FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«14567819»
karas_ultras03.03.2006 20:27

Din cate cunosc eu pe Betis, cheia partidei va fi modul in care vom sti sa ne aparam pe flancul stang. Acolo Joaquin are un dribling bun, iar Nesu va fi supus unei presiuni extraordinare. Stiind ca Bostina nu exceleaza in defensiva, probabil ca Para va fi cel care va dubla la Nesu si Ghionea.

In alta ordine de idei, ca sa trecem de Betis este musai sa nu luam gol acasa. Daca vom face un joc tactic bun, acest lucru este posibil. Ma tem insa de reactia spectatorilor...

Forza Steaua!!!

sorin_77704.03.2006 02:04

Mda, si eu cred la fel, suporterii s-au cam obisnuit cu spectacolul in fata unor echipe mai slabe ce sa ne mai ascundem (Lens si Halmstads nu ar termina mai sus de locul 8 in campionatul nostru) iar acum vin echipe din ce in ce mai tari (sita e mai deasa) si pe deasupra Oli nu e Protasov... Greu... eu totusi sper in calificare...

ciupi04.03.2006 11:04

Daca nu vom incepe sa ne suim pe ei din primul minut, atunci sansele noastre de calificare o sa fie aproape nule. Parerea mea este ca spaniolii vor veni aici sa se apere, iar la ei vor veni peste noi. Este adevarat ca pentru. ei e o pierdere mai mare retrogradarea decat o eliminare din Cupa UEFA, dar nu trebuie sa-i tratam superficial[Steaua-Herenven 0-1]. Eu sper sa fie la fel de plin stadionul ca la meciul cu Herenven, sa moara cainii si ciorile. Sa-i incurajam pe baieti pentru. ca eu zic ca acum putem sa visam la Cupa UEFA. Asa ca HAIDETI PE EI PE MAMA LOR........UN NUMAR-UN NUME-UN SIMBOL...7 [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]=Steaua....din Brasov...FORZA Steaua.

radu aslan04.03.2006 11:34

hai STEAUAAAAAAAAAAAAA...............

Hai baieti dovediti ceea ce ati dovedit dealungul d

eceniiilor.....mindrie..performanta..etc

IN LUMEA INTRAGA SYNONIMUL Romaniei=Steaua....

in rest orice eqquipe din rom. le numesc toti bucarest....va dati seama ce cunoscute sunt........

bafta mare si HAI Steaua..........

UN ROM DE DEPARTE....

RADU ASLAN

bogdanutz704.03.2006 11:37

AM BILET!!!!! URAAAAA!!!!! FORZA Steaua!!!!!

xcess198404.03.2006 11:41

Intrebarea mea e de ce nu ai abonament...? Ne dam toti mari stelisti..pe peste tot..si avem doar vreo 5 000 de abonati..putin...foarte putin pentru o echipa ca Steaua... Doar la derbyuri se umple stadionu..iar cu Bistrita suntem 6..7000 maxim. Acolo se vede adevaratul atasament fata de echipa...

bogdanutz704.03.2006 11:46

pentru ca abonamentul mi-a fost furat !!!!Si nu am mai luat unul !!! De aia!!!

I.N.Money04.03.2006 12:14
Din cate cunosc eu pe Betis, cheia partidei va fi modul in care vom sti sa ne aparam pe flancul stang. Acolo Joaquin are un dribling bun, iar Nesu va fi supus unei presiuni extraordinare. Stiind ca Bostina nu exceleaza in defensiva, probabil ca Para va fi cel care va dubla la Nesu si Ghionea.

Ai perfecta dreptate,in jurul lui Joaquin se axeaza jocul spaniolilor,dar e un jucator care poate sa isi ingroape echipa de unul singur cum a facut-o la CM,in meciul cu Koreea de Sud.

cormoranul04.03.2006 13:23

stie cineva daca interesul pt meciul cu Betis este la fel de mare ca cel de la meciul cu heerenveen? cu alte cuvinte..azi de dimineata era coada la bilete?

radu aslan04.03.2006 13:29

eu i am vazut pe viu in meciul cu anderlecht la bruxelles cind i au batut pe belgieni la ei acasa.......deci atentie..nu sunt de luat in desconsiderare.....chiar daca nu merg destul de bine in championatul lor....dar am incredere in Steaua....VISUL ROM. DE PRETUTINDERI........

RADU ASLAN

SALUT LA TOTI ROM DE BINE .....DECI LA STELISTI ADEVARATI

A BIENTOT..........

bogdanutz704.03.2006 14:08

DA!!!Este interes pentru acest meci!Dimineata la ora 9.15 erau la rand la Lia Manoliu CCA. 200 persoane!Io zic ca o sa fie full stadionul!Forza Steaua!!!

sorin_77704.03.2006 14:39

Am fost sa-mi iau bilet (daca nu am abonament ASTA nu inseamna ca nu sunt stelist adevarat din moment ce vin la meciuri tot timpul, chiar si cand jucam cu Bacaul) si era intradevar coada la Lia Manoliu, cam in jur de 100 de persoane majoritatea la casa pentru tribuna II... in schimb la Peluze sufla vantul... Probabil vom fi iarasi la fel de multi ca la meciul de pomina cu Heerenveen, numai ca de data asta sper sa ne primim portia de bucurie DUBLA si in contul acelui meci de acum II saptamani...

DTP-Ludacris04.03.2006 14:41

offf ...yo vreau sa ma duc sami iau 4 bilete maine..(duminica) ....o fi coada ?

ps: imi spuneti si mie programul...sa nu ma duc cand e inchis (lia manoliu)

bodanelu04.03.2006 16:26

si eu acum am venit din Ghencea. acolo nu era coada dar venea lumea incontinuu sa cumpere bilete... permanent era coada de maxim 10 persoane (asta ca s-a dat drumu la toate casele, si nu se mai face coada la una singura). si aici bataia era pe Tribuna II, mai putina lume la peluze

Florin200404.03.2006 16:58

Baieti biletele se vand ca painea calda....am auzit acum la totalsport ca deja s-au vandut aproape 20 000 de bilete !!!! Incredibil...o sa avem iar stadionul plin si de data asta vreau sa cred ca echipa nu ne va mai dezamagi.

FORZA Steaua !

oradeanu04.03.2006 19:11

Vine si provincia.

Chiar daca am criticat jocul, chiar daca am scandat anti, chiar daca ... ramanem langa Steaua. Indiferent de ce se va intampla.

Deja am bilet, eu si inca 7 baieti. Va fi plin trenu'. Si ce vom mai canta la intoarcere. Cred intr-o victorie cu 3-1.

Forzza Steaua!

arkes04.03.2006 21:49

ok...astia de la Betis se cred deja calificati. zic ca o sa treaca de noi usor... c pm tre sa le dam cel putin 3 goluri!

forza Steaua

I.N.Money04.03.2006 21:59

Eu personal sper ca posesorii de abonamente sa nu fie obligati sa stea la cozi interminabile pentru a pune mana pe noile abonamente...sper ca de data asta sa fie bine organizati.

chuthang05.03.2006 09:16

cand se pun in vanzare noile abonamente?

cat costa?

radoi8605.03.2006 10:54

Nu se vand abonamente noi! Se schimba cele vechi pentru ca nu mai corespunde stadionul (si nici peluza la multe;))!

ciupi05.03.2006 15:55

Sper ca de data asta sa umplem din nou stadionul, si sa fim intradevar suporteri, nu simpli cetateni. Mie unul nu pot spune ca mi-a placut atmosfera de la meciul cu olandezii...coregrafie? Eu vin din tara la meciurile Stelei. la fel ca multi altii si aceasta nu este doar parerea mea. Haideti sa fim suporteri si sa-i incurajam pe baieti, mai ales ca ne dezavantajeaza stadionul.....UN NUMAR - UN NUME - UN SIMBOL = 7 - Marius - [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Forza Steaua [la bine si la rau langa echipa].

DTP-Ludacris05.03.2006 16:05

moa:( nu am putut sa ma duc azi....:( cred ca ma duc maine...pe la 11 sunt acolo....sper sa -mi cumpar:((((((

chuthang05.03.2006 17:33

azi la lia manoliu cam somau baietii care vindeau bilete!sigur se mai gasesc!doar la tribuna 2 se epuizasera

DTP-Ludacris05.03.2006 18:39

am fost...miam luat 5 yo ...5 inca un tovaras...ca ne ducem 10 insi...si la intoarcere...m-am intalnit cu o fost gajik...:( si a zsi ca imi da 2 invitatii la tribuna 0...sa ma duc cu ea...nush ce sa fac !!!!!!!!!!!!

AGRESSIVO198+105.03.2006 18:42

cred ca sa nu mai minti

«14567819»