Imi doresc foarte mult sa bata Steaua joi.Cu cat mai multe goluri date cu atat mai bine. Nici un gol primit si mai bine. Sau macar 1-0...dar numai sa castige!!
HAI Steaua
Imi doresc foarte mult sa bata Steaua joi.Cu cat mai multe goluri date cu atat mai bine. Nici un gol primit si mai bine. Sau macar 1-0...dar numai sa castige!!
HAI Steaua
sper sa nu ninga ........ca cica au zis astia la TV , ca meciurile sunt in pericol si ca e posibil sa nu se joace (DOAMNE FERESTE) sa nu patim iarasi aceeasi faza ca cu villareal acnu trecut ......sper sa se joace meciu .....ca vad noi romanii o tinem din amanari in amanari ....ce sa-i faci daq stai la mana vremii....bine ca pe unele situri se anunta soara joi dar sa vedem
Azi am stat la coada(lia manoliu) 4 ore jumate ca sa ne zica ca nu se mai vand bilete.. Noroc cu unu` care era beat.. sau drogat c-asa zicea el.. A-nceput sa tipe sa intram pe lia c-avea antrnament echipa.. am reusit sa patrundem pe stadion cam 200-300 de suporteri.. dupa 10-15 minute a venit Meme Stoica si dintr-o data biletele alea care nu mai erau au aparut.. si-a bagat handsfreeu` in ureche, s-a facut ca vbeste la telefon vreo 5 min si a zis ca au renuntat spaniolii la bilete.. a zis ca vin biletele intr-o ora.. si au venit in 2 si ceva.. in total am stat aproape 7 ore.. se vede ca traim in Romania..
iar ce spun ziarele cum ca s-ar fi pus in vanzare la 9 si s-au terminat e partial gresit.. pentru ca la 9 s-au pus doar pentru tribuna.. nus sigur care.. cred ca I si 0 ca la II am inteles ca se terminase de ieri..
bravo ca leati loat biletele spaniolilorr
oricum poate sa fie joi si katrina si tornada orice ca tot ma duc pe stadion
pai problema e ca io cred c-a fost o minciuna.. cine stie pentru ce pastrau aia biletele alea.. ca noua ne-au zis clar jandarmii c-au dat telefon la clubu` Steaua si li s-a spus ca nu mai e nici un bilet.. iar dupa juma de ora erau de la aia.. plus ca au adus 1 mie -2.. si nu le dadea la aia atatea bilete
"O să le fie destul de greu. O să le ţin pumnii ambelor echipe. Şi nouă ne-a fost greu cu Otopeniul, dar lor cu Betis şi Hamburg!"
a mărturisit Florentin Petre (gsp)
:twisted: :twisted: :twisted:
Forza Steaua!!!!
si eu le-am tinut pumnii in meciul cu otopeniul :lol: :lol:
pentru admini----cred ca n-ar strica sa puneti pe sait poze cu mersul lucrarilor in Ghencea(in caz ca au inceput deja). Nu de alta dar sa nu intarzie cumva Gigi pana la vara... :wink:
baa!!!care veniti la meci?aici in sevilla!
daca vedeti un fular violet si doi tipi injurand acolo sunt io si cu mai un preten :lol:
Spaniolii pe site-ul lor sunt convinsi ca jucam pe Ghencea ![]()
"
Jueves
9 de marzo de 2006
18:00 horas
Estado Ghencea
"
calmeaza-te, te-am inteles in engleza
:lol: :lol: :lol: Hai ca asta e chiar culmea. Se trezesc singuri in Ghencea!!! Si s-or intreba "Parca stiam ca se joaca cu, casa inchisa" :lol: :lol: :lol:Spaniolii pe site-ul lor sunt convinsi ca jucam pe Ghencea!Estado Ghencea
Oricum ei sa fie realisti ca tot mananca bataie deci nu au sanse aici.Pronostic 1-0 clar si la ei acolo 1-1 sau 1-2 pentru fani din Spania.
Abia astept sa ma duc pe stadion o sa fie super tare.
Fratilor daca jucam pe Ghencea era isterie mare de tot... Daca si pe un stadion cu capacitatea aproape dubla nu avem loc... Da-ti stadionul lui GG sa faca ceva din el ca o sa ajungem de rasul Europei...
ar putea sa-l faca praf.... :roll:
ultima declaratie a lui Gigi spune ca se mai fac 22.000 de scaune + stadion acoperit - asa norocosi sa fim noi stelistii ????!!!!!?????
in ceea ce priveshte jocul de joi seara cred ca o sa vedem valoarea echipei acum. echipa va da ce are mai bun din ea (sunt convins) pentru ca romanul nu trebuie sa fie catalogat ca favorit - atunci vine si da cu muci'n fasole. sunt convins ca ii batem acasa pe iberici. ---LUPTA Steaua---[/b]
ar putea sa-l faca praf.... :roll:
De acord cu brigadierul.
Si ma rog de ce nu merita incercat... Ma gandesc cu groaza ce ar insemna sa vedem un meci de CL pe Ghencea... Pai s-ar crea un haos infernal la bilete. Ce s-a intamplat zilele astea ar fi o frectie la picior de lemn... Daca nu se incearca bineinteles ca nu se cunosc rezultatele. Presupuneri putem face toti. Eu am incredere ca o modernizare s-ar putea realiza... pana una alta un meci cu Betis in Cupa UEFA nu este acelasi lucru cu un meci cu Barcelona sau Real Madrid in CL... si totusi nu am ajuns acolo, poate doar noi, suporterii... :cry:
Cred ca un stadion cu capacitate dubla pe pe Ghencea este imperios necesar. Ganditi-va ca anul acesta am fost la un gol departare de meciuri acasa cu Real Madrid si Olimpique Lyon.
Romania se alatura tarilor europene in ceea ce priveste calitatea jocului si a interesului suporterilor fata de acest fenomen. Daca responsabilii stadionului nu vor sa ii acorde lui Gigi stadionu pe 20 de ani inseamna ca isi bat joc de noi !! Interesele lor meschine si financiare nu aduc decat rau Stelei dar si fotbalului romanesc.
Oameni buni, daca nu aveti bani sa investiti in fotbal, lasatii pe cei care au si vor sa o faca!!!!
Lupta Steaua !!!
Ne va arbitra un rus:
"Rusul Yuri Baskakov. Arbitru de rezervã va fi Aleksandr Gonchar iar observator George Brian Smith (Scoția)." sursa ONLINESPORT
stie cineva daca acest arbitru a mai arbitrat o echipa romaneasca sau pe nationala Romaniei in trecut?
CONFERINTA DE PRESA PREMERGATOARE PARTIDEI:
DECLARATII : Paraschiv
15:41 Paraschiv: ''Nu mi-as dori sa jucam o echipa romaneasca. Este de ajuns sa ne batem in campionat. Mai bine ne batem cu celelalte formatii din Europa. Avem meciuri foarte grele''
15:40 Paraschiv: "Cred ca vor fi concentrati 100%!"
15:38 Paraschiv: "Ne asteptam ca la fiecare meci sa vina multi suporteri. Am demonstrat ca Steaua este cea mai iubita echipa din Romania. Daca vom trece de Betis ne va trebui doua stadioane sa incapa publicul"
15:36 Paraschiv: "Eu zic ca sunt de batut. Intr-o forma fizica buna a noastra, eu zic ca sunt de batut. Ne rugam noi sa fim intr-o forma buna. Daca vom fi intr-o forma foarte buna la ora meciului avem sanse mari sa castigam. Speram sa nu dezamagim. Vom incerca sa nu primim gol acasa. Va fi foarte greu. Jucam cu echipa puternica"
SURSA ONLINESPORT
DECLARATII : Radoi
15:46 Radoi: "Betis este o echipa mult mai buna decat Heerenveen. Nu pot sta linistit inainte de Betis, chiar daca joaca slab in ultima vreme. Si noi la Steua am avut partide slabe, asa cum a fost returul cu Heerenveen. Sunt o echipa de batut, dar depinde de noi cum vom juca".
15:44 Radoi: "Daca am avea un stadion de 100.000 de locuri ar fi mereu plin. Avem sansa sa ii eliminam pe cei de la Betis".
SURSA ONLINESPORT
DECLARATII : Goian
16:00 Goian: "Speram sa nu se amane. Sa jucam pe orice teren. Sincer mi-as fi dorit sa joc primul tur in deplasare. Orice rezultat va fi joi, calificare inca se joaca. Noi jucam sa castigam, dar daca vom castiga cu 3-0, tot acolo e. E o echipa tare acasa. Sunt doua meciuri. Orice rezultat ar fi, calificare se joaca. Noi jucam la victorie"
16:00 Goian: "Speram sa se gandeasca mai mult la campionat. Sa vina asa cu capul pe jos si sa-i luam noi tare"
15:59 Goian: "S-a intamplat acel meci. Am dorit sa castigam pentru suporteri. Speram ca joi sa ne revansam si sa facem o partida foarte buna.
15:58 Goian: "Avem nevoie de ajutor si de sus. Fara putin ajutor e greu"
15:57 Goian: "Eu sunt apt, insa echipa o spune inainte cu doua ore de joc. Eu sper sa joc"
15:55: Goian: "O echipa foarte buna. Toata lumea stia asta. Toate echipe din Spania sunt bune, practica un fotbal bun. Un meci nu seamana cu celalalt. Sansele sunt egale. Acum depinde forma in care vom fi in acea zi."
SURSA ONLINESPORT