Veniti la meci astazi , cat mai multi si o sa vorbim atunci si de injuraturile de la meciul cu rapid , sa facem cantecele fara ciori si milogi ... Forza Steaua.
Steaua - National --3-1
Veniti la meci astazi , cat mai multi si o sa vorbim atunci si de injuraturile de la meciul cu rapid , sa facem cantecele fara ciori si milogi ... Forza Steaua.
Steaua - National --3-1
Oli a cerut control antidoping pentru jucatorii de la National !
Stie el ce stie. :wink:
Cred mai degraba ca e un joc psihologic...Poate ca in trecut s-au dopat, dar acum nu cred ca mai indraznesc...Mai ales dupa ce au fost atatea discutii in legatura cu dopajul in fotbal...Si nu numai...
bilete are cineva idee ce si cum ?[/img]
bilete se pot achizitiona de la stadionul adversarei noastre de astazi. va puteti duce si acum pentru ca inca nu s-au vandut foarte multe.
era o singura persoana in fata mea la casa de la trib 1.!!!
Sper sa veniti la meci sa nu fiu eu si 2 tovarasi....
Unde sta galeria???eu am la peluza...
Daca ploua mai vine cineva???sper ca da
Ca sa va conving sa veniti la meci o singura melodie merge : " fie vreme buna fie vreme rea Dinamo lu Steaua [...]!!!!"
Editat. Limbaj obscen. Moderatorii
ii vom bate la 2,3 goluri diferenta ca altadata sa se teama de Steaua 8) forta Steaua suntem cei mai buni
trebuie neaparat sa ne impunem pe Cotroceni... Dinamo si Poli au castigat in aceasta etapa si e musai sa ne mentinem in frunte... Trebuie sa punem presiune pe caini, astfel ca ei sa greseasca... Etapa viitoare are un cuvant greu de spus: Dinamo joaca la Farul iar noi trebuie sa trimitem Poli acolo unde ii este locul: pozitia 5-6 in clasament...
Sincer nu ma intereseaza pe ce loc o sa termine Timisoara,daca va termina in urma noastra.
Cert e ca locul ei e in urma noastra.
In ce o priveste pe Dinamo,e o echipa presionata de propria-i neputinta.Dar nu ar fi deloc rau sa mai adaugam si noi ceva presiune.
sincer mi-e frica de meciul asta,dar trebuie sa castigam altfel vom pierde teren.
La cum a jucat Banel Nicolita la meciul cu Betis sigur castiga Steaua.Ii batem cu 3-0 :twisted:.Sper sa joace si Oprita si sa se remarce. ![]()
Nu te gandi la goluri multe.Multumeste-te cu un gol mai mult si cu 3 puncte.Nu uita ca echipa e obosita dupa deplasarea tur-retur la celalalt capat al Europei.Trebuie sa ne incurajam foarte tare jucatorii.
ii vom bate la 2,3 goluri diferenta ca altadata sa se teama de Steaua forta Steaua suntem cei mai buni
nu cred ca va fi chiar asa d usor sa castigam...pentru ca stelisti sunt obositi..da totusi speram intr-o victorie... ![]()
La cum a jucat Banel Nicolita la meciul cu Betis sigur castiga Steaua.Ii batem cu 3-0 :twisted:.Sper sa joace si Oprita si sa se remarce.![]()
esti prea optimist,sper sa nu-ti faci iluzii si sa ai deziluzii,sper sa fie ca tine dar e foarte greu.Campionatul nu mai e cel de acum 5-6 ani,ACUM E MULT MAI TARE.
Va fi un meci greu , insa ne vom impune clar . Vom invinge !!!!
FORZA
O victorie la un gol diferenta cred ca e suficienta,Nationalul nu e o echipa oarecare,iar cine isi inchipuie ca acest meci o sa fie o "dolce vitta" se inseala amarnic....Dinamo si Rapid practic nu au suflat in Cotroceni in tur.
offtopic: Mi se rupe inima cand vad ca un jucator ca Alin Stoica joaca atat de bine pentru o alta echipa..
O victorie la un gol diferenta cred ca e suficienta,Nationalul nu e o echipa oarecare,iar cine isi inchipuie ca acest meci o sa fie o "dolce vitta" se inseala amarnic....Dinamo si Rapid practic nu au suflat in Cotroceni in tur.
offtopic: Mi se rupe inima cand vad ca un jucator ca Alin Stoica joaca atat de bine pentru o alta echipa..
trebuie neaparat sa ne impunem pe Cotroceni... Dinamo si Poli au castigat in aceasta etapa si e musai sa ne mentinem in frunte... Trebuie sa punem presiune pe caini, astfel ca ei sa greseasca... Etapa viitoare are un cuvant greu de spus: Dinamo joaca la Farul iar noi trebuie sa trimitem Poli acolo unde ii este locul: pozitia 5-6 in clasament...
Mai greu cu matematica. Si daca reusiti sa ne bateti duminica (hmm, cam greu), tot nu avem cum sa coborim de pe locul 3, de vreme ce Nationalul ar ramine azi cu 28 pct. Mai du-te pe la scoala sau ia-ti un calculator de buzunar.
Eu zic sa puneti presiune pe "caini" si sa coboriti voi pe trei etapa viitoare.
nu am spus ca o trimitem noi direct pe 5-6 pe Poli... doar ii facem vant...
Poli va fi un simplu arbitru in acest an... doar atat... La anul probabil nu va fi nici atat... :lol:
Sanatatea nu ma lasa sa fiu prezent la meciul cu nationalul din Cotroceni... Sper ca pana la meciul cu Poli sa ma refac pentru ca nu vreau sa pierd un meci in care o anume echipa dintr-un anume oras cu un anume antrenor si cu anume dorinte exagerate va fi nimicita de Steaua!!!
@benga
Dute bah baiatule si lasa-ne ca avem treburi importante,vezi meciuri in UEFA,alte campionate de castigat,ai venit sa te bagi ca un supozitor in treburi de care nu ai habar.
cu doua meciuri castigate se pot lua campionate?
din gura ati renascut de nu stiu cate ori.eu zic sa incercati cezariana
8iti spune ceva?
ala tine cu FC National? :?
0-0 la pauza... incepe sa semene acest meci cu ce am vazut etapa trecuta cu Argesul...
Am ajuns la concluzia ca toate echipele se multumesc sa stea cu curu' in poarta cand intalnesc Steaua, desi Nationalul a aratat ca poate sa puna si probleme pe atac...
hmmmmmmmm... se putea da 11m