Bogdan hai sa incercam totusi sa nu ne dorim raul lor ca nu cumva sa se intoarca roata ...mai bine sa ne vedem de echipa noastra si sa fim alaturi de ea la bine si la rau nu?
Bogdan hai sa incercam totusi sa nu ne dorim raul lor ca nu cumva sa se intoarca roata ...mai bine sa ne vedem de echipa noastra si sa fim alaturi de ea la bine si la rau nu?
VAD CA Dinamo E SI MAI VARZA CA NOI.
pacat ca, nu pot sa ma bucur ca inca nu am scapat de Arges .
Sa nu radeti dar eu l-as vedea pe Grigoras antrenor la Steaua. joaca ofensiv . tot timpul am avut probleme cu Farul. ce ziceti ?
Ideea este ca trebuie neaparat sa marcam acolo. Cu cat o facem mai tarziu cu atat mai bine. Sa nu aiba timp spaniolii sa mai dea doua goluri.Sa speram ca in weekend se vor accidenta cativa jucatori de la Betis(nu grav, insa atat cat sa lipseasca in meciul de joi).
Bogdan, scuza-ma dar chiar asa de rau am ajuns ?? :evil: :evil:
Ne rugam sa se accidenteze adversarii ?? Pai daca nu suntem in stare sa scoatem macar un egal cu Betis ( CU TITULARII ), eu zic ca n-avem ce cauta in CL. Acolo intalnesti echipe mai tari ca Betis ... ce-o sa ne facem atunci ?
Eu sper ca Betis sa aiba toti juctorii valizi. Daca suntem buni, trebuie sa-i batem !!!
Pe de alta parte si norocul face parte din joc...
Este clar ca echipa noastra nu joaca la turatie maxima, ne lipseste claritatea in joc. Momentan, imi doresc sa trecem de Betis cu orice pret si prin orice mijloace. Cu totii vrem ca Steaua sa bata pe linie, sa ingenunchem orice adversar, insa in fotbal trebuie sa ai si mult noroc.
Video - 90 de minute Steaua 0-0 Betis pe www.fcsteaua.ro!
Aici:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2187
Pai daca nu suntem in stare sa scoatem macar un egal cu Betis ( CU TITULARII ), eu zic ca n-avem ce cauta in CL. Acolo intalnesti echipe mai tari ca Betis ... ce-o sa ne facem atunci ?
Sa nu uitam ca Betis a fost echipa de locul 3 anul asta in grupele CL, cu Chelsea si Liverpool.
Vineri după-amiază, o parte din jucătorii Stelei s-au întîlnit la o bere pentru a detensiona atmosfera de la echipă
"Nu sîntem o echipă atît de bună cum credem noi", spunea la finalul partidei cu Betis Mirel Rădoi. Declaraţia căpitanului anunţa starea de tensiune aflată în jurul echipei după semieşecul de joi seară. Nemulţumirea steliştilor faţă de jocul practicat în ultimele două partide i-a determinat pe roş-albaştri să se întîlnească în secret vineri seară pentru a discuta despre cauzele care au determinat reculul formaţiei campioane.
Fotbalişti Stelei au recurs la această soluţie pentru a trece mai uşor peste perioada dificilă din ultimele două săptămîni. "Trebuie neapărat s-o dregem la Sevilla! Ajung două meciuri în care oamenii ne-au fluierat pe stadion", s-au încurajat elevii lui Olăroiu.
Jucătorii au găsit o scuză şi prin faptul că şi-au pierdut plăcerea de a juca din cauza antrenamentelor lungi şi supertacticizate pe care le face Olăroiu înainte de partide. Acest lucru i-a nemulţumit pe fotbalişti: "Protasov ne lăsa mai liberi la antrenamente şi la meciuri făceam spectacol".
Vin 300 de suporteri argeşeni
La partida pe care FC Argeş o va susţine împotriva campioanei en-titre şi-au anunţat prezenţa peste 300 de fani ai alb-violeţilor. Aceştia vor face deplasarea în Capitală cu 7 autocare puse la dispoziţie de autorităţile locale şi de unul dintre sponsorii clubului, firma PIC. (Cristi Marinescu - Piteşti)
4 ani
au trecut de cînd FC Argeş nu a mai reuşit să cîştige în faţa Stelei. Ultima victorie a piteştenilor datează de pe 14 aprilie 2002, 1-0 în Trivale. De atunci, au mai fost 7 partide, 5 victorii steliste şi două remize
Daca aceasta stire este adevarata ar trebui sa ne bucure pe toti. jucatorii Stelei arata ca formeaza o echipa unita si asta este una din conditiile esentiale pentru a face performanta.
Radusteaua, daca e adevarata stirea inseamna ca jucatorii or sa joace cum ia invatzat Protasov chiar daca Olaroiu o sa le zica altceva. Si s-ar putea sa nu mai fie asa buni prieteni jucatorii cu Olaroiu. Sa speram ca pleaca Olaroiu de la Steaua. Si sa vina antrenor unu din urmatorii: Dorinel Munteanu, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dumitriu.
stirea este dupa gsp.ro nu stiu cat de adevarata este dar oricum ar trebuie Oli sa-i lase sa joace macar un joc cum facea Protasov ![]()
Ati ramas fara glas?Nu cunoasteti nici un antrenor capabil sa conduca aceasta echipa?
Grigoras
O echipa, oricat de buna ar fi ea, nu poate juca fara antrenor...eventual poate juca impotriva propriului antrenor...sau mai vazut cazuri...nu ma bucura aceasta stire, indiferent daca e adevarata sau nu...chiar daca mi-a placut mai mult ce vedeam in ``era Protasov`` decat ceea ce vad de cand a venit Oli...
Ce ziceti daca am avea inca putina rabdare pina joi noapte?
Nici mie nu mi place Oli de la Poli, dar cine stie, poate chiar stie fotbal si intr un final, adica joi si returul astaq ne arata ca e antrenor si o sa i aseze pe baieti bine in teren.Vom vedea asta seara si joi.
Daca nu sa se duca la FC National.
Ati ramas fara glas?Nu cunoasteti nici un antrenor capabil sa conduca aceasta echipa?
Grigoras
sunt de acord cu tine de fapt am spus asta mai sus mi se pare unul dintre cei mai biuni de la noii din tara si in plus joaca ofensiv
De Dorinel Munteanu ati auzit? Cine a marcat la Brasov anul trecut? Cred ca ar fi o solutie.
In momentul acesta nu jucam nimic.Nici atac , nici aparare, mijlocul este rupt. Cu Herenven,in primul meci , am vazut o umbra a Stelei din era Protasov, dar cu cat trece timpul dispare jocul de atunci si incet, incet, apare "invatatura" lui Olaroiu, adica nimic. Se vedea asta si in jocul Timisoarei. Credeti ca cei de acolo cautau alt antrenor daca aveau rezultate? Cum a venit Hagi au aparut si rezultatele.
O echipa trebuie sa joace in meciurile oficiale ce invata in timpul antrenamentelor. Interesant este ca noi nu mai jucam nimic din ce jucam cu Protasov, cand jocul era adaptat dupa personalitatile jucatorilor ( a se vedea fazele cursive cand jocul decurgea automat ) mai mult ,Olaroiu , a reusit sa faca din jucatori, care inainte erau de valoarea celor din vest, niste jucatori mediocrii ( a se vedea jocul lui Radoi, Nesu, Ogararu, Icob; ca sa nu amintesc toata echipa) .
Nu am nimic cu persoana Olaroiu , dar ca antrenor este mediocru.
Despre returul cu Betis, pot sa va spun ca nu vad un final fericit. Tare as vrea sa sa radem dupa meciul de la Sevilia, dar ma tem ca asta nu se va intampla.
Cam atat am avut de spus. Cel putin pentru moment.
bai tata eu sutn nou pe aici pe forum si sincer m-am inscris acum sa vad ce parere au suporteri stelisti despre situatia de acum de la echipa noastra de suflet Steaua....fratilor aveti toti dreptate......suntem intr-un mare kk,mie imi vine sa plang cand vad cum joaca akuma......si imi vine sa plang de dorul lui Protasov. DOAMNEEEE cata diferenta intre jokul lui Protasov si joku lu terminatu asta de Olaroiu.......si cand l-am auzit si pe nea gig ca nu-l da afara si-l va tine veci la Steaua mi s-a facut rau...deci fratilor haideti sa facem ceva ...poate ne aude cineva sau poate se tine cont si de parerea noastra. Eu sincer...daca o tin tot cu joku asta...cred ca o sa ma skarbesc in asa hal de nu o sa ma mai uit nici la ei la televizor.
Va salut pe toti Forza STEAUAAAAA
eu cred ca baietii au trecut peste perioada proasta care au avut`o si sunt absolut sigur ca la Sevilia vor face un meci mare!Cred ca Gigi a facut foarte bine ca a chemat fostele glorii cu el...a mai destins atmosfera si sper ca asta sa se vada in meciul de diseara.Oricum eu cred ca o sa facem minim 1-1 acolo si o sa mergem mai departe
Nu stiu...presimt baietii o sa faca un meci mare de tot ! FORZA Steaua
Poze cu bucuria suporterilor din Bucuresti. Enjoy. ![]()
http://public.fotki.com/GeorgeMil/daily_pi...sevilla_steaua/
Inainte de meciul cu Betis l-am sustinut din rasputeri pe Oli. M-am contrazis cu prieteni, colegi de servici...Aveam argumente nenumarate insa nimeni nu vedea realitatea (decat MM, cu care sunt tot timpul in asentiment). Acum ca a iesit asa astept toti Oli-scepticii sa-l aplaude frenetic. Nici nu meritati sa va bucurati! Nu va numiti suporteri ai Stelei toti cei care ati fluierat si cerut demisia pe Lia Manoliu si ati facut astfel viata mai grea unui super-antrenor! Mi-era scarba sa vad toti aurolacii cum se bucura in Piata Universitatii dupa ce fluierasera ca descreieratii!
Pretuiti-va valorile, iar acestea se numerc Mirel Radoi, Cosmin Olaroiu si Mihai Stoica!!!