FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«18910111219»
Codrin_p08.03.2006 07:29

Stie cineva daca s-a rezolvat problema sonorului la statia de pe Lia M??ar fi nasol sa nu se auda iar nimic :(

sorin_77708.03.2006 08:58

A sosit ziua cea mare... numar orele iar soarele de dimineata parca mi-a spus ca o sa se termine frumos astazi...

Singura temere este ca GG iar le-a promis prime fabuloase: 10.000 pentru calificare acum, 20.000 pentru accederea in semifinale si 100.000 pentru finala indiferent de rezultatul ei... Sper sa nu-i nauceasca cum s-a intamplat cu norvegienii.

Rhadhoo2708.03.2006 09:27

Va salut! Steaua - Betis Sevilla este urmatorul meci de o importanta capitala pentru echipa noastra de suflet. In vederea acestui meci ii incurajez si le solicit tuturor suporterilor magicei noastre echipe sa fie optimisti si sa se bucure ca vom juca cu Betis si nu cu Alkmaar. Spun asta pentru ca - sa fim seriosi - Betis a trecut de Alkmaar printr-un noroc prost cum se spune. La Sevilla golurile au fost inscrise printr-o executie personala de exceptie - primul - si ca rezultat al unei gafe uriase a apararii olanezilor, care au pus o minge pe tava unui "spaniol" - al doilea. Daca ne uitam si la retur, Alkmaar i-a zdrobit, i-a dominat in permanenta si putea sa se desprinda clar, dar...din nou norocul chior de la faza din prelungiri... o incalceala care l-a adus pe "auto-goalgetter-ul" Melli in postura de a isi califica echipa mai departe. Eu consider ca acest noroc chior nu se poate repeta la nesfarsit si mai ales cand ii ai in aparare pe G&G ca sa nu mai zic de Radoi si Ogararu, chiar si Nesu. Eu am ceva doar cu Iacob... Da doamne sa marcheze Cristea 2 ca sa joace titular mereu.

Concluzia ar fi ca avem toate sansele sa ne calificam!!! si ca o particularitate JUCAM LA SEVILLA RETURUL - ACOLO UNDE AM CASTIGAT CUPA CAMPIONILOR EUROPENI!!!

Eu mizez pe un 3-0 sec asa poate chiar 4!!

Doamne ajuta Steaua sa castige!

Codrin_p08.03.2006 09:34

nu stie nimeni deci daca o sa-l auzim pe safta???

sorin_77708.03.2006 12:20

cred ca ne-a lipsit crainicul la meciul cu Heerenveen... un 10% macar mai insufla si el spectatorilor si ii face mai plini de viata... Sper sa se auda de aceasta data Safta...

bhuttu08.03.2006 12:24

Imi cer scuze daca mesajul meu nu-si are locul aici. Daca e asa, stergeti-l cu incredere.

Dar... am doua bilete la peluza I pentru meciul de diseara. Daca intereseaza pe cineva, sunati-ma la 0744687014.

strezahuzum08.03.2006 13:39

Au ramas mai putin de 6 ore pana la momentul pe care il asteptam cu totii de 2 saptamani incheiate .... momentul primului joc impotriva lui Betis !!

Eu unul sper ca lectiile date de Heerenveen la Bucuresti au fost invatate, si Olaroiu va aseza echipa in teren cu un singur gand : inainte, totul pentru atac, totul pentru victorie !

Bafta Steaua ! Toti stelistii nadajduiesc intr-un meci mare !

DTP-Ludacris08.03.2006 13:46

dak aici nu vor juca pe atac....atunci unde ? dak Olaroiu o da in bara si asta seara.... :cry:

karas_ultras08.03.2006 13:48

Gata! Plec catre stadion! Am de alrgat 100 de km pana acolo!

Sa dea Dumnezeu ca dupa meci sa ne intalnim cu totii fericiti, exact aici!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dbd08.03.2006 14:48

Sa dea Dumnezeu !

ar fi imposibil sa nu se auda Safta !

Oli zice ca vrea sa ii SUFOCE !!! ( pe aia de la Betis )

malone08.03.2006 15:11

astazi cred ca o sa imvingem cu 3-0 daca acm catevazile ziceam ca batem cu 2 acum cred ca 3 e cel mai potrivit .simt ca vor face un mare meci si ca vor uita de ale meci cu herenven care cred ca a fost un accident .am auzit ceva zvonuri ca ar fi fost ceva la mijloc cu ale meci ..... nu stiu ce sa cred se poate voi ce ziceti? hai Steaua sa ii batem si pe astia din spania si sa trecem mai departe

sorin_77708.03.2006 15:17

nu stiu daca a fost o tactica sau mai degraba asa a iesit insa bisnitarii isi cam iau teapa... cu 2 ore inainte de deschiderea portilor conducerea a pus in vanzare 500 de bilete la Stadionul National... Asta da teapa la bisnitari... ma cuprinde un sentiment de bucurie... si inca o chestie: pe viitor nu e o tactica rea...

ulivius08.03.2006 17:26

Doamne ajuta sa se califice Steaua !

FORZA !!! Sunteti niste eroi !!!

b|p08.03.2006 19:41

ba vreau si yo detalii ca nu pot sa vad meciu!!!

va rog detalii online!!!

cum joaca?multe ocazii??

SteauaToronto08.03.2006 19:44

Din motive techince nu se poate transmite meciul online...intra pe www.onlinesport.ro si priveste acolo....

Ma scuzati insa se va fixa aceasta problema pana data viitoare...

toblerone08.03.2006 20:28

Exista posibilitatea de a vedea imagini video de la Steaua-Betis?

NSD08.03.2006 20:54

Mai bine ca nu l-am vazut ... Ce naiba cauta Olaroiu la Steaua nu stiu.

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:00

:evil: >>>Super tare natiune astia se joaca cu nervii nostri,nu pot sa cred ca au ratat si din 6 metri,iar NESU a fost cel mai bun de pe teren :cry: >>> :twisted:

Motanu D08.03.2006 21:05

N-a fost un meci slab, dar am jucat a naibii de prudent/defensiv. Olaroiu poate sa fie si antrenor 27 de ore din 24... problema lui este ca e las. Nu are incredere nici in el si nici in echipa !!!

Ruffus08.03.2006 21:06

Atata timp cat va mai sta la echipa Olaroiu, ne ducem de rapa. Nu se poate sa strici in 3 luni ce au construit altii in aproape 2 ani !

Gigi te rog mult, scapa de el acum cat nu e prea tarziu si nu te mai lua dupa Meme care a luat-o pe aratura de la un timp !

Pacat !

techneek08.03.2006 21:10

nu se poate asa ceva! Abia s-a terminat meciul si sunt plini de nervi. Nu am postat niciodata pe acest forum dar am simtit nevoia sa ma exprim dupa acest meci in care Steaua a jucat mai degraba la 0-0 decat la victorie. Este inadmisibil ca o echipa care isi stabileste ca obiectiv FINALA cupei UEFA sa joace cu linia de mijloc atat de defensiv! Pana in ultimile 5 minute (cand personal cred ca echipa era condusa mai mult de ambitia lui Mirel Radoi decat de "calitatile" de antrenor ale lui Olaroiu) Steaua nici nu a stiut ce e inseamna sa faca pressing. Imi pare rau sa o spun, dar in mod paradoxal mai mult a semanat jocul lui Betis cu cel practicat de Steaua in perioada Protasov decat cel al Stelei. Si este dureros ca dupa ce ne-am obisnuit cu evolutii atat de curajoase si ofensive ale echipei pe care o iubim cu totii sa trebuiasca sa vedem cum se chinuie sa improvizeze un stil de joc care nu ii este caracteristic, unul defensiv, precaut si conservator, stil italienesc! Nu asta este stilul de joc care ne-a facut sa iesim in strada pentru a sarbatori victorie dupa victorie si NU asta este stilul de joc care va duce Steaua in vreo finala de cupa! Poate mesajul meu ii va deranja pe unii dintre ultrasi dar este opinia mea sincera pe care o voi rezuma intr-o ultima fraza: Olaroiu NU ARE CE CAUTA LA Steaua, Steaua are nevoie de un antrenor, nu de improvizatii care risca sa ingroape o echipa SUPERBA!

strezahuzum08.03.2006 21:10

S-a terminat. 0-0 din pacate ... am avut din nou parte de "efectul Olaroiu" !!

Dica a reusit din nou sa rateze 2 ocazii cat roata carului ... cum beeepppp n-a fost in stare s-o bage in ate de la 12 metri cand Iacob i-a facut cadou o minge pe care scria 1-0 ???

Si din pacate mentalitatea defensiva a lui Oli ( mai bine sa nu iau gol ) s-a vazut cand l-a scos pe Para si l-a bagat pe Lovin ??? Intr-un moment in care Steaua trebuia sa atace mai cu forta ! Practic era o singura optiune serioasa : Cristocea, care a fost introdus in minutul 89 ... habar n-am pentru ce ! Oli nu stiu cum s-o spun dar nu prea ne-ai impresionat pana acum ! Decat negativ, intrucat imi pare rau sa o spun, dar jocul echipei este intr-un regres vizibil !

In fine, sa speram la un meci mare la Sevilla peste o saptamana ! Rezultatul nu este totusi chiar rau, vorbim aici de o echipa ce a batut pe Chelsea si a jucat in CL .... dar tare am fi vrut sa-i batem ....

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:13

:evil: >>>Rad si ciorile si caini de bine ce jucam cu Oli pe banca,si cred ca nu o sa stea prea mult timp pe la noi ca nu prea este in stare sa joace asa cum trebuie!!>>> :twisted:

FortuneTeller08.03.2006 21:13
Atata timp cat va mai sta la echipa Olaroiu, ne ducem de rapa. Nu se poate sa strici in 3 luni ce au construit altii in aproape 2 ani !

Gigi te rog mult, scapa de el acum cat nu e prea tarziu si nu te mai lua dupa Meme care a luat-o pe aratura de la un timp !

Pacat !

Oli e gaselnita lui Gigi, nu a lu' Meme. Cred ca e sfirsitul carierei "umflate" a lui Olaroiu, poate mai prinde niste echipe prin Cipru...

Motanu D08.03.2006 21:14

Daca Olaroiu spera sa ne calificam la penaltiuri ori e nebun ori e vreun Nostradamus... Adica cum, sa jucam acasa la 0-0 cu o echipa care si asa n-a avut nici 3 ocazii de gol...

Cineva trebuie sa ia masuri... (nu neaparat demiterea antrenorului !!!!) Sper ca Gigi sa se sesizeze !!!

«18910111219»