Urmatorul meci disputat de Steaua in Optimile Cupei UEFA se va disputa pe 9 martie impotriva spaniolilor de la Betis.
Opinii si pronosticuri aici.
Urmatorul meci disputat de Steaua in Optimile Cupei UEFA se va disputa pe 9 martie impotriva spaniolilor de la Betis.
Opinii si pronosticuri aici.
se pare ca ne-am asigurat 100% acel loc care ne da dreptul sa inscriem din vara lui 2007 , 2 echipe in tururile preliminare ale CL gratie victorie obtinute de rapid , infrangerea slavie praga la palermo si egalul lui shaktior cu lille , sa vedem mai departe......cat despre meciul cu Betis .....vai fi dificil daca ne vom prezenta la fel ca in meciul cu hereenveen , daca insa ne vom reveni ......atunci eu zic ca putem bate macar cu 2-0 in mansa tur repet .....doar daca se va shimba ceva.....si jocul va fi la fel ca cel din tur de la heerenveen
Ne-am asigurat cele 2 locuri in 2007 !
Foarte bine dar cu toate ca urasc tigania as vrea ca,clasamentul in 2007 sa arate 1.Steaua 2.Rapid ..........dc sa mearga cainii sau clona de Timisoara pe locul muncit de altii ! mai dai in ...
Este un dezavantaj ca jucam primul meci acasa cu Betis, dar cred ca Steaua a fost cam deconcentrata azi, si in meciul cu Betis asta nu se va mai intampla. Astept ca dupa meciul cu Betis sa redevenim optimisti, si sa credem ca, Cupa UEFA poate fi doar a NOASTRA. FORZA Steaua!!!( Sa nu-i parasim in momente mai putin faste )
Din nefericire de cele mai multe ori(in ultimii ani) cand am jucat mai intai acasa si apoi in deplasare nu am reusit sa ne calificam mai departe(cu Liverpool,cu Villareal,cu Rosenborg).
Dupa parerea mea Betis este un adversar accesibil, mai accesibil decat AZ(nu degeaba sunt pe locul 3 in Olanda si nu degeaba au ajuns in stagiunea precedenta in semifinalele cupei UEFA).
Faptul ca Betis se afla intr-o situati de criza in campionat(locul 19 din 20 in momentul de fata) poate reprezenta un avantaj pentru noi deoarece eliminarea din Cupa UEFA nu ar fi pe atat de grava pentru ei precum o retrogradare in segunda...
Alte atuuri pentru noi ar fi absentele de marca a brazilienilor Oliveira si Assuncao cat si(probabil) interesul scazut al suporterilor lor pentru aceasta competitie(in mansa tur cu AZ au fost prezenti doar 10000 de spectatori la capacitatea de 55000 de locuri a stadionului) rezultand astfel o presiune scazuta a publicului.
Cel mai periculos jucator al lor este vedeta Joaquin, practic el face jocul(mai ales in absenta lui Assuncao) si de randamentul lui depinde in mare masura echipa, important ar fi ca acesta sa fie neutralizat.
Pronosticurile mele sunt: victorie la doua goluri diferenta pe teren propriu(2-0 sau 3-1...DOAMNE AJUTA!!) si un egal sau o infrangere la limita(1-0 sau 2-1) in deplasare.
Steaua ALL THE WAY!!! Dupa cum va dati seama nu am urmarit evolutia ros-albastrilor in ultimii ani. Imi aduc aminte cand Steaua a castigat Cupa Campionilor acum vreo 20 de ani impotriva Spaniolilor, si cred ca daca or sa construiasca pe baza acelei victorii, or sa-i surclaseze pe Betis. Am tot citit articole despre ultima evolutie a Stelei pe teren propriu in UEFA CUP si depre cat de dezamagiti cei 50.000 de suporteri au fost. Intr-un fel ii inteleg, dar oricum, stiind ca Steaua sant calificati chiar dupa ce au pierdut acasa, probabil vinul de Tarnave sau berea Ursus a curs pe indelete dupa acea pierzanie. Pentru suporterii Stelei as vrea sa spun sa nu-si faca griji, meciurile cu ACESTI Spanioli or sa fie OK. Adica Steaua se v-a califica cu siguranta! Daca la meciul din Bucuresti v-or avea macar atitia suporteri ca la ultimul meci European, asta v-a fi victorie sigura pentru Stelisti!
Traiasca Iordanescu!!!
Va fi o intalnire disputata, Steaua va face un cu totul alt meci fata de returul cu Heerenveen. Cred totusi ca nu vor venii la meci mai mult de 35000 de spectatori... Conteaza bineinteles si meciul cu Argesul in acest sens...
Steaua - Betis 1-0
Betis - Steaua 1-1
Lotul de jucãtori ai lui Betis:
Portari: Pedro Contreras (34 de ani), Antonio Doblas, Victor Bocanegra (19 ani).
Fundași: Luis Fernandez (34 de ani), Alejandro Lembo (Uruguay), Juanito (30 de ani), David Rivas, Nano, Paolo Castellini (Italia), Melli (22 de ani).
Mijlocași: Fernando Varela, Arzu Garcia, Fernando Fernandez, Juan Jose Canas (34 de ani), Capi, Miguel Angel Lozano, Alberto Rivera (venit de la Real Madrid), Oscar Lopez (produs al lui FC Barcelona), Marcos Assuncao (Brazilia, unul dintre cei mai buni executanți de lovituri libere din lume), Edu (Brazilia), Juande (20 de ani).
Atacanți: Dani Martin, Joaquin Sanchez (mare vedetã a echipei, jucãtor dorit de Chelsea și Real Madrid), Xisco, Israel (19 ani), Diego Tardelli (Brazilia, 21 de ani), Robert (Brazilia).
Acestia ne vor tine piept in optimi...
Am incredere in victorie. Va fi o disputa grea, dar victoria nu e imposibila.
Mult succes impotriva lui Real Betis Sevilla.
Hai Steaua
:lol: VIVA Mönchengladbach :lol:
aaaa
dak vom juka in halu in care am jucat acasa cu herenveen nu vom baga nici macar 1 gol...pey sa mai avem pretentzii la victorie.. am fost pe stadion am incurajat echipa non-stop ,am ragushit ,,, si pt ce ???? ca sa strice antrenorul "Oli" bucuria suporterilor Stelei ?
Atunci nu mai venii daca crezi ca in fiecare zi poate fi soare in ograda noastra... mai sunt si astfel de momente, bine ca nu este esecul total si s-a obtinut calificare in cele din urma... Si eu priveam tabela frustrat aseara pe stadion dar am incercat sa vad jumatatea plina a paharului... iti garantez ca vei vedea alt meci cu Betis... :wink:
Si io sunt de parere cu Sorin . Si io am fost aseara in galerie si am ragusit incurajandu-i pe baieti , dar aste e. Bine ca s-au calificat si ca o sa mai avem ocazia ca in sezonul asta sa mai vedem meciuri in UEFA . Cred ca o sa fie cu totul altfel meciul cu Betis , si ca Doamne ajuta ! o sa ne calificam mai departe . FORZA Steaua!!!
Sorin si eu sper ca baietii sa isi revina si sa faca o figura frumoasa ... apropo cand se pun in vanzare biletele tur ?? cu Betis ?
M-as bucura enorm de mult ca si la meciul cu Betis stadionul sa fie la fel ca aseara , si cred ca asa o sa si fie !
Fratilor de la peluza II , voi ati auzit ceva la statia de amplificare???
nu bogdane nu am auzit nik si apropo trebuie ca sa il chemam la salut pe cel care iese sa ii spunem lu mustatza cine a iesit .... ca altfel nu se stia.... pakat ca nu a functionat statia
Cica statia a functionat , dar nu stiu cine o auzea . Sper ca si aspectul asta se se rezolve pana la urmatorul meci , ca si asta conteaza!!!
mdeah... speram... dar aia din tribuna 2 au fost niste bulangii cand au strigat "rushine sa va fie.." care stie cand se pun in vanzare biletele la meciul cu Betis de pe lia manoliu ?
stie cineva de aici cat vor mai lipsi , Ricardo Oliveira si cu Asuncao ????
Betis e nuca foarte tare pentru noi,daca vrem sa ne calificam e sa ii batem aici...si daca se poate la 0 sa fie,un 1-0 ar fi perfect,dar vazand meciul facut de ei cu Chelsea pare foarte greu de realizat acest lucru.
Eu sper sa se puna in vanzare biletele la fel de devreme ca si cele pentru Heerenveen... Poate de luni sau marti... nu mai am rabdare... vom vedea alt meci...
si biletele cu FC Arges din prima etapa???
se stie ca Steaua e cea mai tare echipa din Romania si una din cele mai bune din europa.nimeni nu poate contesta asta.infrangerea cu heerenven a fost o mare surpriza.asa ceva se intampla o data la mult timp.dra o sa ne revansam cu Betis.FORZA Steaua!!!!!!
Toti stelistii isi doresc sa ii invingem, chiar si unii rivali:
FORZA Poli!