Eu am incredere in Oli si sunt sigur ca va face si el treaba buna.Cu Betis va fi foarte greu dar nu imposibil.Sa speram ca acum isi va arata valoarea in meciul asta.Atunci o sa-i vad pe toti cum fac ciocu mic :twisted:
Eu am incredere in Oli si sunt sigur ca va face si el treaba buna.Cu Betis va fi foarte greu dar nu imposibil.Sa speram ca acum isi va arata valoarea in meciul asta.Atunci o sa-i vad pe toti cum fac ciocu mic :twisted:
Eu am recunoscut, daca Oli ne califica am facut ciocu mic, chiar am sa ii scandez numele la meciul urmator cu Nationalul... ma caiesc, imi cer iertare... Chiar vreau sa am aceasta ocazie...
:twisted: O sa ai ocazia,stai linistit
Nu trebuie sa te caiesti
...dar la sfarsitul cand o sa castige titlu sper ca sa-i cere-ti scuze
tare sigur(a) mai esti... pana una alta vedem daca ne da si sperante la titlu prin jocul prestat impotriva lui Betis peste 4 ore si jumatate...
100% batem la sevilia si ne vedem in finala
da tarziu e meciul la astia :roll:
FORZA Steaua
Foloseste butonul EDIT daca mai ai ceva de adaugat. Evita reply-urile consecutive. Moderatorii
Am un sentiment de neputinta, ca inaintea returului cu Villarreal ![]()
TOTUSI, Betis nu e villarreal. Steaua trebuie sa se califice! Steaua se va califica!
Of nu mai incepe meciul asta odata ca innebunim ,
:twisted: Ce sentiment de neputinta??? :?:
Ii spulberam...sunt pe ultimul loc...prea ne temem...eu n-am nici o emotie
Deja am fumat un pachet de tigari in ultimele 5 ore. Si mai sunt 4 ore si apoi meciul. Cred ca imi mai trebuie vreo doua pachete. FORZA
Am auzit la TV Sport ca Oli s-ar putea sa joace la 0-0 sper din toata inima ca jucatorii sa nu il asculte si sa marcam cel putin odata , si sa ne calificam .
Nu putem juca la 0-0 8O ,cu scorul asta nu ne calificam...asta e scor de prelungiri...Scor de loseri...Batem fara nici o discutie
@Kristy_Cj
Cu scorul asta de "loseri" am ajuns la prelungirile din '86....
Fi putin mai atent data viitoare.
![]()
FORZA
Si chiar daca nu ne calificam, oricum, multumim pentru parcursul f. bun din acest an. Am fost mai puternici decat anul trecut dar mult mai ghinionisti. La anul vom fi si mai puternici. Nu uitati: campionatul e principalul obiectiv.
Trebuie sa ne calificam orice ar fi , jucatorii sa-si dea viata pe teren , campionatul il castigam sigur , dar trebuie sa castigam si Cupa UEFA ...
Aceea a fost finala UCL.... :lol:
Nu se poate spune ca asta e o finala
@Kristy_Cj
Oricum un 0-0 si sa castigam la penalty-uri e mai bine decat sa te chinui sa tragi de un 3-1 .... :wink:
Sa speram ca nu va fi nevoie de penalty...eu inca nu l-am vazut pe Carlos cum apara si ma bazez sa inscriem FORZA Steaua
Eu unul nu cred ca va fi 0-0 , cel putin 1 gol da Dica am incredere in baieti ... , pe ei, pe ei pe ei pe mama lor .
FORZASi chiar daca nu ne calificam, oricum, multumim pentru parcursul f. bun din acest an. Am fost mai puternici decat anul trecut dar mult mai ghinionisti. La anul vom fi si mai puternici. Nu uitati: campionatul e principalul obiectiv.
Hai sa nu incepem ca Oli-Poli cu ghinionul. Cupa UEFA mi se pare la fel de importanta. In Europa se vede valoarea. Ce-a facut Dinamo cu trofeele interne castigate?