FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«1171819»
ghitabuta17.03.2006 21:28
@brada

si pe mine m-a cam scos din sarite mesajul lui ghitabuta dar aici fiecare are dreptul sa-si exprime opinia... Insa opinia lui e cam impertinenta...

Stiam de la inceput ca , comentariul meu o sa fie controversat. Nu sunt nici dinamovist , nici impertinent, si accept orice replica , cu argumente insa. IN primul rand am felicitat jucatorii si tot staful echipei, si apoi am facut o analiza la rece. am gresit cumva locurile ce le ocupa echipele adverse in campionatele lor? sunt oare intamplator acolo? eu nu faceam altceva decat sa ma mir de ce e asa mare sarbatoare ca ne-am calificat in sferturi unei cupe care nu suscita mare interes intre cluburile mari. Si inca ceva in legatura cu coeficienti astia UEFA. tot batem( mai mult presa -ea stie de ce) , ca am fi pe primul loc in europa. se compara punctele stranse in UEFA Champions League cu echipe ca Barcelona , cHEALSEA, Real Madrid , Milan, IUVENTUS , cu cele stranse din meciuri ca Hereenven, Halmstad , valerenga.

O ultima remarca. Poate sa imi spuna cineva ce e cu aroganta asta pe capul lui Olaroiu. Mai are mult pana sa demonstreze ca are fata de Steaua, pentru ca nu are voie sa rateze campionatul , pentru ca nu am chef sa mearga caiini in Liga Campionilor pe umeri nostri.

ne_faci_un_gol18.03.2006 01:14
@brada

si pe mine m-a cam scos din sarite mesajul lui ghitabuta dar aici fiecare are dreptul sa-si exprime opinia... Insa opinia lui e cam impertinenta...

Stiam de la inceput ca , comentariul meu o sa fie controversat. Nu sunt nici dinamovist , nici impertinent, si accept orice replica , cu argumente insa. IN primul rand am felicitat jucatorii si tot staful echipei, si apoi am facut o analiza la rece. am gresit cumva locurile ce le ocupa echipele adverse in campionatele lor? sunt oare intamplator acolo? eu nu faceam altceva decat sa ma mir de ce e asa mare sarbatoare ca ne-am calificat in sferturi unei cupe care nu suscita mare interes intre cluburile mari. Si inca ceva in legatura cu coeficienti astia UEFA. tot batem( mai mult presa -ea stie de ce) , ca am fi pe primul loc in europa. se compara punctele stranse in UEFA Champions League cu echipe ca Barcelona , cHEALSEA, Real Madrid , Milan, IUVENTUS , cu cele stranse din meciuri ca Hereenven, Halmstad , valerenga.

O ultima remarca. Poate sa imi spuna cineva ce e cu aroganta asta pe capul lui Olaroiu. Mai are mult pana sa demonstreze ca are fata de Steaua, pentru ca nu are voie sa rateze campionatul , pentru ca nu am chef sa mearga caiini in Liga Campionilor pe umeri nostri.

prietene, cauti argumente logice acolo unde majoritatea dintre noi nici nu s-au sinchisit sa le caute. pur si simplu am tratit aceasta bucurie din suflet, asa cum noi romanii stim sa o facem. si pentru asta nu avem nevoie de ceomparatie cu alte popoare sau cu alte echipe.

am fost pur si simplu NOI, intr-un moment in care am simtit MANDRIE, BUCURIE, Forza, DESCATUSARE. si am simtit multumirea ca putem visa in continuare, la o glorie mult mai mare...

Cred ca a fost magia Sevilliei la mijloc ;)

FORZZA Steaua!

steaua_forewer18.03.2006 04:39

se va mai pune meciul cu Betis (format 90 d minute) pe site ? sau s-a renuntat la idee ?????

KroNos^18.03.2006 05:41
Poate sa imi spuna cineva  ce e cu aroganta asta pe capul lui Olaroiu. Mai are mult pana sa demonstreze ca are fata de Steaua, pentru ca nu are voie sa rateze campionatul , pentru ca nu am chef sa mearga caiini in Liga Campionilor pe  umeri nostri.

In legatura cu punctele obtzinute nu-ti dau dreptate pentru ca acum 2 ani doar visam sa strangem puncte si acum visam ca peste 2 ani o sa avem 2 echipe in preliminarile Ligii Campionilor. Si sa vezi atunci meciuri tari. Dar fara aceste meciuri cu echipa mai slab cotate n-am fi ajuns niciodata sa castigam atatea puncte. Daca ar fi jucat direct cu Barcelona si Juventus, Steaua si Rapid ar fi mancat bataie imediat, dar asa au acumulat experientza si la anul or sa aibe aceeasi mentalitate cu echipele de top din Europa. Nu uita ca acum cativa ani ne temeam de echipe mediocre in Europa, iar acum echipele romanesti nu se mai tem de nimeni si se vede si din faptul ca nu mai sunt atatea blaturi in campionat.

In legatura cu Olaroiu iti dau dreptate. Cu o floare nu se face primavara. Inafara de meciul de aseara in rest nu mi-a placut nici un meci al Stelei, nici meciul de la Heerenveen nu mi-a placut, pentru ca au dat 2 goluri din bulan si jocul a fost slab la fel ca cel din retur.

Deci din 5 meciuri mi-a palcut doar 1, cam putzin pentru Olaroiu. Abia cand o sa se egaleze scorul o sa am incredere in Olaroiu pana atunci am dubii.

P.S.: Aseara cred ca Olaroiu si-a jucat postul. Daca pierdea pleca de la Steaua. Daia cred ca a jucat ofensiv in a 2 repriza. Si daca tot a vazut ca Steaua joaca bine ofensiv ar trebui sa o lase sa joace asa si atunci o sa il respect. Dar daca iar ii baga in aparare iar o sa fie contestat.

Azzido18.03.2006 14:34

Fratilor daca vreti meciul in format video, intrati pe dc++, am nick-ul [RO][Fibernet]Azzido.

Ma gasiti mai tot timpul pe dc++, am viteza mare pe metro.

Numele fisierelor: Betis - Steaua repriza 1 si Betis - Steaua repriza 2.

Stiu ca denumirea fisierelor este cam aiurea, dar imediat dupa ce am inregistrat meciul, l-am pus pe net si am plecat la Universitate....graba mare :)

Alex ( kaiac_alex14@yahoo19.03.2006 10:05

[...]

bebe_lazio19.03.2006 12:27

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SteauaToronto20.03.2006 01:45

Galerie Foto - Sevilla...

Aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2214

Wally12.11.2007 16:22

Cat a trecut de la meciul asta... :rolleyes:

weeezer18.11.2007 12:25

Chiar, oare cand o sa-l mai vedem pe Nicolita marcand in stilul ala?

c.ronaldo1718.11.2007 13:00

Cand va aparea Liga 1 pentru Fifa 2008.

«1171819»