FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Betis Sevilla - STEAUA 0 - 3

«14567819»
sorin_77715.03.2006 19:08

ma introduc si eu in subiectul Oprita:

nu cred ca e momentul ca la meciul de joi sa fie titular... Avem nevoie de un jucator cu o viteza mai buna si acesta ramane Banel chiar daca e iesit si el din forma... Banel ar avea mai multe sanse sa sprinteze pe contraatac... Prin viteza ii putem surprinde pe spanioli, mai usor decat prin tehnica...

Delgado15.03.2006 20:56
ma introduc si eu in subiectul Oprita:

nu cred ca e momentul ca la meciul de joi sa fie titular... Avem nevoie de un jucator cu o viteza mai buna si acesta ramane Banel chiar daca e iesit si el din forma... Banel ar avea mai multe sanse sa sprinteze pe contraatac... Prin viteza ii putem surprinde pe spanioli, mai usor decat prin  tehnica...

da ... alearga ajunge mingea si cand sa o centreze da cu piciorul in gazon ^^

mie personal imi place oprita ... chiar daca nici el nu e prea tehnic ... dar e foarte muncitor ...iar cand e vb de pasa ...macar o da la unu de al nostru nu la adversar

gigi_oli_duckadam15.03.2006 21:17
[url][/url][size=24][/size] Steaua VA CASTIGA PENTRU CA JUMATATE DIN ECHIPA CARE A CASTIGAT CUPA CAMPIONLILOR VA FI ACOLO.ORICE SE INTAMPLA ISTORIA VA RAMANE CU EI.  cred in Dumnezeu si in minuni asa ca Steaua va castiga. DACA AS FI Gigi Becali i-asi spune lui Oli sa CONTINUE CEA CE FACE.NE TREBUIE TECNICA LUI LA MECIUL CU SEVILIA

waste15.03.2006 22:07

Presiune in plus, crapidu s-a calificat... si impotriva unei echipe bune, nu ca Betis

arkes15.03.2006 22:14

da.. si rapid a jucat ca cizma! mare noroc au ciorile astea...dar oricum ma bucur ca's romani :!:

alinush8915.03.2006 22:30

Mda......s-au calificat tuciurii...sincer deocamdata nu ma bucur pentru ei...doar dak se califica maine Steaua ma voi bucura si pentru ei...deocamdata nu am intereseaza decat STEAUAA!!!!!..doamne trebuie neaparat sa ne calificam...faptul ca rAPID s-a calificat poate fii un factor de presiune in plus..Doamne-ajuta sa ne calificam

Motanu D15.03.2006 22:32

Pana una alta, diferenta e clara ! Rapid joaca jalnic dar da gol. Steaua joaca mediocru dar nu da!

Olaroiu cred ar trebui sa faca ceva ! Dar nu cred ca poate !!!

Oricum bravo Rapidului. Iar cei care nu se bucura de succesul lor ar trebui sa gandeasca si pe termen lung. Parca stabilisem ca suntem superiori lui Borcea, nu ?! :!: :!: :!:

sorin_77715.03.2006 22:32

meciul rapidului ar trebuui sa fie o lectie de daruire.. rapidul a castigat su inima ca la fotbal a fost total depasit...

Sa speram ca Steaua va completa aceasta performanta romaneasca, felicitari rapid, Sa dea bunul Dumnezeu sa ne vedem in sferturi... Vreau sa jucam impotriva lor... Felicitari Rapid!

Motanu D15.03.2006 22:34

Oarecum cu inima, Sorine. Pe mine, desi nu i-am simpatizat niciodata, m-a scos din sarite lipsa lor crasa de agresivitate (mai putin Moldovan).

Insa au vrut si au putut. Nu cred ca vreunul dintre Stelisti nu vrea... intrebarea este: pot ?!

bostina2315.03.2006 22:53

doamnee fereste sa nu ne calificam ca ne sar rapidistii in cap(ma refer la suporterii lor).....nu as suporta ...iar ii vad maine la stiri....doamne si in ce hal au jucat .... :evil: ...FORZA Steaua!!! am incredere in voi baieti dar nu si in Oli :( TREBUIE SA NE CALIFCAM!!!!

alex4steaua15.03.2006 22:55

Mah oameni buni de aia nu castiga Steaua pe lia manoliu ca fac antrenamente pe Ghencea , dar pana amuga meciul cu Olaroiu in deplasare o fo victorios deci sa avem incredere , si in Carlos , de era Oleg sigur bateam 2-0 aks da no asta este ... o sa se califice la penuri ... sau 1-1 .

O chiar si : DEMISIA , DEMISIA , DEMISIA !

radoi8615.03.2006 23:00

Cel mai rau imi pare de faptul ca baietii vor juca cu o presiune suplimentara datorita norocului porcesc al celor de sub pod! Incep sa cred ca faptul ca ei jucau tot timpul inaintea noasta in aceasta primavara a dus la aceasta cadera INEXPLICABILA a noasta! Dar DOAMNE AJUTA MAINE SA NE CALIFICAM! FORZA Steaua!

sorin_77715.03.2006 23:03
... intrebarea este: pot ?!

Ei pot Motane... trebuie doar sa aiba incredere in ei si sa aiba Oli o sclipire... o tactica buna... ziceam acum cateva zile ca ma voi uita fara emotii la meci dar nu am cum... deja palpit de pe acum...

rugutzu15.03.2006 23:18
da.. si Rapid a jucat ca cizma! mare noroc au rapidistii astea...dar oricum ma bucur ca's romani :!:

Eu cred ca te inseli. Desi sunt stelist, trebuie sa recunoastem ca rapidu a jucat chiar ft bine, mai ales tinand cont de adversar! S-au cam jucat ei cu ocaziile, dar de... nu sunt nici ei Steaua! :wink:

techneek15.03.2006 23:22

Bai baieti voi sunteti suporteri sau ce sunteti? Maine joaca Steaua la Sevilla, adica echipa pe care o IUBIM, nu Dinamo sau alta echipa. Inaintea si in timpul meciului n-ar trebui sa fie loc de "demisia!" sau injuraturi adresate lui Olaroiu. Sunteti suporteri stelisti, purtati-va ca atare!

Fiti siguri ca dupa meci, daca Steaua pierde si mai ales daca Steaua joaca iar SLAB, voi fi primul care il va injura si contesta pe Olaroiu pentru incompetenta lui. Dar acum nu e loc si timp decat pentru FORZA Steaua! Parerea mea.

Nu de altceva, dar revenim la mentalitatea aia de pierzatori inca dinainte de jucarea meciurilor. Eu zic ca e suficient ca deja i-a readus Olaroiu pe jucatori la mentalitatea asta si ca i-a facut sa isi piarda increderea in ei. Nu e cazul sa ne-o pierdem si noi acum, ci sa ii sustinem si poate ii vom ajuta sa depaseasca momentul greu. Daca noi ii huiduim, fluieram, injuram si nu le dam nici o sansa de calificare, atunci cine o sa le dea? Am zis.

Pentru cei care ma vor contrazice: cand striga SUPORTERII la meciuri "CU Steaua PANA LA MOARTE!" voi ar trebui sa strigati "Cu Steaua pana la infrangere sau egal!". Am spus-o si am sa sustin pana in panzele albe: nu trebuie fluierata echipa pentru prostia antrenorului! Cine face asta oricat de suporter ultras s-ar crede el, pentru mine e mai de c*cat decat un caine spurcat si n-ar trebui sa aiba tupeul sa se autointituleze STELIST. Am zis.

P.S.: felicitari rapidului pentru calificare. as vrea sa vad daruinta lor si la stelisti maine.

kaycee15.03.2006 23:23

deja fierb! nu mai am rabdare! vreau un meci frumos; vreau sa vad daruire; vreau inainte de toate o calificare cu ATAT MAI MULT cu cat rapizii s-au calificat. toata stima pt Razvan Lucescu singurul pe care-l apreciez de la bronzati. daca tactica aleasa de Oli se dovedeste a fi proasta, imi doresc din tot sufletul ca baietii sa-i ignore indicatiile si sa joace cu inima. poate asa ne calificam daca nu cu un joc tactic suprasaturat de scheme computerizate. FORZA Steaua!

ghitabuta15.03.2006 23:59
Cel mai rau imi pare de faptul ca baietii vor juca cu o presiune suplimentara datorita norocului porcesc al celor de sub pod! Incep sa cred ca faptul ca ei jucau tot timpul inaintea noasta in aceasta primavara a dus la aceasta cadera INEXPLICABILA a noasta! Dar DOAMNE AJUTA MAINE SA NE CALIFICAM! FORZA Steaua!

Nu prea sunt de acord cu tine. De acord ca au avut putin noroc dar nu prin noroc au ajuns aici rapidisti. eu sunt suporter stelist dar nu poit sa nu fiu obiectiv si sa felicit Rapidul, pentru ca anul asta au adus multe puncte pentru Romania.Si ca vorbeai de noroc uite ce echipe a batut Rapidul: Feynord, Rennes, SHAKHTIOR, P.A.O.ca, hERTHA , hAMBURG.

Asteptam raspunsul Stelei miine

sorin_77716.03.2006 00:04

Un alt rezultat care ne da sperante pentru jocul de maine este eliminarea Romei. De ce? pentru ca eu consideram Roma principala candidata la trofeu... Daca trecem hopul de maine nimic si nimeni nu ne va opri pana in finala: aviz rapidistilor.... FORZA Steaua!!!

Maine jucam finala baieti... reeditam un episod de istorie al clubului... maine vom castiga la penaltiuri...

Delgado16.03.2006 00:12

cum poti sa zici asa ceva ? ce legatura are faptul ca alta echipa romaneasca a mers mai departe cu caderea Stelei ? Juventus ,Barcelona , nu mai cad pshic cand rivalii lor joaca bine si merg mai departe ?!... eu cred ca baietii nu mai au ambitie ,dorinta si nu mai au nici antrenor ...ceea ce spui tu este o aberatie ..

bijoux_bz16.03.2006 00:27

nu vreau sa fiu pesimist dar Steaua are maine nevoie de un miracol ca sa se califice. sau daca nu va fi un miracol poate va fi o revenire de forma si toate vor merge bine de acum incolo pana la urmatoarea cadere care speram ca va fi cat mai tarziu. asadar sa speram ca ai nostri isi vor readuce aminte ca joaca la Steaua si ca-si vor reveni. daca nu speram doar in miracole[/b]

Recoba16.03.2006 00:40

Incredere in echipa trebuie sa avem k altfel.... sper si CRED k Steaua se va califica, 1-1 nu conteaza calificare sa fie, chiar dak avem pe banca un antrenor fara cojones :lol:

Iar rapid ,acest luceafar al huilei :lol: :lol: are un bulan care rar il vezi ,si faptul k ei sau calificat e o presiune in plus pentru Steaua .Obliga la confirmarea formei bune a echipelor romanesti . Bine rapid e echipa RROMneasca :lol: da oricum...

ss lucki16.03.2006 01:34

Si pentru Betis e o presiune suplimentara, ca doar s-a calificat si FC Sevilla

Stryker16.03.2006 02:11
avem pe banca un antrenor fara cojones  :lol:

tare de tot faza asta :lol: :lol:

Iar Rapid ,acest luceafar al huilei  :lol:  :lol:  are un bulan care rar il vezi ,si faptul k ei sau calificat e o presiune in plus pentru Steaua .Obliga la confirmarea formei bune a echipelor romanesti . Bine Rapid e echipa  RROMneasca  :lol:  da oricum...

Si eu m-am ofticat destul de tare ca s-au calificat "indienii" insa asta nu va mai conta daca se va califica si Steaua...poate,cine stie,picam cu ei in urmatoarea faza :twisted: :twisted:

NSD16.03.2006 03:06

Bai baieti, terminati cu prostiile. Rapid a jucat foarte bine in aproape toate meciurile. Micile exceptii pot fi ignorate :wink:. Nu mai fiti gelosi aiurea, au ajuns acolo pe meritul lor. In momentul de fata ne sunt net superiori si ii felicit pentru asta. In fond si la urma urmei, noi romanii avem de castigat.

Normal ca vreau din tot sufletul sa bata ai nostri ... dar dupa cum zicea un co-forumist - pot ? Sa vedem maine.

Lupta Steaua :)

sorin_77716.03.2006 09:41

Promoul meciului de la TVR e cat se poate de tare fratilor... Aseara in pauza meciului jucat de rapid m-am amuzat si intristat in acelasi timp...

....din voleu, cu capul, din foarfeca, din deviere, din penalty.... oricum dar gol sa fie :lol: :cry: :lol: :cry:

«14567819»