Asa este. Mi-as dori sa luam cumva atitudine fata de acest ziar. Poate vreun mesaj la meciul urmator....
Niciodata...
Publicitate mai grasa si mok n-ar obtine niciodata.
Asa este. Mi-as dori sa luam cumva atitudine fata de acest ziar. Poate vreun mesaj la meciul urmator....
Niciodata...
Publicitate mai grasa si mok n-ar obtine niciodata.
Stiti de ce am avea nevoie acum ? De o rezerva care sa intre in repriza a doua si sa inscrie. Cat timp am avut asa ceva Steaua n-a avut probleme cu atacul. Juca prost perechea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - Vladoiu ? Intra Sabin Ilie si marca. Jucau prost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Sabin Ilie ? Intra Ciocoiu si rezolva. Se impiedicau in ghete Danciulescu si Ciocoiu ? Venea Claudiu Raducanu cu solutia.Acum ce variante de schimb avem ? Cristea ? Oprita ? Jucatori care marcheaza un gol la 10 meciuri ?
Ai perfecta drepatate. de un an noi traim cu frica ca daca se accidenteaza un atacant nu mai are cine sa marcheze.
in returul trecut Steaua incerca sa-si bata recordul de cele mai putzine goluri inscrise cu Oprita si Cristea.
Pana sa vina Iacob nu eram sigur ca Steaua o sa dea mai mult de 1 gol pe meci. Iacob inscrie, creeaza spatzii pentru ceilaltzi jucatori dar vine si in aparare si culmea joaca constant bine. Poate e cel mai bun transfer al Stelei in ultimii ani. Problema e ca e singurul transfer bun in ultimii 2 ani.
-Dica e incosntant, joaca bine 2 meciuri si 5 prost.
-Nicolitza alearga de prea multe ori degeaba.
-Carlos e portar si nu intra in discutrzie ca acum vorbim de jucatorii de atac.
P.S.: Iacob a venit pe gratis. Unde sunt atacantzii si mijlocasii aia valorosi pe care ni promite Gigi? Ca tot se lauda ca aduce jucatori de 1-2 milioane de euro fiecare.
Deaconu si Marodin au fost suspendati 7 etape in Divizia C
1.Este prea putin, acestor arbitrii ar trebui sa le fie interzis sa mai arbitreze in prima divizie...
2.Pe Steaua nu o ajuta cu nimic suspendarea lor, deoarece nimeni nu o sa-i dea inapoi cele 2 puncte pe care le merita...
Da, Doamne, sa aduca Jiji arbitrii straini!!! Cred ca ar fi singura solutie pentru o victorie a Stelei in campionat!!!
Mai este o problema: chiar daca, prin absurd, vom avea arbitri straini la meciurile noastre, insa NU SUTAM PE POARTA, situatia ramane neschimbata.
Din pacate, prezenta arbitrilor straini nu ne garanteaza precizia suturilor si nici numarul lor pe spatiul portii (adica nu in peluze).
In meciul cu FC National, mai ales in prima repriza, nu am jucat deloc rau. Am avut ocazii. Ia ganditi-va ce se intampla daca ne dadea arbitrul macar unul din acele penalty-uri. Dupa deschiderea scorului, meciul ar fi avut toate sansele sa semene cu cel de la Sevilla, deoarece National ar fi iesit la joc. Poate castigam cu 3-0 si nu mai exista acum atmosfera pesimista printre suporteri.
Marea gresala a Conducerii este ca nu a cumparat inca un atacant de valoare.
Ii avem in lot pe Simion si Litu.Il aveam si pe Dinita care e acum la Jiul.
Ma intreb cand vor mai fi folositi cei doi foarte tineri atacanti.Sau trebuie lasati sa imbatraneasca la echipa din divizia a treia ?
daca as fi fost aproape de arbitrul ala netrebnic ia-s fi tras una sa se invete minte sa nu mai asculte de dinamoprostia