Un sut de la distanta cand o sa dam si noi?!?.. va dati seama ca de acum toate echipele mici din campionat vor juca in acelasi stil cu 10 oameni in propriul careu...
Acum nu mai avem declaratii ironice cu multumiri la adresa celor care critica?!?
Sper ca in saptamana asta de pauza sa isi revina jucatorii atat fizic cat si moral. Este neaparata nevoie de victorie in meciul de duminica viitoare.
afara din Ghencea !afara afara !!!!!!!!!!lasa-ne , lasa-ne ca ne-ai omorat afara ,afara
Nu mai folosi font-uri atat de mari. Moderatorii
numai avem declarati deloc ! nici nu sau obosit sa vina.
afara din Ghencea !afara afara !!!!!!!!!!lasa-ne , lasa-ne ca ne-ai omorat afara ,afara!!!!!!!!!
Daca nu ai ce face nu mai scrie tampenii si du-te sa te uiti pe tvr 1 ca se discuta fazele dubioase.. se pare ca au fost 2 penaltyuri, al doilea la accidentarea lui Iacob!
P.S. Olaroiu parca vine la recurs nu???
Iacob are fractura de clavicula se pare si va lipsi cel putin o luna... :cry: :cry: :cry:
Trist...
...Daca e asa nu-l avem in dubla cu Rapid...
...Poate doar in semifinale...
afra din Ghencea !afara afara !!!!!!!!!!lasa-ne , lasa-ne ca ne-ai omorat afara ,afara!!!!!!!!!
Daca nu ai ce face nu mai scrie tampenii si du-te sa te uiti pe tvr 1 ca se discuta fazele dubioase.. se pare ca au fost 2 penaltyuri, al doilea la accidentarea lui Iacob!
bai iar gasim scuze ! am facut 0-0 asta e!nu se mai poate schimba cva iar daka ,doamne ferste, pierdem cu Poli iti dai seama ca poliu va fi pe 2
da alex.. dar pe noi cu ce ne incalzeste?? Meciul nu se rejoaca punctele raman pierdute.
Dupa meciul cu Arges am scris ca National-Steaua o sa se termine 0-0. De ce dracului a trebuit sa am dreptate?(intrebare retorica)
Dupa meciul cu Betis m-am bucurat pentru jucatori nu si pentru Olaroiu.
Dupa parera mea cu Olaroiu, Steaua, are cam asa:
Meiciuri proaste - 5
Meciuri bune - 1 (returul cu Betis)
Azi, la fel ca in meciul cu Arges, Steaua a jucat numai cu mingi inalte catre nimeni, nici o centrare buna, nici o faza in viteza, nici un sut pe poarta. Disper ca deja Dinamo e la 2 puncte si nu joaca nimic. Chiar nu vreau sa pierdem campionatul.
:evil: Daca toate echipele or sa se aprere Steaua n-o sa mai inscrie? :evil:
In tur a fost cam asa:
Arges - Steaua 0-1
Steaua - National 4-0
in retur stitzi deja ambele 0-0. si mi se pare logica comparatia pentru ca in tut Arges si National jucau la fel. Deci cine e vinovat, iar vantul care n-a existat sau oboseala care nu trebui sa existe cand ai promisi 1000 Euro la victorie?
Si faza ca s-a aparat Natzionalul nu tzine, de ce nu jucam in viteza ca sa-l scoatem din dispozitiv pe aia?
:evil: Pana nu o sa castige 4 meciuri consecutive, Steaua, jucand ofensiv si eficient n-o sa-l sustzin pe Olaroiu. E varza ca antrenor si nimeni nu ma poate convinge ca e bun decat daca Steaua o sa dea cate 2-3 sau mai multe goluri in fiecare meci. :evil:
arbirtul a fost dinamovist trebuia sa ne dea vreo 2 penaltyuri dar u mai9 avem ce face
Da nu mai avem ce face... dar daca arbitrii erau corecti acum nu mai comenta nimeni la adresa jocului si eram la egalitate cu Dinamo... Noi am vrut, dar arbitrii nu! Uitati-va pe tvr, 11m a fost, a recunoscut si dinu, offside nu a fost.. dupa parerea mea viciere de rezultat!
afra din Ghencea !afara afara !!!!!!!!!!lasa-ne , lasa-ne ca ne-ai omorat afara ,afara!!!!!!!!!
Nu ma ajuta cu nimic ca au fost 2 penaltyuri, ce ma deranjaza e ca in 4 meciuri acasa (ca si asta a fost acasa) nu am dat nici un gol. eu nu mai merg la meciuri, ca mor de inima. M-am saturat de Oli si de oprita. Vreau sa jucam fotbal!
in stilul asta ce o sa facem?in cel mai fericit caz o sa ne trezim la eindhoven si pe locul 7 in campionat.Olaroiu trebuie sa caute o solutie, sau ei se consoleaza cu gandul ca aia s-au bagat in poarta!?
Trebuie gasita o solutie,jocul a fost slab avem nevoie de un varf.
Varfuri avem!...N-avem un antrenor care sa stie cum sa invinga o echipa care se apara cu tot efectivul...
daca nu scoatem rrapidul, Oli tr sa plece neaparat. nu stie decit centrari in careu, si atunci cind iesisera Goian si Iacob. Cine sa dea cu capul de linga Mehmetovici?
ma tot intreb eu, de cand nenea Oli a preluat echipa.
va place?
toata lumea exaltata dupa meciul de la sevilla, batem de rupem, nimic nu ne mai sta in cale. ce mai, facem rahatu praf! si l-am facut. alte doua puncte cadou facute gratis javrelor.
Daca am ajuns sa ne plangem ca nu ne-a dat arbitul un penalty deja suntem patetici.
Noi penalty-uri vrem? vrem goluri din actiune, vrem joc spectaculos.
La Betis am dat 3 goluri pentru ca Betis era cu 10 jucatori in atac pentru ca ei trebuiau sa castige. Deci daca Betis s-ar fi aparat nu am mai fi marcat 3 goluri. Fitzi realisti, Olaroiu e de vina de tot jocul asta haotic al Stelei numai cu mingi pe sus.
afara !sa nu mai vad pe cineva care-l lauda pe Olaroiu pana nu castiga 4 meciuri consecutive
daca nu scoatem rrapidul, Oli tr sa plece neaparat. nu stie decit centrari in careu, si atunci cind iesisera Goian si Iacob. Cine sa dea cu capul de linga Mehmetovici?
Nu ma Oli se gandea la o greseala de la national sau poate credea ca vantul va da gol?Oli acum mai zici ca multumesti la aia care te critica?
nu stiu de ce dar nu sunt foarte suparat pe rezulatat...e oricum aiurea..nush..eu de la inceput nu l-am placut pe oalroiu si inca sunt de parere ca daca nu Protasov atunci macar Zenga sa se intoarca..dar eu zic sa asteptam sa treaca sferturile din UEFA si apoi sa vorbim! FORZA Steaua!!!