victorie!!! tre sa avem incredere...macar dacu nu stie Oli c face.. sper sa stie jucatorii!!
forza Steaua!
victorie!!! tre sa avem incredere...macar dacu nu stie Oli c face.. sper sa stie jucatorii!!
forza Steaua!
meciul incepe de la 0-0 ...avem un avantaj : n-am primit gol acasa.meciul va fi unul dificil pentru ca nu cred ca Betis se va arunca sa inscrie repede , ci o sa se apare si o sa incerce sa ne prinda pe contra-atac.Va trebui sa avem mare grija in aparare , sa nu creeam spatii adversarilor.Cel mai bine pentru ai nostri ar fi dak am intra cu scor nul la pauza sau chiar in avantaj , pentru ca Betis va fi nevoita sa atace pentru a evita prelungirile sau dak este cazul sa incerce sa intoarca rezultatul.Eu unul merg la risc si zic ca scorul va fi 1-1.Sa dea Dumnezeu!
ProSport: Ţi-ai dat seama care este tactica Stelei?
Joaquin: Am observat că aruncă baloanele către Iacob. Probabil că acum vor schimba tactica.
Intr-adevar, super tactica! :evil:
Cred ca m-am inselat cand am zis ca Jiji a inceput sa se indoiasca de Oli...cred ca mai degraba sunt jucatorii nemultumiti de el decat Jiji.
A spus ca e multumit ca echipa nu-i creeaza emotii deci jocul e bun.Bietul Jiji ![]()
Culmea stiti care e ?Ca omul chiar are dreptate:Steaua nu-ti da emotii pentru ca acest stil de joc pur si simplu nu creeaza tensiune,e un joc caldicel si nespectaculos;cand era Olaroiu la noi aveam cu totii exact aceeasi senzatie ca Jiji:nu aveam emotii la nici un meci al lui Poli;nici o emotie ci doar nervi pentru neputinta pe care o vedeam.
Asa ca Jiji e sincer cand zice ca echipa nu-i creeaza emotii ,doar ca ar trebui sa se gandeasca putin daca asta e bine sau nu!
Acuma il intleg si pe Gigi, nu dorea sa puna presiune pe echipa inaintea meciului cu Betis. Daca ar fi zis: "Nu-mi place cum joaca echipa cu Oli, daca nu bate Betis cu 5-0 il dau afara!" ar fi pus o presiune suplimentara pe toata lumea; meciul ar fi fost pierdut din start...
O fi Gigi prost, dar sa nu-mi zica cineva ca e multumit ca eu nu pot sa cred asta !
dupa aprerea mea Steaua bate la sevilla
nu face egal
bate
si si revine draq o data
Zenga a zis ceva foarte inteligent: "Steaua are 2 sanse din 3" (Prosport). Acestea sunt victoria sau egalul. Este un meci foarte dificil nu numai pentru jucatori ci si pentru modul in care va pregati Oli jocul. Sa speram ca va face treaba buna!
Hai Steaua! Forza Steaua !
M-au deranjat enorm declaratiile lui Olaroiu in legatura cu suporterii gen - ce treaba am eu cu ei? ce sa vorbesc? - ar trebui sa isi dea seama ca suporterii Stelei au fost si vor fi intotdeauna indiferent ca e el la Steaua sau nu, ar trebui sa isi dea seama cat de importanti sunt suporterii pentru o echipa, asta daca mai spera la sustinere din partea lor...cu riscul de a atrage inca o remarca plina de aroganta, meltenism, proasta educatie si lipsa de diplomatie din partea lui Olaroiu sa dea domnul sa ne calificam...
....O fi Gigi prost, dar sa nu-mi zica cineva ca e multumit ca eu nu pot sa cred asta !
Cred ca GG a fost sfatuit sa spuna astfel de lucruri si cred ca MM a stat la baza acestor afirmatii... Cu totii spun acum ca obiectivul avut de Olaroiu (calificarea in optimi) a fost indeplinit. Dar tot GG spune in cadrul aceluaiasi interviu ca obiectivul ECHIPEI este Cupa UEFA... ce sa mai intelegi de aici?
Eu zic ca Oli o sa treaca de Betis si o sa ia si campionatul 23...nu cred ca el e de vina pt rezultatele astea 3( nu sunt deloc un admirator al lui).. oricum, nu luam gol la sevilla..batem cu 1-0..dupa o luna toata lumea il va aplauda pe Oli ( sper sa am dreptate)..........
si eu cred si sper ca o sa castigam la Betis !
La astra, Steaua are o cota de 2.09 la <nu da gol>! Pariu sigur, fara riscuri, combinat cu o calificare a Rapidului in sferturi + calificare Roma si iata cum ati castigat banii de weekend! VA multumesc pt aprecieri.
Nu spune hop pana nu sari groapa...
o sa ne calificam la 11 m ......
sper sa fie a doua oara cand simt pronosticul dupa cel cu Valencia....cand le-am zis la toti stelistii mei din cartier ca scoatem valencia la pentaltiuri dupa 0-2 in tur , imi zicea ca sunt nebun ca nu o sa se ajunga la 11m :lol: acum e a doua oara cand zic ca ne vom califica la 11m , 0-0 o sa fie dupa 120 de minute si noi mergem mai departe la loviturile de departajare , ca acum 20 de ani ![]()
Am visat cu ceva timp in urma o persoana pe care nu o vazusem de mult (nici nu mi-am dorit) si dupa zile a aparut la usa mea. Am visat ca prietenul meu cade de la o inaltime foarte mare si desi nu am avut habar de nimic, a doua zi a trebuit sa se urce pe un stalp foarte inalt.
Ieri noapte am visat ca Steaua inscrie un gol. Nu stiu cu cine juca, nu stiu cine a inscris . Imi amintesc bucuria ros-albastra. Si senzatia de calificare. Si tin minte ca strigam "Ne-am calificat!".
Da Doamne, sa fie asa!
Avem sanse mari!! Privind obiectiv avem o aparare buna. Asta ar fi culmea, cu un antrenor ca Olaroiu sa nu avem aparare. Deci gol nu luam. Daca dam un gol, batem cu cel putin 2-0. Daca nu reusim (cel mai probabil) ajungem la 11m, unde sunt emotii mari, dar si bucuria poate fi pe masura.
stie cineva cum se poate vedea meciul pe internet, pt cei care nu sunt in tara? cunoasteti sit-uri speciale care pot transmite in streaming?
merci mult
Abia astept sa vad meciul de la Sevilla. Am incredere in baieti, dar am si emotii, pentru ca jucam in acel stadion, unde am luat CCE! Le urez succes stelistilor si le transmit tuturor ultrasilor sa strige cat ii tin plamanii la golul lui Dica, pentru ca sunt sigura ca o sa inscrie, indiferent dak ne calificam sau nu, le multumim ca au ajuns atat de sus a 2-a oara consecutiv. forza si Hai sa Facem rezultat!!! Dana33hamu
Nu jucam tocmai in acel stadion,dar conteaza? sa ne calificam asta ne dorim cu totii...
Am fost foarte suparati si din nou speram.C-asa e in fobal.Bucuriile sau supararile tin pana la urmatorul meci. :wink:
Parerea mea,repet,e ca e foarte greu sa invingem si greu sa obtinem un egal.Si cu toate astea sper sa ne calificam.Poate chiar la penalty-uri.
Cristea este mai rapid decat Iacob si Dica. Ar fi o varianta pt contraatac. Sper sa joace titular si sa dea gol.
Corect.Si mi s-a parut a fi in vana in cele cateva minute jucate impotriva Argesului.
Sper de asemenea sa incepem cu Oprita.
am impresia ca baietii nostri sunt pusi sub presiune si de rezultatele rapidului.....
meciul din tur cu olandezii... sa suprapus ceva cu ala al rapidului.... si scorul a fost 3-1
Returul... dupa rapid... cand au intrat pe teren au stiut ca batusera tiganii cu 2 - 0 ...si ....1-0 pt olandezi..
Cu Betis aceeasi poveste...
Cu argesul....esec Dinamo... semiesec rapid... miza...trecerea pe primul loc....semiesec si Steaua....
Nu mi-as dori sa piarda rapidul calificarea in seara asta... pt ca sunt roman... dar cred ca daca pierd si nu se califica.... Steaua are sanse sa faca un meci mare la sevilla...
poate gresesc... poate am dreptate.... dar daca am dreptate... atunci Oli habar nu are sa lucreze cu psihicul unor jucatori.....
Sper ca dupa meci...tot ce am scris mai sus sa nu se confirme.... Rapidul si Steaua sa mearga mai departe...
Stii ce ne trebuia... sa puna iar bodu sechesteu pe averea lui Gigi ... asta sa ameninte ca nu se prezinta la meci... apoi sa-i tranmita aceeasi ura si jucatorilor si sa batem la fel ca in meciu cu lens... cu 4-0
Ieri noapte am visat ca Steaua inscrie un gol. Nu stiu cu cine juca, nu stiu cine a inscris . Imi amintesc bucuria ros-albastra. Si senzatia de calificare. Si tin minte ca strigam "Ne-am calificat!".Da Doamne, sa fie asa!
Stii care e problema? Ca si eu am visat de vreo 2 ori scorurile meciurilor de fotbal, dar scorul in realitate a fost invers de cat cel pe care il visasem.
Adica am fost si eu un fel de Mama Termita pt 2 noptzi numai ca nu mi-au iesit vrajelile.
Am visat in 95 inaintea meciului cu Franta de pe Ghencea ca o sa batem cu 3-1 si culmea am mancat bataie cu 3-1. In 96 la campionatul European am visat cu 2 zile inate de meciul cu Bulgaria ca-i batem cu 1-0 si culmea Romania a mancat bataie de la Bulgaria cu 1-0. Eu nu cred in vise, astea cred ca au fost pur si simplu coincidentze. Dar am citit ca daca visezi rezultate la meciuri or sa fie in realitate pe dos. Eu sper sa ai dreptate si sa fi avut o premonitzie si sa castigam la Betis, dar cu Olaroiu nu prea cred.
stie cineva cum se poate vedea meciul pe internet, pt cei care nu sunt in tara? cunoasteti sit-uri speciale care pot transmite in streaming?
merci mult
Meciul de joi a fii transmis si de Tvr international,Deci pt cei din afara dak nu aveti la indemana un TV care sa prinda Tvr i cautati pe net un program numit Free Internet TV cu care vedeti live mai multe posturi printre care si TVR i pe calculator.
Corect.Si mi s-a parut a fi in vana in cele cateva minute jucate impotriva Argesului.Sper de asemenea sa incepem cu Oprita.
Cristea in la baga mai spre sfarsitul meciului ca sa hartuiasca defensiva....si poate ca va da gol dintr-un contraatac....insa cu oprita...in nici un caz..este la ani lumina de forma de anul trecut...sicner nu cred ca este o solutie..cel putin nu titular...este parerea mea...virgile astept raspunsul tau in leg cu Oprita ![]()