Bai baieti voi sunteti suporteri sau ce sunteti? Maine joaca Steaua la Sevilla, adica echipa pe care o IUBIM, nu Dinamo sau alta echipa. Inaintea si in timpul meciului n-ar trebui sa fie loc de "demisia!" sau injuraturi adresate lui Olaroiu. Sunteti suporteri stelisti, purtati-va ca atare!
Fiti siguri ca dupa meci, daca Steaua pierde si mai ales daca Steaua joaca iar SLAB, voi fi primul care il va injura si contesta pe Olaroiu pentru incompetenta lui. Dar acum nu e loc si timp decat pentru FORZA Steaua! Parerea mea.
Nu de altceva, dar revenim la mentalitatea aia de pierzatori inca dinainte de jucarea meciurilor. Eu zic ca e suficient ca deja i-a readus Olaroiu pe jucatori la mentalitatea asta si ca i-a facut sa isi piarda increderea in ei. Nu e cazul sa ne-o pierdem si noi acum, ci sa ii sustinem si poate ii vom ajuta sa depaseasca momentul greu. Daca noi ii huiduim, fluieram, injuram si nu le dam nici o sansa de calificare, atunci cine o sa le dea? Am zis.
Pentru cei care ma vor contrazice: cand striga SUPORTERII la meciuri "CU Steaua PANA LA MOARTE!" voi ar trebui sa strigati "Cu Steaua pana la infrangere sau egal!". Am spus-o si am sa sustin pana in panzele albe: nu trebuie fluierata echipa pentru prostia antrenorului! Cine face asta oricat de suporter ultras s-ar crede el, pentru mine e mai de c*cat decat un caine spurcat si n-ar trebui sa aiba tupeul sa se autointituleze STELIST. Am zis.
P.S.: felicitari rapidului pentru calificare. as vrea sa vad daruinta lor si la stelisti maine.