Unii jucatori (titulari) nu se potrivesc sistemului sau de joc. Cu cine sa-i schimbe ? Nici daca incerca sa pastreze sistemul nu-i bine : omul responsabil cu golul (Dica) e iesit serios din forma, Bostina, Nicolita si Oprita se stie ca sunt ratangii de nivel mondial iar Radoi si Goian sunt totusi aparatori, nu pot scoate echipa din kko la fiecare meci.Prin noiembrie anul trecut citisem prin presa cum ca Protasov i-ar fi cerut patronului niste transferuri babane in iarna. Poate ce zicea presa era inventat. Dar daca nu era atunci era clar ca stia rusul de ce cere jucatorii aia.
Cat timp titularii au fost in bulan s-a vazut ca avem fata de Europa. Dar bulanu' a migrat la Rapid si pana ne-om intra din nou in forma ne va fi greu al naibii. Ca nu le poti cere rezervelor Baciu, Petre Marin, Cristocea, Lovin, Oprita si Ochirosii sa lupte de la egal la egal cu Betis.
Despre rezeve ai dreptate ca nu avem, dar cat a fost Protasov pasele nu erau date la nimereala, pe sus, ca acum si jocul era mult mai cursiv chiar si in meciurile pierdute. Protasov cu aceiasi titulari facea spectacol pentru ca stia cum sa-i puna in evidentza, stia cum sa-i faca sa joace bine, pe cand Olaroiu nu prea stie decat sa se uite la dvd-uri pe laptop. Pana zi Zenga stia sa-i motiveze. Dar Olaroiu nu face nimic.
Inaintea meciului cu Arges erau catziva care spuneau ca trebuie sa avem rabdare inca cateva meciuri, iar dupa jocul prost cu Argesul au postat mesaje impotriva lui Olaroiu.
toxic3100, cate meciuri proaste mai ai de gand sa suportzi ca sa fi de acord cu noi ca Olaroiu trebuie sa plece? Poate tu ai rabdare mai multa ca noi.
Anul trecut cand am mancat bataie de la Zelesnik pe teren propriu Zenga a vrut sa-si dea demisia si nu l-au lasat jucatorii. Acum daca si-ar da demisia Olaroiu catzi jucatori credetzi ca s-ar opune? Va zic eu, nimeni. Bostina a spus de acum o luna si ceva, intr-un interviu la TV, cand era in Cipru, ca ii place mai mult stilul lui Protasov.
toxic3100, sa-ti raspund la intrebarea ta: De ce 99% din "suporteri" stiu doar sa critice in perioadele mai grele prin care trece echipa?
Pentru ca romanii nu au salarii de 2000 Euro pe luna ca sa fie fericitzi in fiecare zi si sa se duca la fotbal ca la teatru ca sa aplaude indiferend daca actorii joaca prost un scenariu. Multzi dintre ei avand doar cateva bucurii, printre care si fotbalul, asteapta ca Steaua sa-i faca fericitzi. iti zic eu ca daca Steaua ar juca frumos, spectaculos chiar daca n-ar castiga toate meciurile, dar sa se vada ca muncesc, publicul n-ar mai injura jucatorii. Dar cand vezi ca Olaroiu nu stie sa-i aseze in teren, cand ei joaca cu pase lungi catre nimeni, cand vad ca nu mai exista fazele rapide, devierile, 1-2-urile si eficacitatea din toamna, oamenii ce pot sa faca? decat sa protesteze pentru proasta abordare a meciurilor.
Am mai zis intr-un mesaj anterior, rabdare nu potzi avea decat la echipele mici, la Steaua se cer rezultate imediat. Protasov ia facut in 2 saptamani sa joace bine, Olaroiu ia facut sa joace prost in 2 luni. Oare e involutzie sau evolutzie?