FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«191011121319»
dongabone08.03.2006 21:14

imi cer scuze ca ieri m-am lasat dus de val si mi-am calificat favoritii"scarbe".totusi,raman la parerea mea ca Olaroiu nu e potrivit(ca sa folosesc cuvinte dulci) pentru aceasta echipa;e clar ca omu` nu e conectat...parca e din alt film.ma rog...am fost pentru prima oara la un meci al stelutzei la 5 ani;de atunci,de 32 de ani incoace am ras si am plans pentru aceasta echipa,dar parca niciodata nu mi-a fost asa ciuda ca aseara...pentru CA Betis ERA DE BATUT.Nu ne ramane decat sa speram.

razvanis08.03.2006 21:17

Oli e de tot ca..u.Nu e de ajuns ca ne-am mai luat o TEAPA cu el?Sa ne lase cu jocul lui defensifiv ca nu o sa facem nimik daca o tinem tot asa.Sa vina un ANTRENOR adevarat nu un LINGAU a lui Gigi.Cu respect pentru toti ultrasii adevarati .

Motanu D08.03.2006 21:19
rusine,rusine,de trei ori rusine.Nicolita?Radoi? a se slabi.Gigi,scapa de Olaroiu,ca e belea mare si ,binenteles,de finu` Radoi ca nu e bun decat de tensiune la echipa iar pe teren e bata. o sa ne rupa aia la ei.inca o data ,SA VA FIE RUSINE,scarbelor!!!!!!!!!

Si tie sa-ti fie rusine ca nu esti capabil sa-ti sustii echipa la greu !

iL Napoletano08.03.2006 21:20

Terminatilor!(nu ma refer la echipa ma refer la astia 2 care au postat deasupra mea!

Ruffus08.03.2006 21:20

Si il mai rog ceva pe antrenorul 24/24: nu il mai pune pe bezmeticul ala de Carlos sa degajeze mingea ca le-o dam adversarior mereu si facem un rahat de constructie !

ss lucki08.03.2006 21:24

Cum poti sa joci la 0-0 cand ai toate premisele sa joci la victorie?????? Teren excelent, 50.000 in tribune, tot lotul valid, experienta europeana etc. Ma intreb de ce dreaku nu l-a bagat OlaCoiu pe Cernea in ultimele minute sa jucam cu 2 portari ca e bun 0-0? Se simte FRICA in mentalitatea si atitudinea astuia... E slab si isi mascheaza neajunsurile printr-o prudenta exagerata... Cred ca ar fi excelent pentru o echipa ca Vasluiul care vrea sa scape de la retrogradare. Un JEG, o Scarba de om

Sper sa nu incepeti iara cu tembelisme de genul: "Mai dati-i o sansa", "Mai e un meci", "Hai sa-i acordam incredere si liniste".... Ce beepul meu, Mourinho sau Capello au liniste???? Daca vrea liniste sa se duca la National cu 4 platanosi in tribuna.

iL Napoletano08.03.2006 21:28

Domnilor va rog sa nu se treaca cu vederea peste faptul ca Steaua a disputat azi al doilea meci oficial dupa 2 luni de pauza + lipsa de antrenamente!

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:30

:evil: >>>Ce scuza performanta!,o echipa cu pretentii joaca asa cum trebuie, atunci cand trebuie!!>>> :twisted:

razvanis08.03.2006 21:30
Daca Olaroiu spera sa ne calificam la penaltiuri ori e nebun ori e vreun Nostradamus... Adica cum, sa jucam acasa la 0-0 cu o echipa care si asa n-a avut nici 3 ocazii de gol...

Cineva trebuie sa ia masuri... (nu neaparat demiterea antrenorului !!!!) Sper ca Gigi sa se sesizeze !!!

Asta intelegi Tu prin a SUSTINE Echipa???
iL Napoletano08.03.2006 21:32

Eu ma repet...Steaua in seara asta nu a jucat contra lui Dinamo..Betis a fost foarte bine asezata in teren! :lol:

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:34

:evil:>>>De aia au ratat din mai multe pozitii de gol?Ca erau aia asezati cum trebuie?Daca inscriam dintoate fazele de gol acum nu mai injuram sau contesta antrenorul,ne bucuram si ne gandeam mai departe!!>>> :twisted:

ss lucki08.03.2006 21:36

Baaaa, voi sunteti nebuni? N-am jucat nimic. Haos total. a jucat bine Betis pentru ca le-am permis noi sa joace asa prin frica cu care am intrat pe teren. Mai lasati-ne cu sustinerea echipei, nu e vorba de asta, ii sustinem neconditionat, dar sa aiba aceeasi dorinta de victorie ca si noi.

iL Napoletano08.03.2006 21:36

pala_ionut02 nu poti avea mereu in viata totul...hai sa nu sarim de gatul lor,hai sa fim si in momentele grele alaturi de ei....dar stai putin care moment greu?meciul s-a terminat 0-0..!Nu am luat-o pe teren propriu!Meciul retur pleaca de la 0-0!

Ruffus08.03.2006 21:38

L-am vazut acum la conferinta de presa pe coach 24/24 si nu imi vine sa cred ce a putut abera. Cred ca este inconstient, tot 24/24 !

Si eu iubesc Steaua, si la bine si la rau insa mai vorbim dupa 3 etape de campionat. Din pacate i-am mai acordat acestui coach 24/24 o sansa, dar am deschis cutia pandorei cu el.

Hai Steaua !

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:40

:evil: >>>Napoletane tu crezi ca o sa trecem mai departe?La ce bine am jucat eu nu cred asa ceva,cu toate ca pleaca de la 0-0,acolo ne dau aia un gol iar noi dupa conceptia lui Olaroiu o sa ne aparam ca sa nu luam mai multe goluri!>>> :twisted:

Motanu D08.03.2006 21:41
Daca Olaroiu spera sa ne calificam la penaltiuri ori e nebun ori e vreun Nostradamus... Adica cum, sa jucam acasa la 0-0 cu o echipa care si asa n-a avut nici 3 ocazii de gol...

Cineva trebuie sa ia masuri... (nu neaparat demiterea antrenorului !!!!) Sper ca Gigi sa se sesizeze !!!

Asta intelegi Tu prin a SUSTINE Echipa???

Da! Cand ceva nu merge bine trebuie schimbat. Nu lamentari, nu injurii nu frustrari... Nimic bun nu se face intr-o zi...

Din pacate multi nu pot fi obiectivi in momentul de fata... Putin luciditate nu ar strica !!!

iL Napoletano08.03.2006 21:42

Eu cred si sper intr-o calificare in retur.Oricum eu vreau sa multumesc in seara asta domnilor de la FRF si de la LPF pentru amanarea meciurilor din retur! :wink:

Motanu D08.03.2006 21:42
acolo ne dau aia un gol

Inca nu s-a juct returul. Daca gandim asa de la inceput nu avem nici o sansa. Indifrent ca Oli e genial sau cretin.

NSD08.03.2006 21:43

Pana nu se va intoarce Zenga nu voi avea liniste.

Walter, ti amerò per sempre ...

iL Napoletano08.03.2006 21:43

Ma bucur ca mai exista si lume ponderata pe acest forum....Big up for MotanulD

Motanu D08.03.2006 21:49

Pai daca Steaua, prin absurd, ar ajunge ca Napoli in Liga a 3-a, 75% din cei care debiteaza tampenii si injura pe aici ar dispare instant. Si tot atatia dintre cei care vin pe stadion sa manance seminte si sa huiduie ar sta acasa...

Suporterul e ala care sustine echipa si la greu. Nu cel care injura si se lamenteaza !!!

IONUTZ-CIPRIAN08.03.2006 21:49
acolo ne dau aia un gol

Inca nu s-a juct returul. Daca gandim asa de la inceput nu avem nici o sansa. Indifrent ca Oli e genial sau cretin.

:evil: >>>De ce sa nu ma gandesc?Daca asa va fi noi nu am putut da gol acasa si vrei sa cred ca vom reusi la aia,(mai greu!!)?Deja calificarea s-a duspe apa sambetei!!!>>> :twisted:
iL Napoletano08.03.2006 21:51

Motanu D stii cat are napoli media de suporteri la fiecare meci chiar daca este in serie c?----20-30 mii! :!:

Motanu D08.03.2006 21:51
acolo ne dau aia un gol

:evil: >>>De ce sa nu ma gandesc?Daca asa va fi noi nu am putut da gol acasa si vrei sa cred ca vom reusi la aia,(mai greu!!)?Deja calificarea s-a duspe apa sambetei!!!>>> :twisted:
Stai linistit ca nu am pierdut !!! Inca... :evil:

Mai bine stai un pic si calemaza-te. Suntem condamnati sa credem in calificare !!!

Motanu D08.03.2006 21:52
Motanu D stii cat are napoli media de suporteri la fiecare meci chiar daca este in serie c?----20-30 mii! :!:

Stiu. De aia am si facut comparatia !

«191011121319»