FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«1789101119»
sorin_77707.03.2006 16:44

CONFERINTA DE PRESA PREMERGATOARE PARTIDEI:

DECLARATII : Iacob

16:07 Iacob: "Eu sper sa se califice (nr. Rapid), iar daca se califica ii felicit dupa meci"

16:03 Iacob: "Eu zic ca ii intereseaza ambele competitii, nu doar campionatul. Acasa ma simt in Ghencea. Nu se compara nici un stadion cu el"

16:04 Iacob: "Speram sa se califice si ei (nr. Rapid), sa mergem mai departe impreuna"

16:03 Iacob: "Trebuie sa ne mobilizam destul de bine"

16:02 Iacob: "Sunt doua meciuri total diferite din punctul meu de vedere. E greu sa poti spune in ziua de azi ca poti sa transezi o calificare intr-un singur meci. Sunt doua meciuri si trebuie sa le tratam cu seriozitate"

16:01 Iacob: "Avem un suport al publicului extraordinar. Nu cred ca o calificare se considera o dezamagire. Intr-adevar nu a fost un rezultat bun, insa ne-am calificat. Speram sa fim noi intr-o forma buna. Totul va depinde de noi"

SURSA ONLINESPORT

sorin_77707.03.2006 16:45

CONFERINTA DE PRESA PREMERGATOARE PARTIDEI:

DECLARATIE: Bostina

16:05 Bostina: "E o echipa imprevizibila. Foarte periculoasa. Nu cred ca se tem doar de vremea din Romania. Nu cred ca se asteapta sa fie un meci la fel ca acel cu Heerenveen. Nu stiu daca este vorba de teama, dar sunt sigur ca o sa se pregateasca serios"

SURSA ONLINESPORT

FANATIK RED-BLUE07.03.2006 18:17

In vederea unei mai bune organizari a activitatii ce se va desfasura joi 9 martie 2006 la stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", cu ocazia meciului Steaua – Betis SEVILLA, din cadrul optimilor Cupei UEFA, Fotbal Club Steaua Bucuresti face urmatoarele precizari:

- accesul spectatorilor in incinta stadionului va fi permis incepand cu ora 16;

- pentru a se evita situatiile constatate inaintea si pe timpul meciului Steaua-Heerenveen, atunci cand biletele au fost multiplicate si vandute la specula de terte persoane, organizatorul meciului impreuna cu fortele de ordine a luat masura securizarii tichetelor de acces in stadion; astfel, toate biletele, abonamentele si invitatiile emise de FC Steaua pentru meciul cu Betis Sevilla vor avea 3 sisteme de securizare;

- FC Steaua recomanda spectatorilor care vor veni joi la stadion sa ajunga in incinta arenei pana in jurul orelor 18-18.15, pentru a se evita astfel aglomerarea si blocarea cailor de acces;

- FC Steaua avertizeaza spectatorii sa nu cumpere bilete de la persoane neautorizate care se posteaza, de regula, in zonele din jurul stadionului. Reamintim ca la meciul Steaua-Heerenveen, in urma unor astfel de modalitati de vanzare/cumparare a biletelor, Politia a intocmit dosare penale;

- Meciul Steaua-Betis Sevilla se va disputa cu casa inchisa, ultimele 3.000 de bilete puse in vanzare luni dupa-amiaza fiind epuizate in aceeasi zi;

- Antrenamentul oficial al echipei spaniole, care va avea loc in preziua meciului, va fi inchis publicului, accesul la stadion urmand a fi permis doar reprezentantilor mass-media.

BIROUL DE PRESA AL FC Steaua

infinit07.03.2006 20:21

Sal

Pentru ca 3 dintre prietenii cu care trebuia sa merg la meci si-au procurat pe alte cai bilete la T1, am ramas cu 3 bilete in plus la T2. Si numai cand ma gandesc cat am stat la coada...ma rog, ideea e ca daca e cineva interesat, email la S***@***. Daca nu, cred ca gasesc amatori maine la stadion :D

Victorie!

FANATIK RED-BLUE07.03.2006 20:40

INFORMATII DESPRE Betis:

Betis Sevilla, adversara Stelei din optimile de finala ale Cupei UEFA la fotbal, a fost infiintata la data de 12 septembrie 1907, sub numele de Sevilla Bolompié, dar actuala denumire, Real Betis Balompié Sevilla, o poarta din 1914, dupa fuziunea cu Real Betis Sevilla.

Betis, cum este cunoscuta gruparea andaluza, evolueaza pe stadionul 'Ruiz de Lopera' (52.500 locuri) si are culorile verde-alb. Ibericii au un palmares destul de subtire, cu un titlu de campioana a Spaniei, 1935, si doua Cupe, in 1977 si 2005.

Echipa din Sevilla a participat in acest sezon in Liga Campionilor europeni, unde a ocupat locul 3 in grupa G, din care au mai facut parte Liverpool, Chelsea si Anderlecht. Betis a reusit 2 victorii (1-0 cu Chelsea si 1-0 cu Anderlecht, la Bruxelles), un egal (0-0 la Liverpool) si a pierdut 3 meciuri (1-2 cu Liverpool, 0-4 la Chelsea, 0-1 cu Anderlecht). In turul III preliminar al Ligii, Betis a scos din cursa pe Monaco, dupa 1-0 si 2-2.

Formatia antrenata de Lorenzo Serra Ferrer a eliminat in saisprezecimi pe AZ Alkmaar, cu 2-0 si 1-2 (dupa prelungiri).

In Primera Liga, Betis are o situatie foarte dificila, dupa ce a terminat sezonul trecut pe locul 4: andaluzii ocupa penultima pozitie in clasament (19), cu 22 puncte, dupa 24 de etape (5 victorii, 7 egaluri, 12 esecuri, golaveraj 21-37).

alinush8907.03.2006 21:02

O sa fie senzational joi..abea astept sa vad cum o sa fie atmosfera...apropo..stiti cumva de vreo coregrafie ceva? :cry:

bodanelu07.03.2006 21:17
O sa fie senzational joi..abea astept sa vad cum o sa fie atmosfera...apropo..stiti cumva de vreo coregrafie ceva?  :cry:

nu cred ca e asa importanta coregrafia... mai important e sa incurajam echipa pana in minutul 90!

Dan_BKL07.03.2006 21:35

pentru meciul de maine cu Betis trebuie sa ne mobilizam si sa ii luam tare pe spanioli inca din primul minut.cred ca vom reusi o victorie cu 3-0 sau 3-1.

acuzau starea proasta a gazonului.se pare ca le-au trecut emotiile cand au vazut cum arata gazonul de pe lia manoliu :lol:

Oricum mult succes Steaua si "la lupta vitejii mei ca yo v-am ales!" :lol: -din volumul de poezii a marelui poet Gigi Becali.

rugutzu07.03.2006 22:48
De ce Oli nu face terenul mai mic? De ce nu aduce terenul la dimensiunile celui din Ghencea pentru ca eu cred ca este cu cel putin 10 metri mai lat si cu 15 metri mai lung...

Cred ca Steaua nu se descurca in aparare pe spatii largi, am vazut si in meciul cu Heerenveen cand Ogararu il scapa din marcaj pe adversarul direct tocmai in tusa... Oli chiar nu vede acest aspect?

Nu cred ca e diferenta chiar atat de mare. Totusi nu cred ca e un aspect neaparat negativ. Daca defensiva noastra, spui tu ca, scartie pe terenuri mai largi, ce sa mai zicem de Betis, care nu stau prea bine la acest capitol. Se va vedea diferenta dupa meciul retur.

Iar ca un alt aspect, in ciuda faptului ca terenul e mai lung, Carlos tot degajeaza intreg terenul pana in careul advers. Cred ca ar trebui sa jucam pe teren de rugby ca sa "puna" si el mingea pe capul lu Iacob. :D

Mai e putin pana maine...

infinit07.03.2006 23:45

vrea cineva bilete la T2?

DTP-Ludacris08.03.2006 00:06

:? asa e ...

Sper k jucatori sa joace cum au jucat la Herenveen .....dak vor juca asa .....sigur vom castiga..dar nu se stie niciodata :cry: !!

arkes08.03.2006 00:06

:x pacat ca n'o sa vad meciul...singurul meci care il transmit p'aici ii rapid-hamburg 8O ...

forza Steaua

Bogdan4Steaua08.03.2006 00:06

Unde anume? Meciul e transmis de TVR(Steaua-Betis).

caesar08.03.2006 00:06

DECLARATIE: caesar

stati linistiti cu totii ca ii batem

bostina2308.03.2006 00:06
:? asa e ...

Sper ca jucatori sa joace cum au jucat la Herenveen .....dak vor juca asa .....sigur vom castiga..dar nu se stie niciodata  :cry:  !!

eu sper sa jucam mult mai bine ca la heerenveen :) .....Betis nu e heerenveen

sorin_77708.03.2006 00:06

De ce Oli nu face terenul mai mic? De ce nu aduce terenul la dimensiunile celui din Ghencea pentru ca eu cred ca este cu cel putin 10 metri mai lat si cu 15 metri mai lung...

Cred ca Steaua nu se descurca in aparare pe spatii largi, am vazut si in meciul cu Heerenveen cand Ogararu il scapa din marcaj pe adversarul direct tocmai in tusa... Oli chiar nu vede acest aspect?

Ruffus08.03.2006 00:06

Si eu sunt convins ca vom castiga pentru ca suntem intr-o forma excelenta si cred ca meciul retur cu Heerenveen a prins bine, ca un dus rece.

In meciul asta de joi, vom vedea daca intr-adevar Oli este de Steaua ( tot respectul pentru el, ii tin pumnii mereu ) si daca poate realiza performante cu echipa noastra. Daca iar va juca cu mingi inalte si in adancime, nu facem nimic. Noi suntem super tehnici si toate relatiile de joc sunt bazate pe combinatii scurte in viteza si nu pe un joc de angajament.

Sigur, important este rezultatul si nu spectacolul insa Oleg reusea sa le faca pe amandoua de mute ori. Sa speram ca vom juca excelent si ca vom bate cu 2-0 cel putin.

Hai Steaua ! Hai Oli !

ultras200608.03.2006 00:06

aaaa

dbd08.03.2006 00:06

arkes a scris :

pacat ca n'o sa vad meciul...singurul meci care il transmit p'aici ii Rapid-hamburg  ...  

forza Steaua

tu esti in strainatate ? atunci stai linistit ca il transmit pe TVRi ! :)

I.N.Money08.03.2006 00:06

Uite sa fiu un pic mai rau,la conferinta de ieri Paraschiv credea ca jucam cu Villareal....deci iti dai seama ce concentrati ii face Oli pentru acest meci, nu are timp sa se gandeasca la ce problema avem cu gazonul.... :lol:

menta08.03.2006 00:28

Umbla vorbe prin urbe ca Steaua - Heerenveen 0-1 tb sa fie 0-1.....motivele le stiti cu totii.....

Cu Betis o sa vedem fata Stelei din meciul tur cu olandezii.... si cred ca o sa batem.

Offtopic.

Pe la pranz.......merg la banca sa scot niste bani.....Raiffeisen Mosilor colt cu Eminescu, intru.... iar la intrare dau peste mine vreo 4 5 pusti.... imbracati mai saracacios. Ma mira prezenta lor in banca...... Completez la o masuta formularul.. si ma asez la coada la casa....in fata mea.....Nicolae Dica. Se certa cu casiera vis a vis de comisionul aplicat de banca la eliberarea de numerar din cont...... era foarte suparat ca banca ii aplica un comision de 0.15% la fantastica suma de 500 RON pe care vroia sa o scoata din cont. La un moment dat apare un pusti de vreo 8 -10 ani si ii care un autograf.....iar Dica are o reactie de parca l-ar fi injurat toata galeria cainilor... si ii spune pe un ton violent: "Pleaca ba de aici nu vezi ca sunt ocupat...." dupa care si-a continuat cearta cu casierita....

Poate ca nu era momentul sau ....locul ...ideal de ai cere un autograf sau poate ca sa saturat sa tot dea......nu e vina pustiului ca el e unul dintre cei mai buni jucatori la Steaua si il recunosc pana si copii de 5 ani......dar nu cred ca acel suporter merita un astfel de raspuns. Concluzii puteti sa trageti si voi...........

feanfan08.03.2006 00:37
aaaa

:D

AGRESSIVO198+108.03.2006 01:17

sa stii ca ai mare dreptate,e un aspect f important dimensiunile terenului.Sa joci mereu pe spatii mici si dintr-o data sa te uiti cu binoclu dupa varfuri, nu cred ca e normal

mariuscosmos08.03.2006 05:24

Pentru cei care nu sunt in tara: meciul va fi transmis de aceasta data si pe TVRi (http://www.tvr.ro/TV/tvri/) :). Daca nu ma insel, au si transmisie web.

Lupta Steaua!!!

mariuscosmos08.03.2006 05:36
Umbla vorbe prin urbe ca Steaua - Heerenveen 0-1 tb sa fie 0-1.....motivele le stiti cu totii.....

Eu nu stiu...care ar putea fi motivele pentru care Steaua trebuia sa piarda? Oricum, chiar daca ar fi adevarat, asta n-ar trebui sa ne faca sa nu mai avem griji legate de meciul cu Betis...

«1789101119»