daca isi v or da sema jucatorii ca e ultima sansa v or castiga si cred ca de ei depinde rezultatul de joi de pe teren
Forza Steaua
daca isi v or da sema jucatorii ca e ultima sansa v or castiga si cred ca de ei depinde rezultatul de joi de pe teren
Forza Steaua
Ar fi frumos sa-i insotim la aeroport, poate asa vor juca cum zicea Zenga: cu sufletul.....pentru Steaua,pt milioanele de stelisti care asteapta acelasi lucru:calificarea
MORI Oli!!!!!!!!!!!
Ar fi frumos sa-i insotim la aeroport, poate asa vor juca cum zicea Zenga: cu sufletul.....pentru Steaua,pt milioanele de stelisti care asteapta acelasi lucru:calificarea
MORI Oli!!!!!!!!!!!
MORI Oli!??????????..asta e atitudine mah asa zisule suporter?? :evil: Mah voi va credetzi ca este asa de usor sa fii antrenor?? sau jucator??? du-te tata si fa cursuri la coverciano sau la alte scoli de antrenori si vino tu antrenor la Steaua....ce atitudine si mentalitate poti sa ai...............
dupa 15 ani de peluza nu prea ma poti numi "asa zis suporter"
de scolile lui Oli ma intereseaza prea putin,eu vreau daca nu rezultate,macar sa vad o echipa moderna
Glumesc, nu vreau sa moara, dar jur ca vreau sa plece
Nu vreau sa fiu eu antrenor ci unul care intr-adevar merita sa antreneze Steaua
bine spus alinus cum poate sa spuna cineva mori Oli nu zic ca nu are el nici o vina dar jucatorii nu sunt niste marionete si in al 2 lea rand nu Oli joaca pe teren si rateaza din fata porti sau ce au mai facut ![]()
bine spus alinus cum poate sa spuna cineva mori Oli nu zic ca nu are el nici o vina dar jucatorii nu sunt niste marionete si in al 2 lea rand nu Oli joaca pe teren si rateaza din fata porti sau ce au mai facut
bai ratatule fi atent jucatori nu au nici o vina .mai taci din gura ca stiu ca esti dinamovist
in primul rand sunt o ea si in al 2 lea rand sunt stelista de cand ma stiu si inca ceva ei joaca nu?aseara s au apropiat de poarta si... unde a fost golul stiu ca s au straduit si cu o echipa ca Arges nu puteau sa faca prea mult cu 12 oameni in careu la corner nu am vrut sa dau vina numai pe ei dar toata lumea ii sare in cap lui Olaroiu parca el ar fi singurul vinovat
daca cumva nu ati fost atenti am spus ca ideea de a insotii echipa la aeroport mi se pare buna.
asta inseamna implicit si sa-l sustinem pe Olaroiu.
asta nu inseamna ca trebuie sa-mi placa de el ca si antrenor.
sper din tot sufletul sa invingem joi
astept raspunsul ce-ai te speri ca te-am prins cA esti dinamovista
daca isi v or da sema jucatorii ca e ultima sansa v or castiga si cred ca de ei depinde rezultatul de joi de pe terenForza Steaua
Sigur si-au dat seama, insa banuiesc ca sunt la pamant dpdv psihic. Nu cred ca mai au incredere deloc in ei. Din oacate, s-a dovedit ca paguboasa alegerea lui Oli ca antrenor.
Dar poate ca va fi o minune, din nou dupa 20 de ani.
STEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUAAAAAA!!
astept raspunsul ce-ai te speri ca te-am prins cA esti dinamovista
Deviazti de la subiect.. :wink: .....este vorba despre Betis-Steaua...cred ca terenul pe care se va juca o va fi pe placul Stelei....eeste asemanator ca si cel al Sampdoriei si cel al lui Heerenveen....deci cred ca poate obtine un rezultat bun....Bet...oricum..ne trebuie mult tupeu..si sa fim atenti in aparare..si spar ca din tot sufletu ca Dica sa fie insiprat joi..la cat bulan are..de vine la el mignea..din 3-4 jucatori..cred ca ne poate salva...
Nu cred ca e dinamovista.Si daca ar fi,care ar fi problema?Si-a spus parerea si a facut-o cu decenta.
nu sunt dinamovista si am spus 12 deoarece eu zic ca a fost si antrenorul argesului pe teren in fine Forza Steaua si imi doresc din tot sufletul sa castigam joi si sa aratam ca suntem cineva in europa
Macar pe forum sa fie democratie... ![]()
daca isi v or da sema jucatorii ca e ultima sansa v or castiga si cred ca de ei depinde rezultatul de joi de pe terenForza Steaua
Sigur si-au dat seama, insa banuiesc ca sunt la pamant dpdv psihic. Nu cred ca mai au incredere deloc in ei. Din oacate, s-a dovedit ca paguboasa alegerea lui Oli ca antrenor.
Dar poate ca va fi o minune, din nou dupa 20 de ani.
STEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUAAAAAA!!
Ce vrei sa zici ca a fost o minune ca am castigat cupa in 86? 8O
nu sunt dinamovista si am spus 12 deoarece eu zic ca a fost si antrenorul argesului pe teren in fine Forza Steaua si imi doresc din tot sufletul sa castigam joi si sa aratam ca suntem cineva in europa
Crezi ca e posibil sa fie el dinamovist?Cel care te-a acuzat?E foarte posibil.Oricum cuvinte gen "ratatule" nu au ce cauta pe acest superforum.Si nici jigniri aduse unei fete Steliste.
Un singur lucru trebuie sa faca ola-roiu. Sa foloseasca laptop-ul ala pentru ceva constructiv: sa le puna baietilor un dvd cu meciul Steaua-Valencia si sa taca din gura , eventual sa le zica sa joace cum vor ei.
Si sper ca nu va avea tupeu "Marele antrenor" sa ne lase cu un gust amar la revenirea din orasul care a reprezentat scara pe care am urcat pentru o zi in paradis. Sevilla e sfant pentru noi. Sa nu te califici acolo e blasfemie, Oli.
Poate multi ma vor injura dar eu as prefera sa piarda Steaua calificarea. si sa plece Olaroiu, pt ca daca printr-o minune se califica am pus-o , asta nu mai pleaca si atunci adio campionat, adio Liga Campionilor, aasa ca mai bine prefer o infrangere si joi si duminica cu nationalul, pentru ca mAI ESTE TIMP DE recuperat cu altcineva , decat sa ne scoata peri albi
Crezi ca e posibil sa fie el dinamovist?Cel care te-a acuzat?E foarte posibil.Oricum cuvinte gen "ratatule" nu au ce cauta pe acest superforum.Si nici jigniri aduse unei fete Steliste.
eu dinamovist?eu!!!!!!am spus ratato pentru ca a spus ca erau 12 jucatori pe teren cu ar fi ca toata lumea sa spuna vca penaltyul se bate de la mijlocul terenului si ca , cornerul se bate de la bara de jos a porti adverse
Desi imi doresc din tot sufletul sa ne calificam nu cred ca vom reusi!
daca joaca in aceeas forma ca in celelalte meciuri pierdem tot.sa luam exemplu de la rapid.
Cred ca Steaua are sanse la sevilla.Va fii un meci exact pentru tactica lui Olaroiu.Sa nu primim gol si dak se poate gol pe contra-atac,sau o posesie cat mai mare si specularea oricarei greseli a celor de la Betis.
Imi pare rau pentru ce se intampla la Steaua in momentul de fata(cel mai dificil din acest sezon).E pacat ca unele guri rele imping tot mai multi pustani sa ceara demisii sau socaoteala jucatorilor intr-un moment cand suporterii ar trebui sa fie mai mult ca oricand alaturi de echipa(chiar si de antrenorul acesteia).Acum este nevoie cu adevarat de "al 12 jucator" pentru ca este un moment unic in istoria recenta a clubului...de mult nu am mai avut o echipa care sa spere la sferuri(si iata ca avem chiar doua).Avand exerienta sezonului trecut al cupe UEFA si linistea necesara pregatirii meciului Steaua ar putea sa treaca de Betis si sa scoata din nou oameni pe strazi.De ce 99% din "suporteri" stiu doar sa critice in perioadele mai grele prin care trece echipa?
Olaroiu,dupa ce i sa cerut demisia in urma meciului cu FC Arges,a spus un adevar(chiar dak nu este ascultat de nici un suporter): "Nu am ce să discut eu cu suporterii. Ei încearcă să creeze o tensiune inutilă. E cineva care nu vrea să cîştige?"
Sau de ce dupa un 0-0 cu Betis(nu o infrangere cu 3-0 pe teren propriu,ci un egal care ne da sperante la calificare) "suporterii" si-au fluierat echipa determinand jucatorii sa simta o presiune si mai mare din partea partea lor.Jucatori care nu vor decat sa castige si sa isi multumeasca astfel suporterii.Dica spunea dupa meci"Nu ştiu dacă fanii au dreptate să ne huiduie. Vom încerca în retur să ne revanşăm faţă de ei".Eu ii raspund acum NU AU DREPTATE SA HUIDUIE ECHIPA!
Iar toti cei care huiduie jucatorii ar trebui sa se mai gandeasca dak sunt suporteri adevarati sau doar niste pustani care nu au ce sa faca sambata si se duc la meci.
Dovada ca sunt multi "suporteri de duminica" este chiar pe topicul asta....deschis pt o discutie despre meciul de joi si pe care se discuta mai nou care e dinamovist sau dak e baiat sau fata...
Fiti suporteri nu spectatori galagiosi!
Poate multi ma vor injura dar eu as prefera sa piarda Steaua calificarea. si sa plece Olaroiu, pt ca daca printr-o minune se califica am pus-o , asta nu mai pleaca si atunci adio campionat, adio Liga Campionilor, aasa ca mai bine prefer o infrangere si joi si duminica cu nationalul, pentru ca mAI ESTE TIMP DE recuperat cu altcineva , decat sa ne scoata peri albi
Te injur eu cu cea mai mare placere [...] cum sa vrei sa piarda Steaua o calificare in SFERTURILE CUPEI UEFA doar ca sa schimbe antrenorul?
[...]
Editat. Limbaj indecent. Moderatorii
Cred ca Steaua are cel mult 5 % sanse la Sevilla. Si nu din din cauza de Olaroiu. Cred ca problema pleaca de la numarul mic de jucatori de mare valoare din lot. In mod normal echipele mari au doar doi - trei jucatori indispensabili, pentru restul existand rezerve apropiate de valoarea titularilor. La Steaua insa ...
De-aia are probleme si Olaroiu. Unii jucatori (titulari) nu se potrivesc sistemului sau de joc. Cu cine sa-i schimbe ? Nici daca incerca sa pastreze sistemul nu-i bine : omul responsabil cu golul (Dica) e iesit serios din forma, Bostina, Nicolita si Oprita se stie ca sunt ratangii de nivel mondial iar Radoi si Goian sunt totusi aparatori, nu pot scoate echipa din kko la fiecare meci.
Prin noiembrie anul trecut citisem prin presa cum ca Protasov i-ar fi cerut patronului niste transferuri babane in iarna. Poate ce zicea presa era inventat. Dar daca nu era atunci era clar ca stia rusul de ce cere jucatorii aia.
Cat timp titularii au fost in bulan s-a vazut ca avem fata de Europa. Dar bulanu' a migrat la Rapid si pana ne-om intra din nou in forma ne va fi greu al naibii. Ca nu le poti cere rezervelor Baciu, Petre Marin, Cristocea, Lovin, Oprita si Ochirosii sa lupte de la egal la egal cu Betis.
A, l-am uitat pe Cristea. Da' oricum nici nu-l cunosc pana nu inscrie cel putin 10 goluri pentru Steaua. In meciuri oficiale. Ca de-aia e atacant.
Interesant punct de vedere.E cat se poate de corect.