FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«18910111219»
artex16.03.2006 19:34

Steaua nu o sa se califice cu toate ca va juca un fotbal bun, la sacrificiu si colectiv...cred ca or sa-si dea viatza pe teren, dar cu toatea astea...nu o sa se califice....cred in ei pana in ultima clipa ,dar asta e parerea mea....o sa se termine 2-0 pt aia dupa ce rateaza Nicolita o buna ocazie la scorul de 1-0.asa se intampla mereu cu romanii nostri...nu au mentalitate de invingatori. Olaroiu nu are o vina mare oricat ziceti voi si oricat mi-ati reprosa chestia asta....ganditi-va ca jucatorii sunt obisnuiti cu Ghencea...ei practic pe Lia Manoliu joaca in deplasare...mai ales ca ei fac antrenament pe noroiul din Ghencea si apoi joaca pe un teren f bun din L Manoliu...conteaza f mult. Si nu mai inteleg dc toti il plangeti pe Protasov care a ratat cea mai mare sansa a Stelei de a intra in Champions League....a luat bataie acasa de la Poli Iasi...si alte insuccese pe care nu are rost sa le enumar. Un lucru trebuie schimbat clar la Steaua noastra...si anume Nesu ala care e belea...si Banel :D care nici nu stie p ce lume e ... alearga mult dar fara folos...ii cade mingea in cap si tremura tot cand ajunge in situatii favorabile.

Radoi si Goian !!! Astia da jucatori !!!

Haide Steaua si mai comentam dupa meci !!!

toxic310016.03.2006 19:45

Greu trece timpul...Greu greu greu...si cand o sa inceapa o sa avem un gol si mai mare in stomac pe care o sa il umplem cu fum de tigara...DAR CAND O SA INSCRIE Steaua O SA IL UMPLEM CU BERE,SI CAND SE VA TERMINA MECIUL SI Steaua VA FII CALIFICATA VOM FII SATUI.

FORZA

Bogdan4Steaua16.03.2006 20:53

In ciuda formei slabe pe care o arata, eu as merge in seara aceasta pe Banel. Viteza acestuia poate reprezenta un atu pentru noi(mai ales pe contraatac). In tur era mai indicat Oprita. Nesu trebuie lasat pe banca in acest meci. P. Marin pare mai sigur in defensiva. Dupa evolutia nesigura din tur, daca am incepe cu Nesu, spaniolii ar insista foarte mult pe acea parte si nu cred ca Nesu face fata.

Florin200416.03.2006 21:14

E chiar musai sa trecem de Betis mai ales ca au ramas echipe foarte accesibile in sferturi...azi s-au calificat numai outsideri: Basel, Levski si Zenit. Singurele ramase mai de doamne ajuta mai sunt Shalke (care poate iesi azi) si Middlesborough.

FORZA Steaua !

KroNos^16.03.2006 21:14
Steaua nu o sa se califice cu toate ca va juca un fotbal bun, la sacrificiu si colectiv...cred ca or sa-si dea viatza pe teren, dar cu toatea astea...nu o sa se califice....cred in ei pana in ultima clipa ,dar asta e parerea mea....o sa se termine 2-0 pt aia dupa ce rateaza Nicolita o buna ocazie la scorul de 1-0.

Si nu mai inteleg dc toti il plangeti pe Protasov care a ratat cea mai mare sansa a Stelei de a intra in Champions League....a luat bataie acasa de la Poli Iasi...si alte insuccese pe care nu are rost sa le enumar.

Cred ca esti cel mai pesimist stelist din lume!!! Sau poate nu esti stelist. Nici macar cei care il urasc pe Olaroiu, printre care fac parte si eu, nu cred ca sunt asa pesimisti.

Desi pana ieri nu dateam nici o sansa Stelei azi am pus la pariuri Betis-Steaua X2. Poate ca sunt subiectiv, poate ca nu am gandit logic, dar totusi nu puteam sa pun 1 ca doar sunt stelist.

Nu mai stau sa-ti explic de ce il plangem pe Protasov, dar pot sa-ti zic ca in toamna a fost Poli Iasi-Steaua 0-1. Meciul pierdut de care zici tu, cu Iasul, a fost acum 1 an jumate si era Zenga antrenor.

Lui Protasov i se pot imputa anumite meciuri dar nu i se poate imputa ca Steaua n-a jucat frumos, spectaculos.

bebeto16.03.2006 21:30

PE EI,PE EI,PE EI PE MAMA LOR!!!!!

NE CALIFICAM!NU VA FACETI GRIJI!! BATE Steaua CU 2-0

F

PS:doar jucam in orasul nostru nu! :wink:

sorin_77716.03.2006 21:32
E chiar musai sa trecem de Betis mai ales ca au ramas echipe foarte accesibile in sferturi...azi s-au calificat numai outsideri: Basel, Levski si Zenit. Singurele ramase mai de doamne ajuta mai sunt Shalke (care poate iesi azi) si Middlesborough.

FORZA Steaua !

Buna observatie... de aceea am spus si eu intr-o postare anterioara ca Steaua joaca astazi finala... Avem un culoar bun si trebuie sa profitam de acest culoar...

ss lucki16.03.2006 21:57

Mi-e frica de ma cac pe mine... Imi tremura picioarele de emotii.. Am fumat deja un pachet de tigari

Forza Steaua

Kristy_Cj16.03.2006 22:27

A inceput "finala" :)

bebeto16.03.2006 22:43

dicaaaaaaaaaaaa in p... mea cum ai ratat asa ceva?

nicolitaaaaaaaa ne omori tata...ridica naibi capul ala din pamint

FortuneTeller16.03.2006 22:50

HAI Steaua! Hai pe ei, ca se poate, si astia au problemele lor.

Kristy_Cj16.03.2006 22:51

Bravoooooooo Carlos

steaua8816.03.2006 22:55

inceput bun pentru Steaua, sper sa dam gol cat mei repede!

DanStan16.03.2006 23:01

Cinstit vorbind spaniolii au o viteza in plus. Si sunt foarte greu de deposedat. Ne trebuie mult noroc.

steaua8816.03.2006 23:03

la cat ginion am avut pun acuma, sa mai avem si ceva noroc...

horse3716.03.2006 23:10

e incredibil, ce joaca Steaua in seara asta. ne aparam in 35 de metri. "hai Olaroiu".

sfarsit de repriza. va place, ce jucam!? mie nu.

DanStan16.03.2006 23:15

Aici are dreptate. Daca iesim la ofsaid ne fac astia, la ce tehnica au.

NSD16.03.2006 23:17

Pana acum infect, din pacate. Asta-i viata ...

bebeto16.03.2006 23:20

infect?!?! nici chiar asa.

nu-mi vine sa cred cum si-a batut joc Nicolita de faza aia...era de curtea scolii

nu-i nimic ai pirlim in a doua :wink:

F

Juventu$16.03.2006 23:23

Nicolita si Dica sunt degeaba :?

DTP-Ludacris16.03.2006 23:23

1 ratare URIASA Nicolita...+ 1 corner batut prea lung ...pana la AUT (OUT :lol: )

ce sa zic...avem putin ghinion...nu ar strica putina luciditate ....BV Carlos

Iuliu16.03.2006 23:24

Ii putem face doar daca nu mai jucam asa de defensiv, pt astia sunt tot pe noi, si nu suntem mai infata.Tre sa avansam.

FORZA Steaua !!!

Motanu D16.03.2006 23:24

Sarmanul Banel, parca ar fi un pusti de la juniori... Vrea dar nu poate...

Poate i-ar prinde bine lui, dar si lui Nesu si Cristea, o vizita la psiholog. E clar ca nu poate face fata psihic unui asemenea meci. Ne-a ingropat cu Rosenborg...

waste16.03.2006 23:25

Joc bun, joc decent pana acum. Sa vedem ce va urma :?

techneek16.03.2006 23:25

Jucam exact cum ma asteptam sa o facem cu "marele" tehnician Olaroiu, cu morcovu' in c*r. Am avea nevoie de mare noroc sa dam gol asa. Dar speranta moare ultima. Hai Steaua!

Oricum, chiar daca se intampla o minune si batem cu 3-0, tot am sa il injur pe Olaroiu pana pleaca din Ghencea, ca e clar ca n-are nici o treaba.

«18910111219»