@bradasi pe mine m-a cam scos din sarite mesajul lui ghitabuta dar aici fiecare are dreptul sa-si exprime opinia... Insa opinia lui e cam impertinenta...
Stiam de la inceput ca , comentariul meu o sa fie controversat. Nu sunt nici dinamovist , nici impertinent, si accept orice replica , cu argumente insa. IN primul rand am felicitat jucatorii si tot staful echipei, si apoi am facut o analiza la rece. am gresit cumva locurile ce le ocupa echipele adverse in campionatele lor? sunt oare intamplator acolo? eu nu faceam altceva decat sa ma mir de ce e asa mare sarbatoare ca ne-am calificat in sferturi unei cupe care nu suscita mare interes intre cluburile mari. Si inca ceva in legatura cu coeficienti astia UEFA. tot batem( mai mult presa -ea stie de ce) , ca am fi pe primul loc in europa. se compara punctele stranse in UEFA Champions League cu echipe ca Barcelona , cHEALSEA, Real Madrid , Milan, IUVENTUS , cu cele stranse din meciuri ca Hereenven, Halmstad , valerenga.
O ultima remarca. Poate sa imi spuna cineva ce e cu aroganta asta pe capul lui Olaroiu. Mai are mult pana sa demonstreze ca are fata de Steaua, pentru ca nu are voie sa rateze campionatul , pentru ca nu am chef sa mearga caiini in Liga Campionilor pe umeri nostri.