Deci asteptam un gol din foarfeca de la Carlos ! :evil: Ca nu vad pe altcineva in stare sa marcheze !
Deci asteptam un gol din foarfeca de la Carlos ! :evil: Ca nu vad pe altcineva in stare sa marcheze !
probabil un autogol dar cine sa ne ajute? probabil arbitrul dintr-o deviere...
Carlos ar putea marca ... oricum daca vom fi condusi cu un gol diferenta sunt sigur ca in fazele din final Carlos nu va mai sta in poarta... ![]()
Eu il astept pe Carlos sa bata un "pinalti" de departajare. Mizez pe un 0-0 !
cum v-ati simtii daca noi nu vom trece de Betis, care va cadea cu rapid si va fi eliminata de giulesteni :?: :?: :?:
Eu unul nu as mai iesii din casa... :cry:
singura sansa sa ne acoperim in fata rapidului anul asta este sa mergem in finala si sa-i batem acolo. au lasat acasa echipe mari - oare cum ar fi decurs o dubla Steaua - hamburg ????
Betis - Steaua 1-2
dar af fi jucat Steaua cu Hamburg cred ca vedeam clar mai putine goluri... Steaua nu ar fi incasat 3 goluri la Hamburg dar nici nu dadea 2 aici... :cry:
Daniel niculae declara ca Lucescu le-a spus la pauza sa atace cu orice ocazie. daca diseara Olaroiu le va spune baietilor acelasi lucru o sa le rupem gura ibericilor.
Niciodata nu o sa spuna Olaroiu asa ceva... Numai Protasov gandea asa... Probabil Olaroiu va spune jucatorilor: Aparati, aparati si iar aparati! din cand in cand un mic contraatac dar nu mai mult de 3 jucatori avansati...
da,ai dreptate Sorin,Steaua trebuie sa atace mai mult
...Probabil Olaroiu va spune jucatorilor: Aparati, aparati si iar aparati! din cand in cand un mic contraatac dar nu mai mult de 3 jucatori avansati...
In mod sigur asa va juca.Mai ales ca e meci in deplasare.Eu sper sa ne faca o surpriza placuta tuturor si sa foloseasca tactica lui Oleg:echipa scurta,atac permanent si recuperarea baloanelor pierdute chiar din jumatatea adversarilor.
cum v-ati simtii daca noi nu vom trece de Betis, care va cadea cu Rapid si va fi eliminata de giulesteni
Eu unul nu as mai iesii din casa...
nici nu ma gandesc...
oricum eu vreau sa stau inpacat cu ideea ca vom trece de Betis cu un 1-0 sau 2-1 pt noi...
...Probabil Olaroiu va spune jucatorilor: Aparati, aparati si iar aparati! din cand in cand un mic contraatac dar nu mai mult de 3 jucatori avansati...
In mod sigur asa va juca.Mai ales ca e meci in deplasare.Eu sper sa ne faca o surpriza placuta tuturor si sa foloseasca tactica lui Oleg:echipa scurta,atac permanent si recuperarea baloanelor pierdute chiar din jumatatea adversarilor.
foarte greu, foarte greu... desi se poate sa avem o surpriza deseara...
Nici nu mai am cuvinte!Cu Oli la carma ma astept la un 2-0 pt Betis la fel cum se poate si acelasi scor pt Steaua(putin mai greu :evil: )
pacat ca nu putem fi siguri de calificarea Stelei mare pacat!DA EU SPER :)FORZA Steaua
Mai degraba ma astept la o tactica marca "Sorinaccio" decat la un joc de tipul celui impus de Protasov...
Pana acuma Olaroiu mi-a demonstrat ca este un fricos care nu are incredere in sine si nici in fotbalisti. Nu stiu daca deseara va arata altceva. Pot doar sa sper !
Meciul din aceasta seara nu are cum sa se termine la egalitate 1-1 sau 2-2 sau 3-3 etc. insa la o egalitate de 0-0 DA... si in prelungiri... Dumnezeu cu mila!
Scoruri probabile:
Betis - Steaua 2-0 sau 0-2 sau 0-0
Nici un 1-0 pentru o echipa nu se va termina... Cine inscrie prima se califica...
As zice ca meciul asta e o chestie de bafta. Nu cred ca apararea Stelei va rezista fara gol primit, deci e clar ca trebuie sa inscriem. Daca spaniolii inscriu primii doar un noroc chior ne mai poate aduce calificarea. Sanse 1 la 1000. Daca insa Steaua va deschide scorul ... In tot cazul, de-abia atunci tactica aplicata va deveni foarte importanta.
Meciul din aceasta seara nu are cum sa se termine la egalitate 1-1 sau 2-2 sau 3-3 etc. insa la o egalitate de 0-0 DA... si in prelungiri... Dumnezeu cu mila!
Scoruri probabile:
Betis - Steaua 2-0 sau 0-2 sau 0-0
Nici un 1-0 pentru o echipa nu se va termina... Cine inscrie prima se califica...
SUNT BUNE SCORURILE!si daca am ajunge la penaltiuri cred ca mai avem o sansa kiar mare pt ca portarul Carlos e cam nebun :)si e si mare sare de zici ca are arcuri intre muschii fesieri sa zicem asa
.FORZA Steaua LUPTA Steaua.Mereu superiori
jucati pentru ei, luptati pentru istorie:
http://www.UEFA.com/competitions/UEFACup/n...sId=404519.html
situatia e simpla : Trebuie sa ne calificam pentru ca sunt prea tanar ca sa mor !!!! ___________ ForZa ___________
situatia e simpla : Trebuie sa ne calificam pentru ca sunt prea tanar ca sa mor !!!! ___________ ForZa
COREEEEEEECT:)RESPECT
sunt la munca si stau cu fularul la gat in asteptarea marelui meci... Vrem si noi in sferturi... Vrem acum!!!!
BAI BAIETI AM SI EU O INTREBARE!Nu ca ne calificam,CASTIGAM DISEARA da?HAI TOATA LUMEA FORZA Steaua FORZA Steaua.................................Sa fim optimisti sau macar sa visam!DECI CASTIGAM DA?Sa fie clar!PANA LA MOARTE...SI DUPA STELIST
.... O