FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0-0

«15678»
DanStan20.03.2006 08:49

Si iata ce spunea Cristian Otopeanu pe 6 noiembrie anul trecut :

"S-a incheiat a patra partida consecutiva in care Steaua nu a inscris. Mai mult, in ultimele trei meciuri de campionat, Steaua a pierdut 8 puncte.

Privind meciul CFR-Steaua, am cautat sa descifrez o tactica in jocul Stelei, dar nu am reusit sa gasesc vreuna. Toti jucatorii au evoluat haotic, fara absolut nici o logica. Nu am vazut "un-doi-uri" sau pase "printre". Suturile pe poarta au fost doua (?!). Cu asa evolutie si asa tactica, Steaua nu va lua campionatul in acest sezon.

Zenga avea meritul ca isi invata jucatorii sa stea pe teren ca sa apere un rezultat. Protasov nu are ce sa-i invete pe jucatori, pentru ca acestia nu au ce apara. Din nefericire, cu Protasov pe banca, Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei, din preliminariile Champions' League, a pierdut Supercupa, iar campionatul este pe cale sa fie compromis si el."

Nu-l apar pe Olaroiu. Dar ar fi bine sa ne mai gandim inainte de a da cu barda. Parerea mea e ca marea noastra problema nu e antrenorul ci lotul foarte restrans. Daca Olaroiu ar avea la dispozitie 20 de jucatori buni din care i-ar putea alege pe cei ce se potrivesc ideilor sale tactice atunci ar fi singurul vinovat in caz de esec. Dar in conjunctura de fata orice accidentare sau iesire din forma ne poate fi fatala. Ceea ce - din pacate - s-a si intamplat.

De acum numai norocul ne mai poate ajuta.

ulivius20.03.2006 09:59

Petre Marin si Radoi ar trebui sa suteze mai des la poarta. Dau eurogoluri in pregatiri si nici un gol in oficiale. Asta e solutia. Ii bagam pe toti 11 in propriul careu si tragem de la distanta. Ce bine ar fi sa vanda Jiji un jucator si cu banii obtinuti sa-i ia pe: T.Balan, Mazilu si Cocis.

rugutzu20.03.2006 11:18

Cred ca, intr-adevar, iesirea lui Iacob ar fi benefica in vederea schimbarii tacticii. Nu o sa se mai arunce centrari de juma de teren pe atacant pentru ca nu va mai fi Iacob la primire.

Desi este un jucator exponential al echipei, consider ca, IN ACEST MOMENT, o alta formula de atac este bine venita.

0-0 asta e... parca exista o imbunatatire a jocului.

waste20.03.2006 12:17

Ce tactica sa se schimbe? Daca ramaneam cu Dinita varf, il angajam pe Dinita cu mingi inalte. Care-i problema? 8O

Ionutdal20.03.2006 14:39

Asa trebuie sa joci cu echipele care se apara cu 9 fundasi , cu mingii inalte pe Iacob , doar ca jucatorii Stelei nu stiu sa joace asa , ei sunt invatati sa joace cu pase scurte si 1-2-uri , daca nu se revine la tactica asta , e greu sa mai luam campionatul.

Stryker20.03.2006 15:02

Conform unei informatii aparute ieri seara dupa meci pe onlinesport:

"Oficialii de la FC National au acuzat faptul ca, nervosi, stelistii au batut un ospatar care lucreaza la restaurantul din incinta clubului din Cotroceni. Cativa martori sustin ca batausii ar fi fost Mirel Radoi si Carlos Fernandes!"

Eu unul nu prea cred, insa daca era sa bata pe cineva atunci acesta este dobitocul ala de burca...

alinush8920.03.2006 17:20
Ce tactica sa se schimbe? Daca ramaneam cu Dinita varf, il angajam pe Dinita cu mingi inalte. Care-i problema? 8O

Dinita?!?!?!? :lol: :lol: :lol: ...Dinita nu mai e la Steaua...in ultima etapa kiar a marcat un gol conta CFR-ului...cred ca intre Oprita si Cristea...cred ca Cristea ar trebuie sa joace mai mult

Mirel_Radoi20.03.2006 17:37

nici eu nu cred.sii.. nu pot sa cred ca am facut 0-0

cred ca pierdem cu Poli(domne fereste!!!)ati vazut ca a inceput sa urce Poli?

dbd20.03.2006 18:52

nnu-mi vine sa cred ce meci am putut vedea...sper doar sa nu o tina tot campinatul ...

Oto20.03.2006 21:39
Si iata ce spunea Cristian Otopeanu pe 6 noiembrie anul trecut :

"S-a incheiat a patra partida consecutiva in care Steaua nu a inscris. Mai mult, in ultimele trei meciuri de campionat, Steaua a pierdut 8 puncte.  

Privind meciul CFR-Steaua, am cautat sa descifrez o tactica in jocul Stelei, dar nu am reusit sa gasesc vreuna. Toti jucatorii au evoluat haotic, fara absolut nici o logica. Nu am vazut "un-doi-uri" sau pase "printre". Suturile pe poarta au fost doua (?!). Cu asa evolutie si asa tactica, Steaua nu va lua campionatul in acest sezon.  

Zenga avea meritul ca isi invata jucatorii sa stea pe teren ca sa apere un rezultat. Protasov nu are ce sa-i invete pe jucatori, pentru ca acestia nu au ce apara. Din nefericire, cu Protasov pe banca, Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei, din preliminariile Champions' League, a pierdut Supercupa, iar campionatul este pe cale sa fie compromis si el."

Multumesc pentru ca pastrezi articolele mele si ma citezi (?!), dar nu cred ca merit onoarea asta :).

Lasand gluma la o parte, cred ca ce am spus ramane valabil: titlul este pe cale de a fi pierdut, iar singura sansa ramane Cupa UEFA, ceea ce pare putin deplasat in conditiile in care cu chiu cu vai marcam un gol la 3 partide.

Virgil20.03.2006 22:35

Cum sa fie pe cale de a fi pierdut ? Nu am jucat nici cu Timisoara,nici cu Rapid,nici cu Dinamo.Avem sansele intacte.Au trecut doar 2 etape din retur si suntem la doua puncte de locul 1.

Recoba20.03.2006 22:52

io nu pot sa inteleg, l-am criticat pe Oli inainte de sevilla dar acum trebuie sa recunosc k nu e vina lui .Steaua a jucat bine cu national a dominat meciul dar....chiar nu ai cum sa joci contra unor echipe care se apara tot meciul :cry: Steaua are din nou incredere si joaca bine si Oli a inceput sa le imprime un stil mai ofensiv, dar e greu sa joci mereu contra unor echipe super defensive ,in timp ce impotriva la cainii toate echipele joaca deschis :( :(

Oto21.03.2006 07:41
Cum sa fie pe cale de a fi pierdut ? Nu am jucat nici cu Timisoara,nici cu Rapid,nici cu Dinamo.Avem sansele intacte.Au trecut doar 2 etape din retur si suntem la doua puncte de locul 1.

Suntem la doua puncte in urma, cand puteam avea doua puncte in fata. Stii care e problema? Aceeasi care a fost la National-Steaua si la Pandurii-Dinamo. Sper ca am fost suficient de clar. Doar nu crede cineva, orbeste, in corectitudinea rivalei.

Daca nici ce tine de noi nu reusim sa facem, atunci Dinamo ne depaseste din motivul subinteles mai sus.

DanStan21.03.2006 09:31

Stiti de ce am avea nevoie acum ? De o rezerva care sa intre in repriza a doua si sa inscrie. Cat timp am avut asa ceva Steaua n-a avut probleme cu atacul. Juca prost perechea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - Vladoiu ? Intra Sabin Ilie si marca. Jucau prost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Sabin Ilie ? Intra Ciocoiu si rezolva. Se impiedicau in ghete Danciulescu si Ciocoiu ? Venea Claudiu Raducanu cu solutia.

Acum ce variante de schimb avem ? Cristea ? Oprita ? Jucatori care marcheaza un gol la 10 meciuri ?

TheGambler21.03.2006 09:55

min. 20 - Deaconu n-a acordat penalty pentru Steaua, după ce Săpunaru l-a faultat în careu pe Iacob şi după ce asistentul i-a semnalizat prin sistemul "beep" că este 11 metri

min. 40 - Deaconu n-a dictat un al doilea penalty pentru Steaua în urma faultului făcut de Săpunaru asupra lui Iacob

min. 62 - Burcă l-a lovit cu piciorul în cap, în propriul careu, pe Iacob, dar Deaconu n-a acordat 11 metri pentru Steaua şi eliminare pentru fundaşul "bancar" sursa GSP

E incredibil, 3 lovituri de la 11 m nu a vazut bou ala da arbitru. Si astea sunt decat penalty-urile ca au mai fost si altele.

Bogdan4Steaua21.03.2006 14:30

Si cu toate acestea, cei de la Sport Total considera ca noi am fost avantajati net de arbitri la partida in cauza. Ironic, nu? 8O

redandblue21.03.2006 14:36

"Vidan i-a semnalizat penalty, Deaconu l-a ignorat

Dacã spectatorii prezenți în tribune, dar și telespectatorii din fața micilor ecrane n-au bãgat de seamã în timpul meciului, ieri dimineațã, unul dintre membrii brigãzii de arbitri a fãcut o dezvãluire: "În minutul 20, cînd Steaua a solicitat primul penalty, asistentul Vidan i-a semnalizat prin sistemul beep lui Deaconu cã e 11 metri, dar centralul a rãmas impasibil".

În ce constã sistemul beep? Asistentul are pe mînerul fanionului un buton pe care apasã atunci cînd vrea sã-l facã atent pe "central". Mecanismul produce vibrații care se simt în dispozitivul montat pe brațul stîng al arbitrului.

"Mi-a dat beep și mi-a semnalizat ceva, dar eu am fost sigur cã nu e penalty, de-asta am trecut peste decizia lui Vidan"

Alexandru Deaconu" (gsp.ro)

mai clar de atit nici ca se putea...acest deaconu sigur a avut vreun interes ca Steaua sa nu cistige...

waste21.03.2006 14:48
Si cu toate acestea, cei de la Sport Total considera ca noi am fost avantajati net de arbitri la partida in cauza. Ironic, nu?  8O

Deloc. Am repetat si sustin ca SPT e mereu anti-Steaua. Clar. Ultimele articole, la fel ca si anterioarele.

Acum au in fata presupusa altercatie intre Oli si ospatari, iar despre accidentarea lui Iacob scriu pasager.

SPT, fituica de presa dinamovista.

Virgil21.03.2006 14:55
Si cu toate acestea, cei de la Sport Total considera ca noi am fost avantajati net de arbitri la partida in cauza. Ironic, nu?  8O

In ce,ma rog,a constat avantajul ?

Bogdan4Steaua21.03.2006 14:55

Asa este. Mi-as dori sa luam cumva atitudine fata de acest ziar. Poate vreun mesaj la meciul urmator....

Virgil21.03.2006 14:57

Luare de pozitie ar insemna sa nu-i mai citim si sa nu-i mai citam !

redandblue21.03.2006 14:58

In ce a constat avantajul:Iacob trebuia sa primeasca rosu pentru ca a indraznit sa dea cu capul in gheata lui burca...

probabil astia se la spt au vazut alt meci...

Virgil21.03.2006 15:01

Toata echipa nationalului a fost criminala.Iar conducatorul lor e un mare nesimtit.

Bogdan4Steaua21.03.2006 15:06

Nu pretindea nimeni sa o lase mai moale cei de la FC National. Tot ce trebuiau sa faca cei de la National era sa joace fotbal, nu sa joace la rupere. Valabil in special pentru Sapunaru si Burca. Despre declaratia lui Iacov...de cand s-a retras Gino Iorgulescu lucrurile nu merg grozav la FC National. Acest Iacov este un mare nesimtit. Declaratiile lui denota faptul ca vrea sa creeze tensiune la Steaua.

karas_ultras21.03.2006 15:18

Poate sa-mi explice careva care-i schema cu astia de la SPT? Foita lor nu se vinde si apeleaza la publicitate mascata?... Si cine nu percuteaza primeste urecheala? Cine plm e c staniloiu asta sa-si dea cu parerea de Steaua? In comentariul jocului a fost penibil, iar in editoriale e complet idiot. Avem pe site 10 nume care-i dau clasa la orice ora... E salariat la vincon sau ce?...Nu-i mai cumparati, fratilor ca se duc singuri de gard!...

In general, tagma asta a ziaristilor nu prea-mi esta pe plac, dar sunt un rau necesar, insa cand vezi ca afara-i noapte si ei iti spun ca a rasarit soarele, te apuca damblaua...

«15678»