Ar cam fi catyeva lucruri de lamurit, dar pentru inceput sa ii felicitam pe toti, pe jucatori , pe Olaroiu, pe Gigi etc.
Totusi nu ca as fi carcotas , DAR, sa nu uitam cu cine am jucat, si cum a jucat Betis aseara. Eu de mult nu am vazut ca o echipa spaniola sa fie varza acasa la ea . la Bucuresti a jucat mult mai bine , iar Steaua a jucat prost in tur , de aia am crezut ca cine stie ce superechipa e Betis. Totusi mai multa modestie , nu ar strica , mai ales pentru MM SI Olaroiu, care au fost foarte aroganti aseara in declarati. Eu zic sa mai asteptam cu Olaroiu asta .
Si inca ceva. Am vazut pe forum ca ne mai trebuie inca 2 victori pentru a juca direct in grupele UEFA Champions League.
Pentru a juca direct trebuie sa fim pe locul 9 si nu 10. Cum si Rusia mai are inca o echipa in competitie , ea poate trece pe locul 8 , peste Greciacare are 32.082 puncte.Deci ca noi sa avem o echipa direct in grupe trebuie sa o depasim pe Grecia. Deci avem nevoie de aproape 3 puncte . 3 puncte inseamna de fapt de 8 puncte si ceva pentru ca se imparte la 3 . deci pentru a intra in Liga mai avem nevoie cam de 3 victori cel putin, ca se mai da cate 1 punct bonus pentru fiecare tur depasit de acum incolo. dar daca mergem in semifinale sau finala sunt mari sansele. multa bafta