FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«1141516171819»
ghitabuta17.03.2006 07:30

Ar cam fi catyeva lucruri de lamurit, dar pentru inceput sa ii felicitam pe toti, pe jucatori , pe Olaroiu, pe Gigi etc.

Totusi nu ca as fi carcotas , DAR, sa nu uitam cu cine am jucat, si cum a jucat Betis aseara. Eu de mult nu am vazut ca o echipa spaniola sa fie varza acasa la ea . la Bucuresti a jucat mult mai bine , iar Steaua a jucat prost in tur , de aia am crezut ca cine stie ce superechipa e Betis. Totusi mai multa modestie , nu ar strica , mai ales pentru MM SI Olaroiu, care au fost foarte aroganti aseara in declarati. Eu zic sa mai asteptam cu Olaroiu asta .

Si inca ceva. Am vazut pe forum ca ne mai trebuie inca 2 victori pentru a juca direct in grupele UEFA Champions League.

Pentru a juca direct trebuie sa fim pe locul 9 si nu 10. Cum si Rusia mai are inca o echipa in competitie , ea poate trece pe locul 8 , peste Greciacare are 32.082 puncte.Deci ca noi sa avem o echipa direct in grupe trebuie sa o depasim pe Grecia. Deci avem nevoie de aproape 3 puncte . 3 puncte inseamna de fapt de 8 puncte si ceva pentru ca se imparte la 3 . deci pentru a intra in Liga mai avem nevoie cam de 3 victori cel putin, ca se mai da cate 1 punct bonus pentru fiecare tur depasit de acum incolo. dar daca mergem in semifinale sau finala sunt mari sansele. multa bafta

al3xx17.03.2006 08:10

daca ar fi sa jucam cu zenit,levsky sau basel ar fi nemaipomenit :lol: sa nu jucam cu rapid ar fi pacat sa-i elminam si pe ei;sa mai strangem puncte pentru Romania ca poate asa o sa joace si la anul sa fim cu 2 echipe in preliminariile ligii campionilor(adik noi si alta echipa) :evil:

FortzaRapid17.03.2006 08:11

bv Voua stelistilor .. si eu am tinut aseara cu Steaua Chiar Daq Tin Cu RapiD Aseara Am tinut Cu Steaua .. ce draq Steaua Tot Echipa Romaneasca e .. ! ;)

sorin_77717.03.2006 08:14

Zenit nu prea are sanse sa adune puncte cat sa depaseasca Rusia pe Grecia... Punctele aduse de ea se impart la 4!!!! Eu cred ca oricum va cadea cu o echipa romaneasca si va fi eliminata... Zic ca inca nu a venit momentul ca Steaua sa joace cu Rapid... Poate in semifinale sa se iveasca ocazie... Finala nu mi-o doresc cu Rapid... Prefer pe englezi...

FortuneTeller17.03.2006 08:21

Prea mult entuziasm, ar fi iesit rau daca era Hamu in locul lui Carlos... 3-0 e un scor mincinos, am fost mai buni ca ei, dar nici chiar asa. Vad ca Olaroiu deja isi da cu pumnul in piept, ramine sa vedem in continuare daca are de ce (eu ii urez succes cit timp e la Steaua). Felicitari in schimb jucatorilor care, cu tactica sau fara, au jucat la sacrificiu. Radoi si Nicolita au aratat exact spiritul de care e nevoie la Steaua: munca, munca si iar munca.

the_killer17.03.2006 08:23

Eu as vra sa jucam cu ori cu zenit,ori cu levski,ori cu basel.

FortuneTeller17.03.2006 08:29

Zenit, Sevilla si Basel sunt echipele cele mai periculoase. Am avea mai multe sanse cu englezii sau nemtii. Si bulgarii sunt periculosi, astia au ajuns aici pt prima oara, vor da tot ce pot ca sa treaca mai departe, inclusiv cu ceafa (sic!).

chuthang17.03.2006 09:15

baieti stiti la ce ora vin fotbalistii la aeroport?

Virgil17.03.2006 09:22

Se pare ca vor ajunge azi dupa pranz.

2006_3_17_5_48_44_6.jpg

2006_3_17_5_34_39_1.jpg

Imagini : www.steauafc.ro

sindrom17.03.2006 09:31

Cu asemenea optimism.... off...cand vom invata si noi sa CREDEM in echipa?!?! indiferent de rezultatul tur???? Va rog frumos sa cititi ceea ce ati scris mai sus si sa mai scrieti ceva acum, dupa ce stiti rezultatul. Nu apar pe nimeni, nu spun ca-mi place Olaroiu, nu mi-a placut niciodata, insa daca veti fi alaturi de echipa cum ati fost si pana acum, mai bine joaca Steaua la constanta...

helena_steaua17.03.2006 09:43

DAU DE BAUT AZI!!!!!!!!!!!AM PROMIS CA DACA Steaua SE CALIFICA DAU DE BAUT LA TOTI!!!!!!!!!!!!CE PREFERATI SA BETI???????????????????????FORTA Steaua

anonimnoname17.03.2006 10:05

la ora 3 (15:00) aterizeaza avionul la baneasa, sper sa venim cat mai multi sa-i asteptam pe baieti

steaua_forewer17.03.2006 10:20

nu vreau rapid ......as vrea finala cu ei in schimb :lol: , in sferturi din posibilii adversari , sa fim sinceri sunt 3 adversari mai buni (M boro , Sevilla , Schalke ) si 3 mai slabi ( Levski , Zenit , Basel ) , sper sa jucam cu una dintre aceste ultime 3 echipe , preferabil Levski .........stie cineva pe la ce ora se va pune meciul la downloads ??? sau cam cat mai dureaza ???

caesar17.03.2006 10:23

LA CE ORA ESTE EXTRAGEREA PENTRU SFERTURI ?

sorin_77717.03.2006 10:31

la orele 14.00 va fi extragerea...

si vom cadea cu Zenit....sau Levsky

razvan198317.03.2006 10:45

Dupa meciul pierdut cu Heerenveen l-am sustinut pe Olaroiu, dupa meciul cu Betis de la Bucuresti l-am susutinut pe Olaroiu, dupa meciul cu FC Arges am inceput sa am indoieli. Insa, dupa meciul de aseara il sustin acum necinditionat pe Olaroiu. Nu vreau sa vad aici pe cei care l-au contestat pe Olaroiu sa-si ceara scuze si nici pe cei care l-au sustinut sa zica ati vazut, v-am zis eu. Nu, vreau ca pe viitor sa fim mai cumpatati in afirmatii si comentarii pentru ca in fotbal totul este posibil (si vor mai fi si rezultate mai putin fericite). Oare de ce credeti ca Steaua face spectacol in deplasare in Europa si acasa nu joaca bine, oare nu este o presiune chiar mai mare a suporterilor stelisti decat cea a suporterilor olandezi sau spanioli de exemplu? Si inca o dovada ca noi nu ne pricepem la fotbal este un episod care mi s-a intamplat mie aseara in timpul meciului, cand in prima repriza ii zic tatalui meu ca eu l-as scoate pe Banel inca din min. 46 si l-as baga pe Oprita, ma bucur ca nu sunt antrenorul Stelei si de acum incolo nu voi mai comenta deciziile lui Olaroiu pentru ca el stie CEL MAI BINE ce trebuie facut. Daca Nicolita marca 3 goluri el era omul meciului, dar asa eu cred ca Ogararu a fost cel mai bun, apoi Carlos, Nicolita si restul echipei.

P.S. E meciul in reluare pe TVR 1 de la 10:55 dar sper sa-l gasim cat mai repede pe site.

caesar17.03.2006 10:45

extragerea va fi transmisa pe vreun post TV ???

razvan198317.03.2006 10:47

Da, va fi la 14 pe TVR 1 si cred ca si pe Eurosport.

Bogdan4Steaua17.03.2006 10:55
In ciuda formei slabe pe care o arata, eu as merge in seara aceasta pe Banel. Viteza acestuia poate reprezenta un atu pentru noi(mai ales pe contraatac). In tur era mai indicat Oprita. Nesu trebuie lasat pe banca in acest meci. P. Marin pare mai sigur in defensiva. Dupa evolutia nesigura din tur, daca am incepe cu Nesu, spaniolii ar insista foarte mult pe acea parte si nu cred ca Nesu face fata.

Se pare ca am avut dreptate. :)

Allen17.03.2006 10:55

Chiar nu intelegeti ca nu conteaza cu cine picam? :twisted:

iL Napoletano17.03.2006 10:56

Am si eu o rugaminte la voi...hai sa nu ne mai lovim nici noi suporterii cu pumnii in piept ca l-am sustinut pe Oli pana acum.Daca memoria mea nu ma inseala putin au fost aceea care au luptat saptamanile trecute in 'cruciada nebunilor',defapt cred ca pot sa-i numar pe degete.Alta rugaminte adresata gurilor rele....lasati-ne si pe noi sa ne bucuram de aceste momente magice!Hai sa terminam cu 'oricum sunt rezervat in privinta lui Olaroiu'!

Cea mai mare bucurie a mea in dimineata asta?M-am intalnit ma devreme cu un prieten care ma felicitat si a felicitat si fotbalul nostru.Steaua a demonstrat aseara ca o echipa poate fi construita si cu un buget nesemnificativ in comparatie cu celelalte cluburi care am ca obiectiv C.UEFA.Steaua si Rapid am demonstrat ca fotbalul nostru nu mai e bolnav,au demonstrat ca exista o cale de iesire din acel sistem mafiot care domneste in fotbalul nostru.Steaua si Rapid au demonstrat ca nu e nevoie de staruri pentru a castiga un meci,nu e nevoie de nume sonore care sa te inspaimante!Reteta succesului?

Onoare,mandrie,siguranta si mai ales UNITATE!

chasqui17.03.2006 11:04

Inca o data ne-a facut Steaua sa plangem de fericire....Multumim tuturor,dar in primul rand lui Oli.Felicitari Razvan 1983,frumos scris.Restul(ma refer la contestatari) , vorba lui MM, nu va pricepeti la fotbal ,poate doar la injuraturi...Cel mai bun jucator de aseara ,Ogararu.Picam cu Middlesborrough.Sper sa umpleti duminik Cotroceniul,ce as veni si eu....

sorin_77717.03.2006 11:16
In ciuda formei slabe pe care o arata, eu as merge in seara aceasta pe Banel. Viteza acestuia poate reprezenta un atu pentru noi(mai ales pe contraatac). In tur era mai indicat Oprita. Nesu trebuie lasat pe banca in acest meci. P. Marin pare mai sigur in defensiva. Dupa evolutia nesigura din tur, daca am incepe cu Nesu, spaniolii ar insista foarte mult pe acea parte si nu cred ca Nesu face fata.

Se pare ca am avut dreptate. :)

Ce-i drept ai cam avut... la Banel sincer nu ma asteptam dar la Petre Marin da... Nesu mai trebuie sa creasca dar oare mai creste ca mereu spunem asta...

sorin_77717.03.2006 11:21

pentru toti cei care nu au avut posibilitatea sa vada minunatia de meci de aseara dar si pentru cei care vor sa retraiasca momentul:

De la ora 11:00, TVR1 transmite în reluare meciul Betis - Steaua 0-3!!!

scaparici17.03.2006 11:26

Felicitari Steaua! Multumim Steaua!

De-acum nu prea mai conteaza cu cine picam. Important e ca am depasit succesul de anul trecut!

Totusi eu vad pe FC Sevilla ca adversar pentru Steaua, iar pentru Rapid, Shalke. Mai departe, vom vedea...

Urez succes si mult noroc ambelor echipe!

«1141516171819»