FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«11516171819»
devotee17.03.2006 11:26

Eu as vrea sa picam cu Basel. Cred ca e mai facila calificarea decat daca picam cu Levski sau Zenit.

sorin_77717.03.2006 11:41

Cu Basel ar fi o lupta si mai aprinsa... practic aici lupta Romania impotriva Elvetiei pentru coeficientul UEFA... Steaua ar trece mai usor de Basel...

In ordine... eu as dori sa cadem asa:

1. Basel

2. Zenit St. Petersburg

3. Levski

4. Middlesbrough

5. Sevilla

6. Schalke 04

7. Rapid

Am pus ca ultima optiune rapid pentru ca nu vreau sa ii intalnim deloc, cel mult in semifinale... ATAT!!!!

danciu1917.03.2006 11:46

Olaroiu-"Ma bucur pentru baieti, multumesc tuturor celor care ne-au jignit, fluierat si desfiintat" chiar ar trebui sa ne multumesti ca esti inca antrenorul Stelei si lasa aroganta asta deoparte.Cei care au fluierat dupa meciul cu Argesul erau speriati de prestatia echipei(in perspectiva meciului cu Betis) si aveau dreptate,dar ai dreptate in ceea cei priveste pe aceia care au injurat echipa la calificarea cu Heerenveen.

FORZA Steaua!Si felicitari acestor baieti magici!Spectacol si Daruire!

Kristy_Cj17.03.2006 12:02

1. Sevilla

2. Zenit St. Petersburg

3. Middlesbrough

4. Levski

5. Basel

6. Schalke 04

7. Rapid

Kristy_Cj17.03.2006 12:05

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../tcoef2006.html

Steaua in fata lui Milan si Villarreal :twisted:

bogdanutz717.03.2006 12:23

Felicitari echipei si conducatorilor!!!BRAVO Steaua!!!

FORZA

mountytoma17.03.2006 12:25

nu stiu ce credeti voi, prieteni, dar eu am simtit aseara ca NOROCUL a jucat la noi in echipa. am avut noroc cu nebunul de Carlos (de cand imi doream un portar nebun in poarta!), noroc cu revenirea din mers a lui Radoi (dupa cum incepuse meciul ajunsesem la disperare), noroc ca Banel nu a mai incercat sa scoata vreun fault sau penalty (chestiile astea nu imi plac deloc la el), noroc ca Iacob a pus capul la centrarea perfecta a lui Dica (cum o fi nimerit-o "favoritul" meu?), si noroc ca Oli nu a mai fost zmeu inainte de meci, ci dupa.

sorin_77717.03.2006 12:27

ai mai uitat un noroc... ca nu a intrat mingea in poarta lui Carlos la 1-0 pentru noi cand ne-a si zguduit bara...

Kristy_Cj17.03.2006 12:37

Aseara a jucat fiecare la valoarea lui si cu calitatile lui...Carlos a avut refexe si siguranta unui portar de clasa...Goian si Ghionea au fost stapani in careu...Radoi s-a batut si a facut pressing sufocant pentru Betis...Ograraru i-a zapacit cu driblingul...Paraschiv pe tot terenul...Petre Marin un "Gardian"...Bostina putea mai mult dar a fost bine...Dica cu pasa perfecta...Iacob cu capul perfect...Banel le-a aratat reluarea cu golurile pentru ca a fost prea rapid pt ei..........Nu a fost nimic noroc...a fost valoare pura

larry7917.03.2006 12:40

Super Steaua a invins asa sa il oftice pe javra de borcica :P

I.N.Money17.03.2006 12:43
ai mai uitat un noroc... ca nu a intrat mingea in poarta lui Carlos la 1-0 pentru noi cand ne-a si zguduit bara...

Cred ca aseara "Sacalul" si-a aratat clasa... 8O

Kristy_Cj17.03.2006 13:19

SEVILLIA REVENIM

vood0o17.03.2006 13:21

Vreau sa picam cu Sevilla!!

ghitabuta17.03.2006 13:28

Doamne cat de ridicoli putem, sa fim. Chiar nu isi da nimeni seama?

Nu ca as fi carcotas dar ce am castigat aseara?

O simpla calificare in sferturile de finala ale unei cupe pe care nu o vrea nimeni dinte marile echipe ale Europei. Uitativa cine s-a mai calificat. Levski , Zenit , Middelsbourgh,

FC Basel, Vedeti voi vreun mare club pe aici? SA ne amintim pe cine am batut. Valerenga o echipa limitata din Norvegia , pe Lens o echipa venita din Intertoto , o echipa de locul 6-7 in Franta, Halmstad o echipa ce s-a salvat in ultima etapa de la retrogradare in Suedia, Herenveen o echipa de locul 10 in Olanda, Betis o echipa de locul 18 in Spania. Mari echipe ce sa zic. Ca sa vedti cat de ridicoli suntem cu iesitul in Piata universitatii , sa imi spuna cand i-am vazut pe italieni , francezi, nemti bucurandu-se ca s-au calificat in sferturile cupei campionilor cu trei echipe? sau pe spanioli?

hai sa zicem daca am castiga Cupa UEFA , mai treaca mearga.

intradevar fata de acum cativa ani cand ieseam din tururile preliminare e ceva , dar cum ar fi sa iasa cei din insulele feroe in strada atunci cand echipele lor din cupe sa treaca dupa vreo cativa ani din turul 1 preliminar in turul doi preliminar, pt ca si asta ar fi o performanta nu?

sorin_77717.03.2006 13:38

frate tu nu esti microbist... ori nu traiesti in tara... uita-te si tu in ce societate traim si cu ce fotbal am trait 15 ani pana acum... noi care pana in anii 80 aveam echipe in semifinale si finale de competitii europene. Si stai linistit ca Islandezi daca ar castiga un campionat de pescuit ar iesii in strada, fotbalul pentru ei este cum ar fi criket-ul pentru noi... Dar de ce nu zici ca Betis vine din CL, de ce nu zici de Roma eliminata nimic...??!?!? De ce nu zici de Udinese eliminat? O fi aceasta competitie mai slaba dar totusi nu e de lepadat... Decat sa te uiti la TV precum cainii mai bine dansezi in Piata Universitatii... Sau esti caine? :lol:

Apropo, esti si carcotas pe deasupra...

brada17.03.2006 13:42

auzi cumetre daka tu numesti Betis o echipa de mana a 2-a te inseli joaqim sau cum so scrie valoreaza 30 mil euro probabil cat toata divizia A... Feyenord echipa slaba ? Hamburg ? care joaca pe stadion de 100 milioane para ... frate tu ori esti caine ori vi de la balaceanca

brada17.03.2006 13:43

se pare ca intre mine si Sorin a fost telepatie =)))) acelasi mesaj aceleasi idei :lol: :lol:

sorin_77717.03.2006 13:51

@brada

si pe mine m-a cam scos din sarite mesajul lui ghitabuta dar aici fiecare are dreptul sa-si exprime opinia... Insa opinia lui e cam impertinenta...

brada17.03.2006 13:54

de acord da ... e stupid ce zice daka nici roma sau Betis nu e echipa mare .. atunci cine ? Betis a batut Chelsea ce vrea frate asta ? o echipa cu dobrin Hagi Pele maradona platini sa o batem ?

KroNos^17.03.2006 14:07

Ghitabuta, pesemne ai uitat ca Steaua in 6 ani n-a jucat in 2 sezoane nici un meci in Cupele Europene + ca pana anul trecut nici o ehipa romaneasca nu juca in cupele europene pana in decembrie, nu mai zic ca ieseau din turul 1.

Acum tot fotbalul romanesc e in delir. Avem cel mai mare coeficient din Europa, deci tre sa fim fericitzi indifernd cu ce echipe l-am obtzinut, conteaza ca l-am obtzinut.

Betis, Feyenoord, Hamburg, Lens, Samdoria sunt echipe tari de tot. Sa nu uitam ca in toamna si Dinamo a castigat cu CSKA Moscova care e fosta detzinatoare a trofeului.

Deci Romania acum, putem sa spunem ca, e o Forza in Europa din punct de vedere fotbalistic.

Kristy_Cj17.03.2006 14:10

Bai lasa-ti faza ca a batut Chelsea,a batut cu 1-0 si a pierdut cu 4-0 la Londra,in rest a fost patetica...Sa batem FC Sevillia si atunci putem iesi si pe afara :D

Kristy_Cj17.03.2006 14:13

EUROSPORT

Kristy_Cj17.03.2006 14:30

Rapid-Steaua :(

bodanelu17.03.2006 14:32
:(((( nu se poate... mergem la aviari sa daramam giulestiul!
I.N.Money17.03.2006 14:34

Pur si simplu incredibil....oare e manevra?

«11516171819»