FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0-0

«12348»
forever_STEAUA18.03.2006 15:17

Daca baietii reusesc sa se concentreze vom castiga meciul. Sa nu uitam ca, campionatul e pe primul loc. Desi in momentul asta imi doresc sa trecem de "1euro"crrapiduletz.

off-topic: cainii s-au pus pe treaba. Problema e ca nu jucatorii. La golul doi, citez: "Lovitură liberă a lui Niculescu si portarul gazdelor o boxează ciudat in poartă" (prosport)

Iarasi incep ciudateniile.

Kristy_Cj18.03.2006 15:19

Gigi il vrem pe Mazilu si Cocis

***alex***18.03.2006 15:40

Dinamo a batut cu 2-0 desi nu prea a jucat cine stie ce! Trebuie sa castigam in cotroceni pt a nu ne departa de titlu!

IONUTZ-CIPRIAN18.03.2006 15:46

:evil: >>>>Vom bate pe NATIONAL,iar dinamuistii vor face egal si noi vom trece in sfarsit acolo unde ne este locul ....pe primul loc!!!Sper ca echipa sa nu fie obosita dupa meciul din UEFA!!>>> :twisted:

DICA OUT18.03.2006 16:09
Nu va faceti griji,Nationalul este o echipa de batut.. :D

ce faci ANA?

DICA OUT18.03.2006 16:13

ce faci ANA?

nu uita ca ne-a cam batut in ultimul timp.am incredere in Becali.

DICA OUT18.03.2006 16:14

ce faci ANA?

nu uita ca ne-a cam batut in ultimul timp.am incredere in Becali.

(LA EI ACASA).
Captain RedBlue18.03.2006 16:49

Prea curand dupa returul cu Betis...Baietii nu vor forta prea tare...Deci...Meci de recuperare...Victorie cu 1-2 goluri...Nu vreau sa ma gandesc la alte variante...

bogdanica18.03.2006 17:18

lasa ca e bine si cu 1-2 goluri...si 1-0 zero e bine...ca sunt obositit baietii...!

Escape`18.03.2006 17:31

Eu cred cu siguranta va castiga Steaua chiar daca nu a inceput acest retur cu o victorie in fata argesului.. dar in cotroceni i spulberam cu 2-0 :wink:

sorin_77718.03.2006 17:47

nu conteaza cum si cu cat numai victorie sa fie..., apoi urmeaza o pauza de o saptamana si incepe calvarul... meciuri duminica-joi-duminica-joi-duminica... adica Poli (A) - rapid (D) - otelu (D) -rapid (A) - Pandurii (A)... o nebunie...

coman18.03.2006 18:56

am auzit ca meciul dintre Steaua si FC National se joaca maine.Este adevarat???? FORZA Steaua :D

I.N.Money18.03.2006 18:57

Cred ca in meciul cu Pandurii,Oli poate sa inceapa cu Baciu,Toma sau Cristocea pentru a ii menaja pe titularii de drept.Oricum,de acum incolo o sa fie foarte greu pentru ei,altii spre exemplu au um meci pe saptamana :roll:

sorin_g18.03.2006 19:00

OK, si-a cumparat cineva bilet? Stiti programul caselor de bilete? Multumesc.

helena_steaua18.03.2006 19:17

nu stiu de ce am impresia asta ca nu o sa castigam la national...de fiecare data cand am zis ca nu castiga Steaua s a indeplinit :(:(:( am gura pocita :(:(:( asa ca Steaua va castiga cu cel putin trei goluri diferenta ...e bine asa?

twetwet18.03.2006 20:51

fratilor cum se ajunge la stadionu astora? am asa o idee...da cam ce duce prin zona aia? si inca ceva..bilete se pot lua si din Ghencea nu? :?: :?:

valentindo18.03.2006 20:56

Sunt stelist de la 2 ani si jumatate sau 3 ani, nu stiu exact. Dar de-abia azi am intrat pe forum. Iata care imi sunt parerile.

1.Steaua va castiga campionatul acesta. Argumentele sunt in primul rand aceasta echipa care e in aceeasi formatie de foarte mult timp.Doar Iacob e noutatea, dar e varful de careu asteptat de atata amar de vreme in Ghencea.Suntem de temut.Va fi greu, Dinamo, Rapid vor lupta enorm, ca sa nu zic ca Timisoara lui Hagi e la 3 puncte sub noi.

2. Vom juca sigur semifinala. Vom bate Rapidul,si asa vom dovedi ca de fapt Rapidul a eliminat echipe ce au cazut in capcana ignorantei.Feyenord, Herta si Hamburg au fost eliminate pentru ca i-au luat in gluma sau pentru ca au avut ghinion.Noi insa ii luam in serios...

3. Semifinala va fi cel mai probabil cu englezii. Desi i-as prefera pe elvetieni. Sunt o echipa abordabila.

4. Am o banuiala.Cred ca finala o vom juca cu Sevilla.

5.Meciul cu National.Am presimtirea ca ii batem.Ceva de genul la 2 goluri diferenta.

valentindo18.03.2006 21:00

Fratilor, cum imi pun si eu poza si location?

Bebe4ever18.03.2006 21:25
fratilor cum se ajunge la stadionu astora? am asa o idee...da cam ce duce prin zona aia? si inca ceva..bilete se pot lua si din Ghencea nu? :?:  :?:

Am inteles ca biletele se vor pune in vanzare incepand de maine ( 19 martie ), ora 10:00, la casele de bilete de la stadionul Cotroceni. Meciul se va disputa, maine de la ora 20:30

Pretul biletelor : Peluze 7 lei ; Tribuna a 2-a: 20 lei

twetwet18.03.2006 21:35
Fratilor, cum imi pun si eu poza  si location?

sus la Profile editezi acolo!

radusteaua18.03.2006 21:39

am intrat acum pe http://www.nationalfc.ro/index.php si de bilete spun asa:Biletele pentru partida cu Steaua se vor vinde incepand cu ora 11,00 maine 19.03.2006. Preturile biletelor sunt: - Tribuna I - 20 RON - Tribuna a II-a - 15 RON - Peluza Sud - 7 RON cam nesimtiti astia ce dracu vor sa scoata bani pe seama noastra peluza 7lei zici ca se joaca in UEFA mai le pun si la 11 maine mai bine le puneau cu o ora inainte de meci :D

Bebe4ever18.03.2006 21:46
am intrat acum pe http://www.nationalfc.ro/index.php si de bilete spun asa:Biletele pentru partida cu Steaua se vor vinde incepand cu ora 11,00 maine 19.03.2006. Preturile biletelor sunt: - Tribuna I - 20 RON - Tribuna a II-a - 15 RON - Peluza Sud - 7 RON  cam nesimtiti astia ce dracu vor sa scoata bani pe seama noastra peluza 7lei  zici ca se joaca in UEFA mai le pun si la 11 maine mai bine le puneau cu o ora inainte de meci   :D

Pai si asa nu prea au suporteri... macar sa-si scoata banii de la suporterii altor echipe....

Virgil18.03.2006 22:04

In etapa precedenta National a remizat la Bacau : 2 - 2.Altceva chiar nu stiu despre ei.Nu cunosc activitatea lor din pregatirea de iarna.Stiu doar ca au un nou presedinte si un nou antrenor.

Evident ca vor juca cu ambitie si nu ne vor menaja.Vor profita de faptul ca jucatorii nostri sunt obositi dupa meciul cu Betis si dupa drumul lung facut.Oli ar fi dorit sa amane meciul,dar se pare ca nu se mai fac astfel de concesii.

Orice s-ar spune le suntem superiori si sper sa batem.1 - 0 e suficient.3 puncte si la revedere,pe campionatul urmator in TFR>

Alex ( kaiac_alex14@yahoo18.03.2006 22:43

Deci nu avem cum sa pierdem..iam umilit pe Betis si pierdem cu rapid...Trebui doar sa jucam cu incredere in noi !! cum am jucat cu Betis dupa ce am dat primu gol...daca dam noi primu gol sigur castigam !! sigur ii umilim..da asta e cel mai imp !! jucam cu incredere !! FORZA Steaua !

Alex ( kaiac_alex14@yahoo18.03.2006 22:51

sTiti ceva..poate o sa radeti..da io la primu gol a lu Steaua in meciul cu Betis..mi-a dat o lacrima de fericire ..si la cat am tipat..au venit vecinii la usa.. ca io in ultimu minut tipam de fericirea care am avuto la primul gol ! :oops::D

«12348»