FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«123419»
Rhadhoo2713.03.2006 15:54

Steaua se va califica in sferuri! Sa incercam sa uitam de Olaroiu... Haideti sa analizam putin situatia de la Sevilla.

1. Vom reveni dupa 20 de ani in orasul in care am castigat Cupa Campionilor Europeni - asta ne va a un moral bun si concentrare.

2. Terenul de la Sevilla este pe placul Stelei. Seamana cu cel din Ghencea ca si imensiuni - adica mai mic.(asa cum este si cel de la heerenveen) - ne vom putea fructifica jocul de pase.

Eu cred ca suprafata de joc de pe stadionul national este inamicul Stelei - o echipa obisnuita sa joace pe spatii mici, cu pase scurte, pe un teren de dimensiuni mai mici este acum nevoita sa apeleze la pase lungi pentru a pasa pe o distanta mare dintre jucatori. De aceea nici centrarile nu mai intra... DESCHIDETI OCHII!!! Aici e problema - TERENUL!

Virgil13.03.2006 15:54

@ poli_forever

Este si fara sa treaca de Betis.Pur si simplu cred in posibilitatile acestui om de a dovedi ca e cel mai potrivit antrenor pentru Steaua vremurilor noastre.

Rhadhoo2713.03.2006 15:54

Steaua se va califica in sferuri! Sa incercam sa uitam de Olaroiu... Haideti sa analizam putin situatia de la Sevilla.

1. Vom reveni dupa 20 de ani in orasul in care am castigat Cupa Campionilor Europeni - asta ne va a un moral bun si concentrare.

2. Terenul de la Sevilla este pe placul Stelei. Seamana cu cel din Ghencea ca si imensiuni - adica mai mic.(asa cum este si cel de la heerenveen) - ne vom putea fructifica jocul de pase.

Eu cred ca suprafata de joc de pe stadionul national este inamicul Stelei - o echipa obisnuita sa joace pe spatii mici, cu pase scurte, pe un teren de dimensiuni mai mici este acum nevoita sa apeleze la pase lungi pentru a pasa pe o distanta mare dintre jucatori. De aceea nici centrarile nu mai intra... DESCHIDETI OCHII!!! Aici e problema - TERENUL!

winner_00713.03.2006 16:17

solutie pentru a castiga tot inlocuiestel pe ola-roiu cu femeia de serviciu (SUCCES GARANTAT)

1986steaua13.03.2006 16:20

Da Doamne ca Oli si echipa sa se trezeasca parca sunt zombi pe teren.Alo fotbalisti, mingea nu intra singura in poarta, degeaba ai o posesie zdrobitoare si zeci de cornere daca nu tragi pe poarta.

Stie cineva cate suturi pe poarta a avut Steaua in meciul cu Arges?

sorin_77713.03.2006 16:27
....

Eu cred ca suprafata de joc de pe stadionul national este inamicul Stelei - o echipa obisnuita sa joace pe spatii mici, cu pase scurte, pe un teren de dimensiuni mai mici este acum nevoita sa apeleze la pase lungi pentru a pasa pe o distanta mare dintre jucatori. De aceea nici centrarile nu mai intra... DESCHIDETI OCHII!!! Aici e problema - TERENUL! [/b]

Am subliniat acest lucru inaintea meciului de acasa cu Betis... Stadionul National este mai lat cu 10 metri si mai lung cu cel putin 15m si nu s-a facut nimic in sensul aducerii lui la dimensiunile celui din Ghencea, dar fix aceluia... este foarte IMPORTANT!!!!

Virgil13.03.2006 16:31

Sigur ca da.Si sa aduca si tribunele mai aproape de gazon. :)

sorin_77713.03.2006 16:32
Da Doamne ca Oli si echipa sa se trezeasca parca sunt zombi pe teren.Alo fotbalisti, mingea nu intra singura in poarta, degeaba ai o posesie zdrobitoare si zeci de cornere daca nu tragi pe poarta.

la vantul care batea in rafale loviturile de la colt erau inutile. trebuia batute scurt pe jos cu pase dintr-o singura atingere... Dar Oli nu a invatat asa ceva pentru ca laptop-ul lui si-a dat singur shut down la lectia asta...

1986steaua13.03.2006 16:34
....

Eu cred ca suprafata de joc de pe stadionul national este inamicul Stelei - o echipa obisnuita sa joace pe spatii mici, cu pase scurte, pe un teren de dimensiuni mai mici este acum nevoita sa apeleze la pase lungi pentru a pasa pe o distanta mare dintre jucatori. De aceea nici centrarile nu mai intra... DESCHIDETI OCHII!!! Aici e problema - TERENUL! [/b]

Am subliniat acest lucru inaintea meciului de acasa cu Betis... Stadionul National este mai lat cu 10 metri si mai lung cu cel putin 15m si nu s-a facut nimic in sensul aducerii lui la dimensiunile celui din Ghencea, dar fix aceluia... este foarte IMPORTANT!!!!

Poate fii o solutie.Jucatorii au anumite repere.

Virgil13.03.2006 16:34

@ Sorin

Macar de-ar citi forumul sa mai invete si el ceva meserie. :lol:

sorin_77713.03.2006 16:35
Sigur ca da.Si sa aduca si tribunele mai aproape de gazon. :)

nu trebuie sa fi ironic dar tine minte ca pe vremea lui Piturca terenul avea tusele de OUT mai in interior cu un metru... oare de ce?

Virgil13.03.2006 16:36

Sa-l intreb pe Piturca sau imi spui tu ?

sorin_77713.03.2006 16:37

iti spun eu... talia echipei era raspunsul... aveam jucatori mici care jucau excelent pe spatii mici in Ghencea... de aceea ne aducea Piti egaluri cu gramada de afara

Virgil13.03.2006 16:40

Totusi egalurile de afara nu erau de ici de colo.Mai rau era cand le facea chiar pe Ghencea.Doamne,aiurit mai juca si Piti.

Sorine nu mai zici nimic ? Iti astept replica.

sorin_77713.03.2006 16:50

mi-ar placea sa joace si ola-ROIU joi la fel de aiurit si sa faca un egal in stilul Piti... 1-1 asa facea Piti... era specialitatea lui... Daca scoate 1-1 cu Betis joi promit ca la meciul cu Poli am sa il sustin...

Virgil13.03.2006 16:55

Eu zic sa-l sustii de acum,pentru ca in calitatea ta de moderator ai foarte mare influenta asupra celor care nu stiu ce sa creada despre Oli dupa aceste prime 3 meciuri sustinute pe blestematul de teren de pe Lia Manoliu.

E bine sa-l sustinem.Sustinandu-l pe el sustinem echipa.

Un 1 - 1 ar fi perfect si foarte posibil,gandindu-ma ca jucatorii lui Betis vor intra infatuati pe teren.

sorin_77713.03.2006 16:58

Parerea mea este cu ar fi bine ca noi suporterii care putem sa insotim echipa la aeroport si sa o sustinem la plecare... ar fi un sprijin importanta pentru jucatori... Si-ar mai recapata din incredere... Eu cred ca ar fi un gest de devotament desavarsit... ce ziceti?

Virgil13.03.2006 17:00

Sunt sigur ca suporterii care vor insoti echipa,o vor incuraja de la cap la coada.Doar nu s-or duce acolo sa-i fluiere.Cred ca Steaua va juca bine.

sorin_77713.03.2006 17:06

eu nu m-am referit la cei care se duc la meci in Spania pentru ca nu ma indoiesc ca nu o vor sustine, ci la o sustinere la aeroport la plecarea echipei... ai inteles Virgil?

Virgil13.03.2006 17:07

Da.Fara discutie ca ii vor incuraja.Eventualele reprosuri ar trebui sa vina eventual dupa disputarea meciului.Dar nici atunci daca jucatorii si-ar da sufletul pe teren.

sorin_77713.03.2006 17:11

Am sentimentul ca vom juca altceva... dar nu am certitudinea ca ne vom si califica... insa jocul nostru va fi mai frumos...

Virgil13.03.2006 17:14

Altceva vom juca in mod sigur.Pentru ca nu seamana un meci cu altul.Eu am incredere desavarsita in echipa.Pentru ca avem echipa.

sorin_77713.03.2006 17:16

Echipa avem dar nu si antrenor, cel putin nu in acest moment, poate da Domnul si se trezeste pana la meciul de joi ca altfel mai bine s-ar pierde prin cala de bagaje a avionului...

1986steaua13.03.2006 17:18

Daca facem un presing sufocant, daca il anihilam mai bine pe Joaquín si cu mai multa acuratete in atac poate poate

Offtopic: Imi amintesc cum l-au scos pe Joaquín pe targa din teren mai aveau putin si il aruncau :D:D

Virgil13.03.2006 18:06

Sigur ca da.Se poate.

«123419»