FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«116171819»
DanStan17.03.2006 14:36

Cine se califica are culoar pentru finala.

Prevad un mare razbel prin Bucuresti.

Kristy_Cj17.03.2006 14:37

Oricum ne intalneam,in semifinale...finala trebuia sa cada una...numai o echipa va lua Cupa UEFA si aceea va fi Steaua

NSD17.03.2006 14:37

Nu se poate, nu se poateeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry:

Rapid vs. Steaua :cry: :cry:

Kristy_Cj17.03.2006 14:38

Bucurestiul in "razboi civil"

BandiT17.03.2006 14:38

cam naspa...

dar ce sa facem?

batem si rapidu...bine ca jucam in giulesti primul meci...trebe sa-i batem si sa ne calificam

am picat totusi cu o echipa accesibila, nu?

doamne ajuta

lupta Steaua

steaua8817.03.2006 14:39

Steaua trece fara probleme de rapid!! apoi mai bate si clar pe basel sau middlesbrough! Steaua intra clar in finala cupei UEFA!

brada17.03.2006 14:39

incredibil Rapid vs Steaua

Kristy_Cj17.03.2006 14:40

E cea mai grea echipa posibila,daca trecem de Rapid sunt convins 100% ca luam cupa

Kristy_Cj17.03.2006 14:42

Schalke04-Steaua finala

dief0017.03.2006 14:44

padon o sa fie Steaua - SCHALKE

10 MAI Eindhoven

DanStan17.03.2006 14:58

Jmecherie

1 : rivalitatea fiind foarte mare se va lasa cu accidentati si cartonase rosii + galbene, adica suspendari. Avantaj Middlesbrough / Basel

2 : tot din motive de rivalitate cele doua galerii se vor incaiera. Un motiv excelent pentru obliga invingatoarea sa joace semifinala cu portile inchise sau la cel putin 300 km de orasul de resedinta.

3. Toata lumea stie ca terenul Stelei a mai fost suspendat din motive de scandari rasiste. In caz de recidiva (si tare mi-e ca asa va fi) s-ar putea sa avem parte de niste sanctiuni 'exemplare'.

Kristy_Cj17.03.2006 15:39

1.Rivalitate mare...hai sa jucam corect si cel mai bun sa castige,fara duritati

2.Fara scandari rasiste,fara bataie pe stadion

3.Steaua in semifinale

4.Steaua castiga Cupa UEFA

5.Ne uitam de sus cum zicea Gigi si vedem restul

Virgil17.03.2006 15:57
Jmecherie

1 : rivalitatea fiind foarte mare se va lasa cu accidentati si cartonase rosii + galbene, adica suspendari. Avantaj Middlesbrough / Basel

2 : tot din motive de rivalitate cele doua galerii se vor incaiera. Un motiv excelent pentru obliga invingatoarea sa joace semifinala cu portile inchise sau la cel putin 300 km de orasul de resedinta.

3. Toata lumea stie ca terenul Stelei a mai fost suspendat din motive de scandari rasiste. In caz de recidiva (si tare mi-e ca asa va fi) s-ar putea sa avem parte de niste sanctiuni 'exemplare'.

1.Nu cred.In teren va exista un arbitru.Nu un Tudor

2.Nu cred.Jandarmeria va suplimenta fortele pentru mentinerea unui climat sanatos. :wink:

3.Merci,nu.Am invatat din trecut.Desi sunt sigur ca legiunea visinie ne va intinde capcane(citeste:ne va provoca sa le spunem pe porecla.}

Asa ca,nici un fel de pericol.Asteptam Baselul peste 3 saptamani.

KroNos^17.03.2006 16:05

Cred ca a fost manarie cu tragerea la sotzi. Prea erau multe echipe romanesti in Cupa UEFA si ii faceam pe altzii de ras.

Pentru meciurile cu Rapid sunt 2 probleme:

1) Bostina e suspendat pentru meciul tur.

2) Daca o sa se arunce iar cu pietre si cu scaune or sa fie suspendate ambele echipe. Deci sper sa fie cat de cat lumea civilizata, adica sa nu depaseasca stadiul de injuraturi si sa arunce cu pietre sau sa se ia la bataie.

Avem si un avantaj. Or sa fie 3-4 mii de rapidisti si 45.000 de STELISTI pe Lia Manoliu.

I.N.Money17.03.2006 16:07
Avem si un avantaj. Or sa fie 3-4 mii de rapidisti si 45.000 de STELISTI pe Lia Manoliu.

Cum noi suntem echipa gazda se pare ca o sa le fie alocate o peluza Giulestenilor,in rest stadionul va fi colorat in ros albastru.

georgemilo17.03.2006 16:10

Am gasit fotografii inedite cu suporterii Stelei din piata universitatii. adresa este: http://public.fotki.com/GeorgeMil/daily_pi..._sevilla_steaua . Merita vazute!

fanat|k17.03.2006 16:17
Cred ca a fost manarie cu tragerea la sotzi. Prea erau multe echipe romanesti in Cupa UEFA si ii faceam pe altzii de ras.  

Pentru meciurile cu Rapid sunt 2 probleme:

1) Bostina e suspendat pentru meciul tur.

2) Daca o sa se arunce iar cu pietre si cu scaune or sa fie suspendate ambele echipe. Deci sper sa fie cat de cat lumea civilizata, adica sa nu depaseasca stadiul de injuraturi si sa arunce cu pietre sau sa se ia la bataie.  

ermm.. noi avem probleme mai mari de lot.

si nu cred ca a fost manarie. adica pana mea, e UEFA, nu Liga lu' nea Mitica si Mircica.

in fine. sa castige cel mai bun! (Rapid, evident :D)

KroNos^17.03.2006 16:53
in fine. sa castige cel mai bun! (Rapid, evident :D)

Fiecare cu parerea lui. Eu zic ca o sa castige Steaua, iar tu Rapid. Cata democratzie in tara asta!!! :lol: :lol:

Oricum asta cred ca e finala Cupei UEFA. Cine o sa mearga mai departe o sa castige trofeul ca celelalte echipe ramase mi se par mai slabe ca Steaua si Rapid.

Dar ramane stabilit, Steaua o sa castige Cupa UEFA. :D

Virgil17.03.2006 17:07
Am gasit fotografii inedite cu suporterii Stelei din piata universitatii. adresa este: http://public.fotki.com/GeorgeMil/daily_pi..._sevilla_steaua . Merita vazute!

Felicitari George.Ai pus 74 de poze pe site-ul ala.Toate foarte reusite.

Mirel_Radoi17.03.2006 17:09

suntem invincibili.Cu 3-0.Dinamo nu ar face asemenea performanta

Virgil17.03.2006 17:38

Referitor la meciul tur :

Atunci cand faci un lucru bine din prima incercare, necazul este ca nimeni nu apreciaza cat de dificil a fost.(Murphy)

Probabil ca asta a fost explicatia acelui mecil nul care ne-a pus pe jar. :lol:

RObert_P17.03.2006 18:29

Steaua va bate la National 100%

FORZzAAA Steaua !!!

citesteprintreranduri17.03.2006 19:24

pot sa bag mana in foc ca a fost cumva un shmen,nu-si permiteau ei sa aiba Romania 2 echipe ,oricum bate Steaua dar e dubios ca pe Lia joaca aiurea nu e bine asta.....sa se invezte cu terenu :!: :!: :!:

p.s. LOGIC ca e shmen exista ceva lac sa straluceasca numite bile spre exeemplu la LOTO acolo e shmen clar

Captain RedBlue17.03.2006 21:16

Chiar daca a fost un ``shmen`` sau nu, e nedrept sa ne intalnim tocmai acum cu Rapidul...Cred ca singurul lucru bun care mai poate fi facut, este ca dubla intalnire cu rivalii nostri, sa fie jucata ca si cum ar fi ultimul act...Finala...Ar fi fost posibil sa fie romaneasca...Pacat... :(

ghitabuta17.03.2006 21:27
@brada

si pe mine m-a cam scos din sarite mesajul lui ghitabuta dar aici fiecare are dreptul sa-si exprime opinia... Insa opinia lui e cam impertinenta...

Stiam de la inceput ca , comentariul meu o sa fie controversat. Nu sunt nici dinamovist , nici impertinent, si accept orice replica , cu argumente insa. IN primul rand am felicitat jucatorii si tot staful echipei, si apoi am facut o analiza la rece. am gresit cumva locurile ce le ocupa echipele adverse in campionatele lor? sunt oare intamplator acolo? eu nu faceam altceva decat sa ma mir de ce e asa mare sarbatoare ca ne-am calificat in sferturi unei cupe care nu suscita mare interes intre cluburile mari. Si inca ceva in legatura cu coeficienti astia UEFA. tot batem( mai mult presa -ea stie de ce) , ca am fi pe primul loc in europa. se compara punctele stranse in UEFA Champions League cu echipe ca Barcelona , cHEALSEA, Real Madrid , Milan, IUVENTUS , cu cele stranse din meciuri ca Hereenven, Halmstad , valerenga.

O ultima remarca. Poate sa imi spuna cineva ce e cu aroganta asta pe capul lui Olaroiu. Mai are mult pana sa demonstreze ca are fata de Steaua, pentru ca nu are voie sa rateze campionatul , pentru ca nu am chef sa mearga caiini in Liga Campionilor pe umeri nostri.

«116171819»