Urmatorul meci disputat de Steaua este in compania echipei FC National.
Meciul va avea loc pe 19 Martie de la ora 20:30 si va fi transmis in direct pe TVR1 si TVR International.
Urmatorul meci disputat de Steaua este in compania echipei FC National.
Meciul va avea loc pe 19 Martie de la ora 20:30 si va fi transmis in direct pe TVR1 si TVR International.
S-ar putea ca meciul sa fie amanat cu o zi... Eu spun ca batem, dar trebuie sa fim atenti, sunt cativa jucatori care ne-ar putea pune probleme. Avand in vedere ca jucatorii nostri sunt obositi, cred ca vom obtine o victorie la un gol diferenta 1-0 sau 2-1!
Evident ca imi doresc ca Steaua sa bata, dar din pacate cred ca nu va putea mai mult decat un egal. Desigur, daca gasim *scanteia* ca in meciul cu Betis, totul va fi bine ![]()
victorie la 3 goluri diferenta ...
Va fi un meci foate greu, nu am castigat anul trecut aici, ba mai mult am mancat chiar bataie.... Sper totusi ca ne vom lua revansa in acest an... Trebuie sa completam evolutia buna din Cupa UEFA si in campionat...
Steaua va castiga. :twisted:
Echipa e obosita.Timpul pentru recuperare e scurt.Trebuie insa sa castigam si sunt sigur ca Oli va sti sa-si motiveze jucatorii.E capital sa castigam in Cotroceni si sa preluam fotoliul de lider.
sigur vom cistiga cu doua goluri diferenta.[/img]
S-ar putea ca meciul sa fie amanat cu o zi... Eu spun ca batem, dar trebuie sa fim atenti, sunt cativa jucatori care ne-ar putea pune probleme. Avand in vedere ca jucatorii nostri sunt obositi, cred ca vom obtine o victorie la un gol diferenta 1-0 sau 2-1!
Nu cred ca va fi amanat pentru ca Nationalul va juca si in cupa Romaniei miercuri...
Farul Constanța - FC Național va începe la ora 18:00
Asa ca vom fi nevoiti sa jucam duminica... Toata lumea sa umple Cotroceniul...
jucatorii sunt obositi si nu prea concentrati la meciul cu national...ei sunt cu gandul la marele succes de la sevilla si isi doresc foarte mult sa ajunga mai departe in UEFA...cred ca o sa trateze meciul cu National cu mai putina concentrare si cu putin chef de joaca....dar...nu va pierde...va castiga cu 1-0
pt ca sunt mai buni
GG Steaua !!! ![]()
Totusi Oli a menajat niste titulari pe final, Bostina, Radoi si Nicolita...
Goian si Paraschiv nu au jucat in prima etapa cu Argesul... Nu cred ca oboseala ar fi un factor decisiv cat mai ales psihicul...
E o deplasare foarte grea,Nationalul este o echipa imprevizibila,sper ca euforia meciului cu Betis sa nu isi fi pus amprenta asupra jucatorilor,iar la ora meciului sa fie apti mental si fizic.
Pana acum am jucat foarte bine in deplasari ..eu zic ca batem sigur!!!
Trebuie sa batem neaparat in Cotroceni ca sa nu pierdem teren in fatza javrelor !!!
Oricum javrele o sa si`o fure la Tg.Jiu si o sa avem 3 pct avans !!!
Haidetzi sa umplem stadionu` din Cotroceni si sa le multzumim astfel pt meciu` de la Sevilla , orashu` nostru preferat !!!
nATIONAL - Steaua 1 - 3
Trebuie sa invingem pt a recupera punctele pierdute cu Arges
Victorie Steaua
am si eu o singura intrebare de unde se pot procura biletele?de la Ghencea sau lia manoliu??
BATEM NATIONALUL - 100%
VICTORIE Steaua...sunt foarte sigur ![]()
![]()
![]()
ii batem...nu se pune nici o problema...
Un meci pe care il jucam practic "acasa" insa dupa excelentul joc cu Betis jucatorii nostri vor fi putin obositi, nationalul are un antrenor italian cu un stil asemanator cu cel al lui Oli. Dupa parerea mea putem castiga la un gol diferenta.
Consider ca meciul cu National ar trebui sa fie unul de antrenament.....pt Olaroiu...Poate in acest fel va invatza cum sa ii monteze pe jucatori. 8)
dupa victoria de aseara .....ar trebui sa continue si cu FC National .....apropo cand s pun in vanzare bilete pentru Steaua-FC National?
mie-mi e ca nu mai gasesc bilet! :cry:
Nu va faceti griji,Nationalul este o echipa de batut.. ![]()
Pandurii-dinamu 0-2 marcatori Borcea si netoiu :evil: ce meci "amuzant" vb comentatorului