FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«12345619»
rugutzu28.02.2006 00:59
eu zic exact invers : nu mai mult de 30.000

lumea este dezamagita dupa meciul cu heerenveen...

Eu cred totusi ca vor fi multi suporteri. Sa tinem cont ca Steaua joaca in optimile cupei UEFA. Nu ne intalnim foarte des cu astfel de ocazii. Cred ca emotiile din apropierea meciului ii va determina pe multi sa vina la stadion.

drops28.02.2006 01:18

parerea mea e ca o sa fie mai multa nebunie dekt la herenveen...am mai vb cu lume care nu prea vine deloc la stadion...si iam auzit pe multi ca vor sa se duk la stadion numa ca vine Betis( vor si ei sa vada pe joaquin na:P )...deci cre ca o sa fie iar full sa mor de nu....

sorin_77728.02.2006 10:20
ce nu inteleg io este de ce exista diferenta de preturi intre tribuna 1 si 2 pe lia manoliu din moment ce nu exista nici-o diferenta intre ele.

ba o diferenta este... tribuna "I" e mai NASHPA decat tribuna "II" (!!!!!!) La tribuna "II" poti sa ai aceeasi vizibilitate ca la Tribuna "0" daca stai mai pe centru... dar cred ca ei vor sa faca o ierarhizare a suporterilor, pe de-o parte e normal...

redandblue28.02.2006 13:06

Si la tribuna a doua stau numai tzarani care sparg tot meciul seminte si te mai scuipa si in cap pe deasupra...

wilkinson28.02.2006 14:10

sal,Steaua-Betis 2-0.ne vom califica mai departe

ultras200628.02.2006 14:11

aaaa

bodanelu28.02.2006 15:12

shtie cineva ceva de biletE? preturi si cand se pun in vanzare?

sorin_77728.02.2006 16:56
Si la tribuna a doua stau numai tzarani care sparg tot meciul seminte si te mai scuipa si in cap pe deasupra...

nu sunt numai tzarani care sparg seminte si la sfarsit striga "Rusine sa va fie!"... mai sunt si suporteri adevarati... pacat ca sunt cam putini...

Multi se dau grande dar oare cati sunt suporteri adevarati?

AGRESSIVO198+128.02.2006 17:51

stie cineva cand se joaca returu? data si ora exacta?

sorin_77728.02.2006 18:33

Returul:

Betis Sevilla - Steaua, 16 martie, de la ora 22:30 (ora Romaniei)

radusteaua28.02.2006 18:41

sper sa se amane returul de campionat sa avem mai mult timp pentru meciul cu Betis :D

Virgil28.02.2006 18:45

Nu se amana deloc pentru ca timpul va permite desfasurarea meciului.De nins,nu o sa mai ninga mult,iar in ziua meciului cu argesenii vor fi +7 grade C.Pe 9 martie vor fi 15 grade cu plus si soare cu nori.

Sunt pentru respectarea datei stabilite.Chiar daca vom strange putin din dinti.Altfel riscam sa dam tot programul peste cap.

sorin_77728.02.2006 18:56
sper sa se amane returul de campionat sa avem mai mult timp pentru meciul cu Betis :D

asta ar da peste cap tot programul din primavara... Din cate stiu FIFA a trimis clar spre federatii o instiintare prin care campionatele tarilor sa se termine pana la data de 20 mai... si alte date de disputare pentru reprogramare nu se mai gasesc...pana atunci... totul este SUPER strans

AGRESSIVO198+128.02.2006 19:40
Returul:

Betis Sevilla - Steaua, 16 martie, de la ora 22:30 (ora Romaniei)

merci,si daca mai stie cineva care se ocupa de deplasare,ce sector va ocupa galeria?pt ca noi care suntem in Spania si vom veni la meci sa nu ne imprastiem prin tot stadionul(lucru destul de important zic eu) :wink:

I.N.Money28.02.2006 19:46

Jucam in Spania,deci o sa avem cu siguranta iar vreo 8000-10.000 de suporteri,cred ca o sa ne simtim ca in casa noastra acolo + fanii lu Betis nu prea au umplut stadionul fiind profund dezamagiti de evolutia propriei echipe.

AGRESSIVO198+128.02.2006 19:50

daca nu vom sta toti in acelasi loc ne vom face cu greu simtita prezenta,stadionul e imens,din cauza asta vreau sa aflu unde vor sta cei care vin din tara :?:

bebeto28.02.2006 20:38

sper ca generalizezi tribuna 2 de pe lia manoliu,nu cea de pe Ghencea,care de multe ori se comporta ca o galerie,fara nici-o organizare prealabila.

si incetati cu insultele astea la adresa celor ce iubesc echipa asta.la meciurile importante ale Stelei mai vin si suporteri din provincie si pot lua termenii astia personal.cit despre cei care au strigat ,,rusine sa va fie'',nu sunt deloc de acord cu ei,dar cred ca fost o chestie de suparare pe moment.aduceti-va aminte de faza cu galeria noastra care a chemat o data la un meci(pierdut)jucatorii sa salute galeria si cind acestia au venit au fost primiti cu fluieraturi si chiar cu ,,rusine sa va fie''.ce ar trebui sa facem atunci?sa-i consideram pe toti tarani?oricum poate citeodata si jucatorii trebuie treziti cind e cazu,cum a fost la meciul cu zelesnick,cind la 0-2 jucatorii au auzit celebrul ,,rusine sa va fie'' si s-au trezit.binenteles ca nu a fost cazu in meciul cu heerenveen.

ultras200601.03.2006 09:27

aaaa

sp@wn01.03.2006 11:05

EXCLUSIV GSP.RO / 10:00

LPF a decis: returul se amînă cu o săptămînă!

În urmă cu cîteva minute, Comitetul de Urgenţă al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis în unanimitate, în baza articolului 44.1 din ROAF, să amîne startul returului Diviziei A. Prima etapă era programată în acest week-end, dar ninsorile abundente au făcut ca majoritatea terenurilor să devină impracticabile si mai multe cluburi, în frunte cu Dinamo, au solicitat să se întîrzie cu o săptămînă debutul campionatului. FRF a decis ieri ca si Diviziile B şi C să se reia cu întîrziere de o 7 zile.

URAA!! mai mult timp de pregatire pentru meciul cu Betis!!

si btw...bilete?!? cand?!?! si eventual preturi!??!

P.S.: si inca doi accidentati pentru Betis. oscar lopez si ...inca unu' :P

ultras200601.03.2006 11:43

aaaa

fco01.03.2006 14:18
daca nu vom sta toti in acelasi loc ne vom face cu greu simtita prezenta,stadionul e imens,din cauza asta vreau sa aflu unde vor sta cei care vin din tara :?:
spuneti ca sunteti romani si cereti bilete in sectorul rezervat romanilor ar trebui sa va vinda bilete fara nici o problema
beckam01.03.2006 15:31

bine ca am reusit sa adunam suficiente puncte pentru a avea 2 echipe in UCL. Steaua ar trebui sa profite de forma slaba in care se afla Betis si sa incerce sa obtina o victorie la cel putin un gol diferenta,mai ales ca joaca acasa primul meci.Cu Oli antrenor, ros-albastrii nu o sa faca performante.

Recoba01.03.2006 16:54
Vom castiga meciul cu Betis si vom castiga si TITLUL DE CAMPIONI NR. 23! CA SA MOARA Borcea si a lui galerie de SPURCATI!

Doamneee mah mancavas ultras sa nu crezi k am ceva cu tine , nu nu e asta dar vreau sa castige titlul Steaua nu sa moara de suparare spurcatii sau Borcea (asta e un bonus ) :lol: ci echipa mea de suflet sa castige pentru EA SI pentru SUPORTERII EI TITLUL . nu k sa facem boala la altii :wink: Te inteleg esti un stelist infocat ,respect, dar fi mai moderat fata de rivali .Pana la urma oriceam zice noi sau am face ,rezultatele de pe teren conteaza .Asa ca pastreaza ti fortele pentru meciuri

toate cele bune

radusteaua01.03.2006 21:16

Biletele se pun in vanzare sambata, 4 martie, pentru meciul cu Betis Sevilla

Preturi bilete:

Tribuna O

200 RON

Tribuna I

30 RON

Tribuna II

20 RON

Peluze

10 RON

wilkinson01.03.2006 21:30

stie cineva cat costa excursia la sevilla?

«12345619»