FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere pentru un nou imn...

«1789101114»
_yang30.11.2006 08:27
Compozitorul imnului lui Chelsea ar dori sã scrie un imn și pentru campioana României. "Pentru Steaua aș compune un imn! Sînt stelist pînã la moarte. Însã nu aș face-o fãrã bani", a spus, în Atac, Bogdan Ioan.

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Realizatorul_...ui_Chelsea.html

Mare stelist asta... si pana la moarte!

mircea_zion30.11.2006 13:31

pai ce mai sta domnu' sa compuna un imn dar oare Gigi este de acord si echipa Steaua ? ca noi poate vrem un imn dar ei poate nu vor :!:

***alex***30.11.2006 13:52

Un "stelist pana la moarte" ar fi compus imnul fara sa ceara vreun ban!

Bogdan4Steaua30.11.2006 14:01

Pe langa iubire pentru Steaua iti trebuie si talent. ;)

Virgil30.11.2006 14:17

Sa stam stramb si sa judecam drept.Orice are un pret.Pentru versurile imnului celor de sub Podul Grand,Copos i-a platit lui Paunescu 30.000 $.Nu stiu daca Victor Socaciu,autorul melodiei,care e rapidist si care ânta imnul,a solicitat sa fie platit.

sorin_77730.11.2006 15:35

si eu daca as compune un imn pentru Steaua as cere bani pe el... La urma urmei si eu platesc un bilet sa vad o partida a Stelei... Nu vad de ce as face acte caritabile acum...

greco30.11.2006 18:09
Sa stam stramb si sa judecam drept.Orice are un pret.Pentru versurile imnului celor de sub Podul Grand,Copos i-a platit lui Paunescu 30.000 $.Nu stiu daca Victor Socaciu,autorul melodiei,care e rapidist si care ânta imnul,a solicitat sa fie platit.

Imnul Rapidului e vechi de vreo 20-30 de ani... deci ma indoiesc ca ar fi adevarat ceea ce sustii tu !

si eu daca as compune un imn pentru Steaua as cere bani pe el... La urma urmei si eu platesc un bilet sa vad o partida a Stelei... Nu vad de ce as face acte caritabile acum...

:)) Pentru satisfactia in sine de a contribui cu ceva la imaginea suporterilor stelisti ? Eu daca as avea talent si ocazia as face cu siguranta un imn pe gratis. Dar nu am nici una, nici alta. 8)

Hiram01.12.2006 12:15

Steaua a avut un imn pe vremuri? Unul care sa se cante pe stadioane? Poate "reinviem" un imn vechi de cativa ani. De ce nu?!

Virgil02.12.2006 02:27
Imnul Rapidului e vechi de vreo 20-30 de ani... deci ma indoiesc ca ar fi adevarat ceea ce sustii tu !

Dupa 1989 Adrian Paunescu a dat în judecata clubul din Giulesti pentru a solicita drepturi de autor pentru folosirea Imnului.

George Copos a negociat cu el si s-au inteles pentru suma de 30.000 $,valuta cea mai puternica la acel moment pe piata valutara româneasca.

love_steaua02.12.2006 15:57

Nu cred ca ar trebui schimbat....pentru ca imnul actual este destul de reusit.... 8)

Scrie cu litera normala,

nu mai scrie cu bold.

Moderatorii

luv_dica03.12.2006 11:29

Chiar ca e bun imnul actual...de ce sa-l schimbam?? ce alte variante aveti...?

:D :wink:

greco03.12.2006 17:37

Bai, cand erati mici v-au aruncat de 3 ori in sus si v-au prins doar de 2... sau v-au dat cu capu de tavan inainte sa va prinda. Steaua nu are imn acuma, terminati cu tampeniile.

str8_gangsta03.12.2006 18:55

Cred ca se refereau la cel compus de "Gaz pe foc" daca il cauti pe dc++ apare sub numele de "Gaz pe foc - Imn oficial FC Steaua"

_yang04.12.2006 18:07

Ala e imn...??? Ala e doar o incercare... destul de nereusita din punctul meu de vedere. Oricum melodia e "imprumutata".

greco04.12.2006 18:51

Exista o groaza de tentative... ca sa recapitulam un pic, taranii (nu, nu cred ca e exagerat acest cuvant) considera ca Scooter - Maria este un imn (aceasta este cea mai mare jignire pe care i-o poti aduce unui stelist, pe langa formularea "Steaua lui Becali").

Altii isi aduc aminte de Bere Gratis ("este forza Steaua, echipa nationala" - ce naiba o insemna "este forza Steaua" numai ei stiu + alte faze penibile, "cine este ultras veritabil" si "imi tot aduc aminte de cupa unicat" - un imn nu ar trebui sa faca referiri explicite la un trofeu, doar nu suntem Raped sa ne aducem aminte toata viata de titlul din 67), Gaz pe Foc (ritm 0, lalaiala totala), cantecele de pe cd-ul "Forza Steaua - cantecele galeriei" (facut fara aprobarea conducerii, in litigiu cu aceasta, cu versuri interesante dar foarte scurte si repetate obsesiv ca pentru retarzi, cu "vrem sa fim invingatori" in loc de "vrem sa fim mandri de voi", cu "o iubire ros-albastra" cantat altfel decat pe stadion).

Bineinteles, o persoana dusa mai putin pe la scoala ar putea considera pana si dejectiile diversilor manelisti imnuri ale echipei. Adevarul este insa destul de trist:

Steaua nu are un imn !

_yang15.01.2007 14:01
taranii (nu, nu cred ca e exagerat acest cuvant)  

Bineinteles, o persoana dusa mai putin pe la scoala ar putea considera pana si dejectiile diversilor manelisti imnuri ale echipei.  

Tarani e exact termenul potrivit...

Nu neaparat persoanele mai putin duse pe la scoala... De fapt te referi la taranii cu mentalitate de tigan... :(:(:(

"Haide Steaua"  

Steaua este pentru Tara,  

Echipa, spirit si simbol,  

Ea reprezinta România,  

Si Mândrul nostru tricolor.  

A fost si e mereu iubita,  

Oriunde Steaua s-ar afla,

Si mii de inimi ros-albastre,  

Toate vor bate pentru ea.  

Refren:  

Haide Steaua, haide Steaua,  

Noi mereu te vom iubi.  

Si Cel de Sus cu noi va fi.  

Chiar si când pierdem câteodata,  

Si ochii-n lacrimi ne ramân,  

Suntem "fair-play" cu adversarii,

Dar cei stelisti, stelisti ramân.  

Noi vom purta mereu în suflet,  

Simbolu acesta minunat,  

Steaua-i legenda noastra vie,  

Si-o vom iubi neîncetat.  

Refren:  

Noi mereu te vom iubi.  

Si Cel de Sus cu noi va fi.

http://www3.prosport.ro/index.php?section=...=index&id=22528

Cam slabe versurile insa mi-e frica sa nu accepte Gigi ca doar face referire la "Cel de Sus".

HAKA15.01.2007 19:45

Ca jucator de rugby sunt convins ca o adaptare si pentru fotbal la Steaua ar fi ceva inedit si ar transmite un mesaj de intimidare si adversarilor si suporterilor....cineva DESTEPT daca ar pregati cu minutiozitate ceva variante presarate si cu ceva gen religios pur romanesc (sa-l impresioneze pe GB )ar da lovitura.Priviti aici sa va minunati !!!

http://www.youtube.com/watch?

v=0sSX0iLZDoo&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=V8DX_8-uXUk

http://www.tvsport.ro/forum/lofiversion/in....php/t1363.html

http://www.rugby.ro/articol_a.asp?aid=1117...rticole&offset=

axl2315.01.2007 19:48

propunerea asta cu imnul similar celui neo-zeelandez (kama-te)imi pare c-a mai fost facuta odata si c-a fost desfiintata. :D

HAKA15.01.2007 19:52
MonKu16.01.2007 18:31

Aham...dar tu de ce platesti bilet??? Nu ca sa vezi echipa???sa simti atmosfera din tribune...sa fii acolo...aproape de jucatori??

sau esti ceva de genu lui vijelie sau mai stiu eu cum il cheama, pe care ii umple Becali de bani...

poi asta inseamna la tine TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI?? nu tiar ajunge recunostinta milioanelor de stelisti...sa stai in tribuna sa sa auzi aproape 30.000 de mii de oameni cantand imnul Stelei...imn compus de tine??? poi ce recompensa mai mare tiar trebui??? sau trupul si sufletul ale Stelei...restu pe bani...chiar daca e tot pentru bani...

bravo mai stelistilor...respectele mele...

HAKA17.01.2007 07:14
Bogdan4Steaua17.01.2007 07:17

@HAKA: Tu ai o fixatie cu meciurile de rugby. Nu mai posta link-uri aiurea. Ultimul avertisment.

M@rmota17.01.2007 09:33

Haka have a breake...e a 3-a oara pe ziua de azi (si ziua abia incepe)cand postezi linkul asta!

Later edit: a 4-a deja :roll:

septi_eu03.02.2007 13:33

Imi pare rau daca s-a mai discutat melodia asta, dar sunt la servici si nu am timp sa citesc toate 9 pagini + ca sunt in sesiune.

Melodia Pachulo si Bogdan Dima - Forza Steaua e perfecta pentru imn. Mi s-a ridicat parul pe mana cand am auzit-o si imediat m-am gandit cum s-ar auzi pe un stadion plin si m-i s-a ridicat parul si pe picioare (si nu glumesc). Versurile sunt incurajatoare si puternice, linia melodica e superba, singurul impediment pe care l-am gasit e acela al rapiditatii melodiei la strofe, (va fi grea sincronizarea) dar asta se poate rezolva...

parerea mea...

ce ziceti?

melodia o puteti gasi la Tracker in "Forza.Steaua-Cantecele.Galeriei".

Astept raspuns. ;)

MadFroG03.02.2007 14:17

Da ,merge si mie imi place. Eu am dat ok-ul :lol:

«1789101114»