Am facut o prima repriza buna, ne-am creat destule ocazii. In a doua repriza a aparut precipitarea, si odata cu iesirea lui Iacob nu am mai jucat mare lucru.
Referitor la arbitraj: normal ca publicul vrea spectacol, normal ca nu ne incanta sa castigam printr-un penalty. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne uitam resemnati cum ne sunt refuzate penalty-uri, cum sunt semnalizate eronat pozitii de offside inexistente. Pierdem puncte pretioase, si la sfarsitul campionatului si aceste doua puncte pierdute pot conta decisiv. Azi nu ne-a fost acordat cel putin un penalty, Oprita scapase singur cu portarul la acea faza(cu offside-ul inexistent), iar la Burca si Sapunaru se impuneau eliminari. Nu dam vina numai pe arbitri, dar un penalty acordat(pe drept, nu cerem mila nimanui) putea sa ne aduca cele 3 puncte necesare in lupta pentru titlu.
Inainte se tot batea moneda pe cat de mult ne fura arbitri in Europa. Iata ca atat Steaua cat si Rapid au avut parte de arbitraje aproape impecabile in Cupa UEFA, iar in campionat suntem "ajutati" sa pierdem puncte.
Are de castigat doar Dinamo(Timisoara se amageste degeaba pentru ca vor cadea "de prosti" ca in fiecare an, din pacate in detrimentul celor din Stefan cel Mare). Cum spuneam, are de castigat Dinamo, dar are de pierdut fotbalul romanesc. Nu cred ca are rost sa mentionam de ce.