da se putea da dar nu s-a dat... asta nu schimba cu nimic situatia... tot 0-0 este... sa vedem dupa pauza... mamaaa si ce ma doare si capul de la raceala... Nici Steaua nu ma inveseleste... :cry:
da se putea da dar nu s-a dat... asta nu schimba cu nimic situatia... tot 0-0 este... sa vedem dupa pauza... mamaaa si ce ma doare si capul de la raceala... Nici Steaua nu ma inveseleste... :cry:
dominam, dar lipseste sclipirea cand ajungem in careu... sa speram ca la sfarsit nu vom fi nevoiti sa spunem ca nu am castigat datorita arbitrului...
desi e 0-0 totusi ceva s-a schimbat in bine parca . presdsimt ca de acuma toate echipele vor sta cu curul in poarta . eb foarte greu asa .asta nu mai este fotbal campoionatul se va juca in meciurile directe , dar trebuie neaparat sa castigam azi
Cel mai bun tratament!...Un gol pentru noi si te-ncalzesti...Doua si scoate raceala din tine...Trei si te-ai lecuit definitiv... :wink:
Va rog sa nu pierdem cele 3 puncte .Oh doamne sa speram ca meciul cu Betis n-a fost doar o intamplare fericita.......... :cry: :cry: :cry: :cry:
lovitura libera bate Banel , Iacob loveste si nimic decat un fault............
bai daka nici la Iacob n-a fost fault atunci..........................
:cry: ...n-a ca s-a accidentat si Iacob....sa speram ca oprita da si el un gol....ufff....nu era ofsaid acolo...
eu zic ca ar fi bnie sa intre putin Cristocea in locu lu Paraschiv!poa reuseste si el un sut cevasau o pasa de geniu
oh doamne arbitru e dinamovist
Arbitru nu a dat 11m... a dat ofsaid cand nu a fost si scapase singur oprita... + ca s-au accidentat 2 piese de baza, sa speram ca nu e grav.
Nici nu am jucat cine stie ce, dar putem spune ca am fost dezavantajati de brigada de arbitri!
am o presimtire.....................0-0 aoleu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
CAM AIUREA PANA ACUM SE POATE SI MAI BINE STIM ASTA CU TOTI!!!
tragere de timp. bai sapunarule: lasa-ne , lasa-ne!!
al catalea meci fara gol?
Ma pish pe Olaroiu. Altceva decat pase lungi si centrari nu stie. 4 meciuri numai asa a jucat si nu a dat nici un gol.
bai va dati seama ca daka pierdem meciul cu Poli .Poli o sa fie pe locul 2 :cry: :cry: :cry:
nu nu se intampla asa cva nu-mi vine sa cred daka nu facem ceva javrele castiga campionatul!!!![/u]
bai va dati seama ca daka pierdem meciul cu Poli .Poli o sa fie pe locul 2 :cry: :cry: :cry:
La cat de infocat esti ar trebui sa fi si optimist! ![]()
La cat de infocat esti ar trebui sa fi si optimist!
infocat dar realist la cum jucam...........
Ce facem fratilor cu Oli ca degeaba ia bataie Dinamo ca el din 6 puncte a facut 2... :cry: in ritmu asta degeaba avem echipa ca strica prostu tot... ne intoarcem la vechile discutii referitoare la capacitatile de antrenor ale lui Oli...pacat... si mai pacat ca daca joaca asa cu Rapid nu vad ce o sa faca si in UEFA...
as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu ma uit la acest meci. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nu vreau sa fiu rau dar cred ca nu meritam nici macar o secunda sa castigam... Bine ca nu ne-a prins nationalul pe un contraatac ca infrangerea era iminenta... Nu asa se joaca fotbal, Olaroiu stie sigur ca majoritatea echipelor din campionat joaca asa impotriva noastra si ar trebui sa puna o presiune fantastica in primele minute ale partidei. Daca nu inscrii in primele 15-20 de minute in fata unei asemenea echipe poti sa-ti spui ADIO... Atentie, scenariul acesta se va repeta la nesfarsit...
eu zic sa deschidem din nou forumul cu referire la demisia lui Oli.............
inca un meci de 0-0...aiurea..pana mea...super aiurea... imi pare rau sa o spun dar Steaua nu a jucat nimic
speram la mai mult...nushtiu daca e vina antrenorului dar ceva lipseste....
Forza Steaua !!!