Steaua nu o sa se califice cu toate ca va juca un fotbal bun, la sacrificiu si colectiv...cred ca or sa-si dea viatza pe teren, dar cu toatea astea...nu o sa se califice....cred in ei pana in ultima clipa ,dar asta e parerea mea....o sa se termine 2-0 pt aia dupa ce rateaza Nicolita o buna ocazie la scorul de 1-0.asa se intampla mereu cu romanii nostri...nu au mentalitate de invingatori. Olaroiu nu are o vina mare oricat ziceti voi si oricat mi-ati reprosa chestia asta....ganditi-va ca jucatorii sunt obisnuiti cu Ghencea...ei practic pe Lia Manoliu joaca in deplasare...mai ales ca ei fac antrenament pe noroiul din Ghencea si apoi joaca pe un teren f bun din L Manoliu...conteaza f mult. Si nu mai inteleg dc toti il plangeti pe Protasov care a ratat cea mai mare sansa a Stelei de a intra in Champions League....a luat bataie acasa de la Poli Iasi...si alte insuccese pe care nu are rost sa le enumar. Un lucru trebuie schimbat clar la Steaua noastra...si anume Nesu ala care e belea...si Banel
care nici nu stie p ce lume e ... alearga mult dar fara folos...ii cade mingea in cap si tremura tot cand ajunge in situatii favorabile.
Radoi si Goian !!! Astia da jucatori !!!
Haide Steaua si mai comentam dupa meci !!!